Monthly Archives: September 2013

Everyday Produkt Shopping

Nyt legetøj

 

Jeg har fået købt en ny computer. Det var også tiltrængt, da den gamle har skræntet længe. Den gamle er nu blevet overdraget til Morten, da han næsten aldrig bruger pc mere. Lige nu sidder han dog og roder med youtube på den nye, så jeg er henvist til at skulle blogge fra min mobil. Men det er nu heller ikke det værste :)

Lige for tiden har jeg ikke meget energi. Jeg gik jo hen og blev snottet i sidste uge, og det er ikke sådan at slippe af med, åbenbart. Oveni det, er jeg gået en hel del op i tid på arbejdet, så det kan selvfølgelig også mærkes :)

Noget andet jeg har købt i dag, endelig, er en ordentlig lygte til min cykel. Jeg har dog ikke fået den monteret endnu, så det må jeg fikse i morgen tidlig. Når man cykler rundt i skovene ved 6 tiden om morgenen, ja så er det ret så mørkt :P

Nå.. Jeg vil til at takke af for i dag, og kravle til køjs.

Everyday I Want It Mode Shopping

Walking on Sunshine

chrocbandII.5WinterbootWomen624 kendal624 tildanevou663
CROCBAND II.5 WINTER BOOT WOMEN 624.- | KENDAL 624.- | TILDA NEVOU 663.-

Hvad slags vinterstøvler er du til? Jeg kan bedst lide de praktiske støvler, hvis højeste prioritering er at holde dine fødder varme, og hvor udseendet ikke er det der tæller mest. De skal være behagelige og varme. Men ja, man er jo pige, så man går jo alligevel og savler lidt, over den meget feminine støvle, med spænder og høj hæl. Omend man ved, at man næppe klarer turen på cykel i snedriver i netop den type. Det kan være du har det lidt ligesom mig, eller ej.

Men under alle omstændigheder vil jeg her dele mine favoritter for tiden, indenfor det uendelige vinterstøvle univers der er online. Til at begynde med er det jo den praktiske støvle, min yndling, som måske ikke er den kønneste, men den der helt klart er mest behagelig og fornuftig. Den anden type, er den chikke vinterstøvle, som gør lidt af hvert. Den er både en smule moderigtig, men samtidig er den også en smule praktisk, og perfekt til den som stadig vil kunne føle sig feminin og stadig have godt fodfæste og varme. Den tredje type er den meget feminine støvle. Og de er godt nok lækre. Selvom jeg – som før nævnt – er mest til det første par, kunne jeg sagtens falde pladask for det sidste par.

Udvalget er nærmest uendeligt hos spartoo.dk, og hvad enten du kan lide de lidt mere trendy sko, eller er mere til det behagelige, så er der helt sikkert noget til dig. Jeg syntes helt sikkert at du skulle tage et smut forbi deres hjemmeside, og se om du ikke kunne finde de perfekte sko til netop dig. Jeg har indtil videre fundet op til flere, som ville pynte fint ude i min gang.

Everyday I Want It Must Have

At drømme sig lidt væk

Når man går og er lidt småsløj, og vejret bliver gråt og trist, så er det nemt at drømme sig væk til andre steder. For mit vedkommende til varmere lande, men jeg indrømmer gerne, at en nat eller to på hotel i en anden by her i landet, ville gøre underværker. Komme lidt væk fra dagligdagen og bare nyde at være i lækre, hyggelige omgivelser.

Jeg har været på en par enkelte hoteller i mit liv, og jeg har altid nydt det. Derfor kunne det være fedt at gøre det igen, nu hvor man er to, og har en hektisk hverdag. Lidt forkælelse, nye indtryk og nye omgivelser. Se ,det kunne være lækkert. Jeg kunne i hvert fald rigtig godt bruge sådan en tur, specielt nu hvor vi går mod koldere tider. Og så er det jo rart at lægge dagligdagens pligter på hylden og bare slappe af. Ja – dette er helt sikkert noget jeg skal have skrevet i min kalender inden året er omme. Det ville gøre underværker :)

Netop af denne grund har jeg brugt lidt tid til at sidde og søge på nettet efter en side med online booking, da jeg syntes det er nemmere. Jeg faldt ret hurtigt over Helnan International Hotels, hvor jeg har fundet mig nogle enkelte steder, der frister :)

Everyday

Torsdag.. oh yes

Så blev det torsdag. Hele denne uge har været lidt tåget for mit vedkommende, og det lader ikke til at blive meget bedre de næste par dage. Jeg er stadig sløj, men ikke så sløj at jeg føler det er nødvendigt at blive hjemme. Dog er cykelturen ret hård for tiden, så jeg tager det stille og roligt. Heldigvis har vi ikke haft alt for meget at se til, på jobbet i disse dage, og det har nok hjulpet en hel del.

Til noget helt andet. Jeg venter en pakke fra Gadget City i dag. Eller ja – jeg håber den kommer i dag. Jeg glæder mig rigtig meget til at se og vise hvad jeg har bestilt. :) Og ellers skal jeg eventuelt have kigget lidt på min computer senere. Den er virkelig ved at synge på sidste vers. Har haft den siden 2010, og den har aldrig været rigtig god. Den har AMD processor, og de stinker virkelig – den har altid været meget sløv, haft afkølings problemer og generelt haft driftproblemer. Så næste pc jeg skal have (håber at jeg får råd næste måned), bliver med anden processor. Det er så slemt (og har altid været det) at man ikke engang kan høre musik på youtube medens man bruger computeren, for så hakker den og driver en til vanvid :P Det bliver så ikke en MacBook, selvom jeg ville elske at eje sådan én. Jeg ville gerne have haft en MacBook Pro, men de er simpelthen for dyre :( Og jeg tør næsten ikke skifte, da jeg aldrig har haft andet end windows pc, og er bange for at ikke kunne vænne mig til det andet styresystem. Det har altid virket lidt forvirrende for mig :P Jeg ved selvfølgelig godt, at det jo nok er en vanesag, men springet føles ret stort. Og så hører man jo om, at The Sims ikke altid vil fungere optimalt på dem – og det er aller aller vigtigst. Det og mit Photoshop ha ha..

Håber som sagt på at få råd til en næste måned. Men der kommer altid nogle små regninger trillende, der lige har større prioritering end det. Forhåbentlig går det lige op, så jeg slipper for dette dag ud og dag ind ha ha – det er nemlig til at få fnat af. En eller anden – forær mig venligst en lækker bærbar uden AMD ;P

Everyday

Syg :(

20130925-142451.jpg

Altså, det var da også irriterende. Det hjalp overhoved ikke at gå tidlig i seng, drikke te og holde varmen med tykke sokker osv. Jeg er gået hen og blevet syg. Fantastisk. Sjovt nok har jeg altid været ret modtagelig for forkølelse hhv. efterår og forår. Jeg er ellers omringet af diverse smitsomme sygdomme og bakterier på arbejdet, men de rører mig sjældent.

10 minutter i for kold luft derimod.. Ja det er åbenbart en helt anden historie. Jeg vil tage den med ro resten af dagen, spise lidt enklere måltider (det gør ondt at synke) og drikke spandevis af te. Det lindrer lidt..

Everyday Foto Produkt

Finding my way back..

Det er rart at være ved at være sig selv igen. Det har været meget turbulent her på det sidste, og mine følelser har været godt flosset og fløjet op og ned. Men det er ved at komme ro på. Det er jeg glad for. Jeg havde også en rigtig god fødselsdag. Jeg fik noget jeg slet ikke havde forventet, og blev rigtig rigtig glad for gaverne, både den fra Morten og den fra Christoffer. Af Morten fik jeg noget jeg har gået og sukket efter i et par uger, nemlig en lampe. Men ikke hvilken som helst. Næ nej… Se bare her:

 

Jeg fik den flotteste lampe ever..!! En katte lampe. Kan det blive meget bedre?! I don’t think so. Nu mangler jeg altså bare de vindueskarme, så den kan stå der, og ligne en rigtig kat der sidder ved en lampe. Katten er også blevet døbt. Lamt, I know, men man kan jo næsten ikke dy sig. Så den blev opkaldt efter min gamle fine kat, min elskede Mimse, som jeg savner hver evig eneste dag. Den ligner hende også lidt – lille og tigerstribet. Af Christoffer fik jeg hjemmelavede øreringe, 2 par, en perleplade og 2 smørknive (for jeg spiser jo såå meget smør hi hi). Jeg fik også blomster af Mortens søster og hendes søn, og af Mortens mor og hendes kæreste, fik jeg regntøj og gummistøvler. Og det må man jo sige, at jeg har haft gavn af sidenhen.

Lørdag var vi til høstfest på Christoffers skole, og søndag var vi blevet inviteret til frokost hos nogle af Mortens venner. Det var rigtig hyggeligt, og nøj hvor spiste vi god mad. Vegansk selvfølgelig. Vi var 6 voksne og 5 børn, og vi fik guffet verdens lækreste drømmekage, vegansk is (både chokolade og vanilje), spist muffins og der var også et rigtig fint frugtfad, der endte med at blive helt tømt. Det gjorde det hele faktisk, undtagen isen, der nåede at smelte inden det sidste blev spist. Den tog vi med, da vi er ret vild med dem, og det var nemmere end at lave noget selv. Tofuline is, var det, hvis nogen skulle være interesseret i et sundere valg end en gammeldaws flødeis :)

 

Nu kalder sengen snart, dog vil jeg drikke mig en kop te inden det sker. Jeg er nemlig gået hen og blevet snottet, har ondt i halsen og går og skrænter lidt. Og det duer ikke, så jeg har fået stillet en stor kop kirsebær te foran mig, som jeg sidder og nyder. Uden sukker dog – da vi er løbet tør :P Jeg tror også jeg vil få set lidt film. Ja. Jo. Hvorfor ikke.. Det lyder som en plan tror jeg. Kan I hygge jer :)

I Want It Mode Must Have Produkt Shopping

Dream A Little Dream..

spartoo_5

RASPBERRY | MOSTACCIO | MELISSA

Jeg er normalt ikke en person der går i pumps, men da jeg så disse 3 herlige eksemplarer af sko, blev jeg lidt forelsket. Det bliver jeg nødt til at indrømme. Mine favoritter er dem til højre, fra Melissa. Nøj de er vidst lige mig.

Hvad jeg rigtig godt kan lide ved dem allesammen, er at de er unikke, og ikke bare kedelige sorte. Jeg kan godt lide høj hæl, og har altid været meget vild med feminine sko, men med et snært af street look over dem. Og det må man da sige, at dem i midten, Mostaccio, i hvert fald har. Jeg tænker straks på Movember når jeg ser dem, pga overskægget, men syntes at de funker på trods af det :)

Det første par, Raspberry, minder mig lidt om en lagkage. Jeg tror det er overfladen på skoen, og hjertet der gør det. Ikke lige en hverdagssko, men let’s face it – det er der vidst ikke nogen af disse tre pragteksemplarer der er. Perfekte til en aften i byen, en galla eller anden festlig højtid, hvor man måske ikke har lyst til at have en alt for prangende kjole/dragt på. Så kan man lige matche det med et par af disse sko, og så er blikfanget vidst hjemme :)

Everyday

Ikke længe

Så varer det ikke længe, før det er torsdag den 19 september. Det vil sige, at i morgen, når jeg åbner øjnene, er det nøjagtig 33 år siden jeg åbnede dem for første gang. Jup. Jeg går hen og bliver 33 i morgen. Ikke en alder jeg føler at jeg er – heldigvis. Jeg føler mig stadig som et sted i starten af 20’erne, og heldigvis syntes jeg heller ikke at jeg ser ud til at være én på min alder.

Den sidste uges tid har været virkelig hård, men jeg er vidst ved at komme mig igennem det hele. Det har været svært at ikke blogge – fordi jeg netop har haft behov for at få lukket nogle ting ud, men der har familie og venner (som sagt) været en stor hjælp. Føler efterhånden det er ved at være styr på det hele, og jeg er ved at føle mig som ‘mig selv’ endnu engang.

Min appetit er dog ikke helt vendt tilbage endnu, den kommer dog stille og rolig listende, så det skal nok gå :) Så længe jeg får min søvn så går det, og den har heldigvis ikke været påvirket. Men ja – i morgen gælder det. Holdt jo fødselsdag for M’s familie her i lørdags, så der fik jeg gave af dem. Fik regntøj og gummistøvler, så nu kan jeg trampe afsted på arbejdet i øsende regn, uden at blive sjask våd :) Det er nice – specielt siden vi så har gået hen og fået det  vejr som vi har, siden hen.

Og i dag kommer Christoffer. Han var for træt til at kigge forbi i lørdags, det er så også forståeligt nok, siden han havde været afsted til Bonbon Land hele dagen. Glæder mig i hvert fald til at høre mere om turen, og til at se hvad han har fikset til mig i gave. Han var lige ved at afsløre det sidste gang han var her :)

Nå… Kan I have en god dag. Jeg vil til at finde nogle lune strømper, og lave mig en kop te. Og eventuelt får ryddet lidt op inden knægten kommer.

Everyday

I’m Singing In The Rain

Det danske efterår er begyndt, og det betyder jo regn, regn og atter regn. Og lidt mere regn. Så hvad ville være det ideelle sko valg til vejr som dette? Jup – du gættede rigtig. Gummistøvler. Det er måske ikke det mest fancy man kan putte sine fødder ned i, men der findes næsten ikke noget vigtigere, end at holde sine fødder tørre og varme i disse koldere – og våde – måneder. At de så også kan bruges til vinter, med et par tykke strømper, er jo endnu et stort plus :)

spartoo_4
Hunter | Aigle | Colors of California

Derfor vælger jeg at tippe jer om disse 3 gummistøvler. Min yndling er helt klart dem fra Colors of California, fordi de minder mig lidt om ridestøvler. Efter det, syntes jeg bedst om dem fra Hunter og til sidst, for den der ikke vil bruge en helt så stor sum penge på et par sko, så er der jo det billigere valg fra Aigle :) Og man må jo sige, at de allesammen har én vigtig egenskab tilfælles – de holder vandet ude :) Og hos Spartoo.dk har de langt flere at vælge imellem, så det er bare at finde lige det par du føler for, og klikke dem hjem.

Everyday

A bit Funny

Jeg syntes det er lidt sjovt, at mit besøgs antal virkelig steg, her på bloggen, da jeg skrev at jeg ikke havde det for godt. Jeg har det stadig ikke helt godt, det skifter sådan lidt frem og tilbage. Jeg er dog sikker på at jeg skal komme igennem det, på den ene eller anden måde. Jeg har heldigvis både søde Signe og min dejlige mor, der står bagved mig og støtter mig når jeg har det som værst  Tusind tak fordi I er der.. Det betyder rigtig meget for mig ♥♥

Til noget mere positivt – jeg sidder lige nu og venter på gæster. Jeg har valgt at holde fødselsdag for familien i dag, men desværre var der ikke så mange der kunne komme. Kun M’s mor og hendes kæreste. Men det plejer nu alligevel altid at være hyggeligt. Christoffer kigger måske forbi senere, hvis de får tid til det.

Udover det, så gælder det bare om at tage én dag ad gangen, prøve at få det bedste ud af hele situationen jeg befinder mig i, og tænke på mig selv som nummer 1. Passe mit arbejde, sørge for at få lidt mad i maven (for det har knebet meget den sidste uges tid – det indrømmer jeg gerne), og så ellers bare få en god dag i dag. Det er min liste af prioriteringer for tiden. Bum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...