Monthly Archives: May 2012

App Everyday Foto Gadgets Shopping Træning

Work Out

Her ser I lige noget af min hjemtur fra arbejdet i går. På cykel, off course :) Jeg glemte at tænde for endomondo, da jeg cyklede fra arbejdet, men huskede det efter at have måttet stoppe og ringe hjem. Så 1-2 km fik jeg vidst ikke lige med :P Skidt pyt. Turen til arbejdet var våd. Meget våd. Og føltes ret lang, fordi at mine ben var ømme. Hjemturen gik til gengæld overraskende hurtigt, men benene skreg også i protest der. I dag – tror jeg – vælger jeg nok bussen til & fra arbejdet. Jeg er ret øm i ryg og knæ og har en ret heftig dag foran mig. Vi har Åben Hus arrangement på jobbet i dag, og skal derfor have ekstra tid. Ved ikke lige om kroppen orker med alt det, på umodne bananer :P Så bussen it is. Måske. Jeg kan stadig nå at ombestemme mig. For det er jo så hyggeligt at cykle :) Specielt hvis det ikke regner :P Hvis jeg cykler, skal jeg snart afsted. Møder nemlig ½ time tidligere i dag, for at forhåbentlig kunne nå det hele. Nu må vi se, hvad det bliver til :)

H&M besøgte jeg også kort i går. Købte mig en ny sports-bh (en pink en n_n) og en ny kjole. Jeg skal jo på Bakken på onsdag, med arbejdet. Spise og så ind og se Cirkusrevyen. Syntes ikke rigtig at noget af det jeg havde i skabene, var passende tøj. Enten viste det for meget, eller var for tyndt stof. Har jo mest haft tøj til at gå rundt i herhjemme, eller stranden. Fandt i hvert fald en kjole, der var rigtig sød, og ‘dækkende’ :

Translate: Got one of a work out yesterday. About 17 km in all, just on the bike. Not including all the walking around at work, and later on down shopping. I forgot to turn my endomondo app on though, so it’s missing about 1-2 km. Now I’m trying to decide if I want to take the bike to work again today, or the bus. My body is aching all over, and I have a long day ahead of me. Not quite sure what I’ll do just yet. And yesterday I bought a new dress in H&M too.. ‘cos I’m going to dinner and a show with work next week. Didn’t really feel that any of the old dresses I owned, was good enough for that. This one is both cute and is covering the right places :)

Everyday Foto Træning

Lyserøde Lynet – det er mig!

Her har I den. Min ‘nye’ cykel. Den var blevet skrottet på jobbet, med nøgle og hele svineriet. Haps – sagde det, så stod den ellers pænt og ventede på at jeg skulle få fri. Da jeg fik fri, smuttede jeg forbi en af mændene på jobbet (pedellerne), der tidligere har været cykelsmed. Han så så også grunden, til at den var blevet skrottet. Nogle af tandhjulene til gearene var blevet godt og grundigt bøjet. Han fik hentet en hammer og en svensknøgle, og fikset den så godt, at jeg kunne cykle på den hjem. Go’ stil! Der er nok lidt omkring 10-12 km fra jobbet og hjem, og det tog mig nok omkring en time inkl. reparation og baksen i cykelkælderen. Yes sir. Ikke så tosset, når man tænker på, at jeg ikke har cyklet i årevis, samt kun havde 1 gear at køre i. Jeg blev helt bidt af det, og cyklede også ned i butikken lidt senere og handlede ind. Mig. I en trafikeret by. I myldertid. Uff – men jeg overlevede. Hvilket lidt siger sig selv ;) Jeg har så også besluttet mig for, at cykle på arbejdet i morgen. SÅDAN! Tager nok afsted hjemmefra 6:10 og siden jeg møder klokken 7:30 er der masser af tid til at både fare vildt, og gå i stå enkelte gange ;) Men det skal nok gå :) Cykelstierne er jo heldigvis mærkede :) Anyways.. jeg har mig altså en pink/lilla KitKat herrecykel. Skal have købt mig nogle lygter og en bedre lås til den. Samt udskiftet det tandhjul & bremsene. Bagbremsen er nemlig lidt hip som hap :P

Translate: Got myself a bike today. A guy bike, but a bike is a bike. Road it home from work, a distance of about 10-12 km, which is rather much, or at least I think, for someone like me. Haven’t had a bike for years. Going to ride it to work tomorrow, at least what I intend on sofar. Might change my mind in the morning ;) There’s a few things I need to fix on it, but not much luckely :)

Everyday Foto

Chillin’

  

  

  

  

Værsgo’ – min weekend i billeder. Dejligt med lidt Instagram spamming, ikke? ;) Ej – jeg har slet ikke haft tid til at blogge i denne weekend, desværre. Ej heller motivation. For ja, det vildeste jeg har oplevet, har været en omgang vandkamp hos Christoffer :) Udover det, har jeg bare daset i haven, ligget henslængt i sofaen, spillet en del Sims og bare nydt at have haft 3 dage fri! Manden valgte at fjerne håret i forgårs, så det render man også rundt, og skal vænne sig til, pt. Og så nynner man Euphoria hele tiden – Hejja Sverige… n_n Rätt låt vann! No doubt, omend der var 2-3 andre som jeg også syntes var nogle ørehængere. Nu vil jeg spise min morgenmad færdig. Jeg har rigtig meget at se til de næste par dage, på jobbet, da vi er ved at gøre klar til åbent hus. Så den står på masser af rengøring, stress og ømme ben :P Hygge..!!

 

Translate: Been a couple of relaxing days. Not done anything much, other than laying outside in the sun, chillin’ in the sofa and just taking it easy. Watched Eurovision too, Go Sweden! :) Played a little Sims, visited Christoffer and just had a really good, long weekend. And now, it’s off for work, where I have a lot to do this next few days.

Love Web

DNBRADIO.COM

Min honey, soulmate og elskling, skal snart optræde LIVE på DNBRADIO.COM…. Tjek det ud, via live playeren som I kan finde på deres side. Klik på billedet, så bliver I ført lige dertil :)

App Everyday Foto iPhone

Sun Sun Sun

Aaah jeg ligger her i haven, nyder den stille, lidt køligere brise, og får sol. Kørsel til og fra arbejdet, og en dejlig mand der ventede indenfor døren – livet er sku herligt :)

Translate: I’m out in the sun, working on my tan :)

Foto Spil the sims 3

At skifte mening..

Argh.. spillede sims i går. Blev arrig over det gamle hus (som jeg fremviste lidt af før), og slettede hele 1 sal. Lavede en masse om, ændrede i stue etagen osv.. her har i det jeg er nået frem til – indtil videre :

Og ja – jeg mangler stadig en masse pynte ting, have osv.. Lys er også noget jeg skal have smidt ind.. :P Men flot – tror jeg nok det skal blive.. Yayness :)

Translate: Played sims yesterday. Got tired of the layout on the old house, and started from scratch with the top floor. Bottom floor had a small make over, and now it’s a lot better. I still haven’t added that much details to the house, but I will :)

Everyday Spil the sims 3

Skønne torsdag!

Aaah… Torsdag er kommet. Lang dag, tidligere mødetid og ekstra efter arbejdet. Men skidt pyt med det – det kommer jo, i den sidste ende, til at give lidt mere penge i kassen. Med mindre kommunen kommer ind og tager det fra Mortens løn, vil sige :P Så er det jo bare ‘gratis arbejdskraft’ :P Anyway. I dag har Maru (katten) 5 års fødselsdag. Tillykke med ham. Mere nuttet kan findes altså ikke :)

I dag har jeg store planer. Eller.. ja. Jeg vil gerne til at spille lidt spil. Jeg vil gerne blive færdig med mit Sims hus snart. Jeg mangler stadig at få rigtig meget sat ind i huset. Kommer kun et par møbler videre, hver gang jeg starter det op *G* Nok fordi, at jeg syntes at de ting, der er der nu, ikke lige passer ind i stilen jeg vil frem til… :P Men mon ikke det går :) Her har I en lille smagsprøve. Huset er, btw., det samme, som jeg viste med køkkenet, sidste gang.. :

Der mangler stadig mange detaljer. Blomster og billeder etc. Det håber jeg, at få på plads i dag.. :)

Translate: Happy birthday to Maru the cat. He’s 5 years old today. Cutest cat in the world, if you ask me :) Soon I’m off to work. Long day, extra hours too. And then it’s home, and play some Sims, or so I hope. Need to get this house done now :)

Everyday Foto

Hurtigt Hej

Lige et hurtigt god morgen pip herfra. Jeg møder tidligt resten af ugen – for at kunne nå det hele – så derfor er der ikke tid til at sidde og nørde helt så meget, som jeg jo plejer. Men et lille hej, kan jeg vidst lige nå at smide af ;)

I går, fik jeg ligget lidt i haven – igen. Dog resulterede det, samt en længere gåtur i solen, vidst nok en omgang solstik. For puha hvor havde jeg det skidt, når jeg vel kom hjem. Lidt som om jeg havde været ude og drikke. Drak en masse vand, lagde mig til at sove i en times tid, og vågnede op, svag og sløj. Fik spist lidt aftensmad og så fik jeg ellers lige et par is ned (sodavandsis).. de hjalp gevaldigt, og da det blev sengetid, havde jeg det næsten helt godt igen :) En god nats søvn har også hjulpet, og nu kan jeg ikke mærke noget til det :) Dejligt..! Nu vil jeg lige gøre mig færdig, spise mine sidste bananer og så komme afsted. En dag med lejligheder og møder er foran mig – jubii for det :P

Translate: Going to work early the rest of this week. And I’m off pretty soon, but just wanted to give you all a good morning-shout out before that. Have a lot of extra this week. 

Everyday Film Konkurrence

Tirsdag – mere sol!

Åh hvor er det en herlig besked at vågne op til. 16 grader varmt klokken 5 om morgenen – aah i dag bliver en god dag. Tilbragte stort set hele dagen udenfor i går. Fik også en hel del farve, men vil have mere :P Jeg regner med at bruge et par timer derude igen i dag n_n Eneste jeg hader, med at bo sådan et befolket sted, er alle de striber man ender med at få. Af diverse bh’er, bikinier og jeg ved ikke hvad :P Men det må man vel bare tage med :) Anyway – dagen i går blev som sagt tilbragt på et tæppe nede i haven, eller på gåben ude i byen. Var kun meget kort indenfor, medens solen skinnede. Sidst på dagen, kravlede mig og manden op i sofaen, under tæppet og så RED med Bruce Willies og Co. Elsker den film, og den er på min mands top 10-liste, så det var rigtig hyggeligt :)

Indtil videre, har jeg intet hørt fra DE-JÉ.. har lidt opgivet at tro på at jeg har vundet – klokken er lidt over midnat i NYC, såeh tror ‘løbet er kørt’.. men skidt pyt. Jeg elsker stadig mærket, og vil nok også købe deres t-shirts og andet godt (de laver også vildt lækre sneakers!!!), ligeså snart kontoen tillader en bestilling derfra :) Jeg elsker deres farver! Jeg så også, i går aftes, at min hjemmeside bliver linket fra deres ‘Press’ side. Det gav mig et lille boost, må jeg indrømme n_n

Om ikke så længe, er det arbejdet der gælder. I kender rutinen – jeg vil til at spise mine sidste bananer, og så komme afsted. Ka’ I have en herlig dag :)

Translate: Had a wonderful day outside yesterday. Spent almost all of it outside in the sun, and got a pretty tan out of it. I’m not done yet though, and I’m heading straight out there after work, again today :) Watched RED later on, and man – how I love that movie. Hubby does too, so couldn’t be better :) Haven’t heard a thing from DE-JÉ, and must come to the conclusion (but I’m still hoping – just a little!), that I’ve still got a chance somehow.. And I’m so getting some of their designs later on – love their colors and prints! Now – It’s soon of for work, so I’m gonna finish my breakfast. Catch you later :)

Everyday Foto Konkurrence

DE-JÉ vol. II

Jeg har nerver på i dag. I dag finder de nemlig vinderen i DE-JÉ foto konkurrencen jeg har deltaget i. Præmien er en kasse med en hel del af deres varer – jeg håber sådan, at jeg for én gangs skyld vinder. Bare det, at jeg har et af 2 af de populæreste billeder på deres instagram, gør at jeg håber bare lidt. De vælger ikke udfra antal dog (hvad jeg kunne læse mig til), men de vælger selv en favorit. Åh jeg håber..!! Kunne være så fedt – plus at jeg er helt vild med deres tryk og design! Dette var, som før vist, billedet jeg deltog/deltager med :

Det kunne være så fedt, at for én gangs skyld vinde noget. Sidst det skete, var vidst for omkring 3 år siden, hvor det ‘bare’ var en lip-balm.. ha ha.. Så kryds fingre for mig i dag. :)

Om lidt er det ellers afsted på arbejdet. Jeg har vovet mig i mine shorts, og håber ikke at det er for koldt, når jeg endelig kommer derud. Lige pt. går jeg så og overvejer om jeg skal gå hele vejen, og satse på sandaler også, eller om jeg skal tage strømper & kondi sko på. Hmm.. det er bare ikke nemt at finde ud af. Ville være noget andet, om man havde en terasse, man kunne stille sig ud på. Og ikke bare en terasse-dør, som man kun (mere eller mindre) kan kigge ud af :P Nå – men jeg skal snart afsted, så jeg skal igang med det morgenmad der :)

Translate: I’m so nervous. Today is the day, they announce the winner in the DE-JÉ contest. Won’t be until later though, but I’m so freakin’ nervous. My picture, is the second most well-liked on their instagram, but (luckely?) it’s not up to that. They choose a favorite of their own. The price is a bunch of their own stuff – t shirts and other nice things. I hope I win. I never win otherwise. Last time I won anything, was about 3 years ago, and that was ‘just’ a lip balm ;P Anyway – wish me luck :) Other than that, today is also my first official ‘go-to-work-in-shorts’ day. Hoping it isn’t too cold outside though. And thinking of going all the way, and wearing sandals too. I’ll have to figure that one out, before going. Maybe stick a foot outside the door ;) Well – wish me luck today … I could use a little luck ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...