Monthly Archives: October 2012

Everyday Foto Love

Tadaaaa!!

Så blev den endelig færdig..!! Og jeg er så tilfreds med den  Billedet blev taget ca. 1 time efter jeg var kommet hjem. Jeg fik fjernet filmen der var på, skyllet tattoo’en og sat ny på. Så passede på at tage billedet, imens armen fik luft. Og ja – kan man være andet end tilfreds med den?! I think not :D Jeg er så også sikker på, at det ikke bliver min sidste tattoo.. Og jaeh – skal nok sørge for at få taget et lidt bedre billede en af dagene :)

Lige nu ser jeg The Simpsons. Har stadig en masse bestillings arbejde jeg skal igang med, men har bare følt mig for doven de sidste par dage. Må tage mig lidt sammen og komme igang. Som i nu.. Lige nu ha ha. Så det vil jeg gøre. Det er jo også så hyggeligt :)

App Everyday Gadgets iPhone Random

Day to go

20121029-221418.jpg

Sikke en dag.Jeg havde fri 11:30 men skulle vente på at skulle til kursus, indtil 13:00.. Havde glemt alt om kurset, så havde ikke fået min computer med, som jeg havde planlagt. Heldigvis havde jeg ko min iPhone..!! Og siden jeg oprettede netflix for et par uger siden, hentede jeg app’en og loggede på arbejdets netværk.. Fik set halvandet afsnit af Lie To Me serien.. Elsker den serie..!!

Og lige nu ligger man her. Ser TLC og får varmen under dynen. Skal snart sove, så jeg er frisk og udhvilet til i morgen :)

Everyday Random

På farten

Et lille morgen indlæg herfra. Jeg sidder lige pt og fryser gevaldigt nede på stationen. Jeg venter på min bus. Weekenden har ikke budt på ret meget, udover en masse søvn og enkelte film – derfor har jeg været så stille :)

Men nu er det en ny uge! Nye kræfter og alt det der ha ha :) Jeg har en masse bestillings arbejde som har hobet sig lidt op, så dem vil jeg tage fat i efter arbejdet :)

Og i morgen sker det jo..! Klokken 11:00 har jeg tid i stolen. Jeg håber sådan at min tattoo bliver lavet færdigt :) Og jeg glæder mig sådan til at se den bagefter :)

Og nu vil jeg smutte.. bussen er her om meget kort tid. Kan I have en fantastisk dag derude :)

Film Photoshop

Late Night Bloggin’

Uuuh.. altså klokken er ret mange. Jeg er stadig ikke så træt, at jeg har lyst til at sove. Eller.. jeg er nok mere overtræt, men det føles jo som om man kunne holde sig vågen i endnu et døgn ha ha. Jeg sidder her og ser Twins på Tv3.. elsker den film..!

Jeg sidder og roder lidt med Photoshop også. Ja. Fuglen. Den blå twitter piphans. Er nået lidt længere, men det driller {igen}, så jeg vil ikke lave mere på det i “aften”.

 

Jeg tror jeg vil til at rede sengen op, kravle under dynen, få varmet tæerne og se filmen færdig. Hvis jeg kan holde mig vågen. Det er min erfaring, at ligeså snart sengen er redt op, så går jeg kold.. :P

Everyday Film Photoshop

Photoshop Nerd

Jeg har siddet med tutorials i dag. Af både dog tags og piphanse ;) Det hele bunder simpelthen i, at jeg ikke udnytter mit Photoshop program til fulde, samt at jeg har brugt programmet så lidt de sidste 2 år, at jeg helt har glemt hvordan man laver diverse ting. I dag har jeg til gengæld lavet ting, som jeg aldrig har lært at lave før. Elsker når jeg får gode resultater efter at have fulgt en tutorial. Denne fugl er dog langt fra færdig. Jeg mangler stort set alt. Grenen er ikke engang færdig. Men det bliver den – jeg tager det skridt for skridt lige pt. dog – så jeg ikke kører for træt i det :)

Ellers er jeg alene hjemme i aften. Burde se at få spillet lidt Sims. Men jeg kan ikke rigtig finde ud af, om jeg er i humør til at spille det :P Har mest af alt lyst til at skrue op for varmen, lave lidt mere te, og sætte mig og se en film. Men der er ikke rigtig nogen jeg gider se. Hmm.. Mon man skulle få afprøvet sit Netflix?!

Jeg oprettede mig i forgårs, men har ikke rigtig brugt det endnu. Så dog at de havde Bear Grylls serierne liggende – og dem elsker jeg! Selvom de kan være lidt nasty nogen gange ;) Mangler dog at de smed Ghost Hunter derud – men det kommer jo nok med tiden. Ja – jeg tror faktisk jeg smider lidt serier på i stedet for.. Hvem ved – kan være jeg spiller Sims senere alligevel :)

GOD WEEKEND..!! 

Everyday Produkt Random

23.10.12 – uge 43

Åååh nu er det ikke længe til jeg har en uges ferie. Jeg glææder mig. Næste uge har jeg fri tirsdag (tattoo-tid yaaay) og så har jeg kun 3 arbejdsdage tilbage til ferie. Det bliver så dejligt..! Jeg planlægger at ville ud og tage lidt billeder. Jeg skal bare finde ud af, om jeg orker tage med bussen nogen steder hen, eller om jeg bliver i området :) Lærte jo en del fif da jeg var på fototur med Rune, men har ikke fået brugt kameraet her de sidste par uger. Det skal vi have lavet om på :) Jeg har også nogle portrætter jeg skal have taget. Snart :)

Udover det, så får jeg trænet lidt, lavet lidt design arbejde til forskellige dj’s og slappet en smule af. Men fordi kulden er sneget sig ind på mig, døjer jeg meget med at sove, så jeg er træt som bare den, når jeg vågner. Af samme grund har jeg sovet med store strikkede strømper på i nat. Det er lækkert, er det :)

Og nu er det jo snart Halloween. Vi bestilte kostume til Christoffer i går. Nu må vi bare håbe vi kan nå at få det hjem inden han skal til Halloween på skolen. Det holder de den 1 november. Vi har bestilt en Ghostbusters dragt til ham. Jeg syntes det er S Å ærgerligt at man kun kan købe det til voksne i DK. Men det er nok fordi at børn ikke rigtig kender filmene. Maybe?! Jeg kunne forestille mig at det var af den grund, og at efterspørgslen derfor ikke er stor. Vi fandt den til 266 på Amazone, med porto. Og den skulle gerne være her imellem den 23 oktober og den 1 november. Så vi krydser fingre :)

Translate: In about 2 weeks, I have one week of from work. I can’t wait. Next week I have taken wednesday off too, because I’m going to have my tattoo done. And then it’s just 2 days of work left. I’m going to take some pictures this vacation.. now I only have to decide if I want to take the bus somewhere, or stay close to home :) Learned some things during my photo-trip with Rune, just haven’t had the energy or the time to take pictures the last few weeks. It’s also getting really cold at night now, so I’m not sleeping that good at the moment. Long, thick socks helps though :) And it’s soon time for Halloween..!! We’ve just ordered a Ghostbusters outfit for Christoffer. It’s impossible to find one for kids in Denmark, so we’ve ordered it on Amazone, and now we just hope that it gets here before the party at school on the 1st of November. Fingers crossed!

Produkt the sims 3 Web

How To – Pose Player

Jeg har fået en forespørgsel/ønske om hjælp, til at downloade Pose Player i The Sims 3. Det er den Mod der gør, at jeg kan få min Simmer til at stille sig i forskellige poses/stillinger. Dette bruger jeg meget til portræt billeder.

Det første du skal, er at gå ind på Mod The Sims’ hjemmeside, og hente Pose Player (klik på billede for link).

Vel derinde skal du finde fanen ‘Download’

 

Og vælge filen ‘cmominey_PosePlayer.rar’ .. Du downloader ved at klikke på selve teksten.

Åben den zip’ede mappe, når den er hentet ned. Nu skal du unzippe filen. Jeg bruger programmet 7-Zip til det, men hvilket som helst unzip program (winrar etc.) kan bruges. Man skal bare have et, der kan udpakke .rar filer. 

Filen skal udpakkes i din Packages mappe (Dokumenter ->Electronic Arts -> The Sims 3 -> Mods -> Packages). Da det er en mappe du selv skal have oprettet, og du ikke har den endnu, kan du læse denne guide til hvordan det skal gøres. Og det skulle være det :) Selve pose player kan findes under Dekorationer i dit spil :) Med den, kan du blandt andet få dine simmere, til at se sådan ud:

 

Everyday Foto

Weekend på landet

 

Vi har været en tur på landet denne weekend. Mortens mor er flyttet ud på en gård, hvor de lejer en lækker 2 værelses. Det er en heste pension, så der er heste alle vegne. Lige et sted for mig :) Jeg fik dog kun hilst på disse to kære små væsener, da tiden løb lidt fra os. Vi overnattede også derude, så vi var hjemme lidt efter 15:00 i går. Det har været en rigtig god tur :)

Og nu er det så ellers en ny uge. Jeg tæller ned til den 30 – hvor jeg skal ind og have lavet det sidste på min tatovering. Jeg glææder mig! Og ja – jeg er allerede igang med at overveje hvad næste tattoo skal være, og hvor den skal sidde ;) Det er lidt en sygdom, når man endelig kommer igang, og man bliver hurtigt afhængig ha ha

Dagen i dag byder ellers vidst bare på arbejde, og så skal én af os være hjemme hele dagen. I dag og i morgen. Vi er nemlig ved at få skiftet ventilationsanlægning i bygningen, så alt inde i lejligheden skal også skiftes. Så jeg kommer nok først ned og træner tidligst onsdag. Det er lidt øv. Må gå mig en lang tur hjem fra arbejdet istedet for :)

Translate: Been to the countryside this weekend. Visited Mortens mother, who just moved out to a little apartment on a farm. There’s horses everywhere, but I only found time to visit these two little cuties. We spent the night, so we came home yesterday around 3 o’clock. Had a great weekend..! And now it’s monday again. I’m counting down – can’t wait until it’s the 30th. Getting my tattoo done, and yes – I’m already planning where to put the next one ha ha.. Today I’m just going for work in a bit, and then I’m coming straight home. We’re having the ventilation replaced in the house, so one of us have to be home at al time. So I’m not going to be able to hit the gym until wednesday.. that’s a bit sad I think :P 

Everyday Spil the sims 3 Træning

Simming time

Jeg er endelig begyndt at spille Sims igen. Altså sådan rigtig spille – ikke bare bygge huse og starte forfra. Jeg besluttede mig for at lave en lille familie, bestående af mor & datter. Og indrømmer blankt, at jeg har rodet med huset. I flere omgange. Revet ned og startet forfra. Prøvet lidt seje ting. Blandt andet smarte trapper og gulv i forskellige niveauer. Men til sidst gik jeg fra det, og lavede et simpelt 1 plans hus. Bedre billeder kommer dog. Huset er med 3 værelser, stue, bad og køkken med spiseplads. Grunden er ikke ret stor, men der kan være enten garage + stor dejlig have eller en lille fin stald, med plads til et par heste (eller ponyer) der også.

Udover at spille Sims, kom jeg endelig ned og træne i går. 5.3 km blev det til på løbebåndet, og tog en hurtig afsluttende tur på cykel (2 km) inden jeg fik strukket ud og vendt næsen hjemad. Herligt var det, omend hårdt. Jeg er stadig så unfit, at jeg skal starte forfra (mere eller mindre) hver gang jeg har haft et par dage uden træning. Men i det mindste, kan jeg mærke, at jeg dog er blevet bedre. Løber hurtigere nu, end før. Så det er jo et plus :)

Om lidt kalder arbejdet. Jeg orker ikke rigtig i dag, men det skal jo gøres :P Ville helst blive hjemme, under et varmt tæppe.. og nørde :) Men det går jo ikke – så I må hygge Jer :)

Translate: Been playing the Sims the last few days. Am finally starting to play for real, and just not building houses. It’s a 3 bedroom, livingroom, bathroom and kitchen with dining area house. The lot is quite small, but there is still room for either a small garage and a decent sized garden or a small stable with room for a few horses (or ponies if you wish).. Other than that, I finally got to train yesterday. 5.3 km on the treadmill, and finished off with a short bike ride (2 km) before heading home. And soon I’m off for work, although I rather stay at home under a warm blanket and just nerd.. :) But – that’s not an option, so take care and have fun out there :)

Everyday

Skøn weekend!

Har haft en herlig weekend indtil videre. Desværre er den jo overstået om ikke alt for længe. Jeg har taget den med ro, som jeg jo plejer. Batterierne skal jo lades op, til en ny uge. En uge med lidt alene dage oveni det hele. Men det skal nok gå :)

I går var vi ude og spise hos nogle af Mortens veganer venner. Fik så lækker mad, at jeg spiste mig næsten for mæt i det. Fik blandt andet en lækker linse suppe, tofu falafler, hjemmebagt pitabrød, veganske pandekager og bananis med chokolade. Jeg kan godt sige Jer – jeg rullede nærmest op til bussen da vi skulle hjem ha ha.. ja jeg var faktisk så forspist, at jeg ikke kunne få morgenmad ned i morges. Men godt – det var det virkelig..! Jeg havde desværre ikke kamera med derud, og jeg aner ikke hvor de billeder de tog, bliver uploadet henne. Men hvis jeg får fingrene i dem, så bliver I de første jeg deler dem med :)

I dag har vi bare taget den med ro igen. Jeg har lavet lidt bestillingsarbejde til en DnB gruppe. Har døjet lidt med designet til det, men i dag kom gennembruddet og det er blevet sendt afsted. Så nu venter jeg bare på eventuelle rettelser eller godkendelse af det.

I morgen står det på alene dag på arbejdet. Og træning. Iiih jeg har savnet det. At træne altså ;) Jeg fik slet ikke kommet mig afsted i sidste uge, da jeg havde alt for ondt i maven. Det er heldigvis overstået nu :) Så nu er det bare at komme igang, og give det en skalle igen :) Yay..!! Om lidt er det dog tid for aftensmad. Og så tror jeg vi skal se lidt Olsen banden bagefter. Findes ikke noget hyggeligere end at kravle sammen under et tæppe, med den person man elsker, og så se film :) Hygge derude..!!

Translate: Have had a great weekend so far. Yesterday we were invited for dinner at some of Mortens vegan friends. It tasted so good, that I almost couldn’t walk to the bus when it was time to leave ha ha. Today have been a relaxing day so far, and soon it’s  time for some dinner. And then I think that we’re going to cuddle in the sofa, with a blanket and a good movie – the best way to spend a day like today. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...