Visit Malmö

malmo

Jeg er svensk, men jeg har aldrig (hvad jeg kan huske anyway) tilbragt tid i Malmö.  Nu hvor jeg har fået lidt ekstra penge udbetalt i denne måned, ville jeg gerne ud og spise inde i byen, men vi blev hurtigt enige om at tage et smut til Malmö, nu vi har Christoffer, og holde en hel vegansk hygge dag derover. Er det noget der er meget af, derover, er det nemlig restauranter og butikker med vegansk mad. Noget jeg syntes vi mangler rigtig meget herhjemme. Vi har fået sådan en guide til de bedste steder, så på lørdag regner vi med at tage en hel dag derover, bare gå i en basse butikker, handle mad ind og spise rigtig meget vegansk mad. Indrømmet – det bliver nok meget fed mad, da købe mad tit indeholder en hel del olie og andre fede produkter, men så må jeg jo opveje det med at gå mig en rigtig lang tur om søndagen ha ha

Hele Malmö snakken kommer faktisk udfra, at jeg vil til at lave mig et nyt pas. Den 1 januar kommer der så nye regler, der gør at man ikke længere kan få det lavet på Den Svenske Ambassade i Kbh, men skal til Sverige for at få det fikset. Og siden jeg ikke kan få fat i de nødvendige papirer lige foreløbigt (der er rigtig mange :P) så bliver jeg nødt til at vente til da. Men OK – jeg kommer til at spare lidt penge, selv med billet derover. Det er jo nice :)

Udover det, så går alt stille og roligt. Er pt. “alene” hjemme – dvs. at knægten er lagt i seng og Morten er ude og købe rismælk til hans morgenmad :) Får tiden til at gå med at surfe lidt netbutikker, læse lidt blogs og snakke med folk på facebook.. og om ikke så frygtelig længe er det tid til at gå i seng. Det er ikke nemt at blive gammel ;) Skal passe min sengetid, ellers er jeg nul og niks værd i morgen ha ha

Nå – vil til at lave mig lidt te, og så se lidt tv inden sengen kalder. Kan I hygge Jer :)

Zalando

zalando_logo

Jeg er blevet mere og mere bidt af at handle på nettet, og jeg har – som så mange andre, også været inde på Zalando en del gange og luret deres produkter. Jeg går og overvejer at købe nogle nye løbesko. Dette er vidst noget jeg har yttret før her på bloggen, da mine nuværende løbesko er alt for kolde at færdes ude i, ret længe ad gangen i disse dage. Derfor har jeg været inde og se på deres udvalg af – netop – løbesko. Jeg har fundet en del gode Adidas sko, som ville være et kig værd for mit vedkommende.

Jeg undersøger selvfølgelig altid at mine nye sko, er cruelty free, da det jo er meget vigtigt for mit vedkommende. Den model jeg hælder mest til, er lavet af syntetisk materiale, hvilket jo er perfekt. Jeg føler heller ikke at prisen er for meget – jeg mener, det er jo trods alt Adidas vi snakker om. Det mærke har altid stået for god kvalitet for mit vedkommende.

Dem jeg tænker på, i dette tilfælde, er deres Queststar Stability sko – i Pink selvfølgelig ;) For en sikkerheds skyld vil jeg browse videre lidt, eventuelt også efter andet. Står og mangler lidt forskellige ting for tiden, og Zalando har jo et meget bredt udvalg af det hele :)

zalando

New In

20131125-203753.jpg

Nu hvor kulden er begyndt at melde sin ankomst, så har jeg været nødt til at investere i lidt varmere tøj. Skrev jo den anden dag, om at jeg havde været på udkig efter en varmere jakke, men har måttet opgive. Da jeg kom hjem havde jeg gået og overvejet at kigge forbi H&M efter noget varmere tøj, og der sagde Morten så, at jeg skulle købe mig en varm cardigan eller noget i den stil – og det var endda ham der fandt den lækre sag ovenover. Den er forret, lækker og blød og jeg kan slet ikke få mig selv til at kravle ud af den igen ha ha

Jeg skal bruge den – mest – til mine cykelture til og fra arbejdet, men så dejlig som den er, så tror jeg også den ender med at blive båret ret meget til dagligt også :) udover hoodien købte jeg også varmere luffer og nogle varme knæsokker.. Tanken om lange underhylere er ikke lige mig ha ha, og derfor måtte lange, varme sokker være løsningen :)

Nu vil jeg sætte mig med en kop te (som Morten har været så flink at lave til mig medens jeg skriver dette) og så smide nogle afsnit af Bear Grylls Ultimate Survival på.. Jeg elsker Netflix

Give Away hos Luna :)

giveaway_luna

Luna har en lige fået skudt gang i sin aller første give away. Den har jeg da straks deltaget i – da jeg sagtens kunne bruge præmien. Men det stopper mig da ikke, fra at dele den med Jer. I skal da også have chancen for at vinde dem, syntes jeg.. omend jeg håber det bliver mig hi hi

Læs om reglerne for deltagelse, og læs mere om de forskellige læbepomader – der ovenikøbet er veganske –  inde på hendes hjemmeside. Held og lykke :)

The Hunger Games : Catching Fire

Jeg var, som tidligere nævnt, inde og se den nye Hunger Games film i går. Den levede virkelig op til mine forventninger, må jeg indrømme. Den var rigtig lang – men ikke lang nok, og jeg blev nærmest skuffet da filmen sluttede. Jeg kunne nemt have set videre i et par timer ha ha

Filmen hænger rigtig godt sammen med 1’eren, og man har nemt ved at følge med i handlingen. Skuespillerne spiller stadig rigtig godt, og der er jo også nogle nye ansigter i denne :) Jeg kan sagtens forstå de folk der har valgt at gå ind og se den mere end 1 gang – for det har jeg selv lyst til ha ha.

Jeg vil selvfølgelig ikke afsløre handlingen (for dem der ikke har læst bøgerne), så jeg vil stoppe her. Eneste jeg kan sige, er, at hvis du elskede 1’eren og ikke er sikker på om du vil betale for at se den i biografen – så er den det helt klart værd :) 5 ud af 5 stjerner får filmen herfra.

It’s friday <3

 

Så var det allerede dømt weekend igen. Har lagt lidt små planer i de næste par dage, bl.a. har jeg reserveret billetter til Hunger Games, i morgen aften, så dem skal jeg snart ned og have betalt :) Overvejer at gå i H&M (igen) og se om de har støvet nogle varme vinterjakker op – kan det virkelig passe at de ikke har noget der er varmt i år?! Jeg var derinde for at kigge i går, og fandt mange flotte jakker, men ingen der ville være varmere end den jeg har nu. Det er virkelig ærgerligt, da jeg er begyndt at fryse allerede, i den jeg har nu. Overvejer at svinge forbi spartoo’s webbutik, da jeg jo har fundet rigtig mange lækre ting derinde de sidste par måneder… men det er så også det dyrere end H&M… En anden webshop jeg også kunne kigge forbi er GAG. Men det er ikke for at finde varmt overtøj, nok mere julemandskostume. Åh et dilemma :P

Der er selvfølgelig 2 genbrugsbutikker i byen. Var i den ene i går (Røde Kors), men de havde heller ikke nogen der levede op til kravene. Så overvejer at gå i den anden. Den er så lidt mere vintage og lidt dyrere med deres ting. Det kan vel ikke skade at kigge..vel?! ;)

New In

 

Købte disse lækre bukser af mærket Only for et par uger siden. Har altid mest været til løse bukser/jeans, men er her på det seneste blevet rigtig vild med skinny jeans. Var spændt på hvis jeg ville kunne passe dem, om de ville klæde mig osv, så for ned på posthuset efter fyraften i går og flåede nærmest pakken op da jeg kom hjem. De sidder rigtig godt, og selvom jeg måske går hen og smider endnu et par kg, så vil de heldigvis stadig ikke blive for store. Kvaliteten er fantastisk, og jeg elsker farven..! Fortryder helt, at jeg ikke købte flere. Så nu ved jeg ligesom hvad jeg skal klikke hjem, ligeså snart der kommer løn ind på kontoen.

Jeg købte også et nyt bælte, nu jeg var igang. Jeg var rigtig meget i tvivl om det, efter at have klikket det hjem. Men da jeg stod med det i hånden, var følelsen en helt anden, og jeg elskede det ligeså snart jeg pakkede det op :) Har altid været til meget neutrale bælter før, men da det var det eneste bælte jeg syntes var pænt i syntetisk materiale, valgte jeg at klikke det hjem. Og det er så fint <3 Jeg har ikke noget godt billede af det desværre, da det var ret sent jeg prøvede tingene i går aftes.. Men I kan skal da ikke snydes for en lille preview :) Bæltet er af mærket Ripcurl..

 

Nicehome.dk

1

Vi er jo igang med en større omlægning af vores stue herhjemme – for at få mere plads, og så at Christoffer skal få mere plads på hans lille værelse. Lige pt. render vi jo og henter tøj inde på hans værelse hver gang, og det begynder vidst at irritere ham en smule ha ha.. Så vi har smidt vores seng ud. Vi havde indrettet 3 rum i vores stue før – soveværelse m. rumdeler til spisekrogen, samt sofa og hjørne. Nu er der kun en reol, spisekrog og sofa afdelingen. Jeg mangler virkelig plads til at smide lysestager og diverse afspillere osv på, så for tiden søger jeg med lys og lygte efter et flot tv bord, som kan hjælpe mig på det punkt.

Faldt over Nicehome.dk, der har en lækker webshop, og faldt over tv bordet ovenfor. Peako hedder det, og ligner ikke umiddelbart noget jeg har kunnet finde i de andre butikker og webshoppe jeg har luret. Det tiltaler mig at der er låge samt skuffer, og at det er i hvidt højglans, hvilket ville passe rigtig godt ind i vores øvrige indretning og med de møbler vi har pt.

Jeg vil dog browse lidt videre – det er jo ikke til at vide om man finder noget der tiltaler endnu mere. Ville være surt at bruge alle de penge, og så finde noget som man hellere ville have :) Bordet er i hvert fald bogmærket – så må vi se hvad jeg vælger når det kommer til stykket :)

Endelig fredag

Billede fra turen hjem den anden dag

Aaah endelig fredag. Tiltrængt, igen denne gang. I aften skal vi se Vild Med Dans – eller Vild Med Allan som vi kalder det ha ha.. Det er helt utrolig så meget forargelse en tidligere fodboldspiller der ikke kan danse, kan skabe. Og det er vidst den eneste grund til at vi skal se det ha ha.

Jeg tror også at sengen kalder tidligt i dag. Jeg har følt mig lidt vissen og træt stort set hele dagen, på trods af at jeg faktisk lagde mig til at sove klokken 21:00 i går. Så tror jeg har et snert af et eller andet der farer rundt i kroppen. Har dog planlagt lidt indlæg i weekenden – f.eks. med noget tøj jeg går og venter på, fra Spartoo.dk… glæder mig til at modtage det :) Jeg har dog ikke bestilt noget vildt i denne omgang, et par bukser og et bælte – for det mangler jeg virkelig meget. Hver gang jeg ender i H&M, køber jeg trøjer, selvom det er det sidste jeg faktisk mangler ha ha

Nå.. jeg vil smide mig i sofaen inden jeg går helt i koma.. :P Håber I får en rigtig hyggelig aften :)

En Quicky

Ville lige smutte forbi og sige halløjsa, inden jeg smed mig i sofaen med en kop te, et par tæpper og Star Trek VI i fjernsynet. Jeg har haft en ekstra lang dag på arbejdet i dag, og kom først afsted deroppe fra lidt efter 15:00, så jeg er godt smadret i dag. Dog v i l jeg se film i aften, så sådan er det bare.

Glæder mig til i morgen – jeg trænger virkelig til weekend. Planer er der ikke mange af, jeg tror faktisk bare vi skal slappe af, eventuelt have besøg af svigerfar/farfar og eventuelt spille lidt spil. Christoffer købte jo sin iPad sidste gang han var her, så han er helt opslugt af den :) Jeg har også fået hentet nogle nye spil, som jeg syntes er rigtig sjove.. så længe det nu varer ha ha

Udover det, så ånder alt fred og ro her i huset. Christoffer er på vej i seng, og ja – vi skal som sagt se film. Kan I hygge :)