Uretfærdigt

Livet kan være uretfærdigt engang imellem. I går var Luna nødt til at flytte, da Morten fik en heftig reaktion på hende for omkring 3 dage siden. Vi fandt en sød pige, der bor tæt på os, og som virkede helt perfekt. Hun hentede så Luna i går.. Hvor er det en mærkelig og tom fornemmelse herhjemme. Ingen miaven, ingen kattelegetøj eller noget som helst..

Ingen tvivl om at Luna får det godt, det kunne jeg allerede fornemme da hun blev hentet, og under opdateringer via sms henad aftenen – men det var jo stadig mening hun skulle være vores kat :(

Det eneste jeg kan håbe på, er at Mortens livsstil en dag fjerner allergierne 100 % og at jeg, til den tid, tør tage en ny chance.

Sommer

Jeg er ligeglad med hvad kalenderen siger – sommeren er så tæt på lige nu!! I går aftes gik mig og Morten en tur rundt i Lyngby, én ting vi gør meget når varmen kommer snigende. Uden jakker, I might ad. Og helt uden at fryse. Godt nok tror jeg ikke at temperaturen sneg sig over de 14 grader, men det var stadig lunt og dejligt. På turen så jeg blade der var ved at springe ud, alle vejne. Lur mig, om vi ikke har sommer i løbet af de næste par uger. Kunne det ikke være dejligt? En lang, dejlig & varm sommer – det er lige hvad vi trænger til. :)

Masser af ekstra på arbejdet. I går kom der 4 lejligheder. Behøver jeg at sige, at vi var tæt på at dejse om, da vi fik beskeden?! Heldigvis kunne vi vente med den sidste til i dag, så vi var ikke helt ødelagte ved fyraftens-tid. Kun næsten ;)

Translate: Summer is on its way, I can feel it. Yesterday me and the hubby went for a long evening walk, something we enjoy doing during the hot sommer months. Everywhere around us, the trees where getting greener, and greener – what a lovely thing to see :) 

27 marts 2012

Sidder her, i mørket, kun med tv’et som selskab. Morten sover, og Luna sidder vidst og er lidt fornærmet ude i gangen/køkkenet. Morgenmaden er spist, mit vand er snart drukket, artisteer installeret og arbejdet kalder om ikke så længe. Værste er, at jeg er så træt jeg næsten ikke kan holde mig vågen. Ved det bliver anderledes ligeså snart jeg kommer ud i den friske morgenluft, men åh hvor er det fristende at kravle ned under dynen igen, ned til min varme & sovende mand.

Jeg er blevet hooked på Instagram her på det sidste. Det og dailybooth bliver hyppigt brugt på min dejlige iPhone. Bedste telefon jeg nogensinde har haft, I might ad. Hvilket jeg aldrig troede jeg ville sige. Men som Morten altid siger ‘man skal aldrig sige aldrig’ – og han har jo ret :)

Skal i arbejdstøj, ud og kramme Luna til hun dejser om af salighed, kysse manden farvel og så er det afsted. Hygge!

Origin

Åh hvad ville jeg dog gøre uden Origin. Min The Sims 3 cd er gået i udu, og vil ikke længere loade. Heldigvis har man jo Origin liggende, og alle spil derpå. Det er dejligt, så nu er de allesammen ved at installere. Selvom jeg havde sagt til mig selv, at jeg ikke gad installere det igen, før jeg havde fået ny computer, så kunne jeg ikke lade være.

Weekenden har gået relativt stille for sig. Jeg lå dog dårlig med halv-migræne og lå sovende i sofaen det meste af dagen. Hen ad aftenen fik jeg det dog en tand bedre, og kunne bevæge mig rundt i lejligheden. Legede med Luna og ventede på at drengene kom hjem fra besøg hos farmor.

Meanwhile

Jeg boycutter snart min computer. Fik formateret i forgårs, og siden har den bare skabt sig 10 x mere end før. Ved så ikke om det har noget at gøre med alle de 100-vis af opdateringer, der kommer væltende ind, eller om den bare er ved at give helt op. Jeg har ikke fået installeret noget som helst, undtagen Chrome. Alt tager en evighed nemlig. Lige før den ryger afsted på brugtmarkedet som defekt & til reservedele, her til den første, og så må Morten købe sig en anden. Den jeg vil have, er desværre for dyr, til at vi kan gå ud og købe den pt.

Udover det, går det dog godt. Arbejder, slapper af og får hygget rundt herhjemme. Får også læst lidt, er nemlig blevet helt hooked på app’en iBooks. Kunne godt ønske der var mere materiale, specielt af Lori Brightons bøger, men indtil videre mangler jeg ikke noget at læse :)

Jeg vil smutte – skal have spist min morgenmad. Og fodret lille søde Luna. Her har I forresten et lille klip fra i går :

Lady Walk 2012

20120321-113021.jpg
Nu er det snart tid til LadyWalk igen.. Jeg har meldt mig til igen – for det var både sjovt og hyggeligt sidste år. Det foregår stadig i flere dele af landet, så hvis du søger en undskyldning for at komme ud og bevæge dig lidt ekstra, så syntes jeg helt klart du skulle melde dig til :) the more, the better :)

Clean slate

Så sidder man her, med en ny formateret computer. Den skaber sig dog stadig lidt, men håber at en god omgang støvsugning kan rette op på de sidste ting. Morgenmaden bliver også nydt, omend jeg er ved at være godt proppet. Søvn har der ikke været frygtelig meget af i nat – Luna har larmet en del, da jeg ikke fik hende aktiveret nok i går aftes. Svært når hun har splittet sin drillepind ad :P Og så har jeg frosset som en gal, da vi glemte at tænde for varmen efter at have luftet ud, i går.

Dagen i dag, skal nok bruges på at installere Photoshop, Artisteer og The Sims 3. Det første & sidste er det vigtigste ;) De to ting kan jeg ikke undvære på denne pc. Men jeg glæder mig stadig til at få en ny, om et par måneder.

Arbejdet kalder om ikke så længe. Skal spise op, fodre kat, pakke taske og så afsted. Hygge derude :)

Sunday

Halløjsa – et lille hurtigt pip herfra. Har bare slappet maks af de sidste par dage, så bloggen er – igen – blevet forsømt. Har hygget med manden og missen, set en masse nostalgi film (Wayens World 1 & 2, Honey I shrunk the Kids osv), og om lidt skal vi ud og gå en lille tur. Selvom vejret er noget så gråt og trist, så trænger vi til at komme ud og bruge noget krudt :) Senere i dag, skal vi se Ghostbusters. Hvis vi kan holde os kørende så længe – vi har virkelig søvnmangel :P Lille Luna valgte at vække os/mig 3 gange i løbet af i nat, første gang omkring 3:40 :P Så det kan være at vi vælger at gå meget tidlig i seng i stedet for :)

Sidder og laver lidt bestillingsarbejde i Photoshop, så er den der er smuttet igen :) Hygge!

Morgen derude

Lidt stilhed her på bloggen i et par dage. Jeg har haft en del at se til :) Og det har været lidt små hårdt, at træne Luna i at tie stille om natten, men føler at det går bedre i perioder. Jeg kan dog godt mærke, at jeg begynder at mangle nogle timers søvn :P Men det går :)

Er stille og rolig begyndt at kigge på en ny computer. En Samsung. Med et rigtig godt grafik kort (yay!) og 8 GB DDR3 ram… skal det være, så skal det også sparke en vis krops del ;) Og så er den hvid. Den minder faktisk en hel del om en Mac, uden at være det. Prismæssigt, er den meget mere blid, end sådan en Macbook Pro 17″ som jeg gerne vil have fingre i – 5999 kr koster den, ude i El Giganten. Hvilket jo er kendt for at være et ret dyrt sted. Så når det er, så tror jeg at jeg lurer diverse andre butikker, også online, og ser hvad den står til derude :) Dens lillebror – nøjagtig samme pc, men ‘kun’ med 6 GB, koster 5499 kr i Computer City. Så allerede der kan man jo gøre en bedre handel. Meeen – de sidste 2 GB (selvom de sikkert er unødvendige) frister altså ;P
Translate: Been busy the last few days, so there haven’t been much activity here. Went to a computer shop yesterday, and fell madly in love with this Samsung computer. Think that’s the one – Morten is getting my Compaq, I think it’s a perfect trade ;)