I vasken..

Det startede med at det begyndte at regne. Meget. Sad på arbejdet og gruede for at skulle rende rundt i 2 timer inde i byen. Med kamera i hånden. I frokost pausen skrev Morten og sagde at han ikke ville ind til demonstrationen – det var simpelthen for dårligt vejr til at han ville derind. Så var det ligesom nemt for mig, at beslutte mig. Så desværre ingen demonstration for mig i denne omgang – men næste gang slipper de ikke for mig ;P

Da jeg så kom hjem var det på tide at bestille billetterne til rejsen. Gik ind og tastede alle oplysningerne. Og så viste det sig, at jeg åbenbart havde kvajet mig gevaldigt sidste gang – jeg havde kun set prisen for en enkelt tur derop. Prisen gik pludselig fra 2500 SEK til omkring 5000 SEK + at vi jo skulle til Göteborg også, 3 pers tur retur fra København. Det var alt alt for dyrt her og nu. Så ingen Jokkmokk i denne omgang. Har så aftalt med min mor, at vi kommer op i sommerferien istedet for. Så må vi igang med at spare op. Det er surt – men på en måde passede det bedre. Så kommer vi derop hvor der er varmt, midnatssol og mulighed for at bade. Og ikke mindst hvor man ikke behøver være pakket ind fra top til tå :P Men æv alligevel..

Af denne grund var jeg lidt nede i et stykke tid. Men så aftalte mig og manden, at nu var det altså på tide, at vi købte en Xbox. Den gamle gik jo i stykker og blev solgt som defekt for et par uger siden. Vi gik ud i Elgiganten og købte en Xbox 360 Slim, 250 GB til 1499,- .. Der fulgte så Forza Motorsport 4 med og Skyrim. Eeeelsker Forza spillene. De er så lækre, og selvom jeg havde prøvet det hos svigermor sidste år, så giver det altså en lidt anden effekt, når der sker hjemme i ens egen stue ha ha..

Vi endte så også med at flytte rundt i stuen igen. Vi har fået Kinect’en sat op, og så funker det ikke rigtig, når stuen stod på den måde den gjorde før. Mangler lige at få de sidste ting på plads, og så er stuen klar. Billeder kommer nok når jeg er helt færdig :)

Nå.. mon man skulle få gjort sig klar til jobbet. Det varer jo ikke så længe før man skal afsted. Tjaeh.. Tjooh.. ja lad os det. Vi snakkes..!!

Translate: Didn’t go to the ANIMA event. It was raining really hard, and didn’t want to walk around in CPH for hours with the camera in that kind of weather. Came home, and it turned out I had gotten the wrong price for the trip to Sweden. It turned out to be way more expensive than what I had seen. So we’ve decided to take the trip during the summer holidays instead. Was a bit sad about this, so me and the hubby decided to get ourself a new xbox. The old one broke down a few weeks ago. Went to Elgiganten and bought the Slim 250 GB, with Forza Motorsport 4 and Skyrim for 1499 DKK. Played for a few hours.. Needed to change the layout in the livingroom when we came home, ‘cos we wanted to use our Kinect again. Not all done though, will show some pictures when it is :) Now – off for work :)

ANIMA

anima

 

I dag skal jeg til Animas protest modeshow imod Kopenhagen Fur modeuge. Jup. I læste rigtig. Jeg fatter egentlig ikke hvorfor dette ikke er noget jeg har givet mig i kast med før – jeg mener : jeg har altid elsket dyr. Alle dyr. Så bare tanken om at jeg har spist dem, gået med dem osv, er jo helt grotesk når det kommer til stykket. Jeg er sådan en person, der ikke kan se en WSPA reklame uden at begynde at tude. Jeg glæder mig ret meget til at komme ind og vifte med et skilt – eller i det mindste vise at jeg støtter sagen. Der vil selvfølgelig komme billeder – jeg pakker nok både iPhone og det store kamera. Og slæber det hele med på jobbet ;) Jeg skal nemlig direkte ind til byen, når jeg har fri. Lidt tidligere fri endda.. jow jow..

Translate: I’m going to attend Animas protest fashion show against Kopenhagen fur fashionweek today. Don’t really know why I haven’t had much interest in this sort of things before. I mean – I’ve always loved animals. Every kind. Just the thought that I’ve eaten them, wore them etc., is grotesque when you think of it. I even cry when I watch the WSPA commercials. I’m really looking forward to this. Showing my support. And there will be pictures, I promise. I’m taking both the big camera, and my iPhone with me. To work too – ‘cos I’m going straight after that. 

Instagram Post

 

 

 

1. Jeg er begyndt at se den originale Star Trek serie – indtil videre 100 gange bedre end jeg havde forventet og meget bedre end de nyere af slagsen. 2. Sover ret meget for tiden. Tror min krop er træt af vinter :P 3. Vi har fået Om Nom i familien. Knægten købte bræt spillet i lørdags. Vildt forvirrende spil – men iih hvor er han nuttet! 4. Jeg har meldt mig ud af fitness centret. Jeg er ikke villig til at støtte Fitness World, af visse årsager. Desværre overtog de mit SATS center.. :( 5. Mit cover blev godkendt. Så det er jo bare dejligt! 6. Sol sol sol. Jeg har kun fået 20 minutter i denne måned, men er allerede voldsomt brun. I like it!

Translate: 1. I’ve begun watching the original Star Trek series. It’s way better than the newer ones. 2. I sleep a lot at the moment. I think my body is tired of winter :P 3. We have a Om Nom in the family now. Kiddo got the board game this weekend. Isn’t he cute? 4. I’m no longer a member of my gym. I don’t support Fitness World, and sadley they have bought  SATS  in Denmark :( 5. My cover was approved, that’s nice! 6. Sun sun sun. Have only had about 20 minutes this month, but I’m already nicely tanned. I like it!

Nede

Min hjerne har været lidt nede de sidste par dage. Det undskylder jeg meget. Jeg har godt nok fået presset en lille blog afsted, men den var vidst ikke noget at råbe hurra for :P Jeg har ligget med ret heftig hovedpine hele weekenden. Så slem at jeg (desværre) måtte tage to pamoler i lørdags. Jeg var grædefærdig. Sådan er det nu engang, når man har den åndssvage ryg man nu har – jeg døjer tit med spændings hovedpine fra nakken, da ryggen ikke kan holde mig oprejst.

Jeg skal snart igang med at lave mine øvelser igen – det her går ikke. Det gør alt for ondt, og gør mig ret kort luntet. Og det syntes jeg er synd – det går jo ud over dem jeg holder af. Duer ikke! Jeg fik heller aldrig gang i det Yoga der – og venter stadig på mit private program :) Men jeg skal igang – det har jeg lovet mig selv. For at få gang i min krop igen. Når man har et arbejde som mit, så er kroppen jo alfa og omega. Hvis den ikke er i top, er jeg ikke velfungerende på arbejdet. Og det går ikke. Så op på hesten igen. Jeg vil starte med at tage mig en lang gåtur i dag. Havde tænkt mig en fototur rundt Bagsværd Sø, men var for smadret ved hjemkomst – så tager en aftenrunde i stedet for :) Enten med eller uden mandfolk – han skal måske ud og spise med nogle veninder. Så jeg må vente og se, om det bliver med vedhæng eller uden ;)

Translate: Been having headaches the last few days. That’s why I haven’t really made any blogs. I’m sorry about that. But I’m going to get a grip on my sore back again, starting tonight. Going for a longer walk later today. With or without the hubby – he might have other plans :) 

Weekend Relaxing

Aaaah så er man i fuld gang med at oplade batterierne til de sidste par uger før ferien. Vi træner buskørsel med knægten i denne omgang, så om ikke så længe, skal vi ud og køre i tog og bus. Han er ellevild med det, og føler sig vidst snart klar til den helt store tur :) Og vi er pavestolte af ham – vi havde ikke troet at han var helt klar til det endnu, men da jeg spurgte ham i torsdags, blev han hele 10 cm højere og strålede om kap med solen. Han er ved at være stor :)

Når det er gjort, tror jeg bare at vi skal hjem og slappe af, se nogle film og spise lidt guf. Christoffer har også lektier for, så de skal laves før dog. Og så skal vi ellers bare hygge. Jeg har haft vild lyst til at se Harry Potter filmene her på det sidste, så mon ikke vi kan starte på en lille marathon der :) De er jo ellers så pokkers lange de film – eneste minusset ha ha

Nå – jeg skal hoppe i noget varmere tøj, og så skal jeg gøre mig klar til at tage toget. Altid noget at sneen der faldt i går aftes/nat ikke har skabt ravage i den offentlige trafik :P

Translate: Finally weekend. We’re training the kiddo to take the bus to school and home again this weekend, so we’re off soon. When we get home, it’s time for homework and then I think we’re going to watch a movie, I’ve wanted to watch the Harry Potter movies the last few weeks, so it might come to that :) Well – I’m off.. need to change into something warmer to wear, and then I have to go catch the train. :)

23 januar? Come on?!

Hvordan kan det allerede være den 23 januar?! Seriøst? Tiden går virkelig for stærkt ha ha.. Det eneste der ikke generer mig, er at det så bare bliver sommer hurtigere!! Det glæder jeg mig til – rigtig meget.

Noget andet jeg glæder mig til, er uge 7. Yay! Jeg mangler dog at få købt nogle småting inden rejsen, såsom termo undertøj til os allesammen. Heldigvis har de jo en billig butik hernede i byen, med en masse af den slags, i god kvalitet. Ved dog ikke helt hvis jeg kan finde noget der kan passe Christoffer. Ellers må han jo bare få et par ekstra tykke lange underbukser og uldsokker på :) Vi har også lavet lidt planer til hvad vi skal lave deroppe i det kolde nord. Besøge ishotellet (med mindre vi rammer de der -40 grader .. så bliver vi hjemme), Christoffer skal ud på en guidet tur i Malm minerne i en kæmpe mine maskine og så skal vi ud på kælk og ski, og besøge udkigsposten oppe på ‘bakken’.. der kan man se ret langt :) Glæder mig vildt meget, til at vise billederne fra min hjemby.. så faktisk er det helt OK at januar går så stærkt – nu jeg tænker over det ;)

jokkmokk

Alle billeder fundet via Google / All images found with Google

Translate: January is going by so fast. But it’s actually OK with me. Summer is on it’s way, and soon I’m off to visit my hometown. Can’t wait to show you pictures!

Photoshop in my eyes

cover_ex

Jeg ender vidst med at drømme om Photoshop i nat ;) Jeg har fikset og ordnet cover stort set hele aftenen. Jah både lidt før aftensmaden og efter. Siden Morten smuttede til koncert, har jeg faktisk ikke gjort andet. Så nu føler jeg mig klatøjet og jeg er 100 % sikker på at jeg skeler ;) Men det har (indtil videre) været det værd. Har lært nogle nye effekter – deriblandt en neon effekt på text. Nu mangler jeg lige de sidste detaljer og så selve kunstner navnene i fed effekt, og så er jeg færdig. Yay for det.

Nu vil jeg i hvert fald slukke ned for i aften. Jeg vil lige have mig en kop te og have lidt frugt, inden jeg reder sengen op, ser National Treasure færdig, og falder i søvn. Vågner jo nok alligevel når manden kommer hjem – han er allerede dybt savnet :P Jeg glæder mig i hvert fald, til at kunne fremvise billedet uden censur – hvilket nok bliver engang i morgen. Kryds fingre for at jeg ikke mister motiveringen ;P

Translate: Been working in Photoshop all evening, and now my eyes are tired and I feel cross eyed :P It’s been worth it though, and I’ve even learned a few new tricks.. a cool new neon text effect is one of them :) I’m only missing some final details, and the names of the artist in a cool effect, and then I’m done … But I’m done for tonight though. Gonna grab myself some tea and a little fruit, and then it’s off to bed. Going to try to stay awake to watch the end of National Treasure though. Probably going to wake up when Morten comes home from the concert anyway. Well – can’t wait to get some more work done on the picture, and can’t wait to show it to you without all the blur. Probably tomorrow. Let’s just hope I don’t loose my motivation ;P

Lovely Day

Snapshot_20130121_7

Mig med sminke – godt nok længe siden det er sket :P Jeg har kun noget om øjnene dog – selve huden tør jeg ikke begynde at smide noget foundation på eller noget. Er du gal, hvor vil jeg ikke risikere at hæve op endnu engang :P Så baby steps er hvad der gælder ;P

Om ikke så frygtelig længe skal mig og manden ud og nyde det lækre vejr. Selvom det er koldt, så er det jo stadig lækkert – solen skinner så dejligt! Så det skal vi ud og nyde. Regner med en lille tur på omkring 10-15 km.. kameraet kommer også med i dag, så jeg forhåbentlig kan tage nogle nye billeder til bloggen, samt nogle nye header billeder til manden :) Nu må vi se – har ikke den mest fotogene dag i dag, desværre :P Sår i hele hovedet (tak sygdom :P) og trætte øjne. Yay.. ha ha! Jeg har også nogle meget røde fine kinder – det kommer sig af at jeg var i sol i går. I 10 minutter. Med nye rør. Av for den :P

Nå – men ellers så skal jeg arbejde i Photoshop hele aftenen. Har stadig nogle hængepartier jeg mangler at få lavet. Slemme mig – jeg har haft rigeligt at tænke på de sidste par måneder, så disse ting er blevet groft overset. Det duer ikke, og heldigvis har jeg genvundet min kreativitet i dag. Hurra for det. Manden tager også til koncert med Dropkick Murphys i aften, så det passer jo udmærket :)

Translate: Wearing makeup today. It’s been a while. Only on the eyes though, still taking baby steps with it. Don’t want to have an reaction like the last time I wore foundation :P The hubby and I are soon of for a longer walk. Going to take the camera with me today – hoping for some new pictures for the blog, and for some new header pictures for the hubby :) Going to work a bit with Photoshop this evening too. Morten is going to a concert with Dropkick Murphys, and that leaves me a few hours for work :) 

Weekend <3

Manden og mig holder totalt hygge/afslapnings weekend. Med masser af klementiner, appelsinjuice, chili retter og film i lange baner. Putter under tæppet i hinandens arme – åh det er hygge er det! Vi var nede i byen da vi stod op i morges, og fik købt 4 film i Accord. Max Payne (Harder Cut), Av Min Arv, Die Hard 4.0 og Breuster’s Millioner. Så dem har vi tænkt os at få set i dag. Jah eller i hvert fald 2 af dem ;) Den anden dag købte vi også The Expendables 2.. 1’eren var god nok, men ikke helt så god som vi havde håbet, dengang vi så den i biografen. Derfor så vi aldrig 2’eren i bio. Men hold da op. De tog sig sammen til denne her, må man sige! Helt klart en rigtig 90’er sparke-røv film. Med alle de go’e gamle catchy remarks som Willis, Swarzenegger og Stallone fyrer af i de gamle film. Go’ stil!

Det passer mig udmærket at sidde i sofaen og drikke flydende c-vitaminer, da den der pokkers forkølelse bare ikke vil give slip. Min kollega døjede i en måned, og min mor har fortalt mig om nogle der har fået den retur i 3 omgange. Argh tænker man så lige – det gider jeg ikke. Men heldigvis må jeg jo (forhåbentlig) snart være over det :P

Nu er der snart tid til at se genudsendelsen af Gordon Ramseys Hotelmareridt!

Translate: Spending the day watching movies with the hubby. Still feeling sick and not wanting to use to much energy this weekend. 

Being Vegan

At nå hertil, har for mig været en hård kamp. Mig – som altid har elsket ost, McDonald’s og æggemadder. Jeg må da også indrømme, at jeg først sprang ud som hardcore veganer den 1 oktober 2012. Havde åbenbart ikke rygrad til at sige nej til nogle enkelte ting. Deriblandt var slik, æg og ost. Før oktober, var jeg dog begyndt at reagere hver gang jeg fik mælkeprodukter i mig. Hver gang jeg fik en skive ost, eller noget, der indeholdt mælk, begyndte det at stramme i huden. Jeg følte mig hævet i ansigtet (og det ved vi jo allesammen at jeg er hundeangst for ;P). Den 1 oktober fik jeg 100 % nok. Jeg var dog stoppet med mælk kort tid før, men kunne sagtens finde på at spise blandet slik og chokolade op til den dag. Nu er det slut – og jeg nyder det. Men jo – jeg savner da nogen gange at kunne spise alt det, som alle andre gør. Heldigvis for mig, findes der rigeligt af lækre snacks som man kan få, og som ikke er helt usunde.

Mit arbejde har ikke taget helt så godt imod min kostændring. Men OK – jeg har hoppet meget rundt de 3 år jeg har været ansat der, så det er vel forståeligt at de er lidt forvirret :) Dog syntes jeg, at det er lidt trist, at jeg bliver set ned på (føler jeg), fordi jeg vælger ikke at spise den månedlige æg og rejemad, ikke spiser med til personale frokoster (hvor alt er druknet i fløde og der er kød i alt) osv. Det er også hårdt engang imellem, at visse sætninger dukker op med jævne mellemrum. Deriblandt ‘spiser du stadig ikke det?’ (.. om f.eks. chokolade) og ‘Nå, står den stadig på bananer?’ når jeg pakker min madpakke op. Det var Ok i starten – nu føler jeg bare det er brugt for meget :P Men jeg prøver at bevare den positive holdning, og blander mig heller ikke længere i de andres kost samtaler mere. Jeg smiler bare og holder munden lukket – der har jeg brændt fingrene ved at snakke med før. Og dem om det :) Jeg har ikke lyst til at tvinge andre til at spise som jeg gør. Det er jo helt op til dem selv :) Jeg føler mig i hvert fald rigtig godt tilpas som veganer. Min gigt plager mig ikke så meget mere (den plejer at være ret slem om vinteren – men ikke i år!) og mit generelle energi niveau er steget markant :)

Det eneste jeg stadig står og døjer med, er min vægt. En vægt som er resultatet af mange års mishandling. Som jeg jo har fortalt et par gange før, har jeg spist utrolig dårligt i rigtig mange år. Ikke så meget slik eller lignende. Men jeg har ikke spist nok, og det jeg har spist, har været de forkerte ting. Overlevede en måned på 1 pakke marie kiks om dagen og 8 kopper kaffe – det siger vel det hele?! Og jah – hele mit voksne liv har stort set været præget af skødesløs forbrug af det helt forkerte mad. Det har ændret sig, og fordi at min krop stadig er lidt i ‘sulte’-mode, så bærer jeg stadig rundt på omkring 5-8 kg ekstra. Men her de sidste 14 dage har jeg kunnet mærke en lille forandring .. så jeg krydser fingre for at kroppen endelig har fattet budskabet ;)

Hvad vil jeg egentlig med dette indlæg?! Faktisk ikke noget, for at være ærlig. Engang imellem er det jo bare rart at få lidt luft. Og jah man føler sig vel lidt alene og misforstået som veganer, i ny og næ – og så er det jo rart med en blog man kan læsse af på :)

Translate: Becoming vegan has been a hard journey for me. I’ve always loved eggs, chease and McDonald’s. I finally stopped all that the 1st of october 2012. And haven’t looked back once..! It’s hard at times, at work people can’t really understand my choise, and I hear quite a lot of remarks about it. It’s getting a little old. The only thing I’m struggling with at the moment, is my weight. My body is still in starving-mode, but the last few weeks, I’ve noticed a small difference somehow. So I think it’s finally starting to get the point ;)