Monthly Archives: July 2012

Everyday Shopping

No worries

20120731-164934.jpg 20120731-164945.jpg

Har meget at se til – mor er jo på besøg og vi har rendt rundt i butikker de sidste par dage. Shoppet lidt tøj, spist lækker mad og hyggesnakket rigtig meget.

Lige nu sidder vi og slapper af inden vi skal ned og spise. Det lyner og tordner udenfor, så vi trækker den så meget som vi overhoved kan.. :P

Everyday Love

Sommer på ny!

20120726-141759.jpg

Jeg undskylder for at ikke have holdt mit ord om at blogge mere. Grunden er meget simpel – jeg er ude i haven hele tiden, går lange ture og er slet ikke så meget hjemme.. Men snart..!!

Everyday

God nat

20120721-033015.jpg

Nu er det vidst sengetid. Klokken er 3:30, sengen er redt op og jeg har fundet på alle mulige undskyldninger for at udskyde at skulle sove. Men nu kan jeg ikke trække den længere.. Derfor ønsker jeg alle mine læsere, en rigtig god – fortsat – nat :)

Everyday

Friday Night

Fredag aften. Det er jo lige hvad det er. Jeg sidder her, alene hjemme – manden er til fest med en veninde. Syg er jeg også, og har skræntet siden i forgårs. I går havde jeg det rigtig skidt, men er efterhånden ved at have det lidt bedre. Har drukket rigtig meget te, ligger under tæpper, haft uldsokker på og haft det generelt dårligt. Heldigvis har jeg haft Morten til at passe på mig.

Og selvom jeg ikke har sovet ret meget i nat, og ikke rigtig har overskud til at holde mig kørende, kan jeg ikke få mig selv til at gå i seng ha ha – kender I det? Når man endelig har lidt ‘alene tid’, så vil man jo også udnytte det! Plejer som regel at kunne holde mig kørende indtil klokken 03:00 – så vi må se om det også gælder for i dag ;P

Medens jeg ser cheesy romantiske film på tv, så vil jeg drikke mig noget mere te, putte under tæppet og læse lidt. Yay for ferie :) Og ja  – jeg vender straks tilbage for fuldt. Jeg lover n_n

Translate: Been sick the last few days. But I’m starting to get better. Drinking a lot of tea, keeping the feet warm and just taking it easy – that’s the way to go, I tell you! Hubby isn’t at home tonight, so I’m trying to make the best of it. Watching silly romantic movies, and other stuff. Hopefully I will be able to stay up for a few more hours n_n

Everyday

Our little Wolf boy !

Kiddo at Tivoli

Everyday

TIVOLI

20120719-125502.jpg 20120719-125512.jpg

Vi er i Tivoli. Vejret kunne være bedre, men i det mindste er Morten og Christoffer blevet raske. Nu er det mig der skrænter istedet for :P

App Everyday iPhone

Ferie tid

20120717-201006.jpg

Så sidder man her. Har i dag været et lynsmut til Kbh, hvor det endte med at vi måtte vende hjem halvvejs. Christoffer blev desværre dårlig i bussen så vi vendte om igen. Morten går også og små snotter, så efter en lang dag, omgivet af sygdom, syntes jeg næsten jeg fortjener at smide mig i sofaen, tage endnu et glas rødvin og læse lidt ebøger. Vejret tillader ihvert fald ikke rigtig, en lille aftentur :P

Everyday

Changes

20120714-153226.jpg

Der sker ændringer herhjemme. Vi har fået lavet en lille spise krog i køkkenet. På den måde slipper vi for at købe nyt sofabord og skåner samtidig gulvtæppet for madrester. Hyggeligt er det i hvert fald blevet, og man kan sidde 3 derude uden problemer :)

Everyday Foto Lejlighed Shopping

A real Grown Up place

 

Vi havde aftalt at skulle flytte lidt rundt i vores stue, når jeg kom hjem fra arbejdet, i går. Da jeg kom hjem, havde sofaen skiftet plads. Men vi kunne ikke rigtig få reolerne til at makke ret – vi har to EKSPEDIT reoler fra IKEA (2×4) og kunne bare ikke gøre det praktist. Til sidst valgte vi at skrotte vores spisebord. Køber et større stuebord, der samtidig er lidt højere, og får det placeret ved sofaen i stedet for det gamle runde. Som så skal sælges nu. Spisebordet og lampen der hang derover er også lige røget til salg. Men som I kan se, på det nederste af de 3 billeder, så er det faktisk gået hen og blevet ‘helt voksent’ at bo her nu. OK – skatters anlæg står jo stadig og fylder lidt, men når man engang har vænnet sig til at have det stående, så generer det slet ikke n_n Vi har også fået købt en ny  gulvlampe, samt skiftet skærme på vores gamle sengelampe (vi har to, men bruger kun den ene). Nu matcher skærmene sofaen. I farven i det mindste. I dag skal vi så ud i IKEA igen, og have købt det vi ikke fik købt i går. Sofabord, en gulvlampe mere og så skulle hjemmet være complete igen :) Og nu er der masser af Kinect plads, I might ad !

Så hvis nogen der mangler et JOKKMOKK spisebord m. 4 stole, en KROBY loftlampe eller et STRIND sofabord, så sig til ;) Bordet har vi sat til 150 kr, lampen til 100 kr og regner med at ville tage 500 for sofabordet.

Translate: Been doing a lot of changes at home. Got rid of our dining table and lights, and are now going to eat every meal at the livingroom table. For that, we need to get a bigger table, so we’ll be going out to IKEA again today. Have a whole new home now :)

Everyday Shopping Spil Træning

New In

Mig og manden købte Kinect Sports Season Two i går. Vi er jo rigtig glade for 1’eren, og må indrømme, at 2’eren allerede er blevet en ny favorit. Vi har prøvet skisport, tennis, baseball, golf og dart indtil videre. Vi mangler faktisk bare at prøve Amerikansk fodbold, så er alle sportsgrene afprøvet :) Meeen – vi bliver nødt til at flytte lidt rundt herinde i stuen, før vores kinect kan bruges optimalt. Det er det eneste jeg absolut hader ved sådan nogle gadgets. De skal have så meget plads – noget vi bare ikke har i vores lille bitte L-formede stue :P Nå, men jeg må håbe jeg kan leve med den måde, stuen kommer til at skulle se ud, med de nye tilpasninger.

Arbejdet kalder lige om lidt. Har et gæsteværelse der skal klargøres i dag. Men det rører mig sjovt nok ikke – fordi jeg ved at vi er helt færdige med de renovationer, der har forsinket os i vores almindelige rengøring, de sidste 2½ år. Det bliver så dejligt til næste år, hvor vi absolut ikke har noget ekstra! Nå ja – min kollega er der forresten stadig. Endnu i hvert fald – hun tænker åbenbart stadig over hvad hun vil.

Jeg vil tilbage til at drikke min morgenmad. Mmmm smoothie. Og så vil jeg lure nettet for lækre wordpress temaer. Er ved at trænge til noget nyt herpå. Og som altid hader jeg stort set alle designs jeg finder.. suk. Det var S Å meget nemmere med cutenews. Bare super ærgerligt at de ikke kan opdatere deres system, så det kan lidt flere ting.

Translate: Off to work in a bit. Just wanted to say, that me and the hubby bought Kinect Sports Season Two yesterday, and it has already become a new favorite in the house. And now I will drink my morning smoothie, google for some nice wordpress themes. I feel like a change is needed, but all the designs I have stumbled upon, look bad. I really miss cutenews sometimes. Too bad they can’t update their system, so it is a bit more like wordpress. I really miss some features when I use it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...