Monthly Archives: April 2012

Everyday Foto

Ikke mig selv..

Efter en fantastisk dag i fredags, endte jeg fuldstændig smadret under dynen. Jeg havde det, som jeg skrev, som om jeg havde været på druk. Dinglede rundt og følte mig helt omtåget. Morgenen efter, fandt jeg ud af hvorfor. Da jeg så mig selv i spejlet i går morges, brød tårer frem og så begyndte jeg (efter at have sundet mig i et par sekunder) at skraldgrine. Jeg lignede slet ikke mig selv. Overhoved.


Som I kan se, var jeg ikke et kønt syn. Jeg havde fået en allergisk reaktion på sminken. Sminke som jeg har brugt flere gange om måneden, de sidste nok 3-4 mdr. Lige pludselig gad min krop bare ikke det stads mere, efter at have holdt en pause på omkring 1½ måned. Uden hverken foundation, mascara eller eyeliner.

Jeg skyndte mig og fik vasket ansigtet grundigt, fik hoppet i bad straks efter og givet det endnu en ordenlig omgang. Det er gået værst ud over mine øjne, næsen og panden. Det blev bedre i løbet af omkring 3-4 timer. Stadig hævet, men følte mig mere menneskelig, og vovede mig ud og gå lidt. Kom hjem, og da jeg tog jakken af, havde jeg fået nældefeber og plamager på hele overkroppen. Spiste lidt frokost (vegansk) og knopperne og plamagerne spred sig bare mere og mere. Til sidst var jeg dækket fra top til tå.

Dette billede blev taget omkring 5 minutter efter at nældefeberen var brudt ud. Det blev meget værre. Meget, m e g e t værre. Jeg lagde mig til at sove straks efter frokost, og sov stort set helt til klokken 20:00, bare afbrudt at at Morten tjekkede til mig i ny og næ. Når jeg endelig kom til mig selv, så jeg frygtelig ud. Ansigtet var hævet igen, og kroppen var fuldstændig øm og sviende af plamager. Hofter, fødder, knæ og arme. Lagde mig til at sove igen, og håbede at jeg ville se nogenlunde normal ud igen her til morgen. Men nej. Ansigtet er stadig puffet op og hævet over øjnene. Dog ikke ligeså slemt som i går. Men stadig nok til at det generer mit syn og gør det ubehageligt at have briller på.

Dette er mig, taget lige her og nu. Ikke den bedste kvalitet, men man kan jo stadig, tydeligt se, at jeg ikke er ‘helt mig selv’. Min krop er endnu engang blusset op med røde knopper på armene og mine arme er begge lidt hævede. Så jeg er spændt på at se, om jeg overhoved kan komme mig på arbejdet i morgen. Jeg ville nok ikke kunne bruge mit buskort – jeg ligner slet ikke personen på billedet :P

Nu vil jeg drikke min smoothie færdig, og så håber jeg på at se lidt film. Snart. Efter at have installeret lidt Sims :P

Everyday Film Foto Gadgets Love Produkt Shopping

Avangers 3D

 

★★★★★

Vi er næsten lige kommet hjem fra at have set Avengers. Den får hermed 5 stjerner ud af 5 mulige. Vi tog den forestilling, der startede 18:30. Der var rigtig mange mennesker, og en fin lang kø. Vi havde dog hentet vores billetter længe før, så vi var ikke bekymrede. Da vi går ind for at se filmen, er der folk alle vegne, og vi snakker om, at vi nok aldrig har set så mange mennesker til en forestilling. Da vi kom ud fra filmen, lidt efter 21:00 måbede vi bare. Jeg har personlig aldrig set så mange mennesker. Tætteste jeg er kommet, er dengang Titanic havde præmier. Og det siger vidst en del ;) Hele Lyngby Kulturhus var proppet. Køen fra trappen og ud, var på omkring 100 m. Det vil sige, den strakte sig igennem hele bygningen. I’m not kiddin’ you..!! Er du gal. Og ja – den er det værd. 130 kr per billet gav vi, for 3D versionen. Sad på nogle OK pladser – de bedste er jo altid taget. Og føler mig ikke snydt for pengene, på nogen måder. En film som – når den kommer på dvd, jeg sagtens kunne finde på, at give fuldpris for. Og det siger en hel del ;)

Nu er jeg træt. Jeg har været på farten siden klokken 6:21 i morges og trænger til hvile. Min hjerne har det, som om jeg har været på druk en hel nat. Tsk tsk. Og ny mus har jeg jo forresten også fået mig! Jaa.. En ny, fin én, med ledning. Den er dejlig. Og har Microsoft skrevet på ‘ryggen’.. Se selv:

Gadgets iPhone Spil

Cutest Thing

20120427-054139.jpg
Hvor nuttet er denne lille (kendte) vovse ikke lige?? Aaaw :)

Godmorgen n_n

Everyday Konkurrence Love Mode Must Have Produkt

DE-JÉ

Nogle af Jer, har nok set mit yderst ‘kunstnerlige’ billede enten på min Instagram eller her på hjemmesiden (i Instagram boksen til højre). Det er taget, og uploadet, fordi jeg deltager i en konkurrence hos DE-JÉ. Hele sagen går ud på, at man melder sig til med navn & adresse, og får tilsendt disse 3 tattoo’s. En, eller flere skal så indgå i et billede, som du uploader via enten Twitter eller Instagram, hvor du skal tagge billedet med en specifik tekst, for at deltage. Er du interesseret? Så har du til den 21 maj til at deltage. Mind you – brevet med tatoo’erne kommer hele vejen fra USA, så det kan tage lidt tid :) Læs mere om reglerne her

Mit billede skulle være sådan lidt sommer/indianer inspireret. Havde en trøje, jeg havde tænkt mig i starten, men den idé blev hurtigt skrottet igen. Til gengæld blev det lidt mere bart, og med en enkelt drømme fanger ørering. Jow jow. Morten agerede fotograf, og syntes han gjorde det ualmindeligt godt! Han blev helt grebet, og gik og flyttede på fjer og kæder på skift hi hi. Meget hyggelig process faktisk. Der er selvfølgelig nogle ting jeg kunne have ønsket anderledes, men all in all – er jeg ret vild med billedet! Og motiverne på tattoo’erne elsker jeg. Vil bruge dem til noget inspiration (og nogle af deres andre værker inde fra butikken) til at lave mig en cusom tattoo til næste år! Wuhuu!! Lidt swirls, lidt ændringer og meget større :)

Og nu kalder arbejdet. Darn. Og mig der lige sad og hyggede mig sådan :P

Translate : Taking part in a contest at DE-JÉ, a clothing shop online. I love their motives, and am so getting one like them made next year. A bit bigger, and with a lot of swirls, I gather ;) If you too, want to join, check the rules out here

Love Must Have

HootHoot

[ KILDE ]

Den her skal bare op og hænge i mit køkken!! Min kollega blev også helt vild da hun så den, og har også bestilt den i A4 størrelse. Hvor er den bare genialt fundet på! Love på den!

Everyday

Allerede?

Er der allerede gået 1 uge? Eller 9 dage for at være helt korrekt? Vildt. Ferier er alt for korte efterhånden ;) Jeg har virkelig nydt at være hjemme i en lidt spontan ferie, uden de vilde planer etc. Men i dag, er ferien officielt over. Jeg sidder, som altid, og spiser mine bananer, drikker mit vand og lurer lidt på nettet. Det har jeg ikke haft overskud til de sidste par dage. Min krop begynder virkelig at hade hvede & olie, så jeg betaler prisen efter de sidste 5 dages smovsen i lækkerier. Tofu hotdogs, veganer pizza og pasta. Av. Men arbejde skal man! Jeg nægter at melde mig syg, og så efter en ferie >-< Ikke nej..!

Fordi at jeg netop har været væk fra www., sådan rigtig (kun hurtigt besøgt fra mobilen i korte perioder), så vil jeg nu tage mig min normale ‘morgenrunde’. Har sikkert misset flere 100 ting n_n

Everyday Film

Kung Fu

Sidder her, henslængt i sofaen og følger halvt med i Rush Hour 3. Manden mixer musik, og Christoffer er gået i seng – han har også været på farten næsten hele dagen. Først i Fætter BR og så for han ud på legepladsen, hvor han var til næsten klokken 20. Vi var rigtig imponerede over der, da ham sjældent vil ud uden os, og helst ikke snakker med fremmede. Så der var rigtig dejligt at se :)

Om ikke så længe reder jeg nok senge op, og lægger mig til at sove. Jeg har vidst også haft en lang dag :P

Everyday Must Have Produkt Shopping

I <3 humac

Tog et smut forbi humac i går, for at blive beroliget. Anja skrev nemlig og fortalte om nogle fejl hendes søster havde døjet med mht. Sims. Efter en god samtale med en af dem i butikken, følte jeg mig godt beroliget. Den 1 juni sker det!!

Everyday Gadgets Must Have Produkt Shopping

Oops I dit it again!

Jeg var nede i Fona og pille på MacBooks. Åååååh kan man blive mere forelsket?! I don’t think so. Derfor vil jeg lave denne tråd, hvor I – mine dejlige læsere – kan skrive hvad I elsker ved Jeres MacBook! Jeg skal have mig en lille, dejlig MacBook Pro 13, de havde godt nok kampagne tilbud lige nu, hvor man kunne spare en lille slat penge. Den var sat ned til 8.299. Jeg får dog først mulighed for at købe en, efter at sofaen er betalt af, hvilket maks tager 2 måneder. Ih jeg glæder mig. Jeg kan faktisk, hvis jeg f.eks. dropper frisøren den 3ie, allerede stå med sådan en lækker sag, i hænderne, den 1 juni. O M G siger jeg bare ;) Jeg har jo længe vaklet frem og tilbage, men da jeg stod dernede, og fingrede på den dejlige lille sag, så besluttede jeg mig. Jeg skal og VIL være MacBook ejer nu.! Og kun Pro er godt nok ;) Hvilke programmer vil I anbefale, og hvilke ville I fraråde?

Jeg ved jeg vil have billedbehandling på – er der et der kan hamle op med Photoshop i effekter, brugervenlighed osv til den? Jeg har også Sims 3. Det ved jeg at det kan køre på en MacBook. Jeg har købt versioner der kan køre på både win og Mac.  Den har Dual-Core i5 2.4GHz, 4GB/500GB/HD grafikkort/SD, så nu må I så svare mig – tror I at den vil kunne køre det godt nok? :) Morten vil mene, at siden den har bedre processor, at den så vil køre det meget bedre. Grafikkortet er også m e g e t bedre end det nuværende. For jeg døjer med mit Sims på denne pc. Både grafikmæssigt, men også generelt. Den hakker og computeren bliver meget varm og langsom. Inde ved humac mener de dog, at det ikke vil ske på sådan en MacBook. Jeg v i l så gerne tro dem n_n

Næste måned kan ikke gå hurtigt nok hi hi..!! Nu skal jeg ned og hente 10 kg dadler (og manden) nede ved bussen. See ya! :)

Everyday

Wonderful

Aaah ferie. Jeg nyder det. Elsker at ikke vågne af vækkeuret om morgenen. Skøøønt!! :) Grunden til mine manglende blogs, har været lidt en blanding af manglende inspiration og formatering af computeren. Igen. Jup. Blev endnu engang ramt af en virus. Den kom med en cd, hvor jeg havde en ældre version Photoshop på. Så den røg direkte i skraldespanden. Så nu ved jeg ikke rigtig, hvor længe jeg skal undvære det. For orker ikke flere virusser, eller flere formateringer. Uf ha. Havde troet at jeg ville have råd til en ægte Photoshop, men så at den pris jeg ‘troede’ var den rigtige, kun var en opgraderings pris. Det stinker lidt. Nå – men jeg må vel få det bedste ud af situationen :)

Anyway. Her står aftenen på hygge, lidt kakao, film og musik. :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...