Sikke en dag :)

Nu sidder man endelig herhjemme i sofaen, dejlig træt og afslappet efter en lang dag på farten. Vi endte med at tage ud til en af min mors veninder og sige hej, og sammen tog vi ud til Storforsen for at spise en lille frokost samt se lidt nærmere på vandet. Sidste år vi var her, stod vi på græsplænen ved hotellet og kiggede, men denne gang gik vi op til udkigsposten :)

  
 

Om ikke længe skal jeg til at have mig en kop kaffe, se Barnaby færdig og så vil jeg til at gå i seng. Tror jeg :) Nu har jeg lige fikset så at min mor kan komme på trådløs internet, så det kan være vi begge ender med at sidde og nørde hele natten ha ha.. vi har været rigtig slem til at komme sent i seng, og få lidt for meget rosé vin inden sengetid n_n Det skal der jo også være plads til, specielt når man er på ferie :)

Håber I nyder sommeren ligeså meget om mig :) Jeg kunne ikke have det bedre <3

Lille update :)

WP_20140728_15_48_59_Pro__highres

WP_20140728_15_49_25_Pro__highres

WP_20140728_19_06_51_Pro__highres

I dag har jeg været i den svenske billig butik “Dollar Store” og brugt lidt af min mors penge n_n Ikke mange, men fandt nogle småting som jeg længe har gået og villet have.. og nogle som var ret spontane. Jeg kom jo herop med kun en rygsæk, men mor fandt en pink kuffert til mig, til 250 svenske kroner og købte den til mig. Jeg fandt også nogle pudebetræk som jeg blev helt vilde med, samt katten på billedet ovenover. Det er en sparegris.. Syntes den var rigtig fin, så den måtte hellere komme med hjem :) Dala hästen ovenover, havde mor købt til mig inden jeg kom :)

Som I kan se, er vejret ikke det bedste. Desværre forsvandt varmen, og hvad jeg hører nu, så har I stadig rigtig dejligt vejr i Danmark, i hvert fald på sjælland. Snyyyyd..!! Men ok – næste uge skulle der blive op til 24 grader hos min bror, så vi vælger at tage derop min sidste uge heroppe :) Og så nyde solen når den gider vise sig :P

Om lidt skal jeg nok ind og smide mig lidt på sofaen. Vi har været rundt omkring i dag, jeg har blandt andet hilst på min barndomsveninde, været ude og spise og været ude og besøgt min mormor og morfars grav. Så nu er jeg godt kvæstet, trænger til en kop kaffe og så tidlig i seng, tror jeg :)

No sun today :P

 

Det var godt vejr da jeg rejste fra Kbh i går.. det var godt vejr da jeg kom til Boden i dag.. og så gik det løs. Efter at mig og min mor havde været og spist så kørte vi ud til vores gamle sommerhus-område.. og så begyndte det ellers at buldre rundt omkring os, og det varede ikke længe før skyerne åbnede sig.

De har haft brug for det heroppe, da temperaturen har ligget på +30 de sidste 3 ugers tid, og alt har været knastørt. Skovbrande og hedebølge har været dagligdag heroppe, så det er noget de er glade for endelig er kommet. Jeg kunne nu godt tænke mig det bliver klart og fint igen, og efter vejrprognoserne, så skulle det gerne klare op de næste par dage. Det bliver ikke ligeså varmt som de har haft det, men gerne over de 25 grader i hvert fald :)

Om ikke så længe skal vi spise aftensmad. Jeg er også ved at blive godt sulten, specielt efter den lange tur jeg har været på. Det blev lidt ændringer, men jeg kom da i hvert fald frem :) Og det er jo det der tæller :)

Så varer det ikke længe..

Så er der kun lidt over 24 timer til jeg er på vej ind til Kbh for at spise lidt frokost og hygge lidt, inden rejsen bærer til nordsverige. Jeg har allerede rejsenerver – sådan er jeg bare ha ha..

Jeg mangler at pakke dog. Jeg har samlet lidt småting jeg vil have med, ladere og solbriller osv. Men jeg går stadig og prøver at beslutte hvilken taske jeg vil have med. Jeg regner lidt med at nøjes med en rygsæk, da jeg faktisk ikke rigtig behøver at tage tøj osv med. Jeg skal bare sørge for at have lidt skiftetøj til turen, samt computer og diverse elektroniske dimser. Billetter, sudoku bog og lidt andet godt bliver der nok også plads til :) Heldigvis er der WiFi på toget fra Kbh til Stockholm.. det plejer det i hvert fald at være, så der kan jeg se film :) Værre bliver det, når jeg skal videre fra Stockholm, for det er et gammelt bumle tog – der er absolut intet, og hvis jeg er uheldig så funket stikkontakterne ikke engang ha ha.. Men ok – jeg skal med det ret sent, så vil nok mest prøve at sove når jeg kommer så langt..

Resten af dagen skal gå med små rengøring, støvsugning og så skal jeg lige ind og have købt ormekur til bassen også. Heldigvis ligger klinikken lige ved den Netto butik jeg alligevel skal ind i. Kunne ikke være bedre :) Og i morgen tidlig skal jeg så lige skifte sengetøj og lige fikse det sidste, før jeg går op og får hentet min madpakke oppe i køkkenet :) Skal også lige have fat i ham der skal passe stedet for mig, på samme tid, og lige sætte ham ind i alt hvad han skal lave de næste 14 dage..

Føj jeg kommer til at savne min lille missekat :( Nok næsten ligeså meget som jeg går og savner min mor lige nu :P Bliver nødt til at købe noget lækkert til ham når jeg er afsted, som jeg lige kan bestikke ham med når jeg kommer hjem ha ha..

Nå.. jeg vil lige komme igang med nogle af de småting der, og så går jeg ellers ud og handler.. skal blive godt at få noget sol :) Hygge :)

mee_01

Sealabox Waterproof

I går klikkede jeg dette etui hjem fra Modify.dk, og vupti – i dag lå det i postkassen :) Jeg vil jo nemlig gerne tage lidt undervandsbilleder medens jeg er oppe i Nordsverige i denne omgang, så derfor tænkte jeg, at jeg hellere måtte se at få det bestilt. Jeg havde en del problemer med at finde et, der passede til min mobil, ikke så meget pga. størrelsen, men kameraet. Mange af de andre etuier jeg fandt, havde ikke samme store klare område bagpå, som det ovenover har, og det gav jo et problem, da mit kamera sidder lidt længere ned end på de fleste telefoner.

Men løst blev det i hvert fald, og etuiet er også afprøvet. De råder en til at smide noget værdiløst i det, og afprøve det under vand inden man bruger det – hver gang – så jeg smed et Biozonen kort ned i, og lod det dykke rundt i vasken i 5 minutter. Selvom der så ud til at komme vand ind, under “kanterne”, som man trækker af og på for at få etuiet åbnet med, så var der ikke en dråbe vand inde hvor telefonen – eller kortet i dette tilfælde – ligger.

Det er vandtæt i op til 1 meter, og i maks 30 minutter ad gangen. Jeg tror dog ikke jeg kommer til at have det under vand i nær så lang tid, men fedt nok at vide, hvis det skulle være nødvendigt :)

Glæder mig enormt meget til at afprøve det “på rigtig”, og så fremvise billederne til Jer.. Hvis de altså overhoved kan bruges – vandet deroppe i det “kolde” nord er jo ret mørkt. Men jeg håber :)

The Sims 2 Ultimate Collection

thesims2

EA holder vidst store gavedag i dag..!! Da jeg vågnede, lå der en status fra The Sims, om at man på Origin nu kunne få The Sims 2 Ultimate Collection kvit og frit – ja gratis – hvis man brugte koden I-LOVE-THE-SIMS.. Tænkte, det virker squ for godt til at være sandt, men det var såmænd rigtig nok :) Nu har jeg alle The Sims, The Sims 2 Ultimate Collection og snart også en komplet The Sims 3 – omend jeg nok ikke køber mere ekstra pakker til det, da jeg hellere vil gemme pengene til The Sims 4.. medmindre de laver samme stunt med de få ekstra pakker jeg mangler ha ha.. så ville jeg nok blive fristet n_n

origin

Du skal bare åbne dit Origin, vælge fanen i venstre hjørne i toppen og vælge “Indløs produktkode” og så skrive koden ovenover. Kan ikke være nemmere :)

Anyway – tilbudet er kun kortvarigt, så skynd dig derind, hvis du vil have fingrene i det :D :D

Kedelig husmor ..

.. men kedelige ting skal jo også gøres! Jeg fik taget mig sammen og fikset vasketøj, og sørme om jeg ikke også har fået gjort rent i “køkkenet” og på badeværelset, afkalket og pudset op.. Yaaay :) Nu sidder jeg så og venter på at ovnen skal blive færdig med at varme op.. I know – a little late, men jeg har bare ikke været sulten før nu. Jeg skal have nuggets og fritter. So classy ha ha n_n

Til det vil jeg snuppe et par afsnit af Continuum på HBO Nordic. Bliver snart nødt til at finde mig en ny serie at følge med i, da jeg er ved sidste sæson af den også. Jeg begyndte at se “Penny Dreadful” i går, men selvom den havde alt det jeg godt kan lide, så fangede den mig ikke sådan helt. Så er der jo også Firefly på Netflix.. den skulle jo være meget god, men jeg faldt i søvn til det første afsnit ha ha. Det er ikke et godt tegn :P Mon ikke jeg finder på noget.. Nu vil jeg i hvert fald vente lidt mere.. på min ovn.. så jeg kan få noget mad.. mmmmm


Billede af mit fint foldede vasketøj.. ja for så organiseret er jeg åbenbart gået hen og blevet. Jup.

Getting things done..!!

outside_IMG2

Endelig får jeg lavet lidt ting. Jeg har i dag været ude og handlet de ting ind, som skal stå her til når jeg tager på ferie. Der var tilbud i Netto på Whiskas kattemad, så gik derfra med 2 x 1.75 kg tørkost, i smage som bassen godt kan lide. Jeg kan godt lide at varriere hans kost så meget som muligt, så han ikke kører træt i en smag. “Desværre” er han kun til Whiskas, og han er generelt en meget kræsen kat.. men så længe han får mad, så er det jo det vigtigste, og at han kan lide den mad han får :)

Jeg nyder at gå og handle, da det fører mig igennem skovområde, forbi marker og et par heste. Folk der kender mig, ved at jeg elsker stilheden og den ro der er på landet, omend jeg savner livet i Lyngby fra tid til anden. På den gode side, så er jeg mindre tilbøjelig til at bruge alle mine penge på unødvendigt skrammel – der er 2.5 km til nærmeste butik hvor sådan noget kan købes ha ha

Om ikke så længe skal jeg i bad. Og så vil jeg have mig noget at spise, inden jeg sætter mig ud på altanen i et par timer :) Al den her varme er herlig, jeg nyder det fuldt ud, omend jeg gerne indrømmer, at jeg sveder en hel del.. det er jo en del af det :) Jeg vil 100 % hellere have det over sådan her, end jeg vil have vinter :P Dansk vinter er så blæsende og fugtig, at jeg fryser non stop, ligemeget hvad jeg gør :P Næ nej – giv mig sommer og sol anytime :D

Nå… jeg må hellere se at komme igang med de ting jeg skal have nået i dag – så jeg kan sætte mig og stene HBO Nordic i aften, med god samvittighed :)

One of those days..

Har en af de der ‘nedad’ dage i dag. Det startede ligeså stille i går aftes, og så gik det ellers bare ned ad bakken. Det har dog hjulpet lidt efter at mor ringede, og vi fik snakket lidt planer for de næste 14 dage. Jeg har prøvet at holde tankerne beskæftiget med TWD sæson 4, men nu er den set. Ja – allerede.. sådan går det jo, og jeg vidste det ikke ville vare længe før den var set. Men den var jo så god..!! Så man kunne jo ikke bare nøjes med 1-2 afsnit om dagen.. når man kunne nå 3-4 ha ha

Om ikke så længe er det mad. Jeg har holdt et par dages pause fra at spise på stedet de sidste par dage, da maden ikke har sagt mig noget. Men i dag tiltaler menuen mig godt nok. Bagekartofler m. 4 slags fyld, dagens salat og grøntsager til hovedret, og til dessert er der hjemmelavet is med daim og karamelsauce… hvis det smager ligeså godt som det lyder, er en portion jo næsten ikke nok :P

Resten af dagen, vil jeg slappe af. Siden jeg faktisk ikke fik foretaget mig noget som helst i går, undtagen at vaske op, så var planen at jeg ville nå vasketøj og støvsugning i dag, men jeg har måttet opgive. Jeg orker simpelthen ikke. Det må jeg nå en anden dag, forhåbentlig i morgen.. Og så skal jeg ind og have købt de ting min housesitter skal bruge medens jeg er væk :) Dvs. toiletpapir og mad + grus til bassemanden :)

I morgen håber jeg også, at jeg har overskud til at sidde udenfor lidt. I dag har jeg ikke følt mig i stand til at være det, samt min hud har været lidt øm siden i går, så har villet tage den med ro. Men forhåbentlig kan jeg få et par timer på terrassen i morgen, det kunne være nice :)