Hyggelig lørdag ..!

Vi havde simpelthen den hyggeligste dag i går. Vi tog på dobbelt date med nogle venner, og sad ude i skoven og grillede, spiste, hyggede og fik et par enkelte øl. Det blev koldt i løbet af aftenen dog, men vi tog alligevel først sent hjem :)

Det resulterede så også i at jeg har sovet længe i dag. Men det var vidst også tiltrængt. Dagen har været startet på den mildeste måde overhoved muligt, med lidt film og en times Sims. For ja – jeg var jo så heldig at Martin kom hjem med min nye computer allerede i fredags. Har brugt tid på at installere og opdatere alt så nu kører den bare som en drøm :) Og jeps – sims er fantastisk på denne her computer :) Og så larmen den næsten overhoved ikke – weeee :D

Nu vil jeg putte videre, drikke en kop kaffe og se lidt flere film. Det er søndag – man må godt ha ha

Er det ikke snart fredag?!

Jeg trænger til weekend.. mest fordi jeg nok i morgen får mig en ny gamer computer, som jeg har sukket efter i snart en måneds tid. Jeg ofrer så det optiske drev, for at få ekstra kølere, men hey – bruger faktisk slet ikke drevet i min nuværende, så det tror jeg lige jeg klarer. Specifikationerne er i den lækre ende, så jeg glæder mig til at få hentet den, og så skal I jo selvfølgelig ikke snydes for et lille indlæg til den tid ;)

Noget jeg andet jeg lige har fået fingre i, er en top som jeg faldt for på Wish. Nu hvor jeg træner så er små toppe altså bare guld værd. Så da jeg fandt den, måtte jeg bare eje den ha ha..

Den sidder overraskende godt, for at kun have kostet 41 kr. Materialet var også langt bedre end jeg havde troet, så alt i alt er det jo bare lige som det skal være. Glæder mig til næste uge, hvor jeg skal ned og træne.. :) Så tror jeg den skal med – jeg vil gerne lige have den vasket inden den skal bruges for alvor, da den har en lidt kemisk duft.

Ellers sker der ikke så meget i dag. Heldigvis – for jeg er smadret. For lidt søvn og for meget arbejde ha ha.. ej forhåbentlig får jeg selskab af min kollega næste uge. For lige nu er det åbenbart ekstra hårdt at være alene om al rengøringen :P

Lidt nyt skal der til ..!

scr_prt

Ja det er jo ikke den store forandring der er kommet.. men satser på at resten kommer i løbet af de næste par dage. Har nogle småting jeg godt kunne tænke mig at ændre på siden, blandt andet utrolig meget ude i sidebar’en. Men det skal nok komme.. lige nu ville jeg faktisk bare have noget andet op, end det gamle design, men – det er utrolig svært at koncentrere sig om at være kreativ med en papegøje der holder snakke-dag lige ved øret.

Så det må komme lidt hen ad vejen, og det er slet ikke sikkert at farverne bliver hængende, baggrunden er måske også lidt for simpel til min stil.. men nu må vi se.. Overvejer endda at hoppe udenfor her en af dagene og få taget lidt forårs billeder til topbanneret eller lignende.. Det er jo det der er så dejligt med foråret – kreativiteten begynder atter at røre på sig, og man får lyst til at tage lidt billeder.. for hele vinteren er den del bare på 0 ha ha

Og nu hvor jeg alligevel er igang med endnu et blogindlæg, så lad mig da lige fortælle om sidste weekend. Der var vi nemlig ude og nyde det gode vejr vi havde om lørdagen. Vi pakkede lidt provianter og tog ud i skoven, hvor vi desværre ikke kunne bruge vores normale sted, men måtte finde et ikke så langt derfra. Det var nogle ting der manglede, blandt andet sten til grillen, men vi løste det (eller Martin gjorde ha ha) på en yderst finurlig måde :)

 

Virkelig hyggelig dag, og om søndagen var der dømt påskefrokost hos svigerforældrene. Der endte vi så med at sidde stort set hele søndagen og bare sludre og hygge. Det kan også være tiltrængt engang imellem ha ha..

Nu er der South Park på Comedy Central (en af mine yndlings kanaler) så jeg sætter mig og prøver at komme videre med noget design, medens jeg kan se et par afsnit af det :)

Lidt Sims..

02.04.2016_15.02.18Yay, jeg har fået min computer til at virke.. sådan nogenlunde i hvert fald. Det betyder at jeg igen kan følge med i TWD, spille sims og blogge som jeg plejer. De sidste par uger er det foregået over telefonen, og det bliver jeg vidst aldrig helt tilfreds med, fornemmer jeg.

Dagene har været laange her på det sidste. Jeg har haft meget at se til på arbejdet (men det er jo efterhånden ikke noget nyt ha ha) og når jeg endelig er kommet hjem, så har jeg spist aftensmad, spillet lidt Sims og så set tv med Martin, inden jeg er faldet på hovedet i seng.

Ugen startede ellers med en halv fridag. Jeg var inde på Rigshospitalet, hvor jeg nu er begyndt på hormon behandling. Vi har store planer her i huset, og det kræver lidt hjælp fra lægevidenskaben, men vi er godt på vej nu. Det er dog et længere forløb, og jeg er kun knap 3 dage inde i det i dag, så uddyber det nok en anden dag, når jeg ved lidt mere om fremgang osv :)

Nå.. nu skal jeg snart til at folde vasketøj sammen, drikke lidt kaffe og se lidt tv. Det er jo lørdag, og det skal jo mærkes. Udover det, så er jeg stadig ret fortørnet over at Reem ikke vandt X-factor i går. Hun var min absolutte favorit :)

The last few days..

20160314_115857

Den sidste uges tid eller lignende har været præget af kursus. Jep. Vi har været i fuld gang med at godkendte opgave, lave opslag til alle afdelinger og foldere til fremtidige medarbejdere. Det har givet lidt ekstra sved på panden, men samtidig har det også givet enormt meget blod på tanden angående den funktion man har på arbejdet nu om dage. I morgen er det så sidste kursus dag, så vil jeg have været afsted i alt i 3 dage. Det er lidt ekstra hårdt, når man er vant til at lave noget fysisk hele dagen, at så skulle sidde stille i så mange timer. Men i morgen har jeg min kollega med, som fik udskudt sin sidste dag, da kursusholderen desværre var syg da hun skulle have været derind. Fedeste er jo, at vi har fået tildelt et kontor, som vi virkelig glæder os til at gå igang med at gøre til vores helt eget. Det bliver fedt, og vi er pt. ved at opstøve computer, skrivebord og alt det praktiske. Indtil da, må min bærbare komme med på arbejdet i ny og næ, og blive brugt til f.eks. at få lavet opgaven til kurset.

Udover alt det ræs, går det godt. Jeg var til holdtræning i går, så er lidt øm og stiv i leddene i dag, men har det pragtfuldt udover det. Og man kan jo ikke andet end at boble af liv og glæde, nu hvor solen endelig er begyndt at skinne hele dagene. Life is good :)

 

Instagram udpluk

 

 instagram_IMG

Jeg gik og fik klippet lidt slidte spidser af håret her for et par dage siden, og købte derefter argan oil produkter i Netto til absolut ingen penge. 40 kr/stk gav jeg for hhv. shampoo og olie. Og jeg må indrømme at det allerede har gjort underværker for mit vinter tørre hår. Men ja, det hjalp også at få klippet de der 3-4 cm af. Jeg skal dog lige hen og have rettet lidt op i det, da det har vidst sig at være lidt skævt klippet, så har en tid på torsdag i næste uge. Og selvom det bare drejer sig om en halv centimeter i den ene side, så gruer jeg for at det skal ende med at blive virkelig kort all over ha ha. Men det sker jo ikke n_n

Og så har jeg købt en ny smag fra One Hit Wonder eliquids. Mmmmm den smager af dougnuts. Nom nom – og damp videoen (som I burde kunne se hvis I klikker på billedet neders til højre) er af netop den væske. Masser af damp, lige som det skal være :)

Og så skal jeg til Bootylicious hold på onsdag. Jeg er spændt. Meget spændt.. også på om jeg kan bevæge mig torsdag morgen, efter at have trænet i 55 minutter ha ha. Håber dog det går, og jeg glæder mig også til at komme igang med hold træningen, selvom jeg også gruer for det. Men det skal nok blive sjovt, når det endelig går igang :)

Tomorrow!

image

Så var jeg endelig igang igen.. eller ja, fra i morgen står den på træning og sundere kost. For selvom jeg har tabt mig en hel del (yay) så kunne jeg stadig trænge til lidt mere muskler. Så mig og Martin smuttede lige i stadium i dag, og købte trænings tøj osv så jeg er klar til i morgen. Jeg har nemlig fået meldt mig til i Fitness World igen. Så jeg glæder mig helt til at komme igang, denne gang skal jeg også til at være mere aktiv i forhold til hold træning, men i starten vil jeg koncentrere mig om løbebånd og styrketræning. Ih det bliver godt :)

Og i går fandt vi ud af at Sunset laver salater igen, så nu er jeg hooked. Og har faktisk levet vegetarisk i et par dage nu, og det går rigtig godt. Så det vil jeg gøre mest muligt – hvilket jo er nemt nok når man ikke er den store kødspiser til at starte med ha ha

Nu vil jeg nyde dagens første kop kaffe, se lidt film og så ellers nyde det dejlige selskab resten af denne søndag aften.. <3