Monthly Archives: June 2012

Love Music

Loreen – Euphoria


Everyday Underholdning

Depotjægerne

Dette er en serie, som jeg er gået hen og blevet lidt bidt af. Syntes det er vildt spændende at se, hvad skatte og værdisager de kan finde, i de depoter. Mig og manden er begyndt at følge det ret tit. Og det starter om 5 minutter på 3 Puls. Så det skal vi se, samt spise nogle hjemmelavede is. Jeg lavede en ordenlig omgang smoothies tidligere i dag, med hindbær, banan, dadler & lidt vanilje. Lavede så meget, at jeg sagtens kunne fikse seks små pindeis også. Nom nom. Jeg glæder mig til at smage dem, kan jeg love Jer :)

Håber I får en ligeså hyggelig aften som mig – og nyder det gode vejr :) Vi har været ude og rende 2 gange.. dejligt! :)

Translate: Storage Wars. One of my new favorite shows. I’m mad about Barry – I think he’s great :) It’s on in a few minutes, so me and the hubby are going to watch it. With some home made ice cream <3

Everyday Foto Love

God Morgen

Snakke om at jeg blev overrasket i går. Mødtes med manden nede på stationen lidt efter 18:00.. han stod af bussen med en buket roser. Første buket jeg har modtaget e v e r fra ham.. Mest fordi vi jo ikke er helt traditionelle, og jeg ikke har brug for blomster, for at vide jeg er hans nummer 1 & at han elsker mig højt. Men glad blev jeg nu alligevel :)

Vi gik ned og handlede derefter, hjem og lavede aftensmad (vi spiste rigtig sent..) og så var der lidt serier vi ville se. Og så var det bare direkte i seng, for nøj hvor var vi begge trætte.. :P

Og nu er ugen så halvt overstået. De resterende dage er der rigeligt at se til. Jeg skal ‘oplæres’ af min kollega i dag, så jeg kan ferie afløse hende i restauranten. Skal også på kommunen med min lønseddel. Og i morgen er der ekstra rengøring samt jeg har en tid hos optikeren på fredag. Og Christoffer kommer også i morgen efter skole. Uha – når man ikke er vant til de store forskelle fra dag til dag, så er det pludselig en ordenlig mundfuld :) Nå – men jeg vil spise min morgenmad færdig, og spille lidt på facebook :)

Translate: Got flowers from Morten yesterday. First ones ever. We’re not that kind of couple that needs to give each other gifts etc. all the time, to know that we are in love :) But I was happy to get them anyway :) Went to buy some food, and then home and prepare it. We ate kind of late, and then it was time for Storage wars. Love that show. After that – off to bed. Been really tiered the last week or so. The next few days are also going to be full of extra work and stuff..

Everyday

Video Blog d. 26.06.12

Everyday Love

26.06.10-26.06.12

Tænk. I dag har mig og verdens dejligste mand 2 års bryllupsdag. Det er helt uvirkeligt :) Har før været i lange forhold, men dette betyder bare så uendeligt meget mere. Fordi han er det bedste der er sket for mig. Jeg elsker dig skat 

Translate: 2 years anniversary today. It’s almost unbelievable. It really means the world to me. I love you 

Everyday Foto Produkt Shopping

Maling her og maling der..

Så skulle det være. Mit hår er jo gået mere eller mindre i stå, med at gro her den sidste måneds tid. Aner ikke helt hvorfor – det plejer normalt at gro som ukrudt, men ikke lige pt. Jeg har haft denne bøtte sort farve stående siden starten af måneden – og nu skulle det altså være. Har aldrig prøvet denne form for hårfarve før (ryste-skum), og må da indrømme, at det så skægt og nemt ud. Helt så nemt som jeg havde håbet på, var det ikke. Af en eller anden grund får jeg altid smurt farve alle andre steder, end der hvor det skal være :P I ørene, på kinden, nakken får også en tur, og nogen gange rundt omkring på arme osv :P Jeg havde håbet den ikke dryppede, fordi det var mousse, men det væltede ud af bøtten efter jeg havde rystet den de der 40 gange man nu skal. Har også fået EN blå negl, da jeg åbenbart havde fået noget hårfarve på min sports bh. Da jeg så skulle skylle det af, sad det fast på et split sekund. En negl. Yndigt.. ;P

 

Men sort blev det da. Det er vel det der tæller, når det kommer til stykket :) Dog er mit hår jo så pokkers dumt, så det har mistet meget af den gamle sorte farve. Orker ikke bruge tid og penge på at holde det 100 % sort, så det får et brunt/rødt skær efter et par vaske. Ikke noget at gøre ved, og det generer mig næsten ikke mere :) Ender nok med at få min egen hårfarve en dag.. måske.. :) Men – jeg er så færdig med at farve mit eget hår. Jeg gider det ikke mere. Netop pga ovennævnte grunde – jeg er sort/blå plettet over alt når jeg er færdig ;) Det gider jeg ikke mere. Samt jeg fornemmer lidt, at min hud er begyndt at reagere på hjemmefarve. Hmm.. nu må vi se. Jeg er bare lidt nærig når det kommer til stykket – og vil helst ikke give 400 kr for at få fikset hårrødder.. :P

dumme hår :P

Everyday Film

Offline Mode

Det kan man vidst godt sige, at jeg har været i, i denne weekend. Helt offline. Faktisk så havde jeg slet ikke min computer tændt hele dagen i går. Vi så film hele dagen, kun afbrudt af mad pauser og en lille tur ned i byen. Fik set nogle af de klassikere som vi fik købt sidste uge. Demolition Man og Fisken De Kaldte Wanda. Good fun :)

Om lidt er det i hvert fald tid til arbejde. Har hovedrengøring i denne uge, så ser om det når at blive taget i dag. Den var heldigvis ikke så slem – men alt skal jo tørres af og vaskes ned. Så det tager jo en 3-4 timer alligevel :P Når jeg kommer hjem, er jeg så også alene hjemme. Morten skal ud og hjælpe hans mor de næste 2 dage, så vi ses nok kun meget kort derimellem.. Bliver helt mærkeligt :P Men det skal nok gå – mon ikke det ender med at jeg hygger mig alligevel?! :)

Translate: Been offline for a few days. Just been relaxing, and watching some movies. Good, old classics at that – Demolition Man and The Fish Called Wanda. Soon it’s off for work. The next two days, I’m also going to be home alone. A bit wierd, but I think I’m going to enjoy it too :) 

Everyday

22 juni 2012

 

God morgen alle Jer der følger med :) Har I sovet godt?! Det har jeg – sådan da. Føler mig ikke 100 % udhvilet, men nogenlunde i hvert fald. Arbejdet kalder om ikke så længe, så jeg sidder og får spist en masse bananer + drukket en hel del vand. Så jeg kan holde mig kørende. Glemte selvfølgelig at købe min blåbærgrød i går. D’OH!! Den var/er jeg ellers blevet så glad for, på trods af at jeg hader at spise morgenmad, samt ikke rigtig er en der bryder sig om grød. Den smager rigtig godt – i hvert fald med mandelmælk til..!

Arbejdet skulle ikke byde på de store overraskelser i dag. Vi er nået til den sidste etage med renovationer nu, så nu varer det ikke længe. 5 lejligheder tilbage, og så er det slut! Og hold da op, hvor vi glæder os!! Det har været nogle hårde år, med flere timers ekstra arbejde om ugen, presset ind i vores allerede stramme tidsplan. Overarbejde har nemlig ikke været en mulighed :P Når hele denne renovation er overstået, går de så til gengæld igang med udvidelsen af plejehjem-afdelingen. Den har dog (heldigvis) ikke så meget med os at gøre.. :)

Weekenden byder på afslapning. Morten skal vidst i byen i aften, men nu må vi se om han kommer afsted :) Jeg vil vidst bare sidde herhjemme, få lavet lidt fornuftigt. Støvsuge, gøre lidt rent og nyde at kunne sove længe. Nu vil jeg dog, til at lukke og slukke, og få spist maden færdig. Ka’ I hygge Jer :)

Translate: Good morning everybody. Soon off to work, so I’m just sitting here for a bit, and eating my bananas. We’re doing the last renovations at work now, and that feels really good. Can’t wait to a normal summer, without all of that. The weekend is getting closer. In about 4½ hours I’m on my way home, all done and in much need of some sleep. Can’t wait to relax, sleep as long as I want to and just taking it easy. Morten has plans to go out too – but we’ll see about that :)

Everyday Film Foto Love Must Have Produkt Shopping Underholdning

New

I dag skulle det være. Jeg fik skaffet nye linser. Denne gang har jeg valgt at få dem hos Louis Nielsen. Simpelthen fordi at jeg allerede er oprettet inde i deres system. Og hold da op en forskel. Ikke bare på pris, men også service & produkt. Jeg har haft linser to gange før, og sidste gang fik jeg bare 2 x -4.0 til begge øjne. Det gjorde mig lidt ‘skæv’ i perioder. Jeg har nemlig en herlig, lille bygningsfejl. Den mente de dog ikke behøvede at korrigeres for i dag. Så jeg fik de styrker jeg skulle have. Og jeg nyder det. Har ingen hovedpine, ingen svimmelhed eller døj overhoved. Linserne har heller ikke generet det mindste, hvilket de gamle godt kunne i ny og næ.

En anden ting, der er blevet investeret i, er flere film. Ingen hemmelighed, at jeg e l s k e r film. Man kan vidst godt kalde mig en samler. Omend Morten har fået mig til at sælge nogle af dem. Dem vi ikke bryder os om etc. Før i tiden, gemte jeg også dem :P Vi var inde i København i går og se os omkring. Turen ind tog os ca. 1 time, da der var sket et uheld på motorvejen en del timer før da. Stor ulykke, så hele området gik nærmest i stå. Nå, men anyway. Vi smuttede ind i Accord derinde, og der fandt vi disse film til 100,- i alt. Gamle klassikere, som man bare ikke kan eller må undvære i sin reol..!! Jeg glæder mig rigtig meget til at orke sætte mig ned og se dem. Som det er nu, er jeg for træt når aftenen træder til, samt Morten som regel vil se en kamp eller lignende.. :) Men snart!

Udover det, går det bare rigtig godt. Hygget med at redigere lidt video i dag, været på arbejde, spist lækker mad og bare slappet af. Resten af aftenen skal bruges foran pc’en, med lidt lækkerier, måske en kop te og manden skal nok se fodbold. Med mindre jeg får ham overtalt til at se de nye afsnit med Simpsons i stedet for.

Translate: Got new lenses today. From Louis Nielsen (danish Specsavers). Great service and product! Yesterday we visited Copenhagen, where we found 4 classic movies for 100 dkr. Some must haves in any collection :)

App Gadgets iPhone Produkt

3 favorite App’s

Inspireret af Alexia, vil jeg lige lave en hurtig liste, over de 3 app’s til min iPhone, jeg er mest glad for. Jeg skifter tit favoritter, men har et par faste yndlings, som jeg bruger stort set dagligt.

Instagram. Bruger det flere gange om dagen. Elsker det. Hvis du skulle sidde derude, og ikke kende til det – hvilket de fleste nok gør by now, så er det en foto app. Det er muligt at tage billeder, vælge allerede eksisterende fra din mobil, smide et lille filter på (eller lade være) og så dele det med dem der følger dig. Så kan de så vælge, at syntes godt om billedet, smide en kommentar osv. Dette er app’en, der har fået mig til at bruge mit 3G mest ;) Instagram er gratis.

Effect Touch. Et billedbehandlings-program. Du kan vælge effekt – Blur, S/H, Sephia etc., og så vælge netop hvor du vil have effekten placeret. Du ‘maler’ den på vha. fingerspidserne (aka brush’en). Jeg manglede virkelig en custom Blur effekt, for at ‘censurere’ visse dele af et screenshot. Dette var app’en der havde hvad jeg manglede, og jeg er rigtig glad for den :) Det er dog en betalings app.

TvTid. Den go’e gamle fra nettet. I en lidt simplere og brugervenlig version. Jeg syntes tit at text tv er alt for langsomt, eller har fejl (mangler opdatering) og derfor benytter jeg tit Tv Tid. Nogen gange fra pc – men den er tit slukket, og så orker jeg ikke tænde den, for at tjekke hvad serier eller film der kommer senere hen. Så er det bare at finde iPhonen frem, og bruge den. App’en har virket upåklageligt indtil videre, og gør det arbejde den er lavet til. Dette er en gratis app :)

Translate: My 3 favorite iPhone apps, at the moment anyway. Instagram, Effect Touch and TvTid. This blog is inspired by Alexia‘s blog post :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...