Monthly Archives: November 2012

Music Underholdning Web

Smosh!

Ingen tvivl om at jeg elsker Smosh. For nylig udgav de en ny sang.. og den endte med at være mit første køb via iTunes. Jeg elsker den :) Smosh rules!

Everyday Random Spil the sims 3

Broken Promises

Kom jeg ned og træne i dag? Nej. Not. No. Så kan man lære at ikke planlægge for meget i forvejen ;) Jeg endte med at sidde herhjemme og skrive support mail istedet for. Næsten ligeså spændende – men kun næsten ;)

Det er nemlig sådan, at jeg har købt lidt Sims spil i morges. Ups.. ;) Jeg ‘kom til’ at købe Overnaturligt og Årstider. Da jeg så kom hjem fra jobbet, ville jeg installere og registrere. Det sidstnævnte gik bare slet ikke. Der blev meldt ud at mine serials var ugyldige, allerede aktiveret etc. Så jeg brugte et godt stykke tid på at 1) finde frem til support linket og 2) formulere en mail til dem. Så nu venter jeg bare på svar.

Om ikke så længe er det sengetid. Skal jo tidlig afsted på arbejdet i morgen. Samt vi har Christoffer i disse dage, så der sker altid lidt mere :) Vi skal ud i IKEA i morgen, mig og mandfolket. Vi skal ud og erstatte vores 2 super size tallerkener der gik i stykker i sidste uge. Og så vil vi lige ud og kigge på 2 advents gaver til knægten. Jeg har nogle idéer, så bliver spændende at se hvad vi ender op med :) Og i næste uge køber vi så julegave(rne).. jeg har også et par ting i tankerne her! Uuuuh jeg glæder mig som et barn til vi holder jul med ham, så han kan åbne sine gaver! Glæder mig mindst ligeså meget til at manden får sin ‘gave’/overraskelse på lørdag ..!

Nå.. jeg vil smutte for denne gang. Jeg er også ret træt. Har nogle ret heftige dage på arbejdet i denne uge – alt for at nå fat i vores almindelige arbejdsrytme. Får dog belønning i morgen – brød til frokost.. mmmmmm elsker fredage på arbejdet ha ha.. Good night peeps..!

Everyday Web

Torsdag.. again

Hvor bliver tiden af? Pyha inden man når at se sig om, er 2012 jo overstået. Med årsskiftet – der lurer lige om hjørnet – kommer der også nogle årlige regninger dumpende ind i indbakken. Jeg har lige fået betalt mit domæne hos one.com. Det er nice. Denne gang var jeg heller ikke i tvivl om at det skulle fortsætte endnu et år. Det har jo forekommet før. Jeg er virkelig begyndt at nyde at blogge igen :)

En der også er begyndt at nyde at blogge, er min dejlige mand. Ja – han har fået en wordpress blog. Han skriver om veganisme, kost og andet der omhandler netop den type mad. Han har skrevet lidt om sine grunde til at skifte til netop denne kost, giver gode råd til dem der gerne vil prøve det selv, samt poster opskrifter og humor videoer :) Link har i HER..!

Om lidt kalder arbejdet. Jeg har ikke haft overskud til ret meget andet end arbejde & flere timers Sims de sidste 2 dage. Men nu kan jeg mærke, at energien er på vej tilbage. Forsømmer min træning lidt, så det må jeg lave om på. Anyway – jeg vil til at smutte for denne gang :) Håber I får en fantastisk dag 

Foto Spil the sims 3

Guess What I’ve been Up to..!?

My new Sim-girl. With pouting lips, big blue eyes and yes – that’s a gap between her teeth. How cute is that 

Everyday Music Random

Candy

 

God morgen allesammen.. :) Så er klokken snart 6 om morgenen, og jeg sidder her, mæt og tilfreds. Findes der en bedre måde at starte dagen på, end med lidt lækkert musik og Smosh? I don’t think so..! Jeg sidder (igen) og overvejer om jeg skal tage cykel eller ej. Jeg endte jo med at gøre det alligevel i går. Super lækkert, men hårdt. Lygterne fungerede meget godt, men de duer ikke til at være eneste lyskilde når man cykler igennem en mørk skov :P Blev helt blind, så var nødt til at sidde med hånden og skærme i et par minutter. Ret scary, men overlevede da :) Også derfor jeg overvejer det igen – eller om jeg skal vente til jeg får købt en ordenlig lygte til at kunne se med.. Hmm.. Svært valg ;)

Ellers er alt godt. Jeg har ekstra arbejde i dag, så kommer – som regel – altid senere hjem. Håber at få lavet lidt bestillings arbejde i løbet af aftenen, men nu må vi se. Ender måske bare med at jeg smider mig under tæppet og ser film. Det har der været tilbøjeligheder til, de sidste par dage. Vi skal også ned og have sendt Christoffers fjernsyn ind i dag. Det begyndte at slette kanaler her for et par måneder siden. Men kun Disney, Disney XD, Nickelodeon og Cartoon Network. Og er det en knægt på 8 ser, så er det vel mest dem. Jeg installerer dem ret tit – og så slukker vi tv’et fordi der er mad, eller han skal sove etc. Og næste gang jeg tænder er de væk. Selvom de er  gemt, lagret og flyttet til de rigtige pladser. Gaah siger man så.. :P

Nå – smutter nu, tror jeg. Vil nok have linser i idag – har jo en masse der ligger og samler støv. Fik ny pakke i går også. Uuuh jeg elsker Louis Nielsen <3

Everyday Foto

B&W vs COLOR

Hvilken én ville du vælge? Jeg er i tvivl :S

Everyday Random

Monday Monday

Altså – tjekkede min vejr app i går aftes. Den lovede overskyet her til morgen. Perfekt for første cykeltur i lang tid. Og hvad sker der ? Det regner selvfølgelig. Og mig, der ikke ejer regntøj :( Det skulle åbenbart regne det meste af formiddagen. ØV..! Jeg havde ellers sådan glædet mig til at cykle afsted.. Men sådan er vejret nu bare engang. Glæder mig helt til sneen kommer, så at al denne regn stopper.

Så må man håbe jeg har overskud til at komme ned og træne i dag. Skal også et smut i banken og have tjekket nogle ting. Jeg købte jo to film via Amazon for et godt stykke tid siden. Fra to firmaer. Den ene film har jeg modtaget for over 14 dage siden. Den anden mangler stadig. Skrev til sælger for omkring 1 uge siden og fik lidt tvetydige svar i går. Så vil lige ned og tjekke hvad der er blevet trukket, og til hvem. Jeg sørger ellers altid for at købe, fra roste firmaer derinde. Dem med gode anmeldelser – og mange af dem. Det er lidt noget øv.

Arbejdet kalder. Jeg skal lige have børstet tænderne inden jeg skal afsted, og pakke tasken om. Ih altså.. :P

I Want It Love Mode Must Have Shopping

I WANT!

Trøje: Majestic 529,- | Strik: mint&berry 519,- | Bukser: Espirit 339,-
Ur: Roxy 449,- | Støvler: Graceland 299,-

Everyday Film Foto Gadgets RAW Shopping Træning Underholdning

Blinkende Lygter

Så har jeg endelig fået cykel lygter. Jeg glæder mig helt til at kunne cykle igen! Disse små lækre sager, kostede 29,95 kr i HW Hjørnet. De er lavet af blødt silikone, så de er ekstra nemme at montere og tage af. De har 3 indstillinger. En konstant, og to blinkende. Syntes de var super nuttede, så de skulle bare med mig hjem :) Overvejer endda at tage cyklen på arbejdet i morgen! Det har jeg savnet.

Hvis det regner, lader jeg nok være. Jeg skal nemlig have en masse brætspil med hjem fra arbejdet. Jeg har fået nogle af min arbejdskollega. En masse strategispil – det er lige noget for os her i huset :) Så nu er eneste spillet vi ‘mangler’, det gamle Labyrint. Det elskede jeg da jeg var mindre :)

Om lidt skal vi se film. Vi har stort set ikke lavet andet i denne weekend :) Siddet med dyne, puder og te. Med tændte stearin lys og hinandens selskab. Ih det er hygge <3 Jeg har oveni det hele planlagt en lille overraskelse til min kære mand. På lørdag skal vi lave lidt hyggelige ting. Af gode grunde kan jeg ikke afsløre mere, end at vi også skal ind og spise på Firefly Gardens – en vegansk restaurant inde i byen. Hvad vi skal derefter, er tys tys indtil videre – men jeg glæder mig rigtig meget til at det bliver lørdag :)

Gadgets Web

Statigram

 

 

Jeg faldt over en Instagram statistik side den anden dag. Syntes altid sådan noget er sjovt. Fik meldt mig til, og tilsendt mine statistikker over min færden og tid på Instagram. Hvis du selv har lyst til at prøve, skal du bare gå ind på Statigr.am og meldt dig til :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...