New Day, New Post

Torsdag. Altså om jeg kunne begribe hvor dagene bliver af :P Men skidt pyt – i dag er det jo ‘næsten’ weekend og i dag har jeg fået løn. Jeg elsker lønningsdag n_n At jeg får løn dagen før så mange andre, syntes jeg bare gør det endnu herligere ;) Planerne er ikke store – jeg skal bare have købt ind og betale nogle regninger :)

I går var jeg ude og besøge Mia, og hendes rotter. Ih hvor var de fine. Forelskede mig totalt i to af hendes unger også. Så hvem ved – måske dette bliver en rotte blog fremover ;) Morten var for træt til at komme med ud i går, så vi tager derud i næste uge også. Glæder mig !

 
Sødeste lille rotte pige ever n_n

Når jeg kommer hjem fra byen i dag, skal jeg arbejde lidt videre på en flyer jeg har fået bestilling på. Den har en deadline, den første oktober, så jeg har lidt travlt. Men det går, og er nået ret langt i designet. Nu mangler jeg bare nogle fede detaljer og de sidste oplysninger på, og så er det færdigt :) Yay for det. Morten har vidst også skaffet mig et evt. foto event arbejde. Kunne være fedt :)

Nå – arbejdet kalder. Ka’ I have det godt :)

Translate: Payday today. Love this day n_n Aren’t going to do  much, just a little shopping and pay the bills. Yesterday I went home to Mia, and visited her and her rats. They were adorable :) Fell head over heals in love with two of her rat babies, so who know – maybe this is going to be a rat blog from now on ;) Later today I’m going to work on a flyer I have waiting. Deadline is october 1st, so I’m in a bit of a hurry. But it’s all good :) And I might have been hired for a food event as a photographer in the near future – awesome! Well it’s off to work. Have a good day everybody :)

What can I say?!

Det gik over alle forventninger i går. Morten gav mig et godt råd mht løbebåndet her for et par dage siden, og i dag fulgte jeg det godt og  grundigt. Brugte 1 time på løbebåndet, og startede med at gå i langsomt tempo. Efter en halv time med at have skruet op for hastigheden, begyndte jeg at løbe. Og løbte så resten af den time. Jeg bliver helt høj af stolthed når jeg har kunnet løbe mere end før ha ha.. Så jeg glæder mig til at tage ned og gentage successen i dag :) I dag er det også maskiner der gælder. Jow jow..

Translate: Did a good workout yesterday. One hour on the treadmill, working my way up in speed and running time. Walked for about 30 minutes, turning the speed up every now and then, and for the last half hour I was running in various speed (7.5 – 8.0) Not wanting to stress my legs to much, I haven’t really done a full sprint yet :) 

En ny dag

God morgen derude. Så var man klar til en ny dag, en ny uge. Dejligt. Jeg sidder her i mørket og roder med musik. Ja – for man skal jo have nyt på sin iPhone i ny og næ ikke?! Jeg har haft mange halve sange liggende, så har forhåbentlig fået fjernet dem nu. Og lagt nye ind. Fik jo 5 numre eller lignende, for sidste album cover jeg fiksede :)

Ellers går alt som det skal her :) Arbejdet kalder jo om ikke så længe. Har jo en lidt længere dag om mandagen, så derfor møder vi tidligere. Og efter arbejdet, skal jeg ned i H&M og bytte en trøje som alligevel ikke var mig :P Og så er det jo et smut i fitness centret der gælder i dag. Yay – elsker at jeg endelig er helt rask, så at jeg kan komme derned hver dag :D

Håber I får en ligeså herlig dag, som jeg håber jeg får ;) Hygge ..!!

Translate: Good morning out there. Getting some new music on my iPhone, including the new tunes I got for making the latest cover art. Everything is good here. I’m off for work in a bit, after that I’m going to H&M. Got a shirt, that’s not quite me. And then the gym. Love that I’m not sick anymore, so that I can go there every day :D Hope you have a great day :) Chears..!!

Aaaaah life is good

20120922-222426.jpg

Har haft en herlig dag i dag :) Klokken 14:00 kom svigermor og Brian på besøg. Jeg havde jo inviteret til kaffe, te og lidt godt at putte i munden. Hjemmebagte rosinboller og appelsin småkager. Nom nom..!

Jeg fik også en gave – lige hvad jeg havde ønsket mig..! En hårtørrer. Siden jeg fik fikset mit hår i starten af måneden, er jeg blevet helt afhængig af sådan en. Svigermor havde også et krøllejern jeg kunne få, så det har jeg sagt ja tak til :)

Nå men anyway. Efter de tog hjem har vi spist aftensmad, og er lige blevet færdige med at se Wall•E … Elsker bare den film! Nu vil jeg dog sige god nat, og takke for mig i denne omgang.. Ka’ I sove godt derude :)

Halløjsa derude

Her har I så en lidt træt Sandra. Jo jo – jeg har skam overlevet mit besøg hos tatovøren ;) Det gik rigtig godt, og jeg endte med noget jeg er blevet rigtig glad for – selvom den ikke er færdig endnu ;) Af den grund, skal jeg derind igen den 30 oktober, og have lagt skygger og øvrig farve. Iiih jeg glæder mig allerede..!! Her har I lidt billeder af ‘forløbet’ :

 
Kom derhen lidt før 10, og stod udenfor og ventede lidt. Med nerver på og det hele ;)

 
Havde nogle billeder med hjemmefra. Valgte den jeg ville have, fik den tegnet op og fundet stedet den skulle sidde. Og så gik det ellers løst..

 

Og der har I den så.. I nogenlunde OK billeder. Det blev en sugar scull, med pinke flammer ;) Dog er den jo, som sagt, ikke færdig endnu. Men jeg er rigtig tilfreds med den alligevel – virkelig tilfreds. Ja – jeg elsker den simpelthen allerede!! Jeg bliver dog nødt til at få fat i nogle trøjer fra H&M, med lange ærmer. Så min chef og de gamle på arbejdet ikke brokker sig på arbejdet ;)

Nu vil vi til at spille kort, og så kommer der en og køber vores gamle vægte. Så jeg vil smutte :)

Translate: There you have it. My new lovely tattoo <3 I love it. It’s not done yet though, so I’m going back the 30th of october.. Yay ..!