Nyt legetøj

 

Jeg har fået købt en ny computer. Det var også tiltrængt, da den gamle har skræntet længe. Den gamle er nu blevet overdraget til Morten, da han næsten aldrig bruger pc mere. Lige nu sidder han dog og roder med youtube på den nye, så jeg er henvist til at skulle blogge fra min mobil. Men det er nu heller ikke det værste :)

Lige for tiden har jeg ikke meget energi. Jeg gik jo hen og blev snottet i sidste uge, og det er ikke sådan at slippe af med, åbenbart. Oveni det, er jeg gået en hel del op i tid på arbejdet, så det kan selvfølgelig også mærkes :)

Noget andet jeg har købt i dag, endelig, er en ordentlig lygte til min cykel. Jeg har dog ikke fået den monteret endnu, så det må jeg fikse i morgen tidlig. Når man cykler rundt i skovene ved 6 tiden om morgenen, ja så er det ret så mørkt :P

Nå.. Jeg vil til at takke af for i dag, og kravle til køjs.

Walking on Sunshine

chrocbandII.5WinterbootWomen624 kendal624 tildanevou663
CROCBAND II.5 WINTER BOOT WOMEN 624.- | KENDAL 624.- | TILDA NEVOU 663.-

Hvad slags vinterstøvler er du til? Jeg kan bedst lide de praktiske støvler, hvis højeste prioritering er at holde dine fødder varme, og hvor udseendet ikke er det der tæller mest. De skal være behagelige og varme. Men ja, man er jo pige, så man går jo alligevel og savler lidt, over den meget feminine støvle, med spænder og høj hæl. Omend man ved, at man næppe klarer turen på cykel i snedriver i netop den type. Det kan være du har det lidt ligesom mig, eller ej.

Men under alle omstændigheder vil jeg her dele mine favoritter for tiden, indenfor det uendelige vinterstøvle univers der er online. Til at begynde med er det jo den praktiske støvle, min yndling, som måske ikke er den kønneste, men den der helt klart er mest behagelig og fornuftig. Den anden type, er den chikke vinterstøvle, som gør lidt af hvert. Den er både en smule moderigtig, men samtidig er den også en smule praktisk, og perfekt til den som stadig vil kunne føle sig feminin og stadig have godt fodfæste og varme. Den tredje type er den meget feminine støvle. Og de er godt nok lækre. Selvom jeg – som før nævnt – er mest til det første par, kunne jeg sagtens falde pladask for det sidste par.

Udvalget er nærmest uendeligt hos spartoo.dk, og hvad enten du kan lide de lidt mere trendy sko, eller er mere til det behagelige, så er der helt sikkert noget til dig. Jeg syntes helt sikkert at du skulle tage et smut forbi deres hjemmeside, og se om du ikke kunne finde de perfekte sko til netop dig. Jeg har indtil videre fundet op til flere, som ville pynte fint ude i min gang.

At drømme sig lidt væk

Når man går og er lidt småsløj, og vejret bliver gråt og trist, så er det nemt at drømme sig væk til andre steder. For mit vedkommende til varmere lande, men jeg indrømmer gerne, at en nat eller to på hotel i en anden by her i landet, ville gøre underværker. Komme lidt væk fra dagligdagen og bare nyde at være i lækre, hyggelige omgivelser.

Jeg har været på en par enkelte hoteller i mit liv, og jeg har altid nydt det. Derfor kunne det være fedt at gøre det igen, nu hvor man er to, og har en hektisk hverdag. Lidt forkælelse, nye indtryk og nye omgivelser. Se ,det kunne være lækkert. Jeg kunne i hvert fald rigtig godt bruge sådan en tur, specielt nu hvor vi går mod koldere tider. Og så er det jo rart at lægge dagligdagens pligter på hylden og bare slappe af. Ja – dette er helt sikkert noget jeg skal have skrevet i min kalender inden året er omme. Det ville gøre underværker :)

Netop af denne grund har jeg brugt lidt tid til at sidde og søge på nettet efter en side med online booking, da jeg syntes det er nemmere. Jeg faldt ret hurtigt over Helnan International Hotels, hvor jeg har fundet mig nogle enkelte steder, der frister :)

Torsdag.. oh yes

Så blev det torsdag. Hele denne uge har været lidt tåget for mit vedkommende, og det lader ikke til at blive meget bedre de næste par dage. Jeg er stadig sløj, men ikke så sløj at jeg føler det er nødvendigt at blive hjemme. Dog er cykelturen ret hård for tiden, så jeg tager det stille og roligt. Heldigvis har vi ikke haft alt for meget at se til, på jobbet i disse dage, og det har nok hjulpet en hel del.

Til noget helt andet. Jeg venter en pakke fra Gadget City i dag. Eller ja – jeg håber den kommer i dag. Jeg glæder mig rigtig meget til at se og vise hvad jeg har bestilt. :) Og ellers skal jeg eventuelt have kigget lidt på min computer senere. Den er virkelig ved at synge på sidste vers. Har haft den siden 2010, og den har aldrig været rigtig god. Den har AMD processor, og de stinker virkelig – den har altid været meget sløv, haft afkølings problemer og generelt haft driftproblemer. Så næste pc jeg skal have (håber at jeg får råd næste måned), bliver med anden processor. Det er så slemt (og har altid været det) at man ikke engang kan høre musik på youtube medens man bruger computeren, for så hakker den og driver en til vanvid :P Det bliver så ikke en MacBook, selvom jeg ville elske at eje sådan én. Jeg ville gerne have haft en MacBook Pro, men de er simpelthen for dyre :( Og jeg tør næsten ikke skifte, da jeg aldrig har haft andet end windows pc, og er bange for at ikke kunne vænne mig til det andet styresystem. Det har altid virket lidt forvirrende for mig :P Jeg ved selvfølgelig godt, at det jo nok er en vanesag, men springet føles ret stort. Og så hører man jo om, at The Sims ikke altid vil fungere optimalt på dem – og det er aller aller vigtigst. Det og mit Photoshop ha ha..

Håber som sagt på at få råd til en næste måned. Men der kommer altid nogle små regninger trillende, der lige har større prioritering end det. Forhåbentlig går det lige op, så jeg slipper for dette dag ud og dag ind ha ha – det er nemlig til at få fnat af. En eller anden – forær mig venligst en lækker bærbar uden AMD ;P

Syg :(

20130925-142451.jpg

Altså, det var da også irriterende. Det hjalp overhoved ikke at gå tidlig i seng, drikke te og holde varmen med tykke sokker osv. Jeg er gået hen og blevet syg. Fantastisk. Sjovt nok har jeg altid været ret modtagelig for forkølelse hhv. efterår og forår. Jeg er ellers omringet af diverse smitsomme sygdomme og bakterier på arbejdet, men de rører mig sjældent.

10 minutter i for kold luft derimod.. Ja det er åbenbart en helt anden historie. Jeg vil tage den med ro resten af dagen, spise lidt enklere måltider (det gør ondt at synke) og drikke spandevis af te. Det lindrer lidt..

Finding my way back..

Det er rart at være ved at være sig selv igen. Det har været meget turbulent her på det sidste, og mine følelser har været godt flosset og fløjet op og ned. Men det er ved at komme ro på. Det er jeg glad for. Jeg havde også en rigtig god fødselsdag. Jeg fik noget jeg slet ikke havde forventet, og blev rigtig rigtig glad for gaverne, både den fra Morten og den fra Christoffer. Af Morten fik jeg noget jeg har gået og sukket efter i et par uger, nemlig en lampe. Men ikke hvilken som helst. Næ nej… Se bare her:

 

Jeg fik den flotteste lampe ever..!! En katte lampe. Kan det blive meget bedre?! I don’t think so. Nu mangler jeg altså bare de vindueskarme, så den kan stå der, og ligne en rigtig kat der sidder ved en lampe. Katten er også blevet døbt. Lamt, I know, men man kan jo næsten ikke dy sig. Så den blev opkaldt efter min gamle fine kat, min elskede Mimse, som jeg savner hver evig eneste dag. Den ligner hende også lidt – lille og tigerstribet. Af Christoffer fik jeg hjemmelavede øreringe, 2 par, en perleplade og 2 smørknive (for jeg spiser jo såå meget smør hi hi). Jeg fik også blomster af Mortens søster og hendes søn, og af Mortens mor og hendes kæreste, fik jeg regntøj og gummistøvler. Og det må man jo sige, at jeg har haft gavn af sidenhen.

Lørdag var vi til høstfest på Christoffers skole, og søndag var vi blevet inviteret til frokost hos nogle af Mortens venner. Det var rigtig hyggeligt, og nøj hvor spiste vi god mad. Vegansk selvfølgelig. Vi var 6 voksne og 5 børn, og vi fik guffet verdens lækreste drømmekage, vegansk is (både chokolade og vanilje), spist muffins og der var også et rigtig fint frugtfad, der endte med at blive helt tømt. Det gjorde det hele faktisk, undtagen isen, der nåede at smelte inden det sidste blev spist. Den tog vi med, da vi er ret vild med dem, og det var nemmere end at lave noget selv. Tofuline is, var det, hvis nogen skulle være interesseret i et sundere valg end en gammeldaws flødeis :)

 

Nu kalder sengen snart, dog vil jeg drikke mig en kop te inden det sker. Jeg er nemlig gået hen og blevet snottet, har ondt i halsen og går og skrænter lidt. Og det duer ikke, så jeg har fået stillet en stor kop kirsebær te foran mig, som jeg sidder og nyder. Uden sukker dog – da vi er løbet tør :P Jeg tror også jeg vil få set lidt film. Ja. Jo. Hvorfor ikke.. Det lyder som en plan tror jeg. Kan I hygge jer :)

Dream A Little Dream..

spartoo_5

RASPBERRY | MOSTACCIO | MELISSA

Jeg er normalt ikke en person der går i pumps, men da jeg så disse 3 herlige eksemplarer af sko, blev jeg lidt forelsket. Det bliver jeg nødt til at indrømme. Mine favoritter er dem til højre, fra Melissa. Nøj de er vidst lige mig.

Hvad jeg rigtig godt kan lide ved dem allesammen, er at de er unikke, og ikke bare kedelige sorte. Jeg kan godt lide høj hæl, og har altid været meget vild med feminine sko, men med et snært af street look over dem. Og det må man da sige, at dem i midten, Mostaccio, i hvert fald har. Jeg tænker straks på Movember når jeg ser dem, pga overskægget, men syntes at de funker på trods af det :)

Det første par, Raspberry, minder mig lidt om en lagkage. Jeg tror det er overfladen på skoen, og hjertet der gør det. Ikke lige en hverdagssko, men let’s face it – det er der vidst ikke nogen af disse tre pragteksemplarer der er. Perfekte til en aften i byen, en galla eller anden festlig højtid, hvor man måske ikke har lyst til at have en alt for prangende kjole/dragt på. Så kan man lige matche det med et par af disse sko, og så er blikfanget vidst hjemme :)