For at få tiden til at gå…

Så sætter man sig for at se Barnaby – og så er det et afsnit som man har set en del gange efterhånden. Øv. Havde ellers dækket op med en lille skål franske kartofler og en dejlig kop te .. Nå, men jeg overvejer at sætte mig til at spille lidt MMO, som jeg begyndte på i går (mener jeg det var)..

Tera Rising hedder det, og det er faktisk meget godt :) Dog kan min computer godt mærke at jeg er i en populær server om aftenen, så den kan godt fryse fra tid til anden.. Men ja, det er helt ok tidsfordriv, omend det er begyndt at blive ret svært. Enten det, eller så er jeg meget rusten mht denne slags spil ;)

Jeg håber lidt på at kunne falde i søvn til OK tid i dag. Jeg er ret træt, siden jeg kun fik et par enkelte timers søvn natten til i dag. Har lært mine naboers rutiner at kende, allerede, så ved at den ene godt kan lide at se tv til lidt over midnat. Men det skal nok gå :) Nå… jeg skal til at spille.. tror jeg. Eller lægge mig til at sove. En af de to ting ha ha

Håber I hygger Jer :)

Produktiv dag!

Jeg har været produktiv i dag. Jeg har handlet ind, omend udvalget på tanken var utrolig lille, så et smut til nærmeste naboby er nødvendig i morgen, jeg har fået støvsuget, trænet og været på house call og har fået sludret over en kop kaffe tidlig i morges. Selvom jeg savner selskabet, så har jeg det virkelig godt med at være alene. Ja, jeg hygger mig ligefrem. På mandag bliver boligsituationen så også mere klar, og ligeså snart det er overstået, begynder jeg at lave mig mit eget lille hjem. Jeg glæder mig ligefrem :) Første jeg vil gøre, er at købe noget sengetøj. Og måske en ny dyne, da den der er her på stedet, er alt for tung til mig.

Alt i alt har jeg det godt. Omend det jo kommer og går. Jeg føler mig afklaret med at det er slut, at jeg er på vej videre med mit liv. Det skal nok blive godt :) Og jeg glæder mig til sommer, hvor jeg tager hjem til min mor. Ih, jeg kan næsten ikke vente n_n

 

Where I am..

 
Har haft en OK dag. Den har været hård, men ikke så hård som jeg havde frygtet. Har fået så utrolig meget støtte fra mine kollegaer og resten af arbejdet, masser af folk har kommet og spurgt om det var noget de kunne hjælpe med, og det lader til at min bolig situation nok skal løse sig. Så meget, at jeg måske endda kan få en 2 værelses fra juli måned, her i nærheden. Se, det kunne være lækkert.

Jeg ved dog ikke helt hvordan jeg skal få tiden til at gå hele weekenden. Overvejer at spille en masse spil, se film og bare sove så meget som muligt. Har ikke overskud til at hænge ud med folk, så den mulighed er nok ikke lige optimal. Heldigvis – har jeg fået fikset internettet, så nu kan jeg se Netflix.. det er nice. Omend det er ærgeligt at jeg ikke fik HDMI kablet med i denne omgang. Nå ja, men på tirsdag skal jeg have pakket de sidste ting, så der må jeg jo huske at få det med :)

Nu mangler jeg bare en kat ;)

I’m sorry :(

Hele blog challenge delen faldt til jorden, det er jeg virkelig ked af. Lige nu fokuserer jeg bare på at komme igennem dagene, holde hovedet fornuftigt, og hjertet stærkt.

Selvom vi virkelig begge ville det, så gik det bare ikke til sidst. Sådan ligger landet i hvert fald nu, og jeg er flyttet ud på mit arbejde, hvor jeg pt. bor i en lille 1 værelses. Den har jeg indtil på mandag, hvor jeg ikke lige ved hvor jeg ender hen. Kan muligvis blive boende lige her, men det er kun hvis en studerende takker nej. Det håber jeg lidt. Jeg orker ikke rykke for meget rundt pt.

Jeg har holdt mig beskæftiget i dag. Spillet meget Sims. Zappet på fjernsynet, og de 11 kanaler der er. Snakket med min mor. Ja, alt muligt bare for at ikke skulle sidde i stilhed og lade tankerne vandre. Nu hvor det er sengetid, så er det svært at lade være. Og det er først nu hvor jeg kan mærke, hvor ondt det i virkeligheden gør alt det her. Hvor ked af det jeg er, hvor utilstrækkelig jeg føler mig. Ja alt muligt, som man jo altid går igennem når man har brudt med en person man elsker. For det gør jeg. Af hele mit hjerte, og det vil jeg såmænd nok altid gøre.

Love, ain’t it a pain in the a**?! Nå.. men klokken er i hvert fald over 23:00.. jeg burde virkelig sove, da jeg har arbejde i morgen, fra klokken 7:00.. og er alene på jobbet oveni det. Så der er mange ting der skal fikses. Positive er vel, at jeg ikke skal ud og cykle før og efter. Går og overvejer om man skal beholde cyklen, eller sælge den. Den er svær. For jeg elsker min cykel, og elsker at cykle rundt på den, men ved bare ikke om den bliver brugt fra nu af. Nærmeste by ligger 15-20 minutter herfra, når man går. Hmm… den må jeg vidst lige tygge på lidt. Den er jo rar at have.. Og pt. er jeg uden internet. Godt man har internetdeling på mobilen. Og en relativt stor pakke. Får forhåbentlig koden til nettet i morgen – det ville hjælpe meget på ensomheden tror jeg :)

Nå.. det var det søvn jeg kom til. Det er nok bedst at give det en chance :P

Blog Challenge Dag 24

spg_24

 

 

 

De minder der står tydeligst for mig, er mine somre som barn. Hvor vi var i sommerhus, legede, red, badede og spillede spil hele dagene. Jeg husker ikke så mange detaljer fra hverdagene, nok mest fordi de var ret ens :) Jeg husker dog sådan noget som at min grandkusine boede i huset ved siden af, og at vi lavede meget ballade sammen ha ha.. Jeg husker også at jeg elskede at gå i skole, indtil mine forældre blev skildt – der mistede jeg vidst grebet og begyndte at pjække rigtig meget. Det var vidst min måde at håndtere det på. Jeg blev udsat for mobning i en del år før vi flyttede til DK, og også de første par år i DK, men udover det, husker jeg min barndom som lykkelig. Og heldigvis var og er mine forældre stadig venner, så det kunne jo have gået langt værre :)

A little dream

Jeg går og drømmer om at få mig et lille hus med en lille have ude på landet. Selvom jeg elsker at bo hvor jeg bor nu, så savner jeg naturen lige udenfor døren, at have min egen have som jeg kan være ude i, når det passer mig. Og jeg savner at have min egen vaskemaskine, og selv kunne bestemme hvornår jeg har lyst til at bruge min blender, hvad enten det er klokken 6 om morgenen, eller 22 om aftenen.

boshDet sker tit, at jeg sidder og drømmer mig væk, kigger på ting som jeg ville have og skulle bruge til det sted, som f.eks. disse produkter fra Mcculloch, som jo ville være ret handy hvis man endte ude på landet med stor have, der skulle passes.

Planen, indtil videre, er at blive boende hvor jeg bor. Nok mest fordi det er svært at finde noget som passer til det jeg vil have, så tæt på byen. Man skal længere ud på landet, og så kræver det jo nok anden form for transport til at komme til og fra arbejdet, og for at kunne handle. Har så også gået og overvejet at shine hytten op, og så bare få det bedste ud af det. Muligvis en ny bordplade i køkkenet, nogle nye døre, specielt den til badeværelset trænger til at udskiftes, og så få monteret en vaskemaskine, så jeg slipper for at skulle rende så langt med vasketøjskurven hver gang.

Drømme har man altid, specielt om det sted man gerne vil bo, eller det sted man bor på allerede. Der er vidst altid noget man kan gøre bedre, gerne vil ændre og lignende.

En ting, som jeg kunne finde på at få lavet her, med sikkerhed, er at få lydisoleret gulvet. Man er åbenbart ved at blive en ældre, gammel dame, der ikke kan lide forstyrrende naboer når det kommer til nattero. Og desværre, er vores nyeste underbo en, der godt kan lide at snakke i telefon om natten, holde fester på lidt mærkelige tidspunkter og ting i den stil. Ikke tit, men når det sker, så irriterer det noget så grueligt. He he, som sagt, så ved man at man er ved at blive gammel ;)

Har du nogle boligdrømme eller projekter som du går rundt med? Fortæl fortæl :)

Blog Challenge Dag 23

spg_23

Jeg bruger ikke parfumer. There, I said it n_n Det er faktisk ret mange år siden jeg brugte det, omend jeg dog har en Rexona der står til hvis det virkelig skulle være nødvendigt. Derfor vælger jeg nogle andre typer dufte, end parfumer.. :)

Duften af regn om sommeren
Findes ikke noget bedre end den friske luft efter en omgang sommerregn. Varm asfalt og vådt græs. I think not :)

Duften af nyvasket tøj
Specielt sengetøj. Bedste feeling ever, er vel at kravle ned i en nyredt seng og bare nyde det :)

Duften af hest
Åh, den duft savner jeg hver dag. Bare grave næsen ned i pelsen og tage en dyb indånding.

Like music to my ears

soundpod_dk

Er det noget jeg ikke kan lide ved min mobil, så er det de medfølgende hovedtelefoner. Jeg kan bedre lide almindelige slags, og ikke dem med bløde silikon forme. Derfor blev jeg da ekstra glad, da jeg så at man kan købe nogle, der var både billige og fede med deres design, på Soundpod.dk. Jeg ved dog ikke lige om jeg vil bestille dem med tryk, eller bare nøjes med ensfarvet – et eller andet sted hælder jeg nok mest til at købe nogle sorte, der matcher min mobil.

Men igen – der er jo så mange fede designs at vælge imellem, så man kunne jo ligeså godt vove sig ud i noget med masser af farver. Ja, de er jo også så billige, at man faktisk kan købe to, og så skifte som man har lyst. Jeg har før købt nogle meget billige i samme stil (20 kr) i en anden butik nede i byen, men de var så usle, at de røg direkte retur. Dem her, ser dog ud til at være i langt bedre kvalitet, og jeg må sige, at siden de alle koster 59,95 inkl. alt, så er jeg virkelig fristet til at sige klik et par enkelte steder :)

Blog Challenge Dag 22

spg_22

sorbet

Der er en ting jeg ikke kan klare en sommer uden – og det er is. Jeg får dog ret hurtigt nok af at spise soja is, så derfor er jeg lidt mere fan af at spise sorbet is, så det er jeg helt sikker på, bliver en last jeg ikke kan slippe under de næste par uger.

Paradis sælger de bedste jeg har fundet indtil videre. Og de er heldigvis også 100 % fri for mælk, så det er bare at nyde løs. Mine favoritter er, indtil videre, hindbær og blodappelsin – mums :)

Blog Challenge Dag 21

spg_21

pi33545

Jeg har en Nokia Lumia 1020, og jeg er rigtig glad for den. Der er nogle ting jeg savner i forhold til hvad man kunne få på en iPhone, men ikke noget jeg ikke kan undvære. Grunden til at jeg skiftede, var simpelthen pga det fantastiske kamera som netop denne mobil kan prale af. Og jeg har ikke fortrudt det, for hold da op, hvor lever den op til det der bliver lovet! Lidt hurtige specs.:

Skærm

Skærmstørrelse: 4,5 ”
Berøringsfølsom skærmteknologi: Supersensitiv berøring

Fotografering

Primære kamera sensorstr.: 41
Kamerablitztype: Xenon-blitz

Strømstyring

Maks. 2G taletid: 19,1 h
Maks. 3G taletid: 13,3 h
Maks. musikafspilningstid: 63 t
Trådløs opladning: Ja, med ekstra cover

Processor

Processornavn: Qualcomm Snapdragon™ S4
Processortype: Dual-core 1,5 GHz

Jeg skulle vænne mig til at have windows8 på til at starte med, men nu er det slet ikke noget jeg tænker over. Og som sagt, så har kameraet virkelig været det værd. Jeg har dog ikke rigtig noget tilbehør til den, endnu i hvert fald, da jeg jo ikke har haft den så frygtelig længe. Jeg har et cover, that’s it :)

Om jeg ville anbefale mobilen til andre?! Oh yeah. Helt klart – specielt hvis du, som jeg, kan lide at rende og tage billeder af alt muligt. Og selvom den ser klodset ud, så ligger den meget bedre i hånden, end f.eks. dens lillebror Nokia Lumia 920. Hvilket jo bare er et stort plus :)