Monthly Archives: December 2012

Everyday Foto Mode Shopping

A little New

h&m_1

h&m_2

Findes der noget dejligere, end at få gavekort til H&M i julegave?! Næsten ikke (omend mine gaver i år var lige hvad jeg ønskede mig!) Vi fik i hvert fald et gavekort på 600 kr af svigerfar, og var nede og købe lidt til Morten i går. Jeg fandt intet der, dog fandt jeg en ny jakke i Stadium for 500 kr som kom med hjem. Den kommer der billede af på et tidspunkt :) Anyway – i dag var vi en runde for at kigge lidt tøj til mig, og fandt disse to trøjer. De er lækre.

Jeg vil så også lige skynde mig at sige, at jeg ikke rigtig har overskud til at blogge. Ikke at det er noget nyt – der skal jo også være noget at blogge om. Dem der står mig nære, ved at jeg gennemgår en ret svær tid lige nu, med masser af usikkerhed. Jeg prøver at holde humøret oppe, men i perioder er det svært. Jeg vil ikke kede Jer med detaljer, så indtil videre er det ikke noget jeg vil skrive om.

Jeg håber, ligemeget hvad, at I har haft en herlig jul og har fået en masse lækker mad og en masse dejlige gaver. Og så – hvis jeg ikke får skrevet de næste par dage – så ønsker jeg Jer hermed et rigtigt GODT NYT ÅR!

Translate: We got a gift certificat from Mortens father for christmas, and today I found these two lovely tops. Yesterday we bought some stuff for Morten, and I found a jacket in Stadium. Love it – picture will come later on. And yeah – as you probably have noticed, I haven’t really been active for a while. Going through some rough times at the moment, but I won’t bore you with the details. So if you don’t hear from me the next few days, I wish you all A HAPPY NEW YEAR!

Everyday

Merry X-mas

merry_xmas

Everyday Foto iPhone Random

Randomized

lala_1

Everyday Random

21-12-2012

Home Sweet Home

Så er det snart dagen, der er blevet spået til at blive verdens undergang. Hvad tror I vil ske? Personlig tror jeg ikke på det. Jeg tror bare at Maya-indianerne startede på en frisk kalender. Dvs. som vi også gør, hvert år. Jeg husker jo også en del af de andre dommedag-datoer der har været. Og ja – som mindre husker jeg også angsten for at ikke vågne op igen dagen efter. Det har jeg lagt bag mig :) Til gengæld syntes jeg det er åndssvagt hvor meget medierne gør ud af det. Er det for at bevidst skræmme folk? Det virker det som, nogen gange.

Men anyway – fordi at det jo er i morgen, så vil mig og Morten gøre lidt mere luksus ud af aftenen i dag. For hvem ved?! Kan jo være, at der er noget om snakken, når det kommer til stykket ;) Så i aften vil vi spise lidt lækker mad, lidt ekstra lækkert guf og se filmen 2012. Skal det gøres – skal det gøres med stil ;) Så efter arbejde + ekstra rengøring så er det direkte hjem, smide sig i sofaen og putte resten af dagen..!

Translate: So tomorrow it’s the day when time is up for us and earth. What do you think will happend? Personally, I don’t believe in it at all. I just think that the mayans started a new calendar, just like we do every year. I remember other doomsday dates that the world has been foretold to end. How scared I used to be when I was younger. I’m way over it now :) I think it’s stupid, though, how much focus it has been given by the media. Is it to scare people? Sometimes, it seems that way. Well, anyway, just because it’s such a ‘big day’ and all, me and the hubby is going to make something a little bit extra out of evening tonight. Something nice to eat, some snacks and then we’re going to top it of by watching ‘2012’. If it’s to be done – it has to be done in style ;) So after work today, and extra work too, it’s straight home, settle in good in the sofa and then it’s time to just relax and enjoy the few hours we, supposingly, have left..!

Spil the sims 3

Home Makeover – The Sims Edition

Jeg har for en gangs skyld købt et allerede opført hus i sims. Det sker meget sjældent. Men syntes jeg var løbet tør for inspiration til at lave et eget hus selv. Købte et lille 2 etages hus, med carport. Et toilet og lille køkkenkrog. Soveværelset ligger ovenpå. Og så var det tid til at lave en lille Extreme Home Makeover … :

before_1

Køkken før/Kitchen before

after_1

Køkken efter/Kitchen after

before_2

Stue før/Livingroom before

after_2

Stue efter/Livingroom after

Jeg er langt fra færdig – mangler stadig små detaljer rundt omkring. Og har også udviddet huset med endnu et badeværelse ovenpå. Så – fortsættelse følger ;)

Translate: For once I’ve bought a already made house in my sims game. That doesn’t happen often. But for some reason I haven’t had the inspiration to build something from scratch lately. After buying this house, it was time for some serious makeover. This is how far I have come so far.. I’m still far from done. Added an extra bathroom upstairs too..

Everyday Opskrifter Random

18/12/12 06:00

God morgen. Klokken er 6. Min bus kører om 56 minutter. Jeg har ikke smurt madpakke – jeg er bare ikke sulten i disse dage. Don’t know why.. Jeg tror det bunder i at jeg stadig er små forkølet = min smagsans er lidt off.. :P Så smager knækbrød og bananer ikke af så vildt meget. Til gengæld lavede jeg nogle ret lækre fritter i går. Som mange nok ved, er jeg/vi veganere, og spiser derfor en del anderledes end de fleste. Vi bruger heller ikke olie i vores madlavning. Salt er vi heller ikke storforbrugere af. Ergo er et par sprøde fritter meget svære at lave. Indtil nu.

foto (9)

Jeg siger Jer – de var lækre..! Jeg tog 2 bagekartofler og skar dem i små stykker. Faktisk mindede størrelsen om dem man får på McDonalds. Prøvede at krydre nogle af dem – men de var altså bedst uden. De fik 30 minutter i ovnen (almindelig – ikke varmluft), 200 grader. De skal vendes efter 15 minutter. Og vupti. Sprøde lækre fritter.. mmmmm.. Helt sikkert noget jeg vil lave igen..! Vi lavede også vores egen ketchup til, og bøfferne er vores egne bønne bøffer med Chili sauce i. Det hele var lidt af et eksperiment. Og smagte udemærket. Vi skal bare finjustere nogle af ingredienserne inden de er helt perfekte.

Nu vil jeg gøre mig klar. Dvs. få fikset mad til arbejdet. Jow jow – for jeg kender jo mig selv. Min mave skriger efter mad allerede klokken 9 ha ha.. så det gælder jo om at være forberedt ;) Kan I have en fantastisk dag :)

Translate: Going to work in about 56 minutes. Random fact. Haven’t fixed lunch for work. Random fact. Not feeling that hungry these days – probably because my tastebuds are acting up ‘cos of the cold and all. Did make some tasty fries yesterday though. Being HCLF vegan, and making crispy fries is very hard – we don’t use oil or salt in our food. But these fries are so crisp and tasted so good..! I took 2 baked potatoes, 30 minutes in the oven (400 degrees farhenheit) and flipped them over after 15 minutes. They tasted amazing! Sizewise they looked a lot like the regular fries from any fast food joint. McDonalds, Sunset and such… Yumm! Well – gotta get ready for work now. Need food with me. At 9 o’clock my body will be screaming for it :P

Everyday Random

Monday again

Hvor mærkeligt er det ikke lige, at det om nøjagtig 7 dage er juleaften?! Vi fejrer juleaften med Christoffer allerede på søndag, da det er hans mors jul i år. Til gengæld skal vi have ham til nytår, og der har vi lavet aftaler om at tage til nytårsfest med nogle Morten kender :) Jeg glæder mig i hvert fald til at “drengene” åbner deres julegaver. Mig og Morten har købt lidt utraditionelle gaver til Christoffer – dvs anderledes end vi plejer. Før fik han jo altid Lego og andet legetøj, men vi er blevet enige om at det gør vi ikke mere. Han har rigeligt på værelset, og han leger sjældent med det han i forvejen har. Sidste år fik han endda den helt store politistation af farmor – den byttede han, selvom han havde ønsket sig den. Tosse knægt ha ha.. så i år har vi fundet på noget, som vi ved han vil bruge. Nemmelig. Farmor ligeså.. :) Og jeg glæder mig til at Morten ser sine gaver :) Han har ikke ønsket sig det sådan officielt. Den ene ting har han dog snakket om. Den anden var et spontan køb.. Ok Ok – det var begge dele faktisk ha ha.. Tror ikke han bliver skuffet dog :) Iiiiih er det ikke snart jul?!?!?

Udover det, så har jeg jo skræntet hele weekenden. Jeg er stadig snottet, men er ikke så træt mere. Det er altid noget. Min kollega kommer også på arbejdet i dag, så det hjælper nok også lidt på det. Forhåbentlig er hun blevet helt rask, så at jeg ikke ender med at blive dårlig igen :P Bussen kører om en halv times tid, så jeg skal gøre mig klar om ikke alt for længe. Så er spørgsmålet bare, hva’ man skal have på sig derude?! Temp. er +4, sneen er næsten væk .. hmm.. Tror ikke jeg tager nogle chancer. Luffer og halstørklæde it is..!

Translate: It’s wierd – it’s Christmas in 7 days! We’re going to celebrate it the day before with Christoffer, because he’s at his mothers place this year. We’ve got plans for new year though, where we have him for a few days :) Can’t wait until the “boys” get their presents though :) We’ve baught something different for Christoffer this year, since he got so much toys already, and he never really plays with it. No need for more toys in that case ;P And the hubby is getting something good to. Can’t wait until he opens his presents..!! Except from that, I’ve been sick all weekend. Feeling better now though, but not all good yet. Not alone at work today, hope my co-worker isn’t sick today – I don’t want to get worse than I am at the moment. It’s warm(er) outside today, so I’m wondering what I will wear.. Hmm.. no – probably best to wear scarfs and gloves no matter what!!

Everyday Foto Netflix Random

Where did it go?

Hvor blev tiden dog af? Jeg syntes det var mandag i går. Og puff – så var det torsdag. Oveni det hele, er jeg ved at lægge mig godt og grundigt syg. Herligt. Min kollega mødte syg på arbejdet i mandags, og det tror jeg ikke ligefrem har hjulpet på mit helbred. Hun lagde sig syg i morges, så i dag har jeg gået alene. Samme i morgen. Det føles lidt ekstra hårdt, når hovedet er ømt og øjnene svier. Næsen er endnu ikke gået igang med at løbe big time  –  men det kommer nok på et tidspunkt. Som det er nu, tager jeg den med ro, spiser en masse  c-vitaminer og drikker rigeligt med væske. Kan jeg få det ned med nakken inden i morgen, så vil jeg helst det. Der er jo LAN-træf hos Mia.. Det vil jeg ikke gå glip af :(

Nå – men vag som jeg er, har jeg en slagplan for de næste par timer. Jeg har lige spist et godt måltid mad, og nu vil jeg sætte Netflix til tv’et, smide et par afsnit Lie To Me på og putte under tæppet. Det er vidst lige det jeg trænger til lige pt. Så I må undskylde at jeg ikke har været så aktiv – det fortsætter nok et par dage..

Indtil da, byder jeg på dette herlige billede af mig og kollegaen ;)

Everyday Random

Hello, Hi & Goddag

God morgen derude. Sikke udhvilet jeg føler mig denne mandag morgen. Klokken er nu, næsten 5:30, og jeg sidder og spiser morgenmad og roder lidt med Photoshop. Noget jeg elsker at gøre om morgenen – jeg er mere fokuseret og produktiv når klokken ikke er så mange :P I ‘gamle’ dage var jeg en rigtig natugle. Det går bare ikke godt i spænd med mine arbejdstider, så det har jeg måttet undvære de sidste mange år :P Men så er det jo godt, at man lige har 20-30 minutter her om morgenen, hvor man kan få lavet lidt ekstra :)

Sneen falder stadig udenfor. Dog vil jeg ikke overdrive, som jeg syntes mange gør, og sige at der er kommet S Å meget sne, vi har haft snestorm osv. Ved ikke om det er fordi at jeg har oplevet rigtig snevejr i mit liv, at jeg ikke ser dette som nogen katastrofe. Men ja – bilene er dækket lidt til, vejene har åbenbart været svære at holde frie og jeg tør vædde med at busserne er godt forsinket :P

Syntes dette billede beskriver det meget godt ;) Jeg glæder mig sjovt nok stadig til at skulle op til Jokkmokk i februar. Selvom temperaturen til den tid er under -20 grader, og sneen ligger m e g e t tykt derover. Jeg er spændt på at se hvor meget jeg kan genkende. For jeg har jo ikke været der siden 1999 – hvilket jo er en lille evighed siden efterhånden. Og dengang var det jo om sommeren.

Nu vil jeg dog til at gøre mig klar. Skal jo gå i go tid, så at jeg ikke kommer for sent på arbejdet. Ville dog helst blive hjemme og putte under dynen i dag ha ha

Translate: Good morning out there. I feel really well rested today, and I’m sitting here getting some work done in Photoshop. I’m more creative in the early mornings, or late nights, but that doesn’t happend that often anymore – it doesn’t go well with my work hours :P It’s still snowing outside. I wouldn’t go so far as to call it a storm though. Many do. But perhaps that’s because I’m used to snow.. and a lot of it ;) With that in mind, I can’t wait undtil februari. I can’t wait to visit my hometown again. Haven’t been too Jokkmokk since 1999, so it’s going to be really great getting back there – although the temperatur is going to be past -20 degrees celsius at that time ;) Well – need to get ready for work. I wouldn’t mind staying in bed though :P

Everyday Shopping

Weekend <3

Endelig blev det weekend. Selvom ugerne går hurtigt pt., så syntes jeg stadig at weekenden føles som den aldrig kommer. Men det gør den jo altid ;) Og nu sidder jeg her, pakket ind i nattøj, tæpper og med puder rundt omkring mig. Tv’et er sat til at vise julefilm, Morten hører techno og frokost er igang med at blive lunet. Vi skal have rester i dag – chili sin carne fra den anden dag. Jeg har fået sendt nogle covers afsted, og snart vil jeg til at spille Sims. Morten skal ned og handle ind. Og evt. købe en julegave til moi & en til svigermor :)

Jeg klarede hans julegaver i går ;P Jeg glæder mig rigtig meget til at han skal åbne dem :D Christoffers fik jeg også købt – den mangler jeg stadig at pakke ind. Og så var det vidst det. Skal dog have sendt nogle julekort i år også. Noget nyt vi har fået lyst til at indføre – ih det må være alderen der trykker ha ha

Nu er frokosten klar. Så jeg vil smutte for denne gang :)

Translate: Finally it’s weekend. I’m sitting here, with blankets, pillows and christmas movies. Have gotten a lot of work done, and sent, and soon I’m gonna play some Sims I think. Morten is warming some lunch, so I’m gonna eat soon too. Chili sin carne leftovers from the other day.. yumm..! Soon he’s off – he’s going down to the mall to shop some things. Hopefully also a gift for me and his mother ;) I baught his yesterday, and now I can’t wait till it’s christmas :P Going to send some christmas cards this year too.. something new for me. Guess it’s the age that is getting to me ;) Well – lunch is ready so I’m off :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...