In love ❤

Jeg fik min nye telefon i forgårs. Og den er så skøn ❤ indtil videre er det eneste finger jeg kan sætte på den, at Bigsby ikke virker helt som det skal endnu.. Det sker først efter den officielle release dato. Indtil da fungerer det bare som en oversigt over de ting du gerne vil holde øje med på en hurtig måde. 

Strømmæssigt er den også som en drøm – den holder virkelig godt, og med mit forbrug af diverse King spil og Youtube kiggeri osv, så er det virkelig godt. Min gamle kunne maks holde strøm i 4-6 timer når jeg brugte den mest. Så det er et kæmpe plus.

Skærmen er rigtig dejlig, designet gær at den ligger dom en drøm i hånden (syntes jeg i hvert fald), og pt har jeg ikke haft de store problemer med at bruge fingerscanneren, som mange jo har klaget over sidder det helt forkerte sted. Jeg indrømmer at man lige skal vænne sig til det, men så længe man bare scanner begge pegefingre, så syntes jeg at man vænner sig hurtigt til det. Irisscanneren har jeg ikke leget med endnu, men det sker snart :)

Kameraet har heller ikke fået lov til at luftes for alvor endnu, vejret har været for trist (før i dag) til at jeg har haft lyst til at være ude og lege med det – men i morgen måske :)

Såeh.. næste indlæg bliver en med billeder :D

A little edgy ❤

I går afslørede Samsung deres nye flagskib – Samsung Galaxy s8 og s8+ .. jeg havde ellers gået med tanker om at ikke få den, da jeg ikke bryder mig om edge featuren på de tidligere modeller. Men – da præsentationen gik i gang, og de endelig løftede sløret for hvad de har gået og bikset med, blev jeg altså en smule forelsket.. 18:20 fik jeg mail om at jeg nu kunne forudbestille den.. og det kom jeg så liiige til ha ha 

Jeg har valgt at købe s8+ (den ekstra store), hvor den eneste forskel faktisk er at der er færre pixels i skærmen ( men stadig flere end på min nuværende).. en gang skal jo være den første, og jeg har aldrig ejet en mobil med så stor en skærm. 

Jeg har dog ikke valgt den i sort (eller hvid – den har de nemlig ikke lanceret endnu), jeg valgte i stedet for at få den i farven Orchid Grey.. så den er grå med et skær af lilla, i hvert fald når man kigger på billederne. Om farven ser anderledes ud IRL, må jeg med god grund jo vente med at se ha ha.. Men jeg glæder mig!! Nu skal jeg bare have fat i et cover og så noget skærm beskyt, så den ikke for ridser ❤

Plattan, I <3 U

Jeg skrev jo, her den anden dag, at jeg ville lave en review. Godt nok var det mening at jeg ville lave den den samme dag, men jeg orkede det ikke da det kom til stykket. Men nu skal det så være. Dette er mine nye, trådløse høretelefoner. Jeg har mistet så mange par her på det sidste, så nu orkede jeg ikke endnu et par med ledning. Disse har dog ledning – men den kan man vælge at ikke bruge. Og så har den touch betjening på højre hørbøf. Det er altså lækkert, omend vinterhuen kommer i vejen fra tid til anden ha ha

Mærket er Urbanears Plattan adv wireless.. Love, love, love <3 Jeg købte dem i Elgiganten, men fik dem til pris match pris, så fik den en del billigere end deres 899 kr. Hvilket jo ikke er så ringe :)

Gadget geek..!

Det kommer jo nok ikke bag på nogen, at jeg jo er en gadget geek.. jeg e l s k e r når der kommer nye systemer, programmer og andet gejl, som man kan få lov til at være en af de første at prøve. Det gælder altså for det, man kan fornemme på billedet ovenover. For nej, det er ikke en fancy baggrund som har boble-ikoner svævende.. nope.. det er min nye browser <3

Det var M, der gjorde mig opmærksom på den, her til aften.. jeg var lidt skeptisk i starten, men allerede nu er jeg så vild med måden det er bygget op på, letheden i designet og hvor nemt det er et vænne sig til. Selve browseren hedder Opera Neon. Og ja, jeg ved at Opera har eksisteret i en uhendelighed, og at de aldrig har mænget sig med de helt store navne indenfor feltet.. men jeg må sige, det kommer de altså til fra nu af. For hold da op.. det har de altså gjort godt.

Så nu vil jeg lure lidt videre, og så vil vi vidst smide os og se en rigtig søndagsfilm <3

Training at home..

kettlerMontana_IMGDet føles så fedt at være kommet igang med at træne igen. Så fedt, at jeg faktisk også går og små træner herhjemme, når jeg har “hviledag”.. Godt nok har vi allerede en træningsmaskine, men jeg er blevet ret bidt af crosstrainere, så jeg har brugt lidt tid på at finde nogle til en fornuftig pris. Lige nu har vi også pladsen til det, så det gælder jo om at udnytte det medens det kan lade sig gøre :)

Jeg har fundet nogle ret fine nogle, også nogle som ikke fylder så meget, hvilket træningsmaskiner jo har en tendens til at gøre. Blandt andet fandt jeg mærket Kettler, og faldt lidt for deres Montana crosstrainer. Den er vidst lige mig :) Der er mange på den side jeg har fundet den, bare klik her, hvis du har lyst til at snuse lidt rundt :)

Jeg vil nok ikke vælge at købe en af de helt store og avancerede modeller dog, da det netop er begrænset hvor længe det ekstra værelse kan blive brugt til netop dette foremål. Men lige nu ville den passe perfekt derind – så får vi et lille hjemme fitness center. Men ja – det ville altså være lækkert, så man lige kunne snuppe en halv time i ny og næ, de dage man ikke har mulighed for at træne nede i fitness centret. For ja – det er vel begrænset hvor længe det er sjovt at stå og bruge diverse elastikker for at opnå det samme som maskinen ville kunne klare på den halve tid ha ha

Billede - DK (1)

IG udpluk

 
 

 

1: Købte ny striktrøje for et stykke tid siden, og har nærmest levet i den lige siden ha ha .. 2: Fik et universal lens kit til min mobil med posten, og måtte jo finde en masse ting at afprøve det på. 3: T-shirt som jeg bestilte via Wish app’en. Loooooove! 4: Martins slange.. hun er fiiiin men jeg hader når hun skal have mad ha ha 5: Lille blazer som jeg købte på arbejdet. 45 kroner – det er en go’ deal! 6: Neglebånds olie.. det er guld værd <3 7:  Sidst men ikke mindst – så skal i jo ikke snydes for et billede af Fenja n_n

A fresh start

Jeg ligger syg for tiden, noget jeg havde håbet på at undgå at komme til at gøre i rigtig lang tid. Men da regnen kom, fik jeg våde føder og så gik der ikke lang tid, før snuen og feberen meldte sig. Så i dag har jeg bare været herhjemme, sovet længe og drukket varm kakao og spist æbler. Jeg har også fået formateret min computer, så nu har jeg en fresh lille baby, der bare knokler derud af. I like it a lot :)

I dag har vi ellers fået leveret et nyt spisebord og 4 stole – vi bliver dog nødt til at få byttet spisebordet, da vi har opdaget nogle fejl og ridser i glaspladen. Det duer ikke. Selvom det ikke er et dyrt designerbord, så vil man jo stadig have noget uden fejl. Og for et par minutter siden, ringede UPS endelig på døren. Vi har købt et 3 delt canvas billede, med skov tryk.

canvasSmarte er så, at der er et ur “indbygget” i det ene billede. Vi ville nemlig have et ur et sted i stuen, men vi kunne ikke finde et som vi syntes passede ind. Martin gik så i gang med at søge på nettet, og faldt over en side, hvor de solgte nogle ret unikke ting. Og der fandt han så vores “skovtryk” .. vi har godt nok ventet et stykke tid på den, den skulle have været her i går, men der var pakken strandet i Tyskland, pga dårligt vejr.

Nu mangler vi bare belysning, lidt mere pynt (farvede puder til sofaen etc.) og så et tv bord. Der har vi igen nogle specielle krav, som vi ikke har kunnet finde en løsning på, når det kommer til færdigproducerede skabe. Så nu står valget lidt imellem at få en tømrer til at lave et special lavet bord, eller at Martin får bikset et sammen på sit arbejde.

Nå.. jeg tror jeg vil smutte for denne gang. Jeg har det ikke så fantastisk, og skal også snart til at tænke på noget aftensmad.Hygge hejsa n_n

Forlænget ferie..

 

Jeg har stadig ferie. Kom på arbejde mandag, og fik at vide at jeg jo faktisk først skulle møde torsdag. Heldigvis kunne jeg bare bytte de to dage, så jeg har holdt fri ligesom sidste uge. Det er dælme lækkert, kan jeg hilse og sige. Nu føler jeg mig endelig udhvilet, sidste uge var slet ikke nok ha ha..

Vejret har jo ikke været nær så godt som min første ferieuge, men det har da været muligt at smutte ud og hygge omkring et varmt bål, omend det ikke var tid til at grille denne gang. I morgen snakker vi dog om at tage ud og tage en hel dag i skoven, med lækker mad og godt selskab :)

Andet godt der er sket..?! Tjoh, jeg fik jo min nye mobil for et stykke tid siden. Det tror jeg ikke at jeg har fået fortalt!? Nej, det mente jeg heller ikke ;) Jeg elsker den, nemmere end det kan det ikke siges! Forskellen på min gamle og min nye mobil, er gigantisk. Selvom min gamle havde et godt kamera med mange pixels osv, så slår det nye det på alle punkter.

Måske ikke det bedste billede til at forklare forskellene, men man kan jo trods alt stadig se, at den er der. Farverne er meget mere naturlig på min nye, og skarpheden skal vi slet ikke snakke om ha ha. Jeg har, efter dette billede er blevet taget, fået købt mig et Clear View Cover (k#ft det var dyrt ha ha) og panserglas til at beskytte skærmen med. Det sidste skal jeg dog have pillet af igen, da Elgiganten åbenbart ikke kan finde ud af at lægge ting på, så de passer. Jeg har været nede og rette det én gang allerede, så nu gider jeg ikke det pjat mere. Endvidere forvrænger det også frontkameraet, og det irriterer mig grænseløst :P

⬐ Nokia Lumia 1020 ⬎                     ⬐ Samsung Galaxy S6 ⬎

 

 

Jeg valgte så den almindelige model, med 128gb i pearl white. Og jeg har absolut ikke fortrudt det. Glæder mig også til at kunne få gavn af mine gamle gadgets, og glæder mig endnu mere til sommer, så jeg kan komme ud og tage nogle flotte billeder :) Jeg har allerede været godt igang, det ved I der følger mig på IG. Men vil snart have taget noget lidt mere “seriøst”, så jeg kan pynte bloggen med det :) Inspirationen er på vej tilbage, i takt med solen. Yay..! Nu vil jeg smide en film på, slappe af og så får vi gæster senere i dag. Håber I får en rigtig god weekend allesammen :)

Oh no, I didn’t..?!

generated_8454434079787520_320_390Ooops… Jo jeg gjorde. Jeg så den live streaming som Samsung havde her for et par uger siden, hvor de fremviste den nye Galaxy S6 og jeg må indrømme, at jeg begyndte at savle ret så voldsomt. Har jo haft android før, for maaange herrens år siden – dvs inden det var godt – og havde ellers svoret at jeg ikke ville benytte mig af det styresystem igen. Dog var jeg jo nødt til at få én her for et par måneder siden, da jeg ikke kunne hente det mobile månedskort til bussen, så der blev jeg jo introduceret til det, som det er i dag. Og ja, jeg har da også fået lov til at lege lidt med M‘s Samsung et par gange, for ligesom at vænne mig til det.

Og så skete det ligesom bare ha ha.. jeg gik ind på Telmore’s hjemmeside et par dage efter og så at man allerede da kunne skrive sig på ventelisten til én. Så det gjorde jeg. Jeg har så valgt at det “bare” skal være den regulære version, og ikke Edge. Hvad jeg har hørt, så er skærmen ikke helt så fantastisk som det de har lagt op til, og der er misfarvninger i kanterne, da de jo buer rundt kanten. Og det ved jeg at jeg vil blive sindssyg af, så har valgt den uden den feature. Og i hvid. Jep.. jeg er træt af at have en sort telefon, og vil tilbage til det hvide.  Jeg tror faktisk, at grunden til at jeg faldt lidt for designet, er fordi det ligner det tidligere iPhone design. Jeg indrømmer blankt, at det er design og kamera specs som får mig til at vælge mobiler. Jep. Jeg savner dog også nogle specifikke apps (så som førnævnte).

En anden ting, er at mange af de gadgets jeg har købt dengang jeg havde iPhone, også passer til Samsung (men ikke WP), så det vil sige, at jeg kan få brugt min remote control og afprøvet en selfie stang som jeg købte i Sverige :P Netop selfie stangen havde jeg store forhåbninger til, indtil jeg fandt ud af, at jeg ikke kunne bruge den. M kunne dog godt, men det er jo ikke det samme ha ha..

Release datoen er den 10 worldwide og Telmore får den forhåbentlig på lager f.o.m den 11 – så der burde der gerne trille en mail ind, om at jeg nu kan klikke den hjem. Iiih jeg glæder mig. Jeg håber at den er ligeså lækker i virkeligheden, som på billede og diverse videoer jeg har luret med den. Eneste minus – nu skal man igen igang med at finde et godt cover ha ha.. Der er jo lavet nogle specielle covers til netop S6 og S6 Edge, som jeg går og overvejer. Vi må se hvad for et det ender med at blive n_n

Give me the giggles why don’t ya? 

  

Dem der kender mig, ved at jeg elsker gadgets, sjove dingenoter og ting i den dur. Kender efterhånden en del sider der sælger alt muligt, som man ikke var klar over at man fremover ikke vil kunne undvære. Og yay – nu er der så kommet endnu en i Danmark – og det kan vi lide n_n

Hvad enten det er til en sjov og spas gave, lidt mere seriøst grej eller bare for at kunne fremvise et produkt, som ikke alle render rundt med, så er Giggles.dk altså bare stedet for dig, som ikke gider vente på at modtage pakker flere uger efter at have bestilt dem (fra udlandet) og som elsker gadgets. Bum, det kan vidst egentlig ikke siges nemmere end det, mår det kommer til stykker.

Og ja, jeg kunne sagtens vise en masse af deres sjove udvalg meeeen jeg vil da langt hellere opfordre jer til selv at navigere jer derind og lure deres sortiment ;) dog vil jeg anbefale at tjekke deres baby sutter med overskæg – så freakin’ adorable at jeg sagtens kunne finde på at bestille nogle hjem, selvom jeg ikke har en baby ha ha!