If I can do it – so can you :)

Jeg har altid været den store sukkergris, elsket slik og kager, ikke kunnet leve uden min kaffe osv osv osv – I kender jo allesammen “undskyldningerne” man kommer med, der gør at man ikke kan tage sig sammen og komme igang med den livsstils ændring eller vægttab man så inderligt drømmer om.

Jeg er ikke tynd – faktisk langt fra. Jeg har dog lært hvilke vinkler der får min krop til at se tyndere ud. Jeg vejer 65,6 kg, men har stadig for meget kropsfedt. Det vil jeg have skiftet ud med muskler, og det er ved at ske, stille og roligt.

Jeg vil ikke lyve, og sige at det har været nemt. For det har det ikke. Det har været svært at modstå mange ting, i perioder, og det har været lidt hårdt at hele tiden få smidt i nakken at man skal bruge ditten og datten for at være sund. Det er jeg så levende bevis for, at man ikke skal. Man skal ikke have mælk for at blive sund. Man skal ikke have kød for at blive stærk. Det spiste og drak jeg i årevis før, og kunne intet holde til, i forhold til i dag.

Eneste motion jeg dyrker – hvis man overhoved kan kalde det motion ha ha – er at jeg cykler til og fra mit arbejde. Det er 9.5 km enkeltvej. I weekenderne går jeg måske en lille omvej ned til byen (omkring 4-5 km i alt). That’s it.

Og med dette lille klap på skulderen til mig selv, vil jeg ønske jer allesammen en fantastisk tirsdag morgen :) Nu vil jeg til at hoppe på cyklen og drøne på arbejdet. Forhåbentlig er vejene ryddet bare nogenlunde – og blæsten siger de jo har taget en smule af :)

Escape Plan

escape-plan-schwarzenegger-stallone-1366x768

I aften skal jeg ind og se Escape Plan. Jeg fik jo mail om at alle danske biografer har “Den Store Biografdag” i dag, og derfor slog jeg til og købte 2 billetter til denne film. Syntes den ser meget god ud, udfra den trailer jeg har set, og 80’er barn som jeg jo er, er disse to skuespillere jo legendariske :)

Jeg modtog for et par uger siden, mit nye Biozonen kort, og modtog i samme omgang et gavekort til et bæger popcorn, så det tror jeg at jeg vil nyde i aften :)

Udover det, har weekenden været rigtig god. I fredags faldt jeg over spillet Labyrinth i Arnold Busk, så det har vi spillet hver dag i denne weekend. Jeg har også fået installeret den nye sims pakke, og prøvet at spille det lidt i dag. Ikke meget – men har da fået snuset til lidt af de forskellige nye ting der medfulgte.

Rundt hjørnet

Åh så varer det ikke mange timer før det er dømt weekend. Og hold da op, hvor trænger jeg til det denne gang. Denne uge har været hård, bare generelt, på alle mulige punkter.

Dermed siger jeg ikke, at weekenden går hen og bliver begivenhedsløs. Jeg skal både til noget komsammen halløj inde i byen på lørdag, samt i biografen på søndag. Men mon ikke jeg skal kunne klemme et lille spil Sims ind derimellem?! ;) Jeg skal jo trods alt have afprøvet mit nye spil – Ind i Fremtiden. Uuuuuh…

Noget andet Sims relateret, og et lille godt tip, er at siden The Sims Resource, har gjort alt deres materiale gratis. Det er så lækkert – for på den side bliver nogle af de bedste Sims ting uploadet. Jeg har betalt for at være medlem derinde før i tiden, men det blev simpelthen for dyrt i længden. Så jeg jublede faktisk højt i går, da jeg fik besked på at det nu var gratis :)

Nå. Men om ikke så længe er det afsted. Jeg regner med at kunne holde weekend fra klokken 13-ish, og så derefter bare hjem og slappe af. Vil dog nok ud og gå en lille tur i løbet af dagen, hvis solen ellers gider komme frem i dag :) Og hvis jeg altså orker – for hvem ved, jeg kan jo blive overvældet af mængden af vasketøj eller lignende, når jeg møder på arbejdet ha ha

Men jeg vil i hvert fald til at smutte for denne gang. Jeg skal nå at pakke taske og drikke mit vand. Jeg er lidt langsom for tiden, så gælder om at tage sig sammen og få gjort tingene :P Kan I have en rigtig god dag :)

Træt.dk

Oh yes, i dag er jeg ekstra mør ha ha..!! Har haft en masse at se til, da beboerne jeg vasker tøj for, har måttet undvære at få vasket i ret lang tid – jeg har simpelthen haft så meget andet at se til, at det var skubbet lidt til siden. I dag bed det mig i flæsket, så jeg gik helt amok med at vaske tøj. 5 maskiner nåede jeg inden dagen var omme, første smed jeg i 11:30 og sidste hev jeg ud fra tørretumbleren klokken 15:00… og så bar det ellers afsted hjemad.

Jeg lokkede så også Morten til at mødes med mig på vejen hjem, og så fik vi lige cyklet ned og handlet ind til aftensmaden. Vi skal have lækre bønnebøffer med fritter til… mmmmm total yndligs spise her i huset.. næst efter sovs og kartofler vil sige ha ha. Tror det bliver tidlig i seng i dag, jeg er dog kvikket en hel del op siden jeg kom hjem, men man skal jo passe sin sengetid :P Glæder mig dog til weekenden, så jeg kan sove længe, og putte hele dagen <3

Nu vil jeg ud og hjælpe med aftensmaden. Kan være der falder en lille blog af senere i dag. Eventuelt med nogle opskrifter eller andet godt :)

See Ya..!!

Overstået …

 

Pyha. I dag var så dagen, hvor jeg skulle møde inde på Rigshospitalet og have foretaget nogle undersøgelser i forbindelse med min tidligere overgangsalder. Og man må sige, at jeg blev undersøgt. Jeg fik taget vævsprøver (for at tjekke at jeg ikke har livmoderkræft), tappet 8 små rør med blod, og så sendt hjem igen. Tog ret lang tid, i hvert fald længere end jeg havde regnet med. Men nu er jeg hjemme, og har fri resten af dagen. Det er til gengæld rigtig lækkert :) Jeg er jo også lidt øm og slatten efter den tur, så det er meget rart :)

Om ikke så længe skal jeg ned og handle ind til aftensmaden. Vil også lige et smut i Tiger og lure efter nogle småting til et lille projekt vi har gang i herhjemme :)

Og hov – jeg vil da lige tippe mine læsere om at alle biografer i DK har “Den Store Biografdag” her på søndag, hvor du får billetterne til halv pris :) Jeg var inde i går og reservere 2 stk billetter til Escape Plan med Sly og Arnold. Oh yes. Så afsti afsted og få fat i nogle af billetterne – de ryger ret hurtigt har jeg fået fortalt :)

Dette kunne jeg godt bruge…

carriealongNu hvor jeg har fået mig en ny, dejlig computer, så er jeg meget opsat på at den skal kunne rejse med mig, og samtidig forvares trygt og sikkert. Derfor har jeg kigget mig lidt omkring, efter en ordenlig, solid og stadig flot computertaske. Jeg faldt over denne her hos carriealong.dk, og den er helt klart noget jeg går og overvejer at klikke hjem. Jeg har altid været fan af Eastpak, nok fordi det var cool at eje dengang jeg var yngre ha ha. Men ja – hos mig har mærket Eastpak altid symboliseret kvalitet. Og af den grund, bliver netop denne taske nok klikket hjem til næste måned, da jeg har nogle steder jeg skal besøge, med computeren på slæb :)

Jeg fandt også nogle andre, ret lækre tasker og kufferter, som jeg vil overveje at bestille hjem i fremtiden. Der er blandt andet både Samsonite kufferter, og mobil tasker. Netop denne side syntes jeg også er rimelig i pris og har et ret stort udvalg. Så helt klart en side jeg vil bogmærke og besøge fremover :) Du kan blandt andet se mere her, og så selv klikke lidt rundt og udforske deres udvalg.

Hvad bruger du til din computer? Bruger du sleeve, taske eller bruger du noget helt tredje? :)