Stress af terapi…

Jeg har fundet en ny måde at nulstille mit stressniveau.. Playstation Store har/havde tilbud på Farming Simulator 17 her den anden dag, og det kunne jeg altså ikke stå for. Vi har tit kigget på det, og overvejet det, men har syntes at prisen var lige i overkanten. Men nu var der jo et godt tilbud, så vi måtte lige slå til..! Til at starte med, var det vildt forvirrende, da vi kom til at skippe nogle af de tutorials der var. Men så nulstillede vi, startede forfra og har spillet i et par dage. Og har endelig fået godt plus på kontoen, har en masse lækre maskiner osv. Det tog også et stykke tid, før vi fandt ud af, hvordan hele spillet hang sammen. Men nu, hvor man ved hvad man skal og kan, så er det utrolig afslappende at køre rundt og høste marker, fodre grise og køer (ejer dog ingen selv – endnu) og så ellers bare cruise rundt i forskellige vildt lækre omgivelser. Det smarte er også, at man kan tjene penge ved at lave opgaver for andre landmænd i områrdet. Dvs også høste, så og gøde deres marker.. Såå nice :)

Der er flere forskellige kort man kan vælge, og downloade (mods), og de forskellige baner afgør også hvor stor gård man har, og hvor mange maskiner man starter med. Jeg har siddet og spillet det i et par timer efter arbejdet i dag, efter at have ligget i haven og slikke sol – i omkring 10 minutter før solen blev for skarp ha ha

Og om lidt kommer skatteren hjem, og så skal vi til at smide en film på.. Jeg har også renset den nye kaffemaskine, så den er bare fit for fight til at lave mig nogle lækre Latte Macchiato’er, og så bestiller vi nok noget lækkert aftensmad.. :) Det kan ikke blive bedre :)

Men lige nu – vil jeg prøve at lægge mig i haven endnu engang. Vi købte en dobbelt solseng i Netto for nylig, til 399 kr, så den skal jo virkelig nydes nu hvor det kan lade sig gøre.. Og så er der jo kun – snart – 4 uger til sommerferie.. jeg glæder mig n_n

A new way to blog!?

image

Jeg har fået mig et lille lækkert tastatur. Faktisk mest købt til at være tilsluttet min bærbar, så jeg kan spille Sims og bruge den via vores fladskærm (og hold op hvor er spillet lækkert når man gør det!) men nu er det så smart, det tastatur, at det kan tilsluttes alle bluetooth kompitible produkter.. dvs også tablets og smartphones.

Så nu sidder jeg faktisk på min mobil, med tastaturet i skødet, og skriver. Er I klare over, hvor lækkert det er?! Musen på billedet er også helt ny, da min gamle jo ikke var trådløs. Og hvor er den lille og dejlig. Og hurtig. Jeg er yderst tilfreds med det hele.. tastaturet gav jeg omkring 450 kr for, og musen kostede 119 kr og begge dele er købt i Elgiganten tidligere i dag.

image

Desværre måtte min bærbare give op lidt, da den åbenbart kæmper for at holde varmen væk. Så nu kigger vi lidt efter en rigtig gamer pc at udskifte den med ha ha… heldigvis kender man jo mange folk som har forstand på det, så Martin er lige nu igang med at høre hvad vi kan få for den pris vi vil give. Og tjoh – selvom jeg elsker min bærbare, så kan jeg egentlig også godt se hvor dumt det er, at jeg har såden en – jeg tager den stort set aldrig med mig rundt, og er faktisk mest generet af at have den stående. Når man skal bruge den, skal man rode med ledninger, og ens arbejdsstillinger er stort set aldrig optimale.

Vi må se hvad det ender med. Lige nu står computeren dog slukket, da den som sagt gav op to gange. Så indtil jeg får hentet min coolpad så er den fredet lidt ha ha.. Men tastaturet til mobilen (og til computeren selvfølgelig) er et af de bedste gadget køb jeg har lavet so far <3

Not just one..

image

Så fik jeg fat i helt almindelige øreringe i dag. Hullerne er trukket sammen nu, så nu turde jeg putte nogle mindre nogle i, og ikke være bange for at de falder ud ha ha

Ville have været i Glitter i centret her i Glostrup, men de havde lukket og var ved at rydde ud i butikken, så endte med at svinge forbi i H&M hvor de havde 4 par for 39,95 kr. Så jeg har endda et par i “overskud”..

Ellers har dagen været en lidt spøjs en af slagsen. Den startede med at jeg sov 15 minutter længere end jeg plejer, og først stod op der hvor jeg plejer at gå hjemmefra. Men jeg nåede det, heldigvis :)

Når man starter dagen på den måde, og det ovenikøbet er en mandag, så bliver man lidt rundt på gulvet resten af dagen ha ha.. Men den har nu været helt ok alligevel :)

Om ikke så længe tror jeg at jeg vil til at starte The sims op.. det er ved at være et par uger siden jeg har spillet sidst, hvilket er lidt ærgeligt, da jeg var kommet ind i en rigtig kreativ periode i spillet, og havde lavet et hus som jeg for en gangs skyld var rigtig tilfreds med. Så må hellere få gang i det igen inden det er for sent ha ha

Gaming Mode..

WP_20140701_16_58_35_Pro

Jeg gik i Netto efter arbejdet, for at købe ind til madpakke og lidt aftensmad.. går forbi de der Alt Mulig-kasser som de jo som regel har, med spotvarer og andet godt… stopper for at se hvilke film de havde, og så ser jeg denne lækre boks, der ligger og gemmer sig på en hylde lige ved siden af.. Jeg e l s k e r de gamle (ældre) Tomb Raider spil..!!!

Tænkte så, at den nok kostede en formue, og jeg havde kun 190 kr med mig derind. Scannede den, og så kostede den sølle 25 kr..!! Say what?!?! Teknisk set, var der ikke råd til den, men så vil jeg altså hellere spise ris og pasta i et par dage, for at kunne få den hjem ha ha.. Sååå fedt..!! Det spil jeg spillede mest, var det første, fra 2006 (The Angel of Darkness).. udover The Sims, så er dette mit absolutte yndlings spil.. :) Så ja – I kan jo selv regne ud hvad jeg skal foretage mig i aften ;)

Altså… efter at have taget opvasken og fikset noget bestillingsarbejde. Så. Skal jeg spille. Yes sir!

How to install…

howto_sims

1. Placer .sims filen i mappen Dokumenter/Electronic Arts/The Sims 3/SavedSims

2. Hvis du vil ændre på simmeren, kan du finde den under Create A Sim, under allerede lavede Simmere
saved_Sims

3. Hvis du bare vil spille med din gemte simmer, som han/hun ser ud, kan du vælge den/dem under Lad husholdning flytte ind
saved_Sims1

Vupti.. det skulle være det. Hvis der er nogle tvivl eller det ikke vil fungere, så skriv lige, så kan vi finde ud af, hvorfor det ikke vil som det skal.. Men håber selvfølgelig at du/I kan bruge denne lille guide til hvordan du får downloadede sims ind i dit spil. Læg dog venligst mærke til, at dette kun gælder .sims filer..!!

 

Almada Burrowes

almada_burrowes

DOWNLOAD

Her er hun så.. Almada Burrowes.. Jeg må dog ærligt indrømme, at jeg ikke aner om alt mit CC og mine sliders kommer med når man henter hende – hvis ikke, så må I lige give lyd fra Jer, så kan jeg muligvis få dem skrevet ned og smidt herpå :) Jeg har brugt både lip slider og body slider til hende… Igen – sig lige til hvis hun ikke ender med at se sådan ud i Jeres spil :) Så må jeg prøve at uploade hende med medfølgende liste..

I will be better

sims_4

Jeg vil blive bedre til at dele mine sims relaterede indlæg her på bloggen. Jeg er dog så dårlig til at huske at gemme mine simmere, cc lister og what not. Jeg kunne også stadig tænke mig at dele mine huse, når jeg laver et jeg er rigtig glad for – men det har jeg stadig ikke helt regnet ud, hvordan man gør, uden også at skulle dele familien :P Det er ren dovenskab, åbenbart, for internettet har jo tutorials på – stort set – alt mellem himmel og jord, og derfor også helt sikkert en tutorial til hvordan man gør netop det..

Spiller fra tid til anden, lige pt. med hende ovenover. Bygger huse, flytter hende ind, sletter huset og bygger om ha ha.. som det plejer at være. Men siden jeg fandt et nyt trick til at få mere langtidslykke, så har jeg spillet en hel del mere end før. Jeg er en meget doven The Sims spiller. Jeg gider som regel ikke starte fra bunden, i et begynder hus, med nul penge. Jeg starter som regel med 3 x motherlode, Statiske Behov og lader mine simmere nyde livet som hjemmegående. Oh yes – sådan som jeg selv ville bo, hvis jeg kunne bestemme helt selv ;)

MEN noget jeg vil til at indføre, er at jeg vil dele rigtig fede objects, mods eller tips fremover. I går fandt jeg f.eks. denne über fede spiraltrappe på The Sims Resource, som numere er blevet gratis at bruge, eneste krav er at man opretter sig :)

Jeg har endnu ikke haft brug for den i mit spil, men prøvede for sjov skyld at smide den ind i et hus i går aftes. Og må indrømme, at det ser ret godt ud. Dog er der nogle ting som jeg savner ved at selv bygge mine L formede trapper – men dem er der så også nogle store minusser ved :P Så hvis man ikke vil rode med alt for meget niveau ændringer og teknikker, så er disse Square Spiral Stairs altså bare et must :)

Og som sagt – trappen er gratis at downloade, eneste du skal, er at oprette dig (medmindre du allerede er medlem derinde) og trykke på download knappen, vente et par sekunder, og vupti.. så har du en lækker ny trappe til dit spil :) Kunne ikke være nemmere.. Tryk på billedet eller linket ovenover for at komme til siden :)