How you doin’?

 

 

Weekenden lakker mod enden. Jeg har haft en skøn weekend, vejret har heldigvis også været af den bedre slags. Jeg har været et smut ind til byen, faktisk to gange. I går gik jeg derind, og spiste to veganske hotdogs hvorefter jeg smuttede i FONA 2000 og bruge en god slat penge på en masse film klassikere. Jeg glæder mig så meget til at skulle tage cyklen på arbejdet i morgen, for hold da op hvor har jeg smovset usundt de sidste 14 dage ha ha

Om lidt vil jeg smide mig i solen, og tænde for en film eller to. Jeg er dvask, og orker ikke rigtig være ude og rende. Jeg klarede vidst weekendens kvote af skridt i går, hvor jeg gik over 25 km. Mine ben er lidt ømme i dag, men overraskende nok ikke helt færdige. Det er jo bare godt :)

Nå – film var det. Jeg håber I har en fortsat herlig søndag derude :)

Endelig fredag :)

Der er dyret jo. Jeg var heldig – den var færdig før tid, så jeg kunne smutte forbi og hente den på vej hjem fra stationen i dag :) Cyklede hjem og fik stillet den ned i kælderen. Om ikke så frygtelig længe skal jeg ned og handle, og regner stærkt med at tage cyklen med :) Iiiih hvor er det dejligt at have en helt ny cykel..! Ingen rust, ingen ridser – intet. Bare ny, og dejlig. Bum.

Jeg skal også et hurtigt smut ind til København om ikke så frygtelig længe. Jeg har nemlig bestilt nogle film inde hos DVD City, som endelig er kommet. Ikke alle, men 2 af de 3 jeg har bestilt i hvert fald. Den ene er betalt allerede, så den vil jeg gerne ind og hente i dag. Det er gamle klassikere som jeg endelig har fået fat i. Den ene en gammel favorit endda. Flight of the Navigator – elsker den film :)

Hvis jeg ender med at bruge mere tid derinde, så ender jeg nok også med at spise på Café N – kunne jeg godt lige have brug for ha ha.. For ligesom at fejre at det er weekend. Og vejret er lækkert. Og at jeg har fået en ny cykel. Der er – som I kan se – masser at fejre :)

Nå – men jeg vil i hvert fald lige sætte mig ned og have luret lidt rundt på nettet. Det er jo et dagligt must do, lidt ligesom et fix – det føles bare forkert hvis man ikke får gjort det hver dag :P Hvad er dine planer for weekenden? :)

Det ruller bare

Ikke mange sekunder efter sidste indlæg, befandt jeg mig nede ved en lokal cykel handler, bare for at lige lure hvad de havde. Og ja – jeg endte med at bestille en cykel, som jeg skal ned og hente på fredag. Den gamle blev solgt, og var hentet inden klokken 19:00 i går aftes. Vupti. Så på fredag klokken 13:00 skal jeg ned og hente den nye cykel. Det er ikke noget billigt skrammel, ej heller brugt. Nej, denne gang har jeg købt mig en Kildemose, dog på tilbud. Den er lidt gammeldags i det, men åh så fin.

Jeg glæder mig til at ræse afsted på den i weekenden. Og til at smutte på arbejdet på mandag. Ih ugen kan næsten ikke gå hurtigt nok :)

Bicycle Bilka

Jeg kan stadig huske min første cykel. Rød med hvid sadel – som oveni købet havde en fin revne i, der klemte mine balder når jeg cyklede ha ha. Jeg elskede den cykel, selvom den virkelig ikke var pålidelig, og oveni købet faldt fra hinanden en dag, hvor jeg havde ekstra meget fart på. Når jeg siger faldt fra hinanden, så mener jeg det bogstaveligt. Forgaffelen gik løs, så jeg endte med at løbe bag forhjulet, medens sadel og resten af stellet lå ligeså pænt og ventede på mig når jeg fik stop ha ha.

Dengang jeg var lille, ville jeg ikke have noget feminint. Jeg havde jo kun brødre og ikke så mange veninder, så arvede også mange ting. I dag ser jeg tilbage på det, og ville ønske at jeg havde haft en lille fin pige cykel som den på billedet til venstre. Ih det ville have været herligt. Sådan var man bare ikke dengang, og det er det jo heller ikke noget galt i. Hvis du leder efter børnecykler online, er det godt at starte hos Bilka. En af mine gamle yndlingsbutikker – handler der desværre ikke så meget i dag, da det ligger et godt stykke fra hvor jeg bor. Rejsen er simpelthen for besværlig. Jeg har jo pt. en Bilka cykel selv, og den har tjent mig godt, må jeg sige.

Jeg har dog valgt at ville skaffe mig en ny cykel. Det har jeg gjort i dag. Eller – jeg har bestilt den i dag. Jeg skal ned og hente den i byen på fredag. En fin lille damecykel, som sjovt nok minder en del om den jeg har i dag. Men ny. Jeg har ikke haft en helt ny cykel, siden jeg var teenager og boede i Sverige. Så det er stort. Meget stort.  Jeg var forbi Bilka’s hjemmeside i håb om at de stadig havde min nuværende cykel – så ville jeg gerne have haft den fra ny af. Men ak og ve, det havde de ikke. Det var lidt trist, men fandt så heldigvis en anden. Kommer til at savne min krikke dog – så nu går jagten ind på et ny ejer til den :)

Dagen efter..

Jeg vil sige tak til alle dem der har støttet mig igennem denne svære periode. Det betyder – som jeg også nævner i videoen – virkelig meget for mig. Det går bedre i dag, selvom jeg stadig er meget ked af det. Det varer nok ret længe før det går over, tror jeg, men det er jo meget normalt.

Nå, men i dag var så første arbejdsdag efter ferien. Det var en smule mærkeligt at skulle møde ind, som om intet var ændret. Kom på arbejdet, og fandt ud af at jeg jo skulle være alene i dag, så det har været en smule kedeligt bare at gå rundt selv. Men kom da igennem dagen, og fandt ud af hvor en fantastisk arbejdsplads jeg er så heldig at have..!

Nu kan jeg klare mig i den nye lejlighed. Jeg kan ånde ud. For selvom jeg havde råd til at bo i den uden ekstra arbejde, så ville der ikke være mange kroner tilbage på kontoen efter husleje + depositum. Nu – kan jeg trække vejret dybt og vide, at jeg nok har mulighed for at købe lidt møbler indenfor alt for længe osv. Det er dejligt. Det bliver så først noget jeg kan få glæde af, til maj måned , men bare det at man ved at det nok skal gå, letter en hel del på presset. Og gør at jeg kan komme helt på plads indenfor alt for længe. For jo – tanken om at ville skulle bo med en seng og computeren som det eneste inventar i 3-4 måneder, var en smule deprimerende, må jeg indrømme :)

På torsdag skal kontrakten underskrives. Søndag har jeg fået klartegn til af flytte ind. Jeg kommer til at kunne bo gratis resten af denne måned, i bytte mod at jeg selv skaffer maling og maler. Det kan jeg sagtens klare :) Så.. alt klapper og det kører bare på skinner. Det er lidt surrealistisk, må jeg indrømme. Alt er bare gået som smurt siden i lørdags. Men samtidig er det jo rart at ikke skulle stå i denne situation og oveni det hele skulle døje med alle mulige små detaljer, der gør alt meget værre. Jeg glæder mig virkelig. Jeg vil have en masse grønt på min nye altan. Og jeg går allerede og indretter og overvejer hvordan jeg vil have malet. Det er vel et godt tegn? :)

Nå. Jeg skal slappe lidt af. Fik sovet lidt bedre i nat – lå i min rigtige seng, og havde Mia til at holde mig med selskab. Det hjalp vidst også at jeg var godt udmattet fra forrige nat også :P

Set your eyes on these..!

Lørdage er til for at browse løs på nettet. Det er nemlig noget vi piger kan få timer til at gå med. I dag er sådan en dag, hvor jeg bare føler for at finde sjove, fine, underlige og finurlige ting på nettet. Og bare glemme alt rundt omkring mig. Faldt over disse bedårende ørestikker, formet som små søde firben.smykke_IMG

Åååååh <3 Selvom de er i guld, så er de virkelig bare super kære, og måtte mere end gerne hænge i mine ører.

Pt. er der dog ikke stor chance for at der bliver luft i økonomien til at jeg kan klikke dem hjem, men hold da op, hvor det frister. Jeg har så også gået med de samme øreringe siden jeg var teenager, så det var måske på tide at udskifte dem :)

Jeg skal også snart til at have mig et nyt ur, men jeg er jo lidt kræsen og krævende på det punkt. Det må gerne være feminint, men ikke for prangende, helst med syntetisk rem og ikke for lille. Men heller ikke for stort. Ja som I kan se, er der utallige ilandsproblemer man skal udenom for at kunne anskaffe sig sådan noget så simpelt som et armbåndsur. Simpelthen.

Men bare fordi man er kræsen, og ikke lige har råd til mere i denne måned, betyder jo ikke at man ikke kan blive ved med at lede og se hvad der er derude på markedet. Så det er det jeg vil bruge resten af min lørdag på. Det og så på at spise nogle bananer, se lidt serier og ellers bare dovne her under tæppet, medens jeg lytter til blæsten og fuglene udenfor. Det er så heller ikke den værste måde at tilbringe en lørdag på, if I might say so :)

Where do you want to go?

Ferie minder. Skønne ferie minder. Det er noget der aldrig kan blive taget fra dig, og som man kan mindes hele sit liv. Sidste sommer var herlig, og jeg fik heldigvis fotograferet en smule, samt filmet nogle små klip. Bare det at se dette relativt korte klip får mig til at ville booke en rejse her og nu, pakke en taske og bare smutte afsted til udlandet for at nyde noget godt vejr og opleve ting som man ikke lige får oplevet til dagligt. Og selvom Sverige jo ikke er langt væk – samt mit hjemland – så frister en dejlig miniferie derover nu alligevel :)

Jeg glæder mig dog til sommer – for vejret bliver som regel også godt herhjemme i de perioder. Jeg plejer altid at være heldig med mine ferieperioder i hvert fald, og have konstant sol og varme der. Her om et par maj måned regner jeg så også med at snuppe et par fridage, og smutte på en længere vandring. Mig og gemalen har valgt at gå lidt over 100 km, så det bliver også noget af en opgave. Hvis det så bliver et hit, kunne jeg sagtens finde på at smutte på en såkaldt aktiv ferie et eller andet sted – og så bare hoppe i nogle gode vandresko og vandre derud af :) Det kunne være så fedt – specielt fordi jeg elsker natur :)

Hvor kunne du godt tænke dig at rejse hen, hvis du havde frit valg? :)

300 : Rise of an Empire

300_IMG

Det blev lige til en spontan tur i biografen her til aften. Så for første gang filmen 300 her for et par uger siden, og blev helt vild med den. Fandt så ud af, at der var en 2’er på vej, og den var vi inde og se i aften. Og jeg må sige, at den slet ikke skuffer. Kampscenerne var ligeså storslået som dem i 1’eren, og stemningen den helt samme.

Helt klart en film, jeg vil anbefale andre til at gå ind og se. I hvert fald hvis de kan lide flotte kampscener, voldsomme knivkampe og masser af testosteron..! 5 ud af 5 stjerner er hermed givet!

I’m still here

 

 

 

Jeg har nydt de sidste par dage. Hold da op hvor havde vi det lækkert i går. Det var nærmest sommer udenfor, og selvom temperaturen kun var på 9 grader, så føltes det som 15-16 grader. Så vi gik os en rigtig lang tur, uden at være pakket ind i jakker osv. Hold da op hvor var det lækkert. I alt gik jeg 25 km i går, fordelt på 3 ture. I dag har jeg indtil videre gået lidt over 4 km, inden morgenmaden. Jeg e l s k e r at have ferie, og at kunne bruge dagen på at gå rundt i naturen og bare nyde det <3

Lige nu sidder jeg så og får mig lidt morgenmad. Lavede mig en lækker smoothie i dag, de sidste par uger har jeg spist havregryn til morgenmad. Men i dag fik jeg lyst til en smoothie, så det blev til en med banan, blåbær, jordbær og dadler. Mums!!! Lavede dog så meget, at jeg åbenbart har nok til frokost også ha ha. Til den tid er vi dog inde i byen, da Morten skal ind og have lavet lidt mere på sin tattoo. 3 timer skal han ligge der, og blive prikket på :) Bare det var mig..!

På vej derfra skal vi lige smutte ind og leje nogle film. Morten har en tendens at blive meget sløj efter at være blevet tatoveret, så vi regner bare med at tage den med ro resten af dagen. Lave lidt enkel mad, og så ellers bare ligge foran tv’et og se film :) Jeg er dog lidt ked af, at jeg ikke er hjemme når posten kommer. Min pakke er nemlig kommet, med de ting jeg har købt fra Spartoo. Har ellers sådan glædet mig til at få de ting. Men pyt – så må jeg jo ned og hente pakken i morgen tidlig, nede på posthuset :)

Nu vil jeg lige spise lidt mere, gøre mig klar og så skal vi afsted. Kan I have en herlig dag :)