IKEA

Vi var et smut ude i IKEA i går. Vi fik jo et gavekort af Mortens far & hans kone på 600 kr. Så i går, skulle det være. Vi har længe ønsket os et ekstra bord ude i køkkenet. En forlængelse af vores køkkenbord. Vi har dog ikke gidet forlænge det med en køkken bordplade. Og nu hvor vi skal skrives op til et andet sted, ville det være ekstra dumt at bruge tid, penge & energi på at gøre sådan. Så vi bestemte os for et almindeligt bord. Som vi kan bruge til f.eks. et skrivebord i den nye lejlighed. Vi fandt dette :
En helt almindelig bordplade, og justerbare ben til. Har dog ikke fået tilpasset højden helt endnu, men så længe den ikke er alt for voldsomt anderledes end det gamle, samt står uden at vippe, så går det nok ^-^ Planen er så, at i dette bord, skal blive til et skrivebord (nok til mig) i den nye lejlighed, når vi får den.

Om ikke så længe, skal vi endnu et smut ud i IKEA. Vi har stadig 200 kr på gavekortet, og vi mangler en sort skuffe mere. Morten vil bruge de skuffer til frugt & grønt, så jo flere jo bedre :) Og så skal vi have nogle flere frugtskåle. 2 i alt. Jeg går også på jagt efter et HDMI kabel senere i dag, dog ikke i IKEA ;) Jeg var inde i EL Giganten og kigge efter et, men de havde kun nogle til 150 kr. Lidt nærig er jeg jo ;) Når jeg ikke aner om det er noget jeg vil blive ved med at have, så vil jeg helst ikke give over 100 kr for det. Hvis jeg kan lide det, vil jeg gerne se på et TV med hd istedet for, til den tid :)

Jeg har også, for første gang, handlet på ebay. Jeg læste jo Alexia‘s blog og så, at hun havde købt hårshampo der gør, at håret vokser hurtigere. Jeg har læst mig til, at hun efter 1 uge kunne måle ca 1 cm forskel. Så jeg har også slået til og købt mig et sæt. Kostede ikke ret meget (i forhold til alle mulige andre produkter) og så håber jeg bare at det ikke får alt for lang tid før de ankommer. Morten har også ytret at han gerne vil se mig med rødt hår igen – så det overvejer jeg lidt. MEN – jeg vil til at få det lavet hos frisør fremover, hvis det er. Fast. Hver måned. Ikke om jeg orker alt det hjemme farvning mere :P

Skylander

Vi købte jo Skylander til Christoffer i julegave. Start sættet med platform & 3 figurer. I dag har vi købt 3 nye figurer (der er 32 i alt mener jeg). Dog skulle de være mere eller mindre udsolgte over hele landet – heldigvis havde El Giganten stadig 2 pakker liggende. Når man køber sådan nogle figurer, kommer der også nogle internet-koder med, så man kan spille online med vennerne. Så Christoffer spiller det på Xbox’en, og jeg har dem på computeren. Det er et rigtig sejt spil, hvor man virkelig skal tænke sig godt om, nogle gange.. :) Christoffer er rigtig glad for det, omend det giver nogle udbrud af raseri, når han ikke kan klare en bane. Som regel går det dog hurtigt over.

Dette prt scr. er fra computer udgaven. Jeg kan også tilslutte portalen som kom med til spillet. Det vælger jeg dog at ikke gøre.

Meget snart!

Så er det ikke mange timer til, jeg har ‘ferie’ i 2 dage. Jeg har valgt at møde tidligere disse to dage jeg har på arbejde (i går & i dag) og da vi bare skal ind og tømme skrald, rengøre toiletter & køkkenvaske, så er jeg nok hjemme inden klokken 10 i dag :) I går havde jeg lejlighed, så var først hjemme lidt senere. Men ih hvor skønt – alligevel :)

Har I vilde planer for nytårs aften? Morten og mig, skal hjem til hans søster, hvor familien (mere eller mindre) bliver samlet. Jeg håber det bliver mindst ligeså hyggeligt som juleaften var :)

Nå, nu er det snart ved at være tid. Så dette blev en meget kort blog. Jeg blogger nok først igen i morgen – Christoffer kommer i løbet af dagen, så vi skal nok grov hygge i aften :) Se nogle film, spise frugt og bare putte under tæpperne. Det er stort set også det eneste dette vejr indbyder til :P

GLÆDELIG BAG-JUL

Ho Ho Ho – har I alle haft en god jul? Det har jeg :) Meget stille og rolig, sammen med Mortens familie. Kom hjem sent i går aftes og smed os direkte i seng. Af gaver har jeg fået 2 billeder af Christoffer, som han har malet, og så fik vi (Morten & mig) gavekort til IKEA af svigerfar. Christoffer fik Skylanders af os, og det har han spillet hele dagen i dag, indtil han blev hentet. Så man må sige, at det var et stort hit! :)

Efter at han blev hentet, har vi taget den lidt med ro – vi går stadig og små snotter herhjemme. Jeg har lavet dette indtil videre:

GLÆDELIG JUL (omend lidt forsinket) ØNSKES I HERFRA!!!

Pokkers også!!


Hvorfor skal ens mus altid vælge at gå i stykker, på de værste tænkelige tidspunkter?!?! Jeg har sådan en Trust trådløs mus, i pink. Den løber hele tiden tør for strøm, og det begynder at irritere mig gevaldigt. Selvom jeg køber batterier fra Tiger til en 10’er, så er det stadig mange penge i længden.  Jeg kunne meget bedre lide min gamle Trust mus. En Trust Netbook Micro mus. Selvom den havde ledning og til sidst gik amok med venstre knap, så var den 10 x bedre end den jeg har nu. Som regel skiftede jeg tilbage til den, når den jeg har nu, begyndte at skabe sig. Men nu lader det til, at jeg har smidt min gamle ud :( Det er ret irriterende, da jeg føler mig gevaldigt handikappet uden en mus. Jo – jeg har skam en tablet, men den skal findes frem, tilsluttes og lægges væk igen, ligeså snart den er brugt. Fordi jeg sidder ved spisebordet. Så det er begrænset hvor meget jeg orker bruge den for tiden. Argh siger jeg bare.. :( Jeg ville give min højre arm for at have råd til at købe sådan her én fætter igen: