Instaspam

 

 

Gik til posthuset i dag. Er smadret, så orkede ikke tage cyklen.. gik istedet og nød solen, blæsten og stilheden.. eller ja.. så stille det nu kan blive når man går ved siden af en motorvej strækning ;) Fik knipset en masse blomsterbilleder – ovenover har I de bedste :) Alt er jo efterhånden ved at være blomstret færdigt.

Som sagt er jeg rigtig smadret i dag. Der blev set fjernsyn meget højt i går aftes, og da jeg havde sovet længe om morgenen, var jeg ikke træt nok til at kunne falde i søvn. Jeg lå og vendte og drejede mig i timevis, indtil jeg til sidst fik lidt ro. Vågnede så klokken 4 i morges, og kunne bare ikke falde i søvn igen.. valgte at stå op, og lave lidt morgentræning, og så blev jeg altså bare flad bagefter.. har gået rundt som i et døs hele dagen :P Overvejer at bare blive indenfor resten af dagen og tage mig en lur – men så er jeg bange for at vågne tidlig igen i morgen, eller værre endnu.. slet ikke kunne falde i søvn i aften :P Argh.. sikke et dilemma :P

Aftensmad går jeg også og grubler over.. Ved ikke hvad jeg vil have, har noget pasta i huset dog. Og nogle grøntsager. Bum bum.. Nå jeg finder jo nok på noget, når jeg bliver sulten nok n_n

How to install…

howto_sims

1. Placer .sims filen i mappen Dokumenter/Electronic Arts/The Sims 3/SavedSims

2. Hvis du vil ændre på simmeren, kan du finde den under Create A Sim, under allerede lavede Simmere
saved_Sims

3. Hvis du bare vil spille med din gemte simmer, som han/hun ser ud, kan du vælge den/dem under Lad husholdning flytte ind
saved_Sims1

Vupti.. det skulle være det. Hvis der er nogle tvivl eller det ikke vil fungere, så skriv lige, så kan vi finde ud af, hvorfor det ikke vil som det skal.. Men håber selvfølgelig at du/I kan bruge denne lille guide til hvordan du får downloadede sims ind i dit spil. Læg dog venligst mærke til, at dette kun gælder .sims filer..!!

 

Almada Burrowes

almada_burrowes

DOWNLOAD

Her er hun så.. Almada Burrowes.. Jeg må dog ærligt indrømme, at jeg ikke aner om alt mit CC og mine sliders kommer med når man henter hende – hvis ikke, så må I lige give lyd fra Jer, så kan jeg muligvis få dem skrevet ned og smidt herpå :) Jeg har brugt både lip slider og body slider til hende… Igen – sig lige til hvis hun ikke ender med at se sådan ud i Jeres spil :) Så må jeg prøve at uploade hende med medfølgende liste..

TWD

twd

Ovenover har I grunden til at jeg har været væk hele weekenden.. jeg har set hele sæson 3 af TWD på Netflix, og stort set ikke lavet andet. Spist, tjekket facebook et par gange, og that’s it.. 16 afsnit siden fredag aften. Ville gerne have set sæson 4 med det samme, men den udkommer jo ikke på dvd før til september, og desværre kan den ikke streames på Netflix endnu (jeg ser på den amerikanske – den danske har kun de to første)..

Nu hvor det er “overstået” så kan jeg begynde at tage mig af hverdagsting, som f.eks. at vaske tøj. Støvsuge venter jeg med, medmindre jeg først gør det i morgen. Har også lidt opvask der står, et glas og en kop, så dem skal jeg nok også tage inden længe. Og de næste 14 dage er jeg så alene på arbejdet – så der kommer jeg nok til at få skrabet en del ekstra timer ind. Så tidlig i seng for mig i dag :P

Hvad med Jer – hvad har I fået weekenden til at gå med? :)

 

Blogbattle.dk

WePromote_Blogbattle Promotion_BBBadge3For et stykke tid siden, dukkede der et nyt billede op i min sidebar. Jeg ved ikke om det er noget I har lagt mærke til, men jeg har i hvert fald fået tilføjet et Blogbattle.dk logo (lige under linket til min facebook). Faldt over siden via nogle andre blogge her den anden dag, og tilmeldte mig straks. Syntes konceptet er rigtig godt – det går simpelthen ud på, at man tilmelder sin blog, og så kan man få den bedømmelse/feedback af læsere og andre bloggere, med et klassisk 1-5 stjerne system :)

Jeg syntes det er rigtig fedt, at man kan få denne form for feedback til sin hjemmeside, og specielt at man kan skrive en kommentar, og komme med ris/ros er jeg rigtig vild med – så kan man ligesom få sort på hvidt, hvad der gør bloggen god, og hvad man vil se mere af osv. Selvfølgelig kan man bare skrive det i en almindelig kommentar, men jeg syntes nu alligevel at det giver lidt ekstra, at det sker på sådan en side :)

Jeg har endnu kun snuset til nogle af bloggerne derinde, men har da allerede fundet nogle nye favoritter, og fået bedømt en hel del af dem jeg allerede kender og følger fast :) Hvis du har en blog, du gerne kunne tænke dig at få eksponeret noget mere, samt få konstruktiv kritik og bedømmelse på din side, så meld dig straks til :) Og til dig som læser med – du må meget gerne klikke ind og give min blog en bedømmelse :)

 

I will be better

sims_4

Jeg vil blive bedre til at dele mine sims relaterede indlæg her på bloggen. Jeg er dog så dårlig til at huske at gemme mine simmere, cc lister og what not. Jeg kunne også stadig tænke mig at dele mine huse, når jeg laver et jeg er rigtig glad for – men det har jeg stadig ikke helt regnet ud, hvordan man gør, uden også at skulle dele familien :P Det er ren dovenskab, åbenbart, for internettet har jo tutorials på – stort set – alt mellem himmel og jord, og derfor også helt sikkert en tutorial til hvordan man gør netop det..

Spiller fra tid til anden, lige pt. med hende ovenover. Bygger huse, flytter hende ind, sletter huset og bygger om ha ha.. som det plejer at være. Men siden jeg fandt et nyt trick til at få mere langtidslykke, så har jeg spillet en hel del mere end før. Jeg er en meget doven The Sims spiller. Jeg gider som regel ikke starte fra bunden, i et begynder hus, med nul penge. Jeg starter som regel med 3 x motherlode, Statiske Behov og lader mine simmere nyde livet som hjemmegående. Oh yes – sådan som jeg selv ville bo, hvis jeg kunne bestemme helt selv ;)

MEN noget jeg vil til at indføre, er at jeg vil dele rigtig fede objects, mods eller tips fremover. I går fandt jeg f.eks. denne über fede spiraltrappe på The Sims Resource, som numere er blevet gratis at bruge, eneste krav er at man opretter sig :)

Jeg har endnu ikke haft brug for den i mit spil, men prøvede for sjov skyld at smide den ind i et hus i går aftes. Og må indrømme, at det ser ret godt ud. Dog er der nogle ting som jeg savner ved at selv bygge mine L formede trapper – men dem er der så også nogle store minusser ved :P Så hvis man ikke vil rode med alt for meget niveau ændringer og teknikker, så er disse Square Spiral Stairs altså bare et must :)

Og som sagt – trappen er gratis at downloade, eneste du skal, er at oprette dig (medmindre du allerede er medlem derinde) og trykke på download knappen, vente et par sekunder, og vupti.. så har du en lækker ny trappe til dit spil :) Kunne ikke være nemmere.. Tryk på billedet eller linket ovenover for at komme til siden :)

Two good things

Wuhuu… 2 gode ting er sket i dag. Jeg har fået min lønseddel (yay!) og jeg fik mit nye sygesikringskort. Dagen efter at jeg faktisk skulle have brugt det, hvis jeg havde været uheldig ;) Men dobbelt yay for det!! :) Lønnen var heldigvis som ventet, så alt jeg havde håbet jeg havde råd til i juli måned, bliver der råd til :) Der bliver så ikke voldsomt mange penge tilbage efter de ting er købt, men nok til at jeg forhåbentlig kan klare mig n_n Budgettet er lagt, og det ser ud til at jeg kan få det til at løbe rundt, og det er jo det der tæller :)

Jeg er også rigtig glad for at kunne beholde mit gamle lægehus, omend det ligger i en anden kommune. Heldigvis ligger Lyngby jo ikke så frygtelig langt herfra, og det er nok derfor det kan lade sig gøre. Et stort plus :) Det er nemlig noget jeg altid har hadet, at skulle ved en flytning.. skifte læge. Så det er et ekstra stort plus lige for tiden :)

Om ikke så længe skal jeg et smut til Lyngby. Jeg har lige nogle ting jeg skal have fikset. Føler jeg har noget jeg skal hver dag ha ha… Udover at fare frem og tilbage og handle ind all the time, så får jeg også set en hel del serier for tiden. Fik endelig set Charmed færdig – har aldrig fået set hele sidste sæson, men det fik jeg så her den anden dag. Sidste afsnit havde jeg dog set, men det kan man jo ikke undvære. En sæsonfinale er jo et must ligemeget hvad. Og så er jeg begyndt at se The Walking Dead. Og jeg må sige, at det er en serie lige efter min smag. Jeg er totalt hooked!!

Nå.. men jeg skal til at træne lidt, og så skal jeg i bad. Og så bærer det afsted. Smider lige nogle “stemningsbilleder” ind fra min sene cykeltur i går aftes :) Hygge :)

01_IMG

02_IMG