Monthly Archives: April 2014

Music Underholdning

Music ♥

Everyday Web

Blog Challenge

Billede lånt fra Anne-Mettes hjemmeside

Det er længe siden jeg har været med i en blog challenge. Jeg elsker at være med i dem dog, så det er lidt underligt at jeg ikke deltager i dem noget oftere. Men skidt pyt – nu er det på tide igen. F.o.m den første maj, vil jeg hver dag poste et indlæg med de tildelte emner/spørgsmål :)

Du kan også være med, du skal bare ind og melde dig til på Anne-Mettes hjemmeside, ved at smide en kommentar i hendes indlæg :)

Opskrifter Web

Inspiration..!!

mad_IMG

Everyday Foto

Et lille udpluk

  

1: Grøntsagssuppe m. kikærter 2: Jordbær med Alpro vanilje yoghurt 3: Chokolade smoothie

Jeg har faktisk ikke lavet så meget, som jeg havde regnet med i weekenden. Jeg har mest været ude og nyde vejret, gået nogle lange ture og fået set lidt film. Var f.eks. inde og se Captain America i fredags, den var awesome :) Elsker som regel Marvel filmene, og denne gang var ikke en undtagelse. Jeg var også så heldig, at jeg havde optjent nok points på Biozonen, at jeg kunne betale den ene billet med dem. Så hele turen kostede mig kun 105 kr. Det er jo efterhånden ret dyrt at gå i biografen :P

I dag er planen bare at komme til og fra arbejdet. Jeg er hævet op ved mit venstre øje, og har ufatteligt ondt i øjenlåget .. jeg mistænker at jeg er ved at få et bygkorn. Det begyndte i går, og i dag er jeg så blevet en smule hævet. Heldigvis er det jo ikke noget der påvirker mit arbejde, men det irriterer mig noget så grueligt :P Når jeg så kommer hjem fra arbejdet, vil jeg træne lidt. Planen er jo at træne mandag, onsdag og fredag til at starte med :)

Dette blev et meget rodet indlæg, det må I undskylde. Jeg er vidst ikke helt vågen endnu ha ha… og jeg skal til at pakke madpakke kan jeg se, så jeg bliver desværre nødt til at smutte.. Kan I have en fantastisk dag :)

Everyday

Finally Friday

Så kom fredagen endelig. Jeg har gået og glædet mig – jeg elsker weekenderne. Elsker også mit arbejde, men elsker at kunne sove længe(re) og ikke behøve at lave noget, medmindre jeg har lyst :) Hvilket jeg jo normalt har..

Denne weekend tror jeg ikke rigtig jeg har planlagt noget. Der har været knald på de sidste par uger, men i denne vil jeg vidst bare tænke på mig selv, og få trænet lidt. Jeg har endda haft lyst til at løbe mig en tur her de sidste par dage, så hvis vejret holder sig ligeså godt som de har sagt i nyhederne, så kan det sagtens være at jeg smutter ud på en lille løbetur.

Senere i dag vil jeg også sætte mig ned og browse efter nogle sundere slik og kage opskrifter. Jeg indrømmer gerne, at den usunde livsstil har fået mig i et massivt greb, og jeg vil gerne væk fra det igen. Slik og kager gør mig ikke glad – jeg savner ligefrem at spise frugt som snack om aftenen, men er inde i en ond cirkel tror jeg ha ha.. Så det er dagens mål.

Fotografering vil jeg også finde tid til. Fik jo taget nogle ret gode billeder sidste weekend, og vil gerne ud og udforske områderne med kameraet igen i denne. Det er nok en af grundene til at jeg elsker min morgengåtur, som jeg tager i weekenden – man ser så mange flotte ting, og som regel ser man altid noget nyt, selvom jeg stort set altid går de samme ruter :)

Nå – arbejdet kalder. Det er jo ikke weekend helt endnu :) Hvad er dine planer for weekenden? :)

Everyday Web

Ondt i ryggen?

Jeg har jo, som mange af Jer sikkert ved, døjet med ryggen i rigtig mange år. Da jeg var i starten af 20’erne var jeg igennem et længere forløb (mener det var på omkring 6 mdr.) hvor jeg blev scannet, undersøgt og var til genoptræning. Jeg har slidgigt 4 steder i kroppen, og skal daglig tænke på hvordan jeg bevæger mig, ikke overbelaster eller laver for tunge løft.Fordi jeg arbejder med rengøring, så kan disse ting ikke altid overholdes, men jeg elsker jo mit arbejde. kiro_IMGDerfor går jeg engang imellem til kiropraktor for at blive løsnet lidt op.

Syntes dog tit det er svært ved at finde det helt rigtige sted, så derfor blev jeg rigtig glad, da jeg hørte om Kiropraktor Information – det er simpelthen en side, hvor du kan finde kiropraktorer i dit lokal område, ved at enten vælge dit postnummer eller ved at lade siden lokalisere hvor din computer befinder sig. Jeg syntes det er så fedt, og efter at have været inde og søge på mit lokal område, kunne jeg se, at jeg vidst har valgt det rigtige sted at få foretaget mine behandlinger.

Jeg syntes det er super godt fundet på, og en del nemmere end at søge på f.eks. krak eller andet – der syntes jeg hurtigt at det bliver for rodet, besværligt og indviklet. Det her er jo langt nemmere :) Jeg kan også godt lide, at man inde på siden kan læse om de forskellige behandlinger som kiropraktorer tilbyder. Rigtig godt fundet på, så man ligesom kan fornemme om det er det man skal til, og hvad man godt kunne tænke sig at få kigget på, inden man overhoved tager stilling til andet.

Everyday Produkt Shopping

Sommer = Sommersko

 

spartoo_IMG

Det dejlige med at sommeren står for døren, er at man kan pakke sine vintersko væk og iføre sig lette og søde sommersko, i form af sandaler og flotte ballerinaer. Jeg elsker at have ballerinaer på om sommeren – næsten ligeså meget som at gå i bare tæer. Nok også fordi at de er så nemme at komme i og ud af :)

Jeg syntes det er svært at finde nogle, der lever op til de krav jeg har mht sko, men dem ovenover ser ud til at være rigtig gode. Helst vil jeg have de helt bløde – I kender dem godt, dem der krøller helt sammen når man ikke bruger dem. Hvor sålen er helt blød og formbar. Men jeg syntes som sagt de er svære at finde, så derfor må man jo finde sig noget der kommer så tæt på som overhoved muligt :)

Sandaler er også sommerfavoritter, de er også dejligt nemme at hoppe i og ud af, og er derfor perfekte når man skal ned i haven eller andre steder hen, hvor man bare skal have sko på i få minutter ad gangen. Jeg har lige pt. slet ikke nogle gode sommersko, overhoved, så jeg skal ud og have købt et par inden alt for længe. Hvis det bliver dem på billedet ovenover, eller nogle helt andre, må tiden vise :)

Hvilke sko er Jeres yndlings sommersko?

Everyday

Sommer?

 

Jeg kan umuligt have været den eneste der nød vejret i går. Hold da op hvor var det herligt – og som I jo kunne læse var jeg også ude og gå i går, så fik nydt den rigtig meget. Lidt farve på kinderne fik jeg også, men ikke overdrevet meget.

Om ikke så frygtelig mange timer (ca. 5), så kommer der gæster til spisning. Heldigvis laver vi meget let mad i dag, så det krævet ikke flere timers forberedelser i køkkenet, nok nærmere en halv time maks. Hyggeligt skal det nok blive. Christoffer bliver her nok også, det var jo ikke planen til at starte med. Men pt. lader det til at han skal blive her lidt længere end normalt.

Gæsterne smutter så hjem ved 21:00 tiden, og så planlægger mig og Morten at se en eller anden fed film. For ligesom at afslutte ferien med et brag ha ha.. I morgen vanker der jo arbejde for mit vedkommende, og jeg er oveni det hele alene på posten hele ugen. Heldigvis så sker der ikke så meget udover det faste for tiden, så det skal jeg nok klare :)

Jeg har virkelig nydt den her ferie, omend den har været lidt kort ha ha.. Har I haft en hyggelig påskeferie?

Everyday Produkt Shopping Træning

Let’s swing it..!!

Jeg har købt mig en kettlebell.. Ikke en af de store, da jeg jo har ret svag ryg og har svært ved at holde den lige. Derfor er jeg startet med den næst mindste. Jeg skal virkelig være obs på mine bevægelser, netop fordi jeg har svært ved at mærke når min ryg krummer, og af den grund er jeg meget forsigtig. Indtil videre har jeg 3 øvelser som jeg laver (lavet første gang i dag), som jeg lige kan klare. Jeg bruger pt. spejl for ligesom at mærke efter hvordan det føles, når de bliver udført korrekt, så jeg kan mærke det uden spejl senere hen.

Jeg gik selvfølgelig ud i Harald Nyborg, hvor jeg har købt den. Prisen var slet ikke så tosset, 69,50 kr. Det er lige til at overkomme. Nu hvor jeg har svinget den lidt, lavet lidt forskellige øvelser og fået pulsen op, har jeg bare lyst til at fortsætte. Men – jeg ved godt det er en dårlig idé, så jeg har sat den væk nu. For selvom den kun er på 4 kg, så kan det stadig godt give ømme muskler i morgen ha ha

Om jeg svinger den igen i morgen ved jeg ikke endnu. Det kommer lidt an på hvis jeg er øm i morgen, i så fald så venter jeg til på tirsdag. Hvis ikke, så får den lige en halv time i luften igen der :) Det er jo sjovt n_n

Everyday Produkt Web

Safety First

ftf_IMG

Jeg overvejer at melde mig ind i en a-kasse. Ja jeg ved det godt – det er utrolig dumt at ikke være i en når man er i arbejde, for ja, uheldet kan jo sagtens være ude og at man en dag pludselig står uden arbejde. Jeg er ved at undersøge lidt forskellige tilbud lige for tiden, for ligesom at finde det der bedst kan give mig det jeg vil have, til en pris jeg har lyst til at give. Og jeg må indrømme, at FTF-A måske kan være stedet for mig :)

Lige pt. er det som sagt a-kasse jeg er ude efter, men jeg syntes også det er ret mange gode tilbud at hente for de medlemmer, hvor uheldet har været ude, og hvor et arbejde ikke længere er der. Både for unge og for gamle. Blandt andet kan man komme i løbeklub, hvor der bliver sat fokus på aktivitet og træning, samt på karriereudvikling og jobsøgning, hvilket jeg syntes er ret smart.

Står du også og overvejer at enten melde dig ind i en a-kasse for første gang, eller overvejer du at skifte fra din nuværende, så syntes jeg du skulle gå ind og se hvad FTF-A har at tilbyde – hvilket du kan gøre lige her.

Prismæssigt passer det mig faktisk også overraskende godt. Jeg er jo en nærrig jyde, og selvom jeg ikke kan forestille mig at jeg skulle gå hen og blive arbejdsløs indenfor de næste rigtig mange år, så ville jeg gerne betale de 315 kr om måneden, som det ville koste mig, at være dækket ind.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...