Shopping vol. II

Pyha. Så var onsdag snart overstået. Jeg er træt og er øm i benene/fødderne. Har været en halvlang dag på arbejdet – som jeg også fortalte om i morges. Og efter hjemkomst, fik jeg læst lidt, støvsuget, spist tidlig aftensmad, og så bar det ud til IKEA i Gentofte. Vi gik, as always, og fik købt lidt ting og sager. Bl.a. til den ting jeg ikke må sige endnu. Men nej – det er ikke en baby ha ha.. Et par sedler fattigere, gik vi hjem fra IKEA, og Morten sidder nu og ser fodbolds kamp, medens jeg nyder at have min pc for mig selv lidt ;) Morten bruger den jo flittigt nu hvor han ikke har én. Men vi kigger efter en, nok en stationær, som skal tilsluttes til fjernsynet. Som også skal udskiftes inden året er omme. Vil have et lidt større, og gerne med HD :)

I morgen, skal jeg ud og købe nogle flere ting. Småting til lejligheden. Uuuuh. Jeg glæder mig til at kunne vise tingene frem :D

Translation: Been a semi long day today. Now I’m just sitting here, looking at computers for my husband. At the moment he’s using mine a lot.. :P

God morgen :)

Endnu en onsdag. Og jeg har været fraværende i et stykke tid. Del på grund af at vi havde en del at se til, i løbet af weekenden, men også dels pga noget helt andet. Noget meget godt. Men jeg kan ikke dele dette nærmere med jer, helt endnu :) Men det kommer :)

Ellers går dagene mere eller mindre, som de plejer. Arbejder, og så hjem og slappe af, rende ærinder osv. På arbejdet har vi jo også ekstra meget at se til, nu hvor renovationerne er startet. Heldigvis (?) får vi en medhjælper i en måneds tid. En fyr fra kommunen, der ønsker erfaring indenfor rengøring. Der grinte jeg lidt, indeni mig selv, når jeg hørte det. For hvis man vil arbejde med rengøring, så findes der altid arbejde indenfor det fag – selv i disse såkaldte ‘krise’-tider :P Specielt hvis man snakker godt dansk – så river firmaer som ISS og Elite i én, fordi man kan arbejde om dagen. Men ham om det – jeg ville nok vælge noget andet, end kontanthjælp, hvis det var mit mål :)

I går var det løn for mit vedkommende. Så vi smuttede til Kbh., for at se os lidt omkring. Jeg fandt lidt tøj i NewYorker. En t-shirt med fjer-tryk, en ny taske & 3 par super nuttede hipsters/boxer shorts. Ud og spise var vi også. Hvilket vi meget sjældent kan, pga. udbuddet i de fleste restauranter. Men RizRaz inde i byen havde en helt OK buffet. Så der blev der indtaget frokost. Vi kom hjem ret sent. Lidt efter 18:00, fik lavet et ordenligt frugtbord, og så satte vi os ellers og slappede af resten af aftenen. Dejligt! Og i dag er der ellers fuld knald på igen. Ekstra arbejde, Renovations rengøring, går alene til omkring klokken 10:00 og så hjem og nyde dagen :)

Nå – jeg vil til at smutte. For denne gang. Jeg vender frygteligt tilbage :)

Translate: Have a secret, of sorts, that I’m so looking forward off telling you. Won’t be just jet, though. And that’s one of the reasons I haven’t blogged the last few days. But soon, all is going to be back to normal – whatever that might be ;) Off to work in a bit. Got a great deal of extra today.

God Morgen :)

Endelig fredag! Elsker bare denne dag, og selvom den bliver lidt i den hårde ende, så glæder jeg mig til at få fri, hente Christoffer fra skole og så komme hjem og nyde de næste 2 fridage! :) Aaaah…

Jeg så at Coolstuff.dk har gang i noget nyt blog-samarbejde, så overvejede at søge ind. Meeen – siden mit besøgs antal er faldet så drastisk så tøver jeg. Spørgsmålet er, om de mon ville godkende det, når jeg ikke har flere end jeg nu har. Hvilket ærger mig – altså at antallet er faldet. Jeg ved jo også at det skyldes, at jeg absolut er Danmarks kedeligste blogger. Hver gang jeg prøver at lave det om, så løber jeg altid tør for inspiration ;P Det må jeg altså blive bedre til. Har jo immervæk haft denne blog i 5 år. Hvilket må siges, at være en rigtig godt præsteret. For det har da også været et par omgange, hvor den har været tæt på at blive nedlagt. Og blevet det en enkelt gang. Jeg ved ikke hvad manglen på lyst skyldes. Pt. har jeg masser af lyst til at blogge – men intet at rigtig blogge om :P Sådan er det jo, når alt man oplever er til & fra arbejdet, og afslapning + gåture i området. Natur er der ikke meget af, de steder hvor vi kommer hen, så ikke engang billeder, føler jeg mig inspireret til at tage :P Jeg må virkelig oppe mig. Hvad kunne I godt tænke Jer at læse ( mere ) om? Tager imod idéer med kyshånd :)

Translate: Finally friday. Thinking about trying out for Coolstuff’s blogpanel, but I’m not sure they would even consider me. Been blogging for over 5 years now, but haven’t got that many readers per day. Need to do something constructive with this site – anything in particular you, as the reader, would like to read ( more ) about? :)

Inkscape

Jeg hentede Inkscape i morges, inden arbejdet. Og jeg er helt vild med dette meget simple program. Vector grafik gjort utrolig nemt! Omend jeg lige måtte omstille hovedet fra Adobe udseende, til dette, mere simple. Men nu kører det. Jeg satte mig og begyndte at lave lidt outline til den kommende tattoo. Selvom jeg faktisk ikke ved, hvad jeg helt 100 vil have lavet, så har de feminine koi/slørhaler tiltalt mig de sidste mange år. Den jeg havde fundet, var dog lidt for rodet. Min gamle tatovør ville gøre den mere brugervenlig, men han gik desværre bort sidste år.. Hans kollega, der overtager arbejdet, vil jeg mene, nok har samme indstilling, så fandt én anden, der lignede til forveksling. Og efter at have stenciled i omkring 1-1½ time, er jeg kommet frem til dette :

Resultatet kunne helt sikkert være bedre. Men jeg er faktisk ret tilfreds. Skyggearbejdet har jeg undladt. Dels for at skåne min arm og min hånd, men også fordi at selve tegningen, den er tegnet efter, ikke har de bedste vilkår at skygge efter. Som jeg sidder og ser den, her og nu, kan jeg selvfølgelig se masser af detaljer, der skal laves om. Men alt i alt.. Skulderklap til mig :) De sjove ‘vandsprøjt’ rundt omkring, bliver helt sikkert erstattet med ‘rigtige’ dråber og vand når den bliver lavet. Hvis valget altså falder på netop denne. De næste par dage, vil jeg også prøve at tegne nogle drager, og lidt sleeves – bare for at se det lidt an :)

Translate: Downloaded Inkscape today. Awesome software I must say. I love it! Made this koi/vieltailed fish as a stencil, and it looks, at least I think so, quite good. Mind you, I’ve left out all the shadows and stuff.. :P 

Tidlig onsdag..

Så var denne uge halvejs overstået. Eller næsten da. Og jeg har besluttet mig for, at jeg i dag, vil prøve at løbe mig en tur efter arbejdet. Det er længe siden sidst – sidst jeg var ude og løbe, var sidste sommer. Så det bliver spændende at se, hvordan jeg klarer det. Jeg er mest nervøs mht. min hælespore. Om den ikke er helet nok, til at jeg kan gennemføre det, eller noget i den stil.

På arbejdsfronten skal der gøres rent i lejlighed efter håndværkere. De er gået igang med renovationen af lejligheder igen (sidste omgang), så de næste par uger ruller det bare på, med lejligheder stort set hver dag. Udover det, er der også hovedrengøringer, af de gæsteværelser som beboerne bliver tildelt under renovationen. Så det bliver nogle halv-hårde uger. Blogger mere når jeg engang kommer hjem, og får overstået dagens ‘pligter’ ;P

Translate: Today I’ve decided to go for a run, after work. Not sure my feet are going to like it, but I’m really in the mood for a run. Not a long one though. At work, I’m cleaning appartments after renovation the next few weeks. This is the last ones, and then the renovation is done. Looking forward to that!

Aaarghhh…

Det er jo KUN tirsdag i dag. Og mig som allerede kunne trænge til noget weekend ;P Var ude og rende med Morten i et par timer i går aftes, for at se på en Mac til ham. Den var dog i stykker, og den anden som sælger havde, var slet ikke de penge værd. Så vi var hjemme 22:30 ca., og så så vi lidt tv, tjekkede brugtmarked og så gik vi i seng. Øm er jeg i kroppen i dag, da vi også var nede og handle ind. 4 meloner og sindsygt mange bananer & 10 pærer. Jeg bar bananer & pærer, og er øm som bare pokker i mine arme i dag. Så det skal nok blive sjovt at komme på arbejde og svinge mopper :P Har fri 11:30 i dag, så det burde lige kunne gå..

Nå – jeg vil spise min morgenmad færdig, og gøre mig klar. For selvom der er et stykke tid til at jeg skal afsted, gælder det om at være i god tid. Jeg er nemlig godt sløv her til morgen ha ha..

Sløv søndag

Vi har en rigtig sløv søndag her i huset. Dagen startede med morgen-besøg. Morten solgte nemlig sin computer, så den blev hentet der. Efter det smuttede vi ud og handlede ind, og nu sidder jeg her og ser Simpsons. Morten ligger og sover ved siden af – stakkels pusser fik ikke sovet så meget i nat. Om lidt er der film. Junior med Arnold, en god gammel klassiker.

Bruger ellers en del tid på mit Sims Freeplay for tiden. Havde ellers opgivet det spil for et stykke tid siden, men er gået igang igen. Det er ret meget sjovere denne gang. Ønsker bare at der var snydekode for penge til det ;) Det gør altid alt nemmere he he.. Men det er jo bare at bide det i mig, og prøve at få det til at hænge sammen ligemeget hvad :)

At gå i hi..

Kender I det, med at man pludselig bare ikke orker noget som helst? Man vil helst bare være hjemme og lave intet? Sådan har jeg haft det, mere eller mindre siden sidste blog. Kan være det er kulden, der har fået mig ned med nakken. Jeg vil helst bare sidde herhjemme, under et tæppe, med nogle stearin lys tændt og se film og hygge. Orker ikke udenfor – der er for koldt :P Det har også sat sine spor på min blog. Jeg har bare ikke orket eller haft noget at blogge om.

Anyway – det er fredag i dag. Dagen ser indtil videre ud sådan her :  arbejde indtil klokken 12:00, og senere skal vi hjem til svigermor og spise. Og så skal vi nok klemme et spil UNO ind. Mit og Mortens nye aften-hygge tidsfordriv. Hi hi.. Bedst ud af tre, er et meget brugt koncept her i huset :) Har I et spil, som I spiller med familie, kæreste eller/og venner, når I ses? :)