Monthly Archives: August 2013

Give Away

And the winner is….

 

 

give_awayHKVinderen af Halskæden blev : Trine

 

give_awayR

Vinderen af Ringen blev : Trine

 

Så blev vinderen trukket – og ja det blev kun en i denne omgang. Man må sige, at Trine har været heldig :) Jeg har brugt Random.org til at trække vinderen, og man har fået nummer efter i hvad rækkefølge ens kommentar er kommet :) Dvs hvis du var nummer 2 der skrev kommentar – har du fået nummer 2 :)

Tillykke Trine – jeg har sendt en mail til dig :)

Everyday Give Away

Give Away Update

Så er der lukket for tilmeldning til Give Away’en :) Jeg takker mange gange for alle dem der har deltaget – vinderen/vinderne bliver postet og kontaktet senere i dag :)

Ha’ en fantastisk lørdag – indtil da :)

Everyday Underholdning

Personlig Blogchallenge Dag 27

Hvordan vinder man dit hjerte?

Jeg er nok meget nem at ‘vinde’.. hvilket M sagtens kan give mig ret i ha ha

Det kan være alt fra at være rar mod dyr, til at give mig en lille ubetydelig ting, der har kostet 10 kr – det viser at du er rar og har gjort dig umage for at kende mig. Dette gør også at jeg ikke er en ret krævende partner, tror jeg :)

Love Mode Produkt Shopping

I’m in love <3

179.-

Jeg var nede i H&M for lidt siden, bare for lige at tjekke hvad de havde at byde på. Jeg er rigtig dårlig til at finde tøj som siger mig noget, men fandt i hvert fald 2 trøjer (med katteprint begge to selvfølgelig ha ha). Den på billedet, og en anden sort. Jeg følte mest for den anden (på billedet nedenunder), men da jeg kom hjem og prøvede dem igen, var jeg altså helt omvendt – det er den med tiger printet som jeg er vildest med. Og hvor er den bare lækker – også at gå med ha ha

Jeg havde aldrig troet at jeg ville sige dette om en gennemsigtig-agtig trøje – men dette er hermed min nye yndlingstrøje. Men – bare fordi at jeg nu har købt den anden, så vil jeg jo også vise den frem for jer :)

 149.-

Gadgets Must Have Produkt

Tid til nyt batteri?

Er det noget man kender til, når man har bærbar computer, så er det jo at batteriet bliver dårligere med tiden. Jeg har efterhånden haft min computer i snart 4 år, og jeg har da overvejet et par gange, om der skal nyt batteri til – for den holder bare ikke strøm ligeså godt som den har gjort. Det har jo så også resulteret i, at jeg efterhånden sidder med ledning i hver evig eneste gang, og ikke tager min pc med mig rundt omkring :P Hvilket jo faktisk er den største grund til at man overhoved har købt sig en bærbar..

Netop på grund af dette, sad jeg tidligere i dag og søgte efter et nyt batteri, og fandt en side som hedder Bærbar.com – det viste sig at de havde et rigtig stort udvalg af batterier, og heldigvis også til min Compaq (som jo forøvrigt er det samme som en HP – hvilket gør at jeg kan bruge begge typer – nice!) Jeg fandt i hvert fald ud af, at de havde batteri til min, for 525 kr excl. forsendelse, hvilket jeg faktisk syntes er en meget fin pris. Jeg overvejer stærkt at bestille derfra, så at jeg får nyt batteri før jul – nyt batteri er jo næsten lige med ny computer, når det kommer til stykket :) Både pga prisen, men også leveringen, som de garanterer er hurtig :)

De har i øvrigt meget mere end bare batterier derinde. Der er alt muligt til dig, der har lidt forstand på computere, og vil udskifte f.eks. display, tastatur eller RAM i din computer – alt samlet på én side, der er meget nem og overskuelig.

Denne side er hermed fast inventar i min bogmærkesamling. Billig – nem at finde rundt i og med produkter jeg skal bruge fremover. Det kan jo ikke blive bedre :) Så jeg syntes da bestemt at I skal tage et kig – der er helt sikkert noget for dig derinde også :) Klik på billedet herunder, for at komme til hjemmesiden..

WePromote_Batteri produkter_velkommen

Everyday Underholdning

Personlig Blogchallenge Dag 26

Hvor og hvornår er du lykkeligst?

Herhjemme og stort set hele tiden jeg er her – så kan den stort set ikke laves nemmere ;)
Ej, jeg er meget lykkelig når jeg er sammen med familie, og siden jeg er sådan et hjemmemenneske, så er jeg lykkeligst indenfor hjemmets 4 vægge. Det er jo der jeg er hjemme, føler mig tryg og afslappet.

HUSK – om 2 dage bliver der trukket lod i min give away, så hvis du vil have chance for at vinde ring og/eller halskæde (man kan jo være heldig at vinde begge to, hvis man har lod til begge), så er det inden den 31 august, det skal ske :)

Everyday Random

22 dage tilbage!

Så er det kun 22 dage til man runder 33. Det er så mærkeligt. Mit sind føles så meget yngre end min krop, der jo går igennem nogle ændringer for tiden. Før tid hvis man spørger mig ha ha.. men tiden går jo ikke at stoppes, så jeg prøver at holde hovedet oppe og komme igennem det, så nemt som jeg kan :) Jeg har valgt at holde noget for familien den 14 september, da det passede nogle bedre der end efter min fødselsdag. Gaveønsker har jeg kun få af, og de er ret dyre, så det er ikke liiiige noget jeg regner med at modtage :) Jeg har faktisk, stort set, 3 gaveønsker, og jeg vakler lidt i hvorvidt jeg virkelig ønsker mig nogle af tingene, når det kommer til stykket. Jeg ønsker mig et Canon kamera (som altid ha ha), en iPad Mini og The Sims 4 Digital Deluxe pakken. Det er ligesom det. Billigste her, er jo det sidste.

Her de sidste par måneder (eller ja, faktisk de sidste par år) har jeg jo haft min Compaq, og den har (desværre) AMD processor. Hvilket gør at den virkelig kan drive mig til vanvid fra tid til anden. Den hakker, fryser og døjer virkelig med at spille musik (den hakker hvis man laver noget imens), og Sims skal vi slet ikke snakke om :P Det tager mig nogen gange 45 minutter bare at komme ind i Nabolaget :P Nok også fordi jeg har så meget Custom Content ;P

Derfor var jeg nede og kigge på en god computer, med Intel Core og Nvidia Geforce grafikkort i går. Fandt et par stykker, der kostede lidt under 5000 kr.. gosh det er mange penge for en computer. Men OK – man får jo hvad man betaler for, og jeg har som regel mine bærbare i omkring 4 år. Min nuværende fik jeg i 2010, så vi har efterhånden haft en del tid sammen. Og ja – den fungerer trods alt stadig. Jeg fik i hvert fald formateret den i går, og nu vil jeg så lige gå og overveje hvad jeg vil mht. en ny. Jeg syntes det er så svært :P Netop fordi at min gamle jo stadig fungerer. Det havde været nemmere hvis den var gået i stykker eller lignende :P

Nå.. det skal nok gå, og jeg finder nok ud af hvad jeg vil indenfor de næste par måneder i hvert fald. Ellers er der jo udsalg efter jul (og jul i sig selv), så der kan jeg nok finde et godt tilbud, hvis det skulle være :)

Om ikke så længe, er det arbejdet der kalder. Nu har man jo fået brug for tynde vanter og cykellygter – så man kan jo tydelig mærke at sommeren ligesom er overstået. Det er frygtelig mørkt når jeg står op. Nå, men jeg skal i hvert fald have fikset min madpakke, så jeg er klar til at komme ud af døren :) Der er små 30 minutter til jeg skal afsted, endnu, så lidt nørderi kan der jo blive tid til inden da n_n

Everyday Underholdning

Personlig Blogchallenge Dag 25

10 ting du ikke kan lide

1. Folk der ikke accepterer mig som den jeg er
2. Vold mod dyr
3. Folk der lyver
4. Dobbeltmoral
5. Falske mennesker (jeg syntes der er forskel på falske mennesker, og dem der lyver)
6. Blæst – jeg hader det :P
7. Når ting ikke makker ret (elektronik etc.)
8. At sove for længe
9. Lugten af røg
10. At fryse

I Want It Love Mode Produkt Shopping

Inspiration

spartoo_1
spartoo_2
spartoo_3

JAKKE | SKO | TASKE

Jeg har altid ønsket mig en collage jakke. Og et par Converse sko. Og jeg må jo indrømme, at mærket Eastpak altså vækker minder fra ungdommen, hvor netop det mærke var det ypperste indenfor tasker. Jeg har oprettet mig på Spartoo.dk, hvor de har virkelig lækre mærker, der både har en rigtig god kvalitet og prisen er meget indenfor hvad jeg vil anse som “i orden” at bruge på tøj, sko og lignende :) Oveni det hele har de også stort oprydningsudsalg lige for tiden, så det er jo værd at tjekke ud :)

Og ja, jeg har virkelig forelsket mig i disse 3 ting. Og nu hvor efteråret er på vej, så ville det nok passe meget godt med lidt fornyelse i garderoben.

Jakken tror jeg vil være rigtig god til de lidt køligere aftner (evt. med en tynd striktrøje under), og alligevel ikke for varm at have på i de lidt lunere dagtimer. Og ja – farverne kan man jo ikke sige noget ondt om :) Jeg elsker ting der er lilla/pink, og bare af den grund ville denne jakke være et must!

Skoene fører fornemmelsen af high school/collage videre, og jeg har før prøvet nogle lignende. Dog ville et ægte par virkelig være guld værd, og jeg er helt vild med netop dette design. At det så også er veganer venligt materiale både jakke og sko er lavet af, er jo bare et stort plus :) Jeg elsker også sko uden markante såler, og vil helst gå med helt flade til hverdagen. Derfor ville disse jo passe perfekt.

Og tasken. Ja som prikken over i’et ville skole lokket vidst ikke være fuldent uden :) Jeg tror den ville være perfekt, til en som er på farten – ligesom jeg jo tit er :) Der er masser af rum til nøgler, madpakke og computeren, hvis det skulle være den skulle med på tur en dag :) Jeg syntes personlig at prisen for netop denne taske, er rigtig god – de plejer altid at koste ret meget, og det syntes jeg ikke at denne her gør :) Så helt klart en investering værd for mig :)

Everyday Underholdning

Personlig Blogchallenge Dag 23

10 ting du kan lide

1. At sove længe
2. Søndage
3. Morgendug
4. Sommer
5. Putte på sofaen
6. Shoppe
7. Nørde
8. Slappe af
9. Arbejde
10. Skrive blog

Det beviser vel egentlig bare, at jeg er lidt af en livsnyder, der tager tingene med ro ha ha. Ej – jeg kan lide lidt af hvert. Jeg kunne vel egentlig også have valgt, at have skrevet specifikke ting jeg godt kan lide, som f.eks. min iPhone, et par yndlingsjeans eller lignende, men dette faldt vidst mere naturligt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...