Monthly Archives: March 2013

Everyday

Still Around

Jeg hænger stadig ved, og har efterhånden ikke helt ligeså ondt i arme og ben. Min højre hånd var heldigvis ikke brækket, men en forstuvning kunne åbenbart ikke undgås. Smerterne flytter sig lidt rundt, men det føles lidt bedre for hver dag. Har også fået en hel del muskelsmerter i skuldrene – men det kommer sig nok af at jeg har spændt kroppen da jeg indså at jeg ville ramme bilen.

Cyklerne er blevet indleveret til reparation i dag, og de ville skifte forhjul og reflekser på min. Det var hvad de kunne se sådan umiddelbart, men de ville give hele cyklen et grundigt tjek, for at se om andet var blevet skævt eller lignende. Morten var også blevet ramt, men kun med baghjulet. Han nåede heldigvis at trampe godt til, og undgik at få ramt sit ben. Hans cykel tjekker de også lige, for at være sikker på at den ikke fejler noget.

Dette var ikke liige den slags ferie jeg havde forestillet mig. Jeg føler mig pokkers hjælpeløs og skal have hjælp med noget så simpelt som at tage mit tøj af. Og på. Opvask kan jeg ikke lave, dog har jeg i dag formået at lave frokost til mig selv. Yay for det ha ha. Forhåbentlig har jeg det bedre inden arbejdet starter på tirsdag. Om jeg bare er lidt øm her og der, så klarer jeg mig nok også :)

Vi har trods alt prøvet at gøre det bedste ud af situationen, og holdt i går et rigtig film marathon. Vi var nede i Blockbuster og købe The Watch, Looper og The Hunger Games. Morten var meget hooked på at se den sidste, men vi ventede med at se den til sidst. Vi så dem faktisk i den rækkefølge jeg lige nævnte dem i. Ud af de tre kom Lopper på sidste plads, The Watch på anden og The Hunger Games var helt klart aftenens vinder. Vi bliver helt sikkert nødt til at se 2’eren når den kommer :)

I aften skal jeg være alene hjemme. Det er jeg faktisk også lige nu – manden er til foredrag om Mountain bikes. Han skulle have været til løb bagefter, men siden cyklerne er indleveret, kan det ikke lade sig gøre. I aften skal han så i byen med en veninde, så jeg regner lidt med at enten sætte mig og se Star Trek eller se om jeg kan få spillet lidt sims. Lige nu vil jeg i hvert fald tage mig en lille snack, og så se Harry Potter færdig på TV3 :) Forhåbentlig har jeres ferie, været meget bedre indledt end min ;)

Translate: Got a sprained hand from the accident that happened thursday. Still have a bit of pain moving around in the body, especially my arms/shoulders and the hand and a big spot on my right leg. But I guess I was lucky, when you think about it :) Not quite the holiday I had planned, but M and me are trying to make the best of it. Watched a lot of movies yesterday, bought The Watch, Looper and The Hunger Games and watched them, in that order. The best one was The Hunger Games, so we’re catching the new one in the movies, when it arrives. Going to be home alone this evening. Morten is out now too, but later on today he’s going to a party with one of his friends :) I’m thinking of watching some episodes of Star Trek or playing some sims. But right now I’m gonna get myself a snack, and watch the rest of Harry Potter on TV3. Hopefully your vacation has had a way better start than mine ;)

Everyday

Sikke en start

20130328-121938.jpg

Ferien starter godt må man sige. Sidder på skadestuen og venter på at det skal blive min tur, efter nærkontakt med en firhjulstrækker, tidligere i dag på min cykeltur. Jeg er øm og har ondt i min hånd, og cyklen har fået skævt forhjul. Øv siger jeg bare :(

Everyday Foto Shopping Træning

En lille tur i det blå

endomondo

Jeg tog cyklen på arbejdet i dag. Det er der såmænd ikke noget nyt i. Hvad der var nyt, var at jeg skulle et smut til Vedbæk efter arbejdet. Jeg mente at der kun var 2-3 km derhen fra mit arbejde, da jeg mente at det var det der stod på skiltet. Men da jeg kom hjem (jeg fik kun tændt endomondo på vej hjem, desværre) viste det sig, at jeg i alt havde cyklet 24 km. Hvor jeg, når jeg tager til og fra arbejdet, cykler omkring 9.5 enkelt vej. Det må man sige, er langt fra hvad jeg endte med i dag. Dvs. 48 km til og fra arbejdet, og så  smuttede mig og manden et smut ned i Centret da jeg kom hjem. Og så tog vi altså også liiige et smut i IKEA lige før aftensmaden. På cykel. Så ja – jeg er ret smadret i aften. Skal snart til at have redt sengen op, og så varer det nok ikke mange minutter, før jeg er gået kold.

Nede i Centret, besøgte jeg lige H&M, og selvom jeg havde lovet mig selv (og manden) ikke at købe tøj foreløbigt, faldt jeg altså i. Love at first sight – hvad kan man så stille op? Jeg har dog købt den i Small, og selvom den passer, så vil den passe bedre om et par måneder :) Jeg mener, se den lige :

hm_top

Arbejdet i morgen, byder ikke på så meget. Skal bare ind og hurtigt tage de faste områder, tjekke vand i nogle blomster og så er der dømt ferie i et par dage :) Cykling, hygge og en hel del Sims står på programmet. Yay.

Translate: Have been for quite a ride today, ended up with 48+ km before finally going home and getting some food. Soon of to bed though. Visited H&M after work, and fell in love with the shirt above. Love at first sight – what else can I say :) 

 

Everyday Shopping the sims 3

Pakker & The Sims

Uha uha så fik man endelig mulighed for at bevæge sig ned på posthuset og sende de to pakker til vinderne. Jeg håber I bliver glade for dem når de når frem :)

Og, siden jeg er så heldig, at få penge allerede i morgen tidlig (endnu et stort + ved at arbejde hvor jeg gør n_n), så besluttede jeg at nå slutspurten på Origin’s kæmpe udsalg, og købte mig The Sims Universitetsliv.. uuuh. Jeg var ellers stålsat på at ikke ville købe flere udvidelser pt., men den er altså et must. Fik også skolestil-pakken gratis oveni, og det er jo et stort plus :) Jeg elsker at købe The Sims digitalt. Og det er rart at de har registreret dem jeg har købt på cd også, da min originale The Sims 3 cd er i udu. Den kan ikke læse mere. Men anyway – så ved I i hvert fald hvad jeg vil foretage mig de næste par dage ;)

thesims_order1

thesims_order

Jeg har dog ikke fri før fra torsdag af. Men lur mig om jeg ikke ender foran pc’en de fleste af de 5 fridage der kommer. I would think so ;P I morgen, jah så er det arbejdet der gælder. Ekstra oveni det hele. Og fordi busserne kører ad pommern til pga. motorvejsarbejde, så skal jeg til Vedbæk på cykel fra arbejdet. Heldigvis snakker vi kun 2 km hver vej, ca. ;) Når man så lægger det til de næsten 20 km jeg skal cykle tur/retur fra arbejdet, så giver det jo en fin lille tur ha ha. Jo da – det skal jeg nok overleve :) Og i morgen skulle ikke blive alt for lang. Mangler kun meget lidt rengøring hos damen, og så er jeg færdig i denne omgang. Om jeg skal komme der fast, ved jeg ikke endnu – det finder jeg ud af i morgen :)

Translate: Finally got time to head down to the postoffice to send the covers. Hope that you’ll like them when they arrive :) And because I’m so lucky to get money tomorrow morning, I decided to get myself the newest Sims 3 expansion :) I love getting them electronic from Origin, ‘cos then I won’t have to buy a new cd every time they don’t work. Like with my original The Sims 3 cd. It doesn’t work anymore. Luckely they have even that game stored in Origin. Yay. Tomorrow it’s of for some extra work. Not that bad, but I’ll have to ride my bike. It’s only 2 km on top of the almost 20 that I ride every day, so it’s going to be alright I guess :) Well – I’m going to finish downloading my game :)

Give Away

And The Winner Is…

Så blev det tid til at trække 2 vindere af give away’en. Vinderne blev – som I kan se – Nicolaj og Mia.. TILLYKKE :) Mia – jeg mangler din mail og øvrig kontakt annonce, så du må meget gerne kontakte mig på cassie981@hotmail.com hurtigst muligt :) 

Tusind tak til COVERME.DK for at sponsorere de to præmier, og endnu et stort tak til alle Jer der deltog :)

Everyday

Like a Flash of light

Jeg smider lige en lyn blog. Det gik godt ved tandlægen i går. Nu kan man kun tælle 30 tænder i min mund, men av av av hvor gør det ondt i denne omgang. Højre kind er hævet, og jeg har måttet alliere mig med smertestillende. Not my thing. Forhåbentlig går det bedre om et par dage.

Vinderne af min Give Away bliver trukket efter arbejdet :) Yay hvor jeg glæder mig :D

Translate: A quick blog from me this morning. Visited the dentist yesterday, it went well. But now I’m in pain and my cheek is swollen and sore. It will pass, and that keeps the mood up a bit. The winner of my Give Away will be announced later today :)

Give Away

I OVERMORGEN!!!!

Så er det snart den 21 marts.. Har du husket at deltage i min Give Away??? Ikke?? Så skal du blog klikke HER for at komme til den. Husk også at læse reglerne, samt oplyse hvor mange lodder du deltager med, og hvilket cover du ønsker at deltage om.. :) Uuuuh jeg glæder mig sådan, til at skulle trække vinderne :) Ja – for der bliver jo to :D

PS : Der er nogle der har deltaget, der ikke har fået skrevet deres email, og nogle der ikke har oplyst hvilket cover de helst vil have. Det kunne være fedt hvis I gad kontakte mig enten pr. kommentar her, på give away indlægget, eller per mail (står på topbanneret). 

Everyday

Snestorm?!?

busplanAltså, engang imellem undrer man sig over de vejr ‘forudsigelser’. Ok ok – det kan da stadig komme en ordenlig omgang sne, bevares. Men jeg havde da regnet med at vågne op og kun se hvidt udenfor vinduet. Bevares – det gjorde jeg også. Men ikke mere end hvad jeg har oplevet de sidste par måneder. Græsplænen var stadig synlig visse steder for pokker :P Det er en ommer :P Vejret siger så stadig sne i de næste 2 dage, i mit område i hvert fald, men nu tvivler jeg så efterhånden på at det bliver så slemt som de snakkede om i starten. Hvilket jo er fint nok. Men lidt øv – for man går jo altid og glæder sig lidt til lidt ekstra fri ;P

Nu hvor det ikke sker, skal jeg snart afsted. Og får sent fri i dag. Jeg tager dog bussen, da cykelstierne ikke er så godt ryddet om morgenen, første sne dag. Så må vente til i morgen med at tage cyklen igen :) Men det er fint nok. Kiloerne er på vej af, og det er det der tæller. Vi har lavet et lille projekt, mig og manden, som jeg vil vise Jer lidt mere af, når det hele er på plads :) Jeg glæder mig – det burde falde ca. på samme tid, som de ændringer jeg vil lave i bloggen. Uuuuuuh det bliver så stort n_n

Nu – madpakke. Gaaah nogen gange ønsker jeg at alle arbejdspladser ville have kantiner, som på Gymnasie, HF og lignende steder. Det er så meget nemmere, end at skulle slæbe en giga madpakke med hver evig eneste dag. Driver mig til vanvid, specielt siden jeg hader at spise mad, der har stået ‘for længe’. I mine øjne er det alt for længe, når vi spiser frokost klokken 10:00 på arbejdet. Pyha. Men mad skal der jo til. Så må jo bare bide det i mig :P Nå. Madpakke var det. Ja. Vi ‘snakkes’ ved ;P

Translate: I wonder where that blissard we were ‘promised’, went? It didn’t come here after all.. not yet at least. And that means I’m soon of to work. Not on the bike today though, the bike lanes aren’t that good the morning after a snow fall. Loosing weight though, so that’s ok. The hubby and I are making a little project, which I will tell you more about when it’s time for the changes on the blog. Now – time to prepare lunch. Hate to eat food that has been ‘on the go’ for a while. But I need it, so can’t to anything about that. Laters.

 

Everyday

Så fedt!

Det er rigtig fedt, at der endelig er begyndt at komme flere deltager til min Give Away. Det begynder jo også at nærme sig, datoen for lodtrækningen, så hvis man vil nå at være med, skal man skynde sig ind på DETTE LINK, hvor man kan læse hvad reglerne for deltagelse er :)

Ellers – har snestormen ramt Jer? Den er ikke kommet hertil endnu, men vi har haft stærk blæst hele dagen. Faktisk startede det for et par dage siden. I morges var det så slemt, at jeg stod og overvejede om jeg ville tage bus eller cykel. Jeg valgte det sidste. Det var lidt af en omgang at komme frem, men det gik da heldigvis :)

Jeg har fået bestilt tid ved tandlægen i dag. Skal derind onsdag, og have rykket min anden visdomstand. Jeg er lidt spændt, men har det 1000 gange bedre end sidste gang, hvor jeg var derinde. Så det bliver fedt at få det fikset. Der har vidst været hul i mange år, jeg har bare ikke mærket noget til det. Ligesom den anden tand, der røg før jul, har det været svært at gøre den ordenlig ren. Fordi den vender lidt udad.. Men yay – for nu varer det ikke længe, før jeg ikke har ondt i den mere. Wuhuu..!

Om ikke så længe, er det tid til aftensmad … Og så lidt Simpsons. Og så tidlig i seng. Igen. Jah dagene byder ikke på det helt store disse dage. Men sådan er det jo, når man får så meget frisk luft, at man går kold straks efter 21:00 ;P Det går jo nok over på et eller andet tidspunkt, I hope.. ha ha

Translate: Thank you for taking part in my give away. It’s almost time to choose the winner(s), and if you want to get a chance at winning one of the two covers, you can follow THIS LINK to the give away, where you can read the rules and enter it. Other than that – we’re preparing for the blissard that is about to hit us the next couple of hours or so. Not sure I can get to work tomorrow, if it hits us really bad (as they have said).  Today I made an appointment at the dentist, going there wednesday. Going to remove the next wisdomteath. It’s starting to hurt me from time to time. Soon it’s time for dinner though, and a few episodes of The Simpsons. And then I’m off to bed. I know – not that exciting life I’m having at the moment, but I think that’s because I get so much fresh air on my bikerides, that I’m knocked out cold after 9 o’clock every night ha ha.. I’m guite sure that that will change in the near future.. or so I hope ha ha

Everyday Træning

I ♥ MY BIKE

 

Jeg har cyklet meget hele sidste uge. I går tog vi ud og cyklede rundt Lyngby Sø, hvor både vi og vores cykler blev sprøjtet til med mudder. Det har vi været oppe på tanken og vaske af i dag. Bagefter tog vi en lille tur rundt omkring i området. Føles herligt at være ude og røre på sig hver dag, omend jeg er en lille smule øm i lårene ha ha. Men kroppen reagerer udover det, utrolig godt på det, og der er på meget kort tid, begyndt at ske meget .. yay for det.

Om ikke så længe skal mig og manden, sætte os og se film. Der kommer en film på TV2 som vi ikke kender, ved 21:00 tiden. Vi har vindruer gjort klar, og jeg overvejer at koge lidt vand til en kop te. Lidt hygge skal der jo være plads til :) Og så er det på hovedet i seng – arbejdet kalder igen. Og forhåbentlig kan jeg tage cyklen hele denne uge – jeg håber at den omtalte snestorm holder sig væk.

Jeg planlægger forresten også nogle ændringer her på bloggen. Jeg har snakket om at gøre det før, men aldrig fået taget mig sammen. Men nu skal det være. Jeg regner med at det står klart om maks 2 mdr. Mere om det, når vi nærmer os :) Jeg håber I har haft en ligeså herlig weekend som mig – nu vil jeg til at putte mig under tæppet og smække skærmen i :)

Translate: Been riding my bike a lot the last few days. Feels great. We went around the lake yesterday and got our bikes – and our selfs – totally covered in mud. Got the bikes washed today, and went for a little walk around Lyngby after that. We’re soon going to watch a movie, and we’ve got some snacks ready with some tea too. After that, it’s of to bed. Early morning tomorrow. In about 2 months, I’m making some changes to the blog, I might ad. More about that later on :) Well – I’m off for today. Hope you’ve had a great weekend :)

giveaway1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...