Depotjægerne

Dette er en serie, som jeg er gået hen og blevet lidt bidt af. Syntes det er vildt spændende at se, hvad skatte og værdisager de kan finde, i de depoter. Mig og manden er begyndt at følge det ret tit. Og det starter om 5 minutter på 3 Puls. Så det skal vi se, samt spise nogle hjemmelavede is. Jeg lavede en ordenlig omgang smoothies tidligere i dag, med hindbær, banan, dadler & lidt vanilje. Lavede så meget, at jeg sagtens kunne fikse seks små pindeis også. Nom nom. Jeg glæder mig til at smage dem, kan jeg love Jer :)

Håber I får en ligeså hyggelig aften som mig – og nyder det gode vejr :) Vi har været ude og rende 2 gange.. dejligt! :)

Translate: Storage Wars. One of my new favorite shows. I’m mad about Barry – I think he’s great :) It’s on in a few minutes, so me and the hubby are going to watch it. With some home made ice cream <3

God Morgen

Snakke om at jeg blev overrasket i går. Mødtes med manden nede på stationen lidt efter 18:00.. han stod af bussen med en buket roser. Første buket jeg har modtaget e v e r fra ham.. Mest fordi vi jo ikke er helt traditionelle, og jeg ikke har brug for blomster, for at vide jeg er hans nummer 1 & at han elsker mig højt. Men glad blev jeg nu alligevel :)

Vi gik ned og handlede derefter, hjem og lavede aftensmad (vi spiste rigtig sent..) og så var der lidt serier vi ville se. Og så var det bare direkte i seng, for nøj hvor var vi begge trætte.. :P

Og nu er ugen så halvt overstået. De resterende dage er der rigeligt at se til. Jeg skal ‘oplæres’ af min kollega i dag, så jeg kan ferie afløse hende i restauranten. Skal også på kommunen med min lønseddel. Og i morgen er der ekstra rengøring samt jeg har en tid hos optikeren på fredag. Og Christoffer kommer også i morgen efter skole. Uha – når man ikke er vant til de store forskelle fra dag til dag, så er det pludselig en ordenlig mundfuld :) Nå – men jeg vil spise min morgenmad færdig, og spille lidt på facebook :)

Translate: Got flowers from Morten yesterday. First ones ever. We’re not that kind of couple that needs to give each other gifts etc. all the time, to know that we are in love :) But I was happy to get them anyway :) Went to buy some food, and then home and prepare it. We ate kind of late, and then it was time for Storage wars. Love that show. After that – off to bed. Been really tiered the last week or so. The next few days are also going to be full of extra work and stuff..

26.06.10-26.06.12

Tænk. I dag har mig og verdens dejligste mand 2 års bryllupsdag. Det er helt uvirkeligt :) Har før været i lange forhold, men dette betyder bare så uendeligt meget mere. Fordi han er det bedste der er sket for mig. Jeg elsker dig skat 

Translate: 2 years anniversary today. It’s almost unbelievable. It really means the world to me. I love you 

Maling her og maling der..

Så skulle det være. Mit hår er jo gået mere eller mindre i stå, med at gro her den sidste måneds tid. Aner ikke helt hvorfor – det plejer normalt at gro som ukrudt, men ikke lige pt. Jeg har haft denne bøtte sort farve stående siden starten af måneden – og nu skulle det altså være. Har aldrig prøvet denne form for hårfarve før (ryste-skum), og må da indrømme, at det så skægt og nemt ud. Helt så nemt som jeg havde håbet på, var det ikke. Af en eller anden grund får jeg altid smurt farve alle andre steder, end der hvor det skal være :P I ørene, på kinden, nakken får også en tur, og nogen gange rundt omkring på arme osv :P Jeg havde håbet den ikke dryppede, fordi det var mousse, men det væltede ud af bøtten efter jeg havde rystet den de der 40 gange man nu skal. Har også fået EN blå negl, da jeg åbenbart havde fået noget hårfarve på min sports bh. Da jeg så skulle skylle det af, sad det fast på et split sekund. En negl. Yndigt.. ;P

 

Men sort blev det da. Det er vel det der tæller, når det kommer til stykket :) Dog er mit hår jo så pokkers dumt, så det har mistet meget af den gamle sorte farve. Orker ikke bruge tid og penge på at holde det 100 % sort, så det får et brunt/rødt skær efter et par vaske. Ikke noget at gøre ved, og det generer mig næsten ikke mere :) Ender nok med at få min egen hårfarve en dag.. måske.. :) Men – jeg er så færdig med at farve mit eget hår. Jeg gider det ikke mere. Netop pga ovennævnte grunde – jeg er sort/blå plettet over alt når jeg er færdig ;) Det gider jeg ikke mere. Samt jeg fornemmer lidt, at min hud er begyndt at reagere på hjemmefarve. Hmm.. nu må vi se. Jeg er bare lidt nærig når det kommer til stykket – og vil helst ikke give 400 kr for at få fikset hårrødder.. :P

dumme hår :P

Offline Mode

Det kan man vidst godt sige, at jeg har været i, i denne weekend. Helt offline. Faktisk så havde jeg slet ikke min computer tændt hele dagen i går. Vi så film hele dagen, kun afbrudt af mad pauser og en lille tur ned i byen. Fik set nogle af de klassikere som vi fik købt sidste uge. Demolition Man og Fisken De Kaldte Wanda. Good fun :)

Om lidt er det i hvert fald tid til arbejde. Har hovedrengøring i denne uge, så ser om det når at blive taget i dag. Den var heldigvis ikke så slem – men alt skal jo tørres af og vaskes ned. Så det tager jo en 3-4 timer alligevel :P Når jeg kommer hjem, er jeg så også alene hjemme. Morten skal ud og hjælpe hans mor de næste 2 dage, så vi ses nok kun meget kort derimellem.. Bliver helt mærkeligt :P Men det skal nok gå – mon ikke det ender med at jeg hygger mig alligevel?! :)

Translate: Been offline for a few days. Just been relaxing, and watching some movies. Good, old classics at that – Demolition Man and The Fish Called Wanda. Soon it’s off for work. The next two days, I’m also going to be home alone. A bit wierd, but I think I’m going to enjoy it too :)