Still Around

Jeg hænger stadig ved, og har efterhånden ikke helt ligeså ondt i arme og ben. Min højre hånd var heldigvis ikke brækket, men en forstuvning kunne åbenbart ikke undgås. Smerterne flytter sig lidt rundt, men det føles lidt bedre for hver dag. Har også fået en hel del muskelsmerter i skuldrene – men det kommer sig nok af at jeg har spændt kroppen da jeg indså at jeg ville ramme bilen.

Cyklerne er blevet indleveret til reparation i dag, og de ville skifte forhjul og reflekser på min. Det var hvad de kunne se sådan umiddelbart, men de ville give hele cyklen et grundigt tjek, for at se om andet var blevet skævt eller lignende. Morten var også blevet ramt, men kun med baghjulet. Han nåede heldigvis at trampe godt til, og undgik at få ramt sit ben. Hans cykel tjekker de også lige, for at være sikker på at den ikke fejler noget.

Dette var ikke liige den slags ferie jeg havde forestillet mig. Jeg føler mig pokkers hjælpeløs og skal have hjælp med noget så simpelt som at tage mit tøj af. Og på. Opvask kan jeg ikke lave, dog har jeg i dag formået at lave frokost til mig selv. Yay for det ha ha. Forhåbentlig har jeg det bedre inden arbejdet starter på tirsdag. Om jeg bare er lidt øm her og der, så klarer jeg mig nok også :)

Vi har trods alt prøvet at gøre det bedste ud af situationen, og holdt i går et rigtig film marathon. Vi var nede i Blockbuster og købe The Watch, Looper og The Hunger Games. Morten var meget hooked på at se den sidste, men vi ventede med at se den til sidst. Vi så dem faktisk i den rækkefølge jeg lige nævnte dem i. Ud af de tre kom Lopper på sidste plads, The Watch på anden og The Hunger Games var helt klart aftenens vinder. Vi bliver helt sikkert nødt til at se 2’eren når den kommer :)

I aften skal jeg være alene hjemme. Det er jeg faktisk også lige nu – manden er til foredrag om Mountain bikes. Han skulle have været til løb bagefter, men siden cyklerne er indleveret, kan det ikke lade sig gøre. I aften skal han så i byen med en veninde, så jeg regner lidt med at enten sætte mig og se Star Trek eller se om jeg kan få spillet lidt sims. Lige nu vil jeg i hvert fald tage mig en lille snack, og så se Harry Potter færdig på TV3 :) Forhåbentlig har jeres ferie, været meget bedre indledt end min ;)

Translate: Got a sprained hand from the accident that happened thursday. Still have a bit of pain moving around in the body, especially my arms/shoulders and the hand and a big spot on my right leg. But I guess I was lucky, when you think about it :) Not quite the holiday I had planned, but M and me are trying to make the best of it. Watched a lot of movies yesterday, bought The Watch, Looper and The Hunger Games and watched them, in that order. The best one was The Hunger Games, so we’re catching the new one in the movies, when it arrives. Going to be home alone this evening. Morten is out now too, but later on today he’s going to a party with one of his friends :) I’m thinking of watching some episodes of Star Trek or playing some sims. But right now I’m gonna get myself a snack, and watch the rest of Harry Potter on TV3. Hopefully your vacation has had a way better start than mine ;)

En lille tur i det blå

endomondo

Jeg tog cyklen på arbejdet i dag. Det er der såmænd ikke noget nyt i. Hvad der var nyt, var at jeg skulle et smut til Vedbæk efter arbejdet. Jeg mente at der kun var 2-3 km derhen fra mit arbejde, da jeg mente at det var det der stod på skiltet. Men da jeg kom hjem (jeg fik kun tændt endomondo på vej hjem, desværre) viste det sig, at jeg i alt havde cyklet 24 km. Hvor jeg, når jeg tager til og fra arbejdet, cykler omkring 9.5 enkelt vej. Det må man sige, er langt fra hvad jeg endte med i dag. Dvs. 48 km til og fra arbejdet, og så  smuttede mig og manden et smut ned i Centret da jeg kom hjem. Og så tog vi altså også liiige et smut i IKEA lige før aftensmaden. På cykel. Så ja – jeg er ret smadret i aften. Skal snart til at have redt sengen op, og så varer det nok ikke mange minutter, før jeg er gået kold.

Nede i Centret, besøgte jeg lige H&M, og selvom jeg havde lovet mig selv (og manden) ikke at købe tøj foreløbigt, faldt jeg altså i. Love at first sight – hvad kan man så stille op? Jeg har dog købt den i Small, og selvom den passer, så vil den passe bedre om et par måneder :) Jeg mener, se den lige :

hm_top

Arbejdet i morgen, byder ikke på så meget. Skal bare ind og hurtigt tage de faste områder, tjekke vand i nogle blomster og så er der dømt ferie i et par dage :) Cykling, hygge og en hel del Sims står på programmet. Yay.

Translate: Have been for quite a ride today, ended up with 48+ km before finally going home and getting some food. Soon of to bed though. Visited H&M after work, and fell in love with the shirt above. Love at first sight – what else can I say :) 

 

Pakker & The Sims

Uha uha så fik man endelig mulighed for at bevæge sig ned på posthuset og sende de to pakker til vinderne. Jeg håber I bliver glade for dem når de når frem :)

Og, siden jeg er så heldig, at få penge allerede i morgen tidlig (endnu et stort + ved at arbejde hvor jeg gør n_n), så besluttede jeg at nå slutspurten på Origin’s kæmpe udsalg, og købte mig The Sims Universitetsliv.. uuuh. Jeg var ellers stålsat på at ikke ville købe flere udvidelser pt., men den er altså et must. Fik også skolestil-pakken gratis oveni, og det er jo et stort plus :) Jeg elsker at købe The Sims digitalt. Og det er rart at de har registreret dem jeg har købt på cd også, da min originale The Sims 3 cd er i udu. Den kan ikke læse mere. Men anyway – så ved I i hvert fald hvad jeg vil foretage mig de næste par dage ;)

thesims_order1

thesims_order

Jeg har dog ikke fri før fra torsdag af. Men lur mig om jeg ikke ender foran pc’en de fleste af de 5 fridage der kommer. I would think so ;P I morgen, jah så er det arbejdet der gælder. Ekstra oveni det hele. Og fordi busserne kører ad pommern til pga. motorvejsarbejde, så skal jeg til Vedbæk på cykel fra arbejdet. Heldigvis snakker vi kun 2 km hver vej, ca. ;) Når man så lægger det til de næsten 20 km jeg skal cykle tur/retur fra arbejdet, så giver det jo en fin lille tur ha ha. Jo da – det skal jeg nok overleve :) Og i morgen skulle ikke blive alt for lang. Mangler kun meget lidt rengøring hos damen, og så er jeg færdig i denne omgang. Om jeg skal komme der fast, ved jeg ikke endnu – det finder jeg ud af i morgen :)

Translate: Finally got time to head down to the postoffice to send the covers. Hope that you’ll like them when they arrive :) And because I’m so lucky to get money tomorrow morning, I decided to get myself the newest Sims 3 expansion :) I love getting them electronic from Origin, ‘cos then I won’t have to buy a new cd every time they don’t work. Like with my original The Sims 3 cd. It doesn’t work anymore. Luckely they have even that game stored in Origin. Yay. Tomorrow it’s of for some extra work. Not that bad, but I’ll have to ride my bike. It’s only 2 km on top of the almost 20 that I ride every day, so it’s going to be alright I guess :) Well – I’m going to finish downloading my game :)

And The Winner Is…

Så blev det tid til at trække 2 vindere af give away’en. Vinderne blev – som I kan se – Nicolaj og Mia.. TILLYKKE :) Mia – jeg mangler din mail og øvrig kontakt annonce, så du må meget gerne kontakte mig på cassie981@hotmail.com hurtigst muligt :) 

Tusind tak til COVERME.DK for at sponsorere de to præmier, og endnu et stort tak til alle Jer der deltog :)

Like a Flash of light

Jeg smider lige en lyn blog. Det gik godt ved tandlægen i går. Nu kan man kun tælle 30 tænder i min mund, men av av av hvor gør det ondt i denne omgang. Højre kind er hævet, og jeg har måttet alliere mig med smertestillende. Not my thing. Forhåbentlig går det bedre om et par dage.

Vinderne af min Give Away bliver trukket efter arbejdet :) Yay hvor jeg glæder mig :D

Translate: A quick blog from me this morning. Visited the dentist yesterday, it went well. But now I’m in pain and my cheek is swollen and sore. It will pass, and that keeps the mood up a bit. The winner of my Give Away will be announced later today :)

I OVERMORGEN!!!!

Så er det snart den 21 marts.. Har du husket at deltage i min Give Away??? Ikke?? Så skal du blog klikke HER for at komme til den. Husk også at læse reglerne, samt oplyse hvor mange lodder du deltager med, og hvilket cover du ønsker at deltage om.. :) Uuuuh jeg glæder mig sådan, til at skulle trække vinderne :) Ja – for der bliver jo to :D

PS : Der er nogle der har deltaget, der ikke har fået skrevet deres email, og nogle der ikke har oplyst hvilket cover de helst vil have. Det kunne være fedt hvis I gad kontakte mig enten pr. kommentar her, på give away indlægget, eller per mail (står på topbanneret).