Eneste minus

Eneste minus ved min nye dejlige computer, er altså skærmen. Jeg ved ikke hvad pokker der er i vejen med den, men den driller altså i farverne. Det er virkelig irriterende. Først troede jeg at det bare var i Photoshop, men det kan jeg så se, ikke er tilfældet.

Jeg har opdaget, at når jeg tænder min computer, skifter den farve, lige i starten. Og når jeg arbejder i Photoshop, så er farverne helt anderledes end når de kommer på nettet. Det irriterer mig noget så grueligt :(

Er der ikke en eller anden pc haj der sidder og læser med, der ved hvordan man ændrer dette? Jeg har ændret lidt i indstillingerne i mit Photoshop for at se om det hjalp, men det bliver bare ved med at drille.

Big Sexy Hair

Fik fat i pakken som jeg havde liggende i døgnposten. Ved simpel brutal styrke, for at det ikke skal være løgn. Slideren hvor kortet skulle trækkes igennem virkede ikke, så Morten tvang dørene op så jeg kunne få fat i min pakke. Og her har I så det der lå i pakken – en 300 ml flaske Extra Big Sexy Hair. Den skulle give mere volume, og så dufter den altså bare himmelsk :) Jeg prøvede den første gang i går. Vil bruge den i et par uger, og så melde tilbage hvad jeg syntes om den helt konkret :)

Og midt i det hele..

blurry_img

Midt i det hele kommer der en arbejdsdag. Efterfulgt af en weekend. Må sige, at jeg var rundtosset da jeg vågnede af vækkeuret klokken 4:30 i morges. Alt alt for tidlig. Specielt siden jeg lå og så Avatar på TV2 indtil jeg til sidst faldt i søvn. Sjovt nok slog den mig bedre end jeg kan huske den – for mit vedkommende var den ret skuffende at se i biografen (og 3D) dengang. Så thumbs up til at jeg åbenbart meget bedre kunne lide den på tv.

Sidder her i køkkenet og spiser morgenmad. Skal snart ud og gøre mig i stand, og så tager jeg bussen på arbejdet i dag. Sidst jeg tjekkede vejret, så lovede de vel mere eller mindre storm :P Det er jo ikke altid de har ret, men hvis de nu har, så har jeg ikke lyst til at skulle cykle hjem igennem skov, i sådan noget vejr :)

Så er det jo godt man har fået periodekort igen. Jeg har hentet Movia’s Periodekort App, så jeg styrer det hele fra mobilen nu om dage – det er jo super nemt :) Slut med at rode i lommerne, og slut med at vente spændt på om posten får leveret det nye kort. Nu ligger det bare fast på mobilen :) Og nu vi snakker post.. fik en pakke i sidste uge, men kan ikke komme til at hente den. Den er nemlig leveret til Døgnposten, og desværre har vores posthus flyttet – men ikke taget netop den service med sig til det nye sted. Den er det gamle, hvor den skriver at man kan benytte diverse kreditkort for at komme ind og hente sine ting. Desværre funker den slider åbenbart bare ikke.. Så jeg kan ikke få min pakke :( Det er SÅ surt :( Specielt siden det var noget jeg virkelig havde glædet mig til at modtage. Pakken ryger retur den 2 januar, så mine chancer for at kunne modtage den, er godt nok lille :( Overvejer lidt at spørge nogen med dankort om de vil skanne og se om de kan komme ind. For dem i det nye “posthus” er ikke en skid behjælpelige. Hmm… måske man skulle gå ned og kræve at snakke med chefen i dag..?! De MÅ jo have en måde at komme ind i den gamle bygning på, eller kunne få fat i en der kan..

Nå, men udover det lille udbrud, så går det godt her :) Glæder mig til om et par timer, så er der dømt mere afslapning og fridage :) Yay

 

The day after..

20131225-164220.jpg

Havde I en god juleaften? Det havde jeg :) Svigermor og hendes mand var jo forbi, og jeg havde hentet Christoffer tidligere på dagen. Stod en hel del i køkkenet, fiksede mad og dessert, og så stod den ellers på pakkeleg og hygge resten af aftenen :)

20131225-164507.jpg

Vi lavede grøntkålsbøffer, hvide kartofler, brunede kartofler, sovs og rødkål, og serverede selvfølgelig franske kartofler til :) Til dessert havde vi lavet vegansk risalamande med kirsebær sovs. Oveni det havde vi lavet havregrynskugler og svigermor havde også noget juleslik med :)

Jeg fik 2 gaver af Morten – en navnehalskæde og et gavekort til en grundig omgang massage :) Jeg gav ham et gavekort til at få lavet 2 stretch piercinger :) Vi havde også købt rigtig mange gaver til knægten, og han har endt med at få tøj fra H&M for næsten 1300 kr, samt gavekort til både bio og iTunes :)

Alt i alt en rigtig vellykket jul, vores første hvor vi har været samlet hos os, samt hvor vi stod for al maden. Jeg smider opskrifter op i løbet af ugen – for det smagte mums :)

Vi gik trætte og mætte i seng ved midnat :)

Laundry day

I dag er jeg vaskekone deluxe, må man sige. Jeg har fri fra mit regulære arbejde, og skal derfor være i vaskeriet stort set hele arbejdsdagen :) det er nu også meget hyggeligt – julemusikken skråler fra min iPhone og fra tid til anden får jeg besøg af både beboere og personale :)

Når jeg har fri, skal jeg lige et smut ned i byen og købe nogle gaver til pakkeleg. De øvrige gaver er i hus i år, så ingen stress og jag der :)

Og så skal jeg ned og hente en lille pakke, der faktisk kom i fredags – jeg har helt glemt at hente den på trods af at jeg har sagt det til mig selv hver gang jeg skulle ud af døren ha ha

Nå – videre i vasketøjet.. :)
20131223-084529.jpg