High Defenition – et must

cable_img

Denne her fætter hænger og kobler min computer til vores tv nu om dage. Smed jo vores dvd afspiller ud for et par måneder siden, da den virkelig skabte sig til sidst. Er der dog noget jeg er blevet afhængig af, så er det et godt billede – så derfor føltes dette HDMI til Macbook Retina jo som et must. At jeg så ikke ejer en Macbook, er heldigvis underordnet – den fungerer ligeså godt alligevel :) Og hey – hvis jeg en dag endelig tager mig sammen og køber en Mac, så har jeg hermed min første ledning dertil n_n Jeg mener det var fredag jeg modtog den. Fredag eller lørdag, og for at indvie den satte vi os til at se film, hele familien. Vi så Mumien trilogien, og kablet levede helt klart op til forventningerne :) Klart og skarpt billede, så ingen klager herfra :)

Jeg glæder mig så også til at få købt et nyt tv, på et tidspunkt. Det vi har pt. er et ældre eksemplar, og det er begyndt at drille lidt fra tid til anden. Fjernbetjeningen sagde også farvel til sidst, så vi måtte ud og investere i en universal fjernbetjening, heldigvis fik vi en i samme mærke som tv’et.

Nå venner. Nu skal jeg afsted på arbejdet. Det er fredag – jeg er alene og skal derfor knokle en lille smule ekstra. Og når jeg kommer hjem, skal jeg på kostume jagt nede i byen. Skal til fastelavn i morgen, med en masse veganere. Det bliver fedt :) Jeg havde overvejet at gå som hippie eller kat. Men jeg tror det bliver til noget helt tredie, og skal så finde de ting jeg skal bruge senere :)

Hvad skal du i  weekenden?

Svineri

foto (1)

Er der noget der kan få mit pis i kog, så er det folk der med vilje sviner til i naturen. I går havde jeg en lidt ‘sjov’ oplevelse, da jeg var på vej på arbejdet. En ung pige, nok i starten af 20’erne vil jeg skyde, står af bussen ved DTU her i byen. Da hun gør det, går hun og smider en masse papirservietter bagud. I kender den godt folkens, den der “jeg smider lige det her, og lader som om jeg taber det”-bevægelsen. Jeg blev virkelig sur, for lige ved siden af, er der en skraldespand. Nå, men hun vælger så at vade lige ud foran mig, og det fik mig til at reagere helt instinktivt. Jeg vælger simpelthen at stoppe op (ellers havde jeg kørt ind i hende) og siger så til hende “Undskyld, du tabte noget lige før.” Pigen gik simpelthen i chock og blev helt som et skræmt dådyr. Frøs helt, spærrede øjnene op og vidste slet ikke hvad hun skulle gøre af sig selv. Hun spurgte flere gange hvad jeg mente – jeg gentog så bare at hun tabte noget lige før, og pegede i retningen af hendes servietter.

Dette viser bare hvor slemt det egentlig står til med menneskeracen, hvis du spørger mig. 1) Det er åbenbart OK at svine til i naturen, 2) Vi er ved at blive så socialt afskåret, at vi går i dyb chock når nogen vi ikke kender, henvender sig til os. Og ja – det kan da sagtens være  at servietterne var lavet af genbrugspapir, og var hurtigt nedbrudt af naturen. Men hvad er det lige for et signal at sende, at det er OK at bare smide hvad man har i hænderne?! Du har for pokker LOMMER – læg dog dit papir deri indtil du kommer til en skraldespand.

Det er efterhånden en losseplads over alt. Og med den indstilling folk har i dag, så ender det jo med at blive endnu værre. Hvis bare alle ser sådan noget svineri ske, lige henvendte sig på en ordenlig måde og gjorde vedkommende opmærksom på, at det ikke er OK, så ville folk måske lige tænke sig om en ekstra gang inden de bare lavede det gamle ‘hov jeg tabte det men gider ikke samle det op igen’-trick.

Jeg har simpelthen besluttet mig for, at jeg fra nu af vil henvende mig hver gang jeg ser nogen gøre noget i den her stil. Også når jeg ser nogen lade som om de ikke ser sin hund skide og bare går videre bagefter. Så må folk kalde mig en emsig kælling – jeg er træt af dette svineri. Hvad med dig? Reagerer du når du ser nogen svine, eller lader du som ingenting? Eller er du ligefrem en af dem, der tænker at 2 servietter eller en tom kaffekop i naturen ikke skader?

God morgen :)

 

Sidder her og slapper af, inden det bærer afsted på arbejdet. Nyder stilheden, og glæder mig til at skulle ud og få lidt frisk luft, motion og få lov til at opleve endnu en vidunderlig solopgang :) De dage jeg møder tidligt på arbejdet, møder synet til venstre mig hver gang jeg når på arbejdet. Dage som i dag, når solen dog at komme ret højt op inden jeg når så langt :) Men det gør ikke noget – det er skønt at det er ved at blive lysere om morgenen :)

Det bedste er jo, at man de her sidste par dage, ikke har haft behov for så meget varmt tøj. Det varer nok ikke længe før man kan lægge sin vinterjakke og nøjes med en tyndere vindjakke – for blæst er der jo rigeligt af :) Jeg har endda droppet både halstørklæde og vinterhandsker. Det bliver simpelthen for varmt at skulle have på, og fylder for meget når man skal hjem fra arbejdet, og temperaturen er på over 5 grader. Havde jeg gået eller været med bus, havde det måske været noget andet – men når man cykler, så får man jo varmen helt automatisk :)

Jeg skal også til at tænke på fodtøj. Vintersko er ved at være for varmt, og mine gummistøvler er vist blevet utætte. Vil have nye, men jeg er vist ret kræsen på det punkt har jeg fundet ud af. Det må meget gerne være nogle flotte gummistøvler, og de skal være høje. Gerne sorte. Jeg har før kigget på nogle Hunter gummistøvler, men må indrømme at prisen mange gange har skræmt mig væk. Efterhånden er jeg dog ved at være over mit ‘jeg må ikke bruge for mange penge på tøj og sko’-punkt, og køber det jeg har brug for og lyst til at købe. Så kan forestille mig, at det nok ender med at par af dem, eller nogle der minder meget om dem :)

Nå – jeg skal til at pakke tasken, lige spise det sidste af min morgenmad og se at komme afsted :) Det er onsdag – så er der kun 2 dage til weekend og kun 1 dag til løn. Det er to ting vi kan lide jo ha ha n_n

Dead Like Me


“Meet Georgia Lass (who prefers to be called George). She is a young Seattle college dropout who is unhappy with life. She is always at odds with her mom, Joy. One day coming back from her temp job as a filing clerk, she is hit by the toliet seat of the re-entering Space Station Mir. Finding out she is now dead, she is recruited to become a grim reaper. As in life, she is a pain in the butt in death. She does not like the details of her job, and is always at loggerheads with her boss Rube. Her fellow grim reapers don’t really take much of a liking to her either. She also learns grim reapers don’t even get a free ride in death, as they must hold down regular jobs along with their death duties.”

Hvor surt er det ikke lige, når man bliver helt vild med en serie, og den så ikke bliver lavet mere?! Jeg ville faktisk ind på Netflix i dag, og begynde at se TWD – for har set nogle små klip her de sidste par uger, som har fået min nysgerrighed vagt. Og så ser jeg Dead Like Me på topbanneret, som foreslået serie. Bliver lidt nysgerrig og får set første afsnit. Og så var man jo hooked. Lidt ligesom når man først får øje på nogle interessante erhvervslejemål eller boliger.

Og hvad finder man så lige ud af…?! At der kun er lavet 2 sølle sæsoner. What’s up with that?!?! Samme skete faktisk med Lie To Me, som jeg også blev helt vild med helt fra starten af. Den var der kun lavet 3 sæsoner af. Og Star Trek Original. Også kun 3 sæsoner. Det er virkelig ærgerligt. I hvert fald, så også at de havde filmen som var lavet på serien. Den bliver jeg nok nødt til at se aller sidst.

Bare fordi der kun er 2 sæsoner, vil det ikke afholde mig fra at anbefale serien til jer – den er faktisk rigtig god. Både lidt makaber, men også meget sjov, og ret rørende fra tid til anden. Jeg er kun et par afsnit ind i første sæson (omkring 6), en helt klart en serie jeg vil skynde mig at se færdig.

Happy Friday

fri5

Det er så glad man er, når fredagen endelig rammer, am I right? ;) I går var jeg nødt til at tage bussen til og fra arbejdet, argh det irriterer mig grænseløst når det sker. Min kæde drillede igen, ja altså den på cyklen, så nu har jeg aftalt med cykelsmeden på arbejdet, at han fikser den næste uge. Hvis der er for meget der skal skiftes, så køber jeg altså en ny cykel til den første.. Bum.

Ellers skal dagen bare nydes. Måske der skal kigges på tøj. Omend fredag er en af de længere dage – med 30 minutter ha ha – så føles den jo alligevel altid legende let, fordi at man ved, at man har 2 dage fri når man tager hjemad :) Ved ikke lige hvor vilde planer jeg har for weekenden endnu, men en del lange gåture lister sig nok ind indimellem. Det nød jeg så meget fra min ferie, så det vil jeg til at begyndte på igen, i weekenderne :)

Hvad skal I lave i weekenden? :)

 

Træthed

Det har været hårdere end jeg havde regnet med at komme tilbage på jobbet i denne omgang. Eller ja – på en måde. Jeg tror at takket være massage turen så tager min krop det lidt ekstra tungt, at skulle vaske i 8-taller i over 3 timer hver dag, samt det at stå op medens det er sort udenfor, ikke er alt for opkvikkende, når det kommer til stykket. Jeg glæder mig så uendeligt meget til sommer. Til at bare kunne nøjes med en enkelt tynd jakke om morgenen, når man cykler afsted. Til at ikke behøve have 3 forskellige lygter på cyklen, bare for at kunne skimte cykelstien. Jeg glæder mig også til at kunne smide mig i haven og nyde solen, men det er jo lidt noget andet ha ha.. Mest af alt glæder jeg mig til at bade. Jeg er dog ikke meget for at bade i havet, og vores besøg i Jokkmokk sidste sommer har virkelig gjort mig bevidst over, hvor meget jeg savner at bade i søer. Rene søer. Morten blev også helt hooked på det, så en lille svipstur derop – både for at besøge familien, men også for at bade, bade og atter bade – kunne helt klart komme på tale.

Anyway. Det er torsdag. Klokken er 6:00, og jeg har været vågen i ca 1½ time. I know.. crazy. Jeg er slet ikke et morgenmenneske, men jeg kan godt lide at have rigelig med tid, inden jeg skal afsted til noget. Da jeg var yngre, var det ikke helt ligeså slemt, og jeg kan da også huske, at da jeg gjorde rent medens jeg boede i jylland, at der kravlede jeg ud af sengen 30 minutter før jeg skulle afsted ha ha.. sådan noget kan jeg ikke mere. Those days are gone my friend n_n Madpakken er klar, og jeg skal snart til at gøre mig klar til at komme afsted. Har nogle ting der skal i container inden det bærer afsted, så skal gå lidt før tid i dag :P Wow I know – spændende ;)

Nå.. knægten er lige vågnet, så jeg vil til at smutte :)

Ooops

Jeg ‘kom til’ at smutte forbi frisøren i går aftes. Jeg har nemlig besluttet mig for, at blive langhåret igen. Og ja – så virker det måske lidt underligt at jeg vælger at klippe det kort. Men det er simpelthen fordi jeg vil have det til at være stort set samme længde hele vejen rundt. Det er dog lidt længere på toppen, men ikke meget..

Det er rart ikke at have alle de forskellige længder, men savner lidt at have noget længde på. Mest fordi at langt hår = femininetet, i hvert fald for mit vedkommende :) Heldigvis vokser mit hår som ukrudt, så om 1 måneds tid, er der op til 2 cm mere på hovedet n_n

Old? New?!?

kassette_imgMan skulle vidst kunne tro, at dette er mit gamle cover, som jeg fik i julegave af Morten i 2012.. Men det er det ikke :) Jeg solgte jo min gamle iPhone 4s og købte mig en 5’er i stedet for. Bye bye dejlige cover. Jeg var faktisk rigtig ked af at ikke kunne bruge det mere, fordi det jo både var så fedt, samt en gave. Faldt så over det inde på Gadgetcity.dk, som jeg jo har handlet ved et par gange efterhånden. Den side er allerede blevet helt vanedannende ha ha .. Jeg mener – der er jo alt hvad hjertet kan begære, både til mig og knægten med hans iPad. Jeg ønsker jeg kunne tage et bedre billede, men siden jeg er den eneste der har noget med et godt kamera (i iPhonen), så måtte jeg bruge mit kompakte kamera.. som så åbenbart ikke var helt så god som jeg husker det :P

For et 80’er barn som mig, så er det jo rigtig nostalgisk at have et kassettebånd som cover. Omend det er noget større end det gamle jeg havde, så ligger det utrolig godt i hånden, og silicone materialet det er lavet af, er i rigtig god kvalitet og skridsikker som bare pokker. Prisen var heller ikke den værste, slet ikke når man tænker på kvaliteten. 39 kr… Jup. Du læste rigtig ;) Den findes selvfølgelig også i andre farver.

Hvis du har facebook, så syntes jeg at du skulle hoppe forbi deres side, og Like den med det samme. Der poster de nyheder, fede gadgets, artikler og andet sjovt der vedrører den teknologiske verden – lige noget for en tekniknørd som mig ha ha

 

 

Am I the only one..?

sort-blackmaskEr jeg den eneste, der endnu ikke har prøvet de her Black Mask ansigtsmasker? Det føles næsten sådan, må jeg indrømme. Jeg har de sidste par år dog gået og haft lyst til at prøve dem, da jeg tit har døjet med mørke porrer. Dengang jeg boede i Aalborg, havde jeg rigtig uren hud, ikke kun pga maden, men også pga et stk brændeovn der åbenbart var så utæt, at man automatisk bare blev.. ja beskidt :P

Jeg har det sidste års tid, eller deromkring, set flere bloggere bruge og skrive om disse masker, og jeg kunne virkelig godt finde på at skaffe én, bare for at prøve og se, om den er så kraftig som det bliver påstået :) Jeg har næsten ingen urenheder tilbage, men engang imellem vil en dyb rensning jo ikke skade :)

Og vi piger har jo også en eller anden fascination, ja eller rigtig mange af os, mht hud, hudorme, bumser osv. Derfor er vi vel også tilbøjelig til at være dybt fascineret af denne type hudprodukt. Ha ha – jeg har i hvert fald altid været det, og det gør da ikke lysten til at prøve den, mindre af den grund :)

Har du prøvet denne type maske? Måske ligefrem netop denne, fra Shills? Hvad syntes du om den? :)

InstaSpam

instaSpam

 

 

Så var der tid til lidt InstaSpam igen. Ikke det vilde denne omgang dog, men I får da lige 4 stk billeder fra en halvlang gåtur jeg var på i går :) Endte med at gå hele Bagsværd sø rundt, en tur på over 13 km tur/retur. Havde tidligere på dagen gået omkring 6 km, så kom da op på en god slat km og forbrændte kalorier i går :) Dejligt – omend jeg var en smule øm i benene hen ad aftenen. Jeg kunne også godt mærke det i mine skuldre, så skal vidst tage den en lille smule med ro i dag :P

Og ja – så sidder man her igen. Jeg sidder og spiser min morgenmad. Er træt. Fik vidst lidt vendt døgnet i min ferie, specielt natten til i går. Kom sent i seng og sov rigtig længe. Ikke en god idé sådan lige før man skal tilbage til arbejdet ha ha.. I går blev også en smule sen, men kom da op, næsten uden problemer :) Så om ikke så længe er det tid til arbejde. 4,5 time i dag, en af de længere dage ;) Morten vil komme ud til mig på arbejdet, inden jeg får fri, så vi kan gå hjem sammen. Det er jo en lille, hyggelig gåtur igennem skov og lignende :)

Når jeg kommer hjem, har jeg lige nogle indlæg der skal skrives. Jeg har blandt andet fået noget til min iPhone som jeg glæder mig til at vise Jer :) Så forhåbentlig får jeg tid til at skrive om det, når jeg engang kommer hjem :) Nå .. det var det morgenmad jeg kom til. Vi snakkes :)