Tadaaaa!!

Så blev den endelig færdig..!! Og jeg er så tilfreds med den  Billedet blev taget ca. 1 time efter jeg var kommet hjem. Jeg fik fjernet filmen der var på, skyllet tattoo’en og sat ny på. Så passede på at tage billedet, imens armen fik luft. Og ja – kan man være andet end tilfreds med den?! I think not :D Jeg er så også sikker på, at det ikke bliver min sidste tattoo.. Og jaeh – skal nok sørge for at få taget et lidt bedre billede en af dagene :)

Lige nu ser jeg The Simpsons. Har stadig en masse bestillings arbejde jeg skal igang med, men har bare følt mig for doven de sidste par dage. Må tage mig lidt sammen og komme igang. Som i nu.. Lige nu ha ha. Så det vil jeg gøre. Det er jo også så hyggeligt :)

Day to go

20121029-221418.jpg

Sikke en dag.Jeg havde fri 11:30 men skulle vente på at skulle til kursus, indtil 13:00.. Havde glemt alt om kurset, så havde ikke fået min computer med, som jeg havde planlagt. Heldigvis havde jeg ko min iPhone..!! Og siden jeg oprettede netflix for et par uger siden, hentede jeg app’en og loggede på arbejdets netværk.. Fik set halvandet afsnit af Lie To Me serien.. Elsker den serie..!!

Og lige nu ligger man her. Ser TLC og får varmen under dynen. Skal snart sove, så jeg er frisk og udhvilet til i morgen :)

På farten

Et lille morgen indlæg herfra. Jeg sidder lige pt og fryser gevaldigt nede på stationen. Jeg venter på min bus. Weekenden har ikke budt på ret meget, udover en masse søvn og enkelte film – derfor har jeg været så stille :)

Men nu er det en ny uge! Nye kræfter og alt det der ha ha :) Jeg har en masse bestillings arbejde som har hobet sig lidt op, så dem vil jeg tage fat i efter arbejdet :)

Og i morgen sker det jo..! Klokken 11:00 har jeg tid i stolen. Jeg håber sådan at min tattoo bliver lavet færdigt :) Og jeg glæder mig sådan til at se den bagefter :)

Og nu vil jeg smutte.. bussen er her om meget kort tid. Kan I have en fantastisk dag derude :)

Late Night Bloggin’

Uuuh.. altså klokken er ret mange. Jeg er stadig ikke så træt, at jeg har lyst til at sove. Eller.. jeg er nok mere overtræt, men det føles jo som om man kunne holde sig vågen i endnu et døgn ha ha. Jeg sidder her og ser Twins på Tv3.. elsker den film..!

Jeg sidder og roder lidt med Photoshop også. Ja. Fuglen. Den blå twitter piphans. Er nået lidt længere, men det driller {igen}, så jeg vil ikke lave mere på det i “aften”.

 

Jeg tror jeg vil til at rede sengen op, kravle under dynen, få varmet tæerne og se filmen færdig. Hvis jeg kan holde mig vågen. Det er min erfaring, at ligeså snart sengen er redt op, så går jeg kold.. :P

Photoshop Nerd

Jeg har siddet med tutorials i dag. Af både dog tags og piphanse ;) Det hele bunder simpelthen i, at jeg ikke udnytter mit Photoshop program til fulde, samt at jeg har brugt programmet så lidt de sidste 2 år, at jeg helt har glemt hvordan man laver diverse ting. I dag har jeg til gengæld lavet ting, som jeg aldrig har lært at lave før. Elsker når jeg får gode resultater efter at have fulgt en tutorial. Denne fugl er dog langt fra færdig. Jeg mangler stort set alt. Grenen er ikke engang færdig. Men det bliver den – jeg tager det skridt for skridt lige pt. dog – så jeg ikke kører for træt i det :)

Ellers er jeg alene hjemme i aften. Burde se at få spillet lidt Sims. Men jeg kan ikke rigtig finde ud af, om jeg er i humør til at spille det :P Har mest af alt lyst til at skrue op for varmen, lave lidt mere te, og sætte mig og se en film. Men der er ikke rigtig nogen jeg gider se. Hmm.. Mon man skulle få afprøvet sit Netflix?!

Jeg oprettede mig i forgårs, men har ikke rigtig brugt det endnu. Så dog at de havde Bear Grylls serierne liggende – og dem elsker jeg! Selvom de kan være lidt nasty nogen gange ;) Mangler dog at de smed Ghost Hunter derud – men det kommer jo nok med tiden. Ja – jeg tror faktisk jeg smider lidt serier på i stedet for.. Hvem ved – kan være jeg spiller Sims senere alligevel :)

GOD WEEKEND..!! 

23.10.12 – uge 43

Åååh nu er det ikke længe til jeg har en uges ferie. Jeg glææder mig. Næste uge har jeg fri tirsdag (tattoo-tid yaaay) og så har jeg kun 3 arbejdsdage tilbage til ferie. Det bliver så dejligt..! Jeg planlægger at ville ud og tage lidt billeder. Jeg skal bare finde ud af, om jeg orker tage med bussen nogen steder hen, eller om jeg bliver i området :) Lærte jo en del fif da jeg var på fototur med Rune, men har ikke fået brugt kameraet her de sidste par uger. Det skal vi have lavet om på :) Jeg har også nogle portrætter jeg skal have taget. Snart :)

Udover det, så får jeg trænet lidt, lavet lidt design arbejde til forskellige dj’s og slappet en smule af. Men fordi kulden er sneget sig ind på mig, døjer jeg meget med at sove, så jeg er træt som bare den, når jeg vågner. Af samme grund har jeg sovet med store strikkede strømper på i nat. Det er lækkert, er det :)

Og nu er det jo snart Halloween. Vi bestilte kostume til Christoffer i går. Nu må vi bare håbe vi kan nå at få det hjem inden han skal til Halloween på skolen. Det holder de den 1 november. Vi har bestilt en Ghostbusters dragt til ham. Jeg syntes det er S Å ærgerligt at man kun kan købe det til voksne i DK. Men det er nok fordi at børn ikke rigtig kender filmene. Maybe?! Jeg kunne forestille mig at det var af den grund, og at efterspørgslen derfor ikke er stor. Vi fandt den til 266 på Amazone, med porto. Og den skulle gerne være her imellem den 23 oktober og den 1 november. Så vi krydser fingre :)

Translate: In about 2 weeks, I have one week of from work. I can’t wait. Next week I have taken wednesday off too, because I’m going to have my tattoo done. And then it’s just 2 days of work left. I’m going to take some pictures this vacation.. now I only have to decide if I want to take the bus somewhere, or stay close to home :) Learned some things during my photo-trip with Rune, just haven’t had the energy or the time to take pictures the last few weeks. It’s also getting really cold at night now, so I’m not sleeping that good at the moment. Long, thick socks helps though :) And it’s soon time for Halloween..!! We’ve just ordered a Ghostbusters outfit for Christoffer. It’s impossible to find one for kids in Denmark, so we’ve ordered it on Amazone, and now we just hope that it gets here before the party at school on the 1st of November. Fingers crossed!

How To – Pose Player

Jeg har fået en forespørgsel/ønske om hjælp, til at downloade Pose Player i The Sims 3. Det er den Mod der gør, at jeg kan få min Simmer til at stille sig i forskellige poses/stillinger. Dette bruger jeg meget til portræt billeder.

Det første du skal, er at gå ind på Mod The Sims’ hjemmeside, og hente Pose Player (klik på billede for link).

Vel derinde skal du finde fanen ‘Download’

 

Og vælge filen ‘cmominey_PosePlayer.rar’ .. Du downloader ved at klikke på selve teksten.

Åben den zip’ede mappe, når den er hentet ned. Nu skal du unzippe filen. Jeg bruger programmet 7-Zip til det, men hvilket som helst unzip program (winrar etc.) kan bruges. Man skal bare have et, der kan udpakke .rar filer. 

Filen skal udpakkes i din Packages mappe (Dokumenter ->Electronic Arts -> The Sims 3 -> Mods -> Packages). Da det er en mappe du selv skal have oprettet, og du ikke har den endnu, kan du læse denne guide til hvordan det skal gøres. Og det skulle være det :) Selve pose player kan findes under Dekorationer i dit spil :) Med den, kan du blandt andet få dine simmere, til at se sådan ud: