Monthly Archives: January 2012

Everyday Foto

Solgt!

Føles lidt grænseoverskridende. Men det er det jo absolut ikke. Jeg har solgt mit akvarium med tilbehør. Uff.. Satte det til salg i går aftes, og 2 minutter senere var der en yngre gut i røret, der ville købe det. Det er god stil, syntes jeg.

Det er altid dejligt at få ryddet op i sit kælderrum. Jup. Nå.. arbejdet kalder. Jeg har nerver på i dag – skal til undersøgelse og glæder mig ikke! Uff…

Everyday Lejlighed Must Have

China-style

Mig og manden har sovet på gulvet i nat. Ovenpå vores gulvtæppe + topmadras. Jeg har nemlig døjet med ryggen de sidste par måneder, på grund af, at sofaen er blevet for blød. Det er nok det eneste minus ved vores sovesofa – man sover på samme hynder, som man sidder på. I hvert fald det meste af det. Den del man trækker ud, for at lave dobbeltsengen, er næsten ligeså hård som da vi købte den. Så man ligger meget ujævnt. Vi har aftalt at købe en ny sovesofa, så det skal der lige spares op til. En bedre én, hvor man netop ikke sidder på sove-delen til hverdag.

Om lidt er det arbejde. Yay – eller noget. OK – selve arbejdet er ikke så slemt, men jeg glæder mig ikke til at skulle vade igennem det tilbageliggende sne, for at komme derhen. Og mig der havde håbet, at der slet ikke kom sne i år. Øv da. Nå – jeg skal gøre mig klar, og så er det afsted. Go’ mandag derude :)

Translate: We’ve slept on the floor tonight, me and the hubby. Not directly though, but almost. Our sofa bed is getting to soft to sleep in, so we’re thinking of buying a new one. This one hurts my back now :( Soon of for work, not looking forward to walking around in the snow. Had hoped it wouldn’t come this year :P Well – going to get ready now.. have a great monday everybody :) 

Everyday Must Have

Øv siger jeg..!

Håret var ikke vokset. Ikke så voldsomt, at det gav det store udslag. Øv. Jeg havde ellers store forhåbninger, da Morten kom gående med målebåndet. Skal vel også siges, at jeg ikke vasker håret hver dag – jeg ved ikke om dette kan have nogen direkte indvirkning, men jeg har indtalt mig selv, at det har det :P Jeg vasker det hver anden dag. Selvom det kun er vokset de 2,5 cm i alt, så er det jo bedre end ingenting. Og samtidig er det et godt produkt bare i sig selv :) Jeg har, som tidligere nævnt, aldrig haft så herligt hår :)

Om ikke så frygtelig længe er det aftensmads tid – vandmelon og lidt andre lækre ting :) Nom nom. Og så skal vi se Wolverine i aften, på TV2. Den har jeg bare set 1 gang før, så den glæder jeg mig til at gense :) Og så er det nok sengetid derefter. Skal jo tidlig op i morgen, og afsted på jobbet. Og så en masse kedelige, hverdags ærinder derefter. Regninger skal betales, ting skal købes og andet skal bestilles. Jeg går lidt og leger med at købe en af de dersens ‘Wreck This Journal‘-bøger. Det er ret fristende, når man ser alle de andre bloggere, der er igang :) Nu må vi se, om budgettet tillader sådan en udgift. Det håber jeg – lidt.

Translate: No significant growth to the hair. Sadly enough. But I’m still happy with the product as such. My hair has never been softer or easyer to deal with, then now :) And for the record, I don’t wash my hair every day. I have convinced myself that that has a major part of my hair not growing more than the 2,5 cm since I got my hair cut. Thinking of buying a ‘Wreck this Journal’-book. It’s fun to watch other bloggers, who are in the process at the moment. I want one! :)  

App Everyday Foto Gadgets iPhone

Endelig Weekend!

Yay! Nu er det endelig fredag. Jeg glæder mig til at kunne sove længe i morgen :) Er også helt øm i kroppen, efter at have kørt maskine i over 3,5 time i går, samt slæbt en masse frugt og grønt hjem fra byen. Var meget ude og rende i går – håber det bliver lidt mere ro på i dag :) Eneste ting jeg ‘skal’ er at svinge forbi kommunen (eller ringe) når jeg kommer hjem. De har haft ringet, men ikke sagt hvad det drejede sig om :P

Mit hår skulle være målt i onsdags. Det glemte jeg alt om, og ville have gjort det i går i stedet for. Det kunne jeg desværre ikke komme til. Vores målebånd er blevet væk. Begge to. Morten har lovet at prøve at finde det ene i dag, så det kan blive gjort i aften :) Jeg er nemlig rigtig spændt på at se, om det er blevet længere end de 32,5 som det målte sidst :) Det føles længere :P

I dag vil jeg også vold-bruge mit Instagram tror jeg. Har du også en Instagram konto? Jeg hedder missk30 derinde, så det er bare at add’e mig. Follow for follow, som det så pænt hedder ;P For dem der ikke ved hvad Instagram er, er det ligesom en billed-dagbog til iPhone brugere :) Jeg tror ikke det er lavet til andre mobiler. Ikke android i hvert fald – desværre..

Translate: My body is hurting after a long day yesterday. Hard work, and lots of activities after work. Was supposed to measure my hair the day before yesterday, but forgot all about it. Wanted it done before goint to bed yesterday, but found that the measuring tape was missing. Morten has promised me to find it today, so that I can get it done :) And today I feel like spamming my Instagram account. Instagram is a app for iPhones (and iPad too, I would think) wich allows you to share pictures with your friends, quick and simple :) I’m called missk30, and would love some more friends out there :)

Everyday

Kun torsdag?!

Jeg har det som om det er fredag i dag – tror det er fordi vi har fået Christoffer hjem en dag før. Det vælter hele uge-fornemmelsen :) Før vi hentede ham, var jeg til læge. Sagen er nemlig den, at jeg ikke har haft mit månedlige siden oktober (eller deromkring). Men jeg er ikke gravid. Jeg tjekkede det i starten af denne måned, bare for at være sikker. Lægen fik udført en gynækologisk undersøgelse (så har man også prøvet det :S) og konstaterede at der var et eller andet i gang.. Så jeg har fået en henvisning til en klinik, hvor de skal have undersøgt om jeg har haft en såkaldt ‘missed abortion’. Kaldte han det. Så det er på min to-do liste for i dag – ringe og skaffe en tid, hurtigst muligt.

Da vi havde hentet Christoffer, fik vi slappet lidt af, spillet lidt Kalaha, og så gik jeg igang med maden. Efter den var spist & opvasken var taget, madpakker smurt etc., så smed jeg Find Nemo på. Faldt godt nok i søvn, men fik da set det meste. Vi nåede ikke at se slutningen, så det skal vi gøre i dag :)

Om lidt er det arbejde – jeg møder tidligere i dag. Stort projekt igang der, så vi prøver at få det mest mulige ud af arbejdstiden :) Nu vil jeg så spise mine bananer & drikke mit vand, samt lige surfe lidt rundt :) Hygge :)

Translate: Went to the doctor yesterday. He thinks I’ve had a ‘missed abortion’. ‘Cos I’m not pregnant, luckely. Going to a clinic next week to get that checked out.  Other than that, it was a relaxing day, just watching movies and laying on the sofa :) Now – off for work :)

Everyday

2 x Wuhuuu!

Dagen i går var fuld af positive overraskelser..! Jeg fik min lønseddel fra arbejdet (får den jo 1 dag før de andre, da kommunen skal se & godkende den før de udbetaler nogen penge til Morten), og fandt at jeg var gået næsten 1000 kr op i løn, pr. måned. Nice! Jeg er steget et løntrin, selvom jeg havde fået det indtryk, at jeg var på det højeste. Jeg skal ikke klage!

Gik ned på kommunen, fik kopieret lødsendlen  og oplyst, at jeg ikke ville modtage noget fra dem. De plejede jo at regulere min løn, så jeg ramte det samme beløb som en forsørgende kontanthjælps modtager. Efter godkendelse af sedlen, gik jeg ovenpå, på jobcentret. Jeg skulle lave min tid på mandag om. Min kontaktperson valgte så at vi kunne holde mødet der, i stedet for. Da jeg så oplyste hende om, at jeg var steget i grundløn og med det beløb ikke længere ville modtage de 500 + fra dem hver måned, sagde hun, at så kunne jeg ligeså godt slippe helt :) Uden at det ville berøre Mortens indkomst. SÅ FEDT! De har så haft ringet til mig i går, jeg hørte det ikke, så ringer lige derind i dag, og hører hvad det omhandlede. Et eller andet sted, forventer jeg lidt, at der er noget de har glemt at oplyse. Intet er jo simpelt og ligetil, når det kommer til kommunen ;P

Translate: I got a raise! And with that raise, I’m no longer on social security. They used to pay me a little over 500 kr, but now it’s over. .!! It’s great!

Everyday Produkt

Frametastic

God morgen derude :) Har man sovet godt? Det har jeg. Som en lille baby. Nærmer mig arbejdstid. I dag er det restaurant og palmehave, as always om tirsdagen. Kender I det, med at man næsten ikke orker? Lysten til at arbejde har været lidt low her på det sidste. Men det er bare at bide tænderne sammen og komme igennem det :)

I morgen, onsdag, er det jo tid til måling af håret. Sidste onsdag målte det ca. 32,5 så jeg er ret spændt på resultatet. Jeg har vasket håret lidt mere regelmæssigt siden sidste uge. Normalt sker det kun hver anden dag, men siden weekenden har det været hver dag. Selvom det viser sig ikke at virke, så elsker jeg produktet alligevel. Mere medgørligt hår har jeg i hvert fald sjældent set :)

Translate: Slept like a baby, and soon off for work. Not in the mood today though. Tomorrow, wednesday, it’s time to check up on the progress with the Fast Shampoo & Conditioner. Looking forward to that. Even if there is now progress, I still love it. Never have I had such hair. Soft and easy to manage!

Everyday Random

Læge besøg på trapperne..

Så vanker der et snarligt lægebesøg. Jeg glæder mig ikke det mindste – for jeg hader at skulle til læge. Mest af frygt for, at jeg skal fejle noget alvorligt. Jeg har frygtelig angst for nåle og tanken om at blive skåret i. Jeg skal ringe i morgen, mellem 9-10, og så må jeg bare håbe at jeg kan komme til indenfor de næste par dage. Lidt akut er det, omend lægevagten ikke mente der var nogen grund til alarm. Han mente jeg skulle opsøge min egen læge (Do’h!) og så måtte vi tage den derfra. Men når man ligger på sofaen, efter en hel dag med kvalme, halsbrand og generelt utilpashed, så er gode råd dyre. Man vil bare a’ med det, kan jeg hilse og sige..!

Her til aften, har jeg dog fået det lidt bedre. Jeg har fået appetitten tilbage, og fået spist 2 tofu hotdogs til aftensmad, samt en smoothie og en vandmelon. Det taget i betragtning, at jeg kun har spist 7 bananer, 1 smoothie og 1 æble hele dagen, før det. Under hele McCleod døtrene, lå jeg under tæppet på sofaen, og lignede vidst mest af alt, en slatten klud :P  I morgen skal jeg også svinge forbi kommunen – de tåber bliver ved med at sætte mine tvangs-møder til 9:30, hvilket betyder at jeg skal tage fri fra jobbet, for at sidde der i maks 5 minutter og alligevel ikke få noget ud af det :P Siden jeg ikke skal aktiveres, søge arbejde eller noget som helst. HURRA for tidspilde og spild af arbejdskraft. Burde de kommune medarbejdere ikke bruge tid på noget mere fornuftigt?!

Translate: Going to call the doctor tomorrow. Need to see him soon. It’s not helping me at all, that I’m terrified of being sick. Had a really bad day, just laid on the sofa under my blanket, and looked like shit. Feeling a bit better now though, but still.. Need to get a check up. 

Everyday Foto

Roses are red

Roser er røde, violer er blå.. Ikke engang det hjælper – jeg stinker alligevel til at tegne ;) Efter flere års fravær fra det koncept, har jeg helt mistet grebet. Sidder og lurer tutorials på youtube. Jeg tror jeg har lukket den verden lidt ude. Jeg mistede interessen for en del år siden, og har bare helt ignoreret det siden da.  Jeg er dog sikker på, at en masse øvelse nok skal hjælpe. Det kan jo ikke skade, så jeg må bare holde mig igang og tegne derud af.

Everyday Underholdning

Sløv lørdag..

Ohoj. Går det godt derude? Jeg har det, efterhånden, prima. Har dog døjet lidt med kvalme og andet godt her til morgen, men det gik hurtigt over. Har proppet mig med sund ( & syndet lidt med mindre sundt ) og så bare ligget i sofaen og set film, under dynen. Lige nu sidder jeg og følger lidt med i Hellboy 2. En af de bedre filme. “Oh Crap” er mit yndlings citat derfra ;)

Lidt billeder fra i går:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...