Category Archives: Lejlighed

Everyday Lejlighed

Ekstra fridag..

Ih hvor jeg nyder den ekstra fridag ❤ jeg har fået nået så mange ting i den her weekend, at jeg faktisk går og føler mig godt tilfreds med indsatsen. Jeg har arbejdet på at få vores tøjskabe fyldt op (med alt det tøj som blev pakket ned da vi renoverede soveværelset), fået ordnet mere plads i køkkenet og så står jeg og skal snart i gang med at give haven en kærlig hånd :) slå lidt græs, og flytte rundt på mine få haveplanter :)

Men jeg skal selvfølgelig også sørge for at slappe af og nyde det gode vejr. Måske med en kop lækker kaffe, lavet af den nye maskine jeg fik i forgårs. Den er guld værd, må jeg indrømme, og selvom det bare er storebror-modellen til min gamle, så får den altså nogle bedre smage ud af kapslerne – og langt mere skum ha ha

Nå.. Jeg havde enlig ikke helt tid til at smide et indlæg op. Vasketøjet er snart færdigt og ja – skal som sagt have set på den have der ha ha

Everyday Lejlighed Must Have Produkt Web

Ny dør til køkkenet..!

Blev helt inspireret af det sidste indlæg jeg skrev, til at komme igang med at kigge til nye ting til køkkenet. Vi vil jo gerne igang med at renovere her til sommer, og pt. har vi sådan en dør med glas i, der. Det elsker jeg dog, så det vil jeg som sådan muligvis gerne beholde, men nu må vi se – det kommer jo lidt an på hvad man ender med at finde i den sidste ende.

Men en ny dør skal der til ligemeget hvad. For det er meget rart at kunne lukke lidt til derude, når man har gang i opvaskeren f.eks. Fenja skal jo altid have adgang dertil dog, så helt lukket bliver der aldrig, men ja – det tager lige det meste af larmen når man kører en maskine. Og vi har jo snakket om at få vaskemaskine derud på et tidspunkt, så der ville det blive endnu mere aktuelt at have noget at blokere det meste af lyden med :)

Ih hvor jeg glæder mig til at komme igang med at få renoveret de sidste ting herhjemme. Fedeste er vel så bare, at det ikke er os der skal renovere det – det kommer der håndværkere ud og gør, så det bliver ikke os der skal knokle denne gang ha ha. Det bliver ekstra lækkert, må jeg indrømme. Og så bliver det så fint når det er færdigt <3

Nu vil jeg sætte mig tilbage, drikke min kaffe og se Løvernes Konge med min elskede – se det er feriehygge på højeste plan, og lige hvad man trænger til når man – stadig – er syg :)

billede-dk-11.jpg.jpg

Everyday Lejlighed Produkt Web

Koldsved på panden?!

Pyha, jeg absolut hader at glemme mine nøgler. Hvad enten det er mine arbejdsnøgler eller hjemmenøgler, så får jeg altid sved på panden når jeg ikke umiddelbart kan finde dem i lommen/tasken og lignende.

Dette skete for mig i morges, men da jeg stod og skulle låse min cykel op. Straks går panikken – for uden det nøglebundt kan jeg heller ikke komme ind hjemme, igang og jeg ledte på livet løs. Heldigvis var de med, jeg havde bare lagt dem i den anden lomme ha ha. Det er jo hvad der kan ske, når man har hænderne fulde når man lige har brugt dem sidst.

Jeg har i hvert fald besluttet at jeg skal have en backup plan, så jeg gik ind og fandt et låsesmed firma som jeg har fået kodet ind på min mobil. Så hvis uheldet skulle være ude en anden gang, så har jeg altid mulighed for at ringe til dem. For sjovt nok glemmer jeg utrolig sjældent min mobil ha ha

Hvis du nu har det lidt ligesom mig, og samtidig gerne vil have en ligende backup plan, så smider jeg da lige linket til de låsesmede jeg selv har gemt, men ja de er vidst kun hvis uheldet er ude i København området. Jeg er dog sikker på at der sikkert findes låsesmede andre steder ;) Anyway – klik her for at komme til hjemmesiden jeg nævnte før :)

lock_IMG

billede-dk-11.jpg.jpg

Everyday Lejlighed Produkt

Pyntesager

Vi er ligeså stille begyndt at få advents/juleting herhjemme. Blandt andet dette sæt advents lys, som vi fandt i Netto for et par uger siden, til næsten ingen penge :) Vi havde dog ikke noget at stille dem på, hvis uheldet nu skulle være ude og de skulle ende med at løbe på et tidspunkt. Derfor var vi for omkring 14 dage siden et smut forbi Inspiration hvor vi fandt dette lækre træ “fad” – som faktisk er en tallerken. Den passede perfekt, og mønstret er rigtig flot.

Udover det, så har jeg købt 2 lyskæder som skal ud i haven og pynte snart. Desværre har hækken jo lagt sig dengang der kom sne, så jeg må se om jeg kan finde nogle små juletræer eller lignende, og stille i potter udenfor. Og så varer det nok ikke så længe, inden jeg finder nogle af alle de nisser jeg fik samlet sammen sidste år. Det skal nok blive rigtig hyggeligt når vi er færdige :)

Ellers sker der ikke det vilde. Arbejdet trak ud i dag, så sidder her og er helt kvæstet. Så det bliver nok til en tidlig sengetid i dag, medmindre jeg kvikker op efter badet her om lidt. Jeg vil i hvert fald til at komme videre i dagens agenda, og se om man kan finde en film man orker sætte sig til at se :)

Everyday Fenja Gadgets Lejlighed

A fresh start

Jeg ligger syg for tiden, noget jeg havde håbet på at undgå at komme til at gøre i rigtig lang tid. Men da regnen kom, fik jeg våde føder og så gik der ikke lang tid, før snuen og feberen meldte sig. Så i dag har jeg bare været herhjemme, sovet længe og drukket varm kakao og spist æbler. Jeg har også fået formateret min computer, så nu har jeg en fresh lille baby, der bare knokler derud af. I like it a lot :)

I dag har vi ellers fået leveret et nyt spisebord og 4 stole – vi bliver dog nødt til at få byttet spisebordet, da vi har opdaget nogle fejl og ridser i glaspladen. Det duer ikke. Selvom det ikke er et dyrt designerbord, så vil man jo stadig have noget uden fejl. Og for et par minutter siden, ringede UPS endelig på døren. Vi har købt et 3 delt canvas billede, med skov tryk.

canvasSmarte er så, at der er et ur “indbygget” i det ene billede. Vi ville nemlig have et ur et sted i stuen, men vi kunne ikke finde et som vi syntes passede ind. Martin gik så i gang med at søge på nettet, og faldt over en side, hvor de solgte nogle ret unikke ting. Og der fandt han så vores “skovtryk” .. vi har godt nok ventet et stykke tid på den, den skulle have været her i går, men der var pakken strandet i Tyskland, pga dårligt vejr.

Nu mangler vi bare belysning, lidt mere pynt (farvede puder til sofaen etc.) og så et tv bord. Der har vi igen nogle specielle krav, som vi ikke har kunnet finde en løsning på, når det kommer til færdigproducerede skabe. Så nu står valget lidt imellem at få en tømrer til at lave et special lavet bord, eller at Martin får bikset et sammen på sit arbejde.

Nå.. jeg tror jeg vil smutte for denne gang. Jeg har det ikke så fantastisk, og skal også snart til at tænke på noget aftensmad.Hygge hejsa n_n

Everyday Lejlighed Must Have Produkt

Are you happy?

Screenshot_2015-08-17-16-49-08-1

En af de sværeste beslutninger for tiden, herhjemme, er hvilken eller hvilke lamper vi vil have i stuen. Kravene har været mange, og vi troede faktisk vi havde fundet lige de lamper vi havde gået og ledt efter, men i sidste sekund kom vi i tvivl.

Og istedet for at købe dem, bare for at have en lampe, så valgte vi at vente lidt. Det betyder så også at man ender med at sidde og kigge nye, og helt andre slags lamper ha ha. Belysningsdesign.dk er f.eks. en af siderne jeg er faldet over, og jeg syntes de har en del fine lamper, som ville passe ind i stuen. Lige nu hvar vi en lille lampe som har kostet os ca. 100 kr, som vi faktisk købte til værelset da min mor var her. Men den fungerer nu som vores eneste lyskilde her i stuen.. ja udover tv’et selvfølgelig ha ha

Men ja, det er svært at beslutte sig. Jeg har set så mange lækre bordlamper, fede loftlamper og faldet pladask for en hel del gulvlamper. Heldigvis skal vi ikke beslutte os endnu, da vi har valgt at vente til næste måned med at købe én. Jeg har jo godt nok min kattelampe, meeen den overvejer jeg ligeså stille at sætte til salg. Den har tjent mig godt, men den passer ikke rigtig ind i stuen, og jeg syntes det ville være synd at gemme den væk i et andet værelse.

Jeg glæder mig til at kunne fremvise hvilke/hvilken lampe(r) vi ender op med til sidst – som tommelfinger regel går vi mest efter ting, som ikke alle andre har stående. Ih, nu må det altså snart blive den første :)

Everyday Lejlighed

Så færdig..

image

Åh hvor er jeg færdig nu ha ha… vi har fikset og været igang med gæsteværelset det meste af dagen, og nu er vi næsten færdige til lidt maling osv. Det bliver så fint, gør det :)

Martin er lige kørt for at reparere en bil, så jeg sidder lige 5 minutter inden jeg skal rydde det sidste op. Og så er det næsten sengetid ha ha ..

Nå, jeg må vidst hellere komme igang. Inden jeg slapper for meget af og ikke gider n_n

Everyday Kæledyr Lejlighed Mode Produkt

Min nye jakke <3

spartoo_IMG

Jeg e l s k e r min nye sommerjakke fra Spartoo. Jeg har haft den i et par uger, og den er lige tilpas. Den er dog desværre ikke regntæt, så der må jeg ty til min anden jakke, som jeg fik fra sådan et blad-abonnement på et tidspunkt. Men ellers – fuldt ud tilfreds med den :) Den har kun to meget tynde lag stof, og en dejlig stor hætte. Lommerne er i ret ok størrelse, men fordi den ikke er vandtæt så tør jeg ikke have mobilen deri ha ha. Det er så også denne jakke jeg regner med at tage med til Sverige i år, der burde den være lige tilpas :)

Eneste jeg mangler for at være klar til at rejse, er nogle nye sommerbukser og så vil jeg gerne have fingrene i en ny bikini. Min gamle hvide (den strikkede) er blevet gammel og slidt, samt misfarvet af at have badet i søerne sidste år ha ha. Så note til mig selv – ikke købe en hvid badedragt/bikini denne gang :)

Ellers går det meget godt her. Er ved at planlægge nogle ændringer i lejligheden, lidt nye møbler og andet godt. Men det er et større projekt, så vi deler det ligesom op i etaper :) Lige for tiden er fokus på at få stuen “opgraderet”, som jeg jo også har nævnt før. Glæder mig til at komme igang sådan rigtig, og så vise jer hvad vi render og foretager os :)

Nu vil jeg se film færdig, drikke en kop lækker kaffe fra min nye Tassimo maskine (looooove) og så ellers komme nogenlunde god tid i seng. Arbejdet kalder jo igen i morgen tidlig :)

Jeg vil slutte med en lille smule Instagram billeder.. bare for stemningens skyld ;P

  

Everyday I Want It Lejlighed Mode Must Have

Noget nyt?

Vi kigger på mange nye ting for tiden. Det er så hyggeligt at skabe et nyt hjem, med nye ting og hvor man går ud og finder ting i fællesskab, udfra hvad man begge kan lide. I love it! :)

Vi har blandt andet købt nyt fjernsyn her for nylig, og næste projekt bliver nok en ny sofa med tilhørende sofabord. Men indtil da, er der jo altid lidt småting man kan udskifte og fornye. Noget vi virkelig står og mangler, er matchende spisestel. Som det er nu, er der nok af det, men det er stort set alt sammen af forskellige mærker og fra alle mulige stiltyper. Det er lidt trist engang imellem, da det jo giver lidt mere harmoni, at tingene matcher. I hvert fald for mit vedkommende :)

Selvfølgelig ville det nok være nemmere at bare smutte ud og købe noget tilfældigt, men jeg står og kunne faktisk godt tænke mig noget af en rigtig god kvalitet, og som gerne må skille sig lidt ud :) Magasin.dk har f.eks. virkelig mange flotte ting fra Kähler – et mærke som jeg fornylig blev gjort opmærksom på, og forkelskede mig lidt i, for at det ikke skal være løgn.

Med alderen er jeg blevet mere bevidst om mit hjem, hvad det skal udstråle og hvor vigtigt det er, at have ro i sine omgivelser. Hvilket jo nok er en af grunden til at designet foroven tiltaler mig sådan. Det er stilrent og klassiskt, og den stil som lejligheden ender med, ville passe perfekt med denne type udsmykning :)

Uff – jeg glæder mig helt til at se det færdige resultat :)

Sponsoreret1

Everyday Lejlighed Produkt Web

At forbedre noget godt..

blacknwhite_IMG

Vi har gang i et nyt projekt herhjemme. Haven bliver jo ikke rigtig brugt til daglig, men det vil vi gerne kunne her til sommer. Samtidig er både fuglene og Fenja jo nødt til at være indenfor – men vi vil gerne have at de kan komme ud og få lidt frisk luft osv. Katte er slet ikke tilladt udenfor her i området, så hun kan ikke bare gå rundt som hun selv vil, men må være under “beskyttede” forhold. Derfor kom M på den smarte idé, at bygge en voliere til dem :) Han har lavet en lille tegning, planlagt størrelse og undersøgt hvilke materialer vi skal bruge. Og det er jo virkelig smart! Så kan vi sidde ude i haven, og samtidig får fuglene og Fenja mulighed for at følge med “ud” og stadig være sammen med os, samt de får en masse nye indtryk :)

Når man så går igang med at planlægge noget ala dette, så bliver man altså også inspireret til at lave andet handywork. Der er f.eks. rigtig mange døre i lejligeheden, der kunne trænge til at udskiftes. Af den grund kom jeg til at klikke ind på XL-Byg’s hjemmeside og fik samtidig luret deres facadedøre (klik her for at se dem). Ikke at det mangler her – det er jo også en lejlighed, så at bare skifte hoveddør er ikke lige aktuelt. Men hold da op hvor er der mange pæne, man godt kunne tænke sig. Ud til køkkenet har vi en dør med glasrude i. Den kunne eventuelt udskiftes med en af facadedørene, men nu må vi se hvad det hele ender med :)

Nå – videre med at lure lidt på nettet, og så skal weekenden bare nydes :)

Sponsoreret1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...