Work Out

Her ser I lige noget af min hjemtur fra arbejdet i går. På cykel, off course :) Jeg glemte at tænde for endomondo, da jeg cyklede fra arbejdet, men huskede det efter at have måttet stoppe og ringe hjem. Så 1-2 km fik jeg vidst ikke lige med :P Skidt pyt. Turen til arbejdet var våd. Meget våd. Og føltes ret lang, fordi at mine ben var ømme. Hjemturen gik til gengæld overraskende hurtigt, men benene skreg også i protest der. I dag – tror jeg – vælger jeg nok bussen til & fra arbejdet. Jeg er ret øm i ryg og knæ og har en ret heftig dag foran mig. Vi har Åben Hus arrangement på jobbet i dag, og skal derfor have ekstra tid. Ved ikke lige om kroppen orker med alt det, på umodne bananer :P Så bussen it is. Måske. Jeg kan stadig nå at ombestemme mig. For det er jo så hyggeligt at cykle :) Specielt hvis det ikke regner :P Hvis jeg cykler, skal jeg snart afsted. Møder nemlig ½ time tidligere i dag, for at forhåbentlig kunne nå det hele. Nu må vi se, hvad det bliver til :)

H&M besøgte jeg også kort i går. Købte mig en ny sports-bh (en pink en n_n) og en ny kjole. Jeg skal jo på Bakken på onsdag, med arbejdet. Spise og så ind og se Cirkusrevyen. Syntes ikke rigtig at noget af det jeg havde i skabene, var passende tøj. Enten viste det for meget, eller var for tyndt stof. Har jo mest haft tøj til at gå rundt i herhjemme, eller stranden. Fandt i hvert fald en kjole, der var rigtig sød, og ‘dækkende’ :

Translate: Got one of a work out yesterday. About 17 km in all, just on the bike. Not including all the walking around at work, and later on down shopping. I forgot to turn my endomondo app on though, so it’s missing about 1-2 km. Now I’m trying to decide if I want to take the bike to work again today, or the bus. My body is aching all over, and I have a long day ahead of me. Not quite sure what I’ll do just yet. And yesterday I bought a new dress in H&M too.. ‘cos I’m going to dinner and a show with work next week. Didn’t really feel that any of the old dresses I owned, was good enough for that. This one is both cute and is covering the right places :)

Lyserøde Lynet – det er mig!

Her har I den. Min ‘nye’ cykel. Den var blevet skrottet på jobbet, med nøgle og hele svineriet. Haps – sagde det, så stod den ellers pænt og ventede på at jeg skulle få fri. Da jeg fik fri, smuttede jeg forbi en af mændene på jobbet (pedellerne), der tidligere har været cykelsmed. Han så så også grunden, til at den var blevet skrottet. Nogle af tandhjulene til gearene var blevet godt og grundigt bøjet. Han fik hentet en hammer og en svensknøgle, og fikset den så godt, at jeg kunne cykle på den hjem. Go’ stil! Der er nok lidt omkring 10-12 km fra jobbet og hjem, og det tog mig nok omkring en time inkl. reparation og baksen i cykelkælderen. Yes sir. Ikke så tosset, når man tænker på, at jeg ikke har cyklet i årevis, samt kun havde 1 gear at køre i. Jeg blev helt bidt af det, og cyklede også ned i butikken lidt senere og handlede ind. Mig. I en trafikeret by. I myldertid. Uff – men jeg overlevede. Hvilket lidt siger sig selv ;) Jeg har så også besluttet mig for, at cykle på arbejdet i morgen. SÅDAN! Tager nok afsted hjemmefra 6:10 og siden jeg møder klokken 7:30 er der masser af tid til at både fare vildt, og gå i stå enkelte gange ;) Men det skal nok gå :) Cykelstierne er jo heldigvis mærkede :) Anyways.. jeg har mig altså en pink/lilla KitKat herrecykel. Skal have købt mig nogle lygter og en bedre lås til den. Samt udskiftet det tandhjul & bremsene. Bagbremsen er nemlig lidt hip som hap :P

Translate: Got myself a bike today. A guy bike, but a bike is a bike. Road it home from work, a distance of about 10-12 km, which is rather much, or at least I think, for someone like me. Haven’t had a bike for years. Going to ride it to work tomorrow, at least what I intend on sofar. Might change my mind in the morning ;) There’s a few things I need to fix on it, but not much luckely :)

Chillin’

  

  

  

  

Værsgo’ – min weekend i billeder. Dejligt med lidt Instagram spamming, ikke? ;) Ej – jeg har slet ikke haft tid til at blogge i denne weekend, desværre. Ej heller motivation. For ja, det vildeste jeg har oplevet, har været en omgang vandkamp hos Christoffer :) Udover det, har jeg bare daset i haven, ligget henslængt i sofaen, spillet en del Sims og bare nydt at have haft 3 dage fri! Manden valgte at fjerne håret i forgårs, så det render man også rundt, og skal vænne sig til, pt. Og så nynner man Euphoria hele tiden – Hejja Sverige… n_n Rätt låt vann! No doubt, omend der var 2-3 andre som jeg også syntes var nogle ørehængere. Nu vil jeg spise min morgenmad færdig. Jeg har rigtig meget at se til de næste par dage, på jobbet, da vi er ved at gøre klar til åbent hus. Så den står på masser af rengøring, stress og ømme ben :P Hygge..!!

 

Translate: Been a couple of relaxing days. Not done anything much, other than laying outside in the sun, chillin’ in the sofa and just taking it easy. Watched Eurovision too, Go Sweden! :) Played a little Sims, visited Christoffer and just had a really good, long weekend. And now, it’s off for work, where I have a lot to do this next few days.

At skifte mening..

Argh.. spillede sims i går. Blev arrig over det gamle hus (som jeg fremviste lidt af før), og slettede hele 1 sal. Lavede en masse om, ændrede i stue etagen osv.. her har i det jeg er nået frem til – indtil videre :

Og ja – jeg mangler stadig en masse pynte ting, have osv.. Lys er også noget jeg skal have smidt ind.. :P Men flot – tror jeg nok det skal blive.. Yayness :)

Translate: Played sims yesterday. Got tired of the layout on the old house, and started from scratch with the top floor. Bottom floor had a small make over, and now it’s a lot better. I still haven’t added that much details to the house, but I will :)

Skønne torsdag!

Aaah… Torsdag er kommet. Lang dag, tidligere mødetid og ekstra efter arbejdet. Men skidt pyt med det – det kommer jo, i den sidste ende, til at give lidt mere penge i kassen. Med mindre kommunen kommer ind og tager det fra Mortens løn, vil sige :P Så er det jo bare ‘gratis arbejdskraft’ :P Anyway. I dag har Maru (katten) 5 års fødselsdag. Tillykke med ham. Mere nuttet kan findes altså ikke :)

I dag har jeg store planer. Eller.. ja. Jeg vil gerne til at spille lidt spil. Jeg vil gerne blive færdig med mit Sims hus snart. Jeg mangler stadig at få rigtig meget sat ind i huset. Kommer kun et par møbler videre, hver gang jeg starter det op *G* Nok fordi, at jeg syntes at de ting, der er der nu, ikke lige passer ind i stilen jeg vil frem til… :P Men mon ikke det går :) Her har I en lille smagsprøve. Huset er, btw., det samme, som jeg viste med køkkenet, sidste gang.. :

Der mangler stadig mange detaljer. Blomster og billeder etc. Det håber jeg, at få på plads i dag.. :)

Translate: Happy birthday to Maru the cat. He’s 5 years old today. Cutest cat in the world, if you ask me :) Soon I’m off to work. Long day, extra hours too. And then it’s home, and play some Sims, or so I hope. Need to get this house done now :)