Torsdag – uge 22

Er det bare mig, eller føles den første uge efter en ferie, virkelig hård? Jeg holder mig maks kørende til klokken 23:00 og så er jeg den der takker af. Og der er jeg meget træt. Jeg når som regel lige at se 2 afsnit LOST, og så er løbet ligesom kørt. Ha ha. Og det sjove er, at vi faktisk har haft en ret afslappende uge på arbejdet. Åbenbart skal man bare lige op i omdrejninger igen, efter en hel uge med afslapning ha ha.

Udover det, så går det godt. Der står rengøring på skemaet hele dagen. Også herhjemme. Så som I nok kan regne ud, er livet ikke så frygtelig spændende for tiden. Forhåbentlig skal jeg snart have taget lidt nye billeder til et topbanner. Det glæder jeg mig til :)

Resten af ugen bliver muligvis lidt stille. As always ha ha. Ej, men jeg er ikke hjemme fra fredag til søndag, så jeg ved ikke helt hvor meget jeg kommer til at kunne blogge. Det kan tænkes, at jeg får smidt et eller to indlæg op alligevel. Lysten er jo kommet tilbage – nu mangler vi bare inspiration n_n

Translate: First week after vacation is always extra hard. I’m so tired these days, that I almost can’t last undtil 11pm. This weekend I’m not home, so I don’t really know how many blog posts I will post. Probably, I hope anyway, one or two :) Now I’m off for work. Tired and all..

Hello World

Tilbage. Aaah. Har haft en – alt for kort – afslappende ferie. Kunne sagtens have brugt et par uger mere ha ha. Godt nok har jeg ikke de længste arbejdsdage, men de er ret hårde. Så man nyder jo fritiden ekstra meget, når det endelig bliver af :)

Sidder lige nu og spiser morgenmad. Skal først hjemmefra om en lille times tid, og på vej hjem regner jeg lidt med at stoppe ved DTU og få trænet lidt. Det er ret smart – de har udendørs træningsbane, med crosstrainere, løftebarrer og alt muligt andet. Stod også på vægten her i forgårs, og det har virkelig også  givet mig blod på tanden – for efter en ferie med olierige måltider (kagen og alt det der), så har jeg alligevel nået ned på 67,5 kg. Og som I nok kunne regne ud fra sidste blog, så har jeg jo ikke ligefrem været aktiv i denne uge. Et lille smut ud i Harald Nyborg (ca. 8 km tur/retur) er det dog blevet til.

Efter job, skal jeg nok bare have handlet lidt ind. Og så hjem og se lidt Lost ha ha. Er som sagt, helt bidt af den serie, og er nået til næst sidste sæson. Nu griber det om sig, og for en som aldrig har set serien, er det virkelig spændende :) Ingen spoilers tak ;P Nå – skal have fikset lidt småting inden det bærer afsted. Hygge :)

Translate: Way to short a vacation. Could easily have used a few more weeks ha ha. Haven’t got the longest workdays, but they are pretty hard. That just makes jo enjoy the time of it, even more :) Right now I’m having breakfast, and won’t be of for work until about an hour from now. On my way home I’m thinking of stopping by DTU and train a little. I love their outside training area, with crosstrainers and everything. After not having had the healthiest meals this vacation (I’m talking about last weekend ha ha), I have actually lost weight. That has given me a little boost I think :) And I haven’t really been that active this last week, a little trip to Harald Nyborg (8 km in all) is about the longest I’ve gone. After work, I’m going to go shopping for a few things. And then it’s home to watch lost ha ha. I’m so hooked on that series, and I have reached season 5 already. No spoilers please ;P Well – have a few things to take care of before work. :)

Great vacation

Så har I den gamle Sandra tilbage. Jeg elskede mine dreads, og er næsten 100 % på at de kommer tilbage – for at blive – på et eller andet tidspunkt. Men jeg havde nogle i nakken der ikke var ret godt lavet, samt en enkelt der drillede mig. ved højre øre. Så efter 3 dage er de nu pillet ud, håret har fået 2 gange balsam og en ordenlig omgang hårkur. Men i et par dage, har jeg rendt rundt og lignet en rigtig trold ha ha

Det er faktisk lidt lækkert at have det gamle tilbage, så vi må se hvor lang tid det går. Måske efter ferien til sommer, eller deromkring :)  For tiden til at gå med at se en masse afsnit af LOST, og nyde mine få fridage. Bloggen har været lidt ned prioriteret, men kun fordi at jeg kun har pc’en tændt, når jeg har set Netflix. Vender snart tilbage for fuld hammer :)

Translate: And now the old Sandra is back. I loved my dreads, and I’m almost 100 % sure that they will return, to stay, at some point. I had some that was done badly in the back of my head, and one at my right ear, so I chose to have them taken out. After 3 days, I’m finally done, have given the hair a bunch of conditioner and treatments, and now it’s back to normal. I looked like a troll during the process though ha ha. It’s actually quit nice to have it back though, so I might waight till after the vacation this summer, to get it done. Spending my time watching a lot of LOST, and that’s also why it has been so quit here I think :) But I’ll be back soon :)

You’ve been Honey Boo Boo’d

Kender du kanalen TLC? Så kan det være at du har, ved enten ren tilfældighed, eller med vilje, faldet over reality serien ‘Here Comes Honey Boo Boo’. Hvis ikke, så sidder du nok netop nu, og er ved at åbne Google, for at finde ud af, hvem denne Honey Boo Boo nu er. Og det er du langt fra den eneste der har gjort. Alana ‘Honey Boo Boo’ Thompson, var den 17 mest googlede ‘kvinde’ i 2012. Hvem er Honey Boo Boo så lige? Jo, hun er en 8 årig, amerikansk pige, der blev kendt igennem programmet ‘Todlers & Tiaras’ (skønhedskonkurrence reality program), og blev så kendt, at hun fik sit helt eget program. Man følger hende og hendes familie og enkelte venner, i deres daglidag. Mange vil nok give mig ret, i at Alana og hendes familie som sådan ikke er en inspiration i sig selv.

Det er ingen tvivl om at det er god underholdning. Og selvom man sagtens kan tage sig selv i at sidde og grine af Honey Boo Boo’s væremåde, samt hendes familie (specielt hendes mor), så gør det også ondt et sted i sjælen. Det er skræmmende, hvordan disse mennesker fungerer. Jeg er ikke i tvivl om at de sikkert er meget flinke, og jeg kan også forestille mig at der bliver spillet lidt ekstra op til kameraet. Det er der jo som regel. Og det er jo intet galt i at være ‘Redneck’, som de beskriver dem selv. Overhoved. Men graden af uvidenhed der florerer indenfor deres husmure, er ret overvældende.

Hvordan kan man evt. bruge Alana Thompson og hendes familie som inspiration?! Den er svær. Jeg ville nok vælge at bruge det som inspiration, til hvordan man ikke skal opdrage sine børn. Og et eller andet sted, er det jo også virkelig synd for denne lille pige, som bare ikke ved bedre.

I samarbejde med mediebureauet Firkløver

Yummi

I går var jeg uge og fik lækker, vegansk mad. Jeg mener – rigtig lækker..! Godt nok med en masse olie i, hvilket godt kunne mærkes. Men det var det værd :) Nom hvor smagde det godt. En lille strandtur blev det også til. Så hyggeligt. Frokosten startede klokken 12, og jeg var først hjemme ved 20 tiden. Rigtig hyggelig selskab var man også i..! Alt i alt – en meget lykket dag!

 

 

Vi fik forret, hovedret og dessert. Og så gik vi, som sagt, en lille tur ud til stranden. Det havde regnet heftigt hele formiddagen, men der kom lige et ophold da vi gik ud. Nød varmen, og stilheden inden turistsæsonen starter. Så gik vi tilbage, fik tærte (og jeg siger jer – jeg kunne æde flere forme af den..!!), samt 2 kugler is bagefter. Jeg behøver vel ikke fortælle at jeg var godt mæt når jeg kom hjem?!

I dag slapper jeg bare af. Har set lidt film her til morgen, Ice Age 4, og skal til at gå ud og nyde det gode vejr om ikke så længe. Ingen butikker har jo rigtig åbent, men skal nok ned og prøve at opsnuse et par poser grønt eller lignende :)

Translate: Had an awesome day yesterday, hung out with some friends, enjoyed good food and came home late. Couldn’t be better.

My Day – Instagram

 

 

 

Nu er det endelig ferie. Aah hvor skønt – jeg har nydt dagen til fulde, kan jeg hilse og sige. Hilst på fremmede heste på vej hjem fra arbejdet, siddet i haven og blevet godt rød og set lidt af et afsnit af Star Trek. Ved ikke helt hvad jeg skal fordrive resten af dagen med. Man er jo gået hen og blevet lidt sløv og dvask efter al den friske luft.

Aller mest har jeg lyst til at se en film. Ice Age 4 ligger jo og skriger efter opmærksomhed. Og selvom jeg har set den – da den var i biografen – så ville det jo ikke skade at få frisket den op. Modig trækker også, selvom jeg så den for 14 dage siden. Ih alle de valg ha ha.. Nå men mon ikke jeg ender med at finde ud af det. Måske Netflix har noget godt at byde på. Hmm.. må ind og lure. Kan I have en herlig fredag aften :)

Translate: Finally vacation. How nice – I have really made the most of this day, I’m telling you. Said hi to horses on the way home from work, been out in the sun and watched an episode of Star Trek. Don’t really know what to spend the rest of the day on though. I really would like to watch Ice Age 4, or Brave. Hmm.. perhaps Netflix has something good to offer. Well – I guess I will figure something out – I hope you have a really nice friday evening :)

Finally it’s here..!!

Jeg snakker om sommeren. Den ramte vidst sjælland godt og grundigt i går, og skulle fortsætte i dag. Så lækkert, omend jeg fik lidt solstik i går. Av mit hoved – jeg havde det som om jeg havde drukket. Og siden jeg havde mascara på, gik jeg lidt i panik og fik det fjernet. Men ingen grund til uro – jeg tror bare at jeg har været for meget ude i solen, og fået for lidt vand. Omend billedet ovenover skulle tyde på det modsatte :P

Arbejdet i onsdags, gik heldigvis godt. Jeg fik en undskyldning da vi mødte og fik snakket ud. Det var godt. Så nu er stemningen god igen. Det er jeg rigtig glad for, for jeg ville hade at skulle finde noget andet.

Anyway. Arbejdet kalder jo snart igen. Jeg sidder og spiser min morgenmad. I dag står den på bananer. Ville have spist vandmelon, men jeg er lidt sart. Det er en rigtig våd og moden melon, og så kan jeg kun spise dem når de er kolde ha ha. Jaeh vi har vel alle vores små mærkelige vaner :P Det er en af mine :P

Når jeg kommer hjem i dag, har jeg ferie. Ih hvor lækkert. Jeg trænger til at sove ud og bare lave intet. Omend det er praktisk taget umuligt. Jeg har nemlig noget bestillingsarbejde jeg skal have set videre på, og så skal jeg jo også ud og nyde sommeren. Hvis den hænger ved så længe vil sige. Har også nogle indlæg der gerne skulle komme op indenfor alt for længe. Jo – selvom det er ferietid, så er der vidst rigeligt at se til alligevel.

Translate: Summer that is. It hit us really hard yesterday, and we’ve been told it will continue today. Really nice, although I got a little to much sun yesterday. I didn’t feel well at all yesterday evening. Been outside for to long, and hadn’t had enough to dring. You should think that wasn’t the case, looking at the picture though. About work, it went well wednesday. Got my apologie and we got to talk about it. That’s good, because I really would hate to have to look for another job. Anyway – will head for work in a bit. Having breakfast. Bananas today. Was going to have a watermelon, but it was to ripe for me to eat warm. We all have some wierd things we have and can’t do. That’s one of mine – warm watermelons is a no go. And even more so, if they’re really ripe. When I get home today, I have a week vacation to look forward to. Want to sleep in late, and do as little as possible. Want to get outside to enjoy the good weather, and have a few posts lined up for you too :)