Springcourt Sneakers

Springcourt

Jeg har virkelig problemer med at finde ud af, hvad jeg vil have af sko nu hvor mine gamle er gået i stykker. Jeg vil jo faktisk helst have et par fivefingers, men jeg ved bare ikke om jeg tør købe et nyt par, når jeg ikke havde mine gamle i mere end ca. 2 år før de gik i stykker. Spartoo har ellers udsalg på deres lige for tiden, men jeg er begyndt at overveje om man skulle købe sig nogle høje sneakers istedet for?!

Det er det jeg går i for tiden, men det er et meget billigt par, så kvaliteten er også derefter. De er dog – sjovt nok – nogle af de sko, der er holdt længst, omend sålen er begyndt at slippe og blive tyndslidt på hælen osv. Jeg bruger som regel det samme par sko hele tiden, så derfor slider jeg dem hurtigt ned. Jeg skal også til at have kigget efter nye vinterstøvler samt gummistøvler. Ja, faktisk skal hele min “skosamling” snart udskiftes, da alt er ved at være slidt op :P

Jeg vil lige tænke grundigt over det de næste par dage, og så se om jeg bestiller noget hjem i denne måned.. eller bliver nødt til at vente til næste – da dem jeg har nok muligvis kan holde så længe, før det går galt ha ha

Instagram Nyt :)

instagram_hyperlapse

Oh my, Instagram har lavet ny video funktion… Hyperlapse. Lige nu savner jeg virkelig at have en iPhone, da jeg (i forvejen) tit savner at kunne lave små videoer som jeg kan dele med mine følgere. Og nu har de så lavet det endnu mere sjovt.. desværre dog kun til iOS.. som jeg jo ikke har :P Jeg kan som sagt ikke engang uploade videoer – det stinker lidt, og jeg håber da snart at de laver en god opdatering til Instagram Beta’en jeg har. Kunne være nice :)

Anyway – hvis du har iOS (iPhone, iPad osv) så kan du nu lege med forskellige video effekter. Hvis du vil se mere om Hyperlapse, kan du klikke på billedet ovenover, så bliver du ført til Instagrams egen blog, hvor de har delt en video med den nye feature :)

Åh – og nu varer det ikke længe før jeg har mulighed for at købe en iPad. Jeg overvejer den på billedet. En iPad Mini med Ratine skærm, 16gb.. Det er dog stadig ikke noget jeg har besluttet mig 100 procent for.. kun 85 ;)

Tick Tock

uniwatches_IMG
Jeg fik det fedeste ur af min mor, da jeg var i Sverige. Et med plastik rem, hvor jeg kan customize alt – fra rem til urskive. Det har gjort at jeg efterhånden er helt hooked på at gå med ur, og føler mig nærmest nøgen uden. Jeg kunne godt tænke mig et lidt finere ur end det jeg har nu, til når jeg f.eks skal til spisninger, eller andet socialt.

Heldigvis for mig, findes der jo rigtig mange forskellige webbutikker, der har fede ur til billige priser, og en af dem er Uniwatches.dk, som har nogle af mine yndlingsmodeller til rigtig gode priser. Jeg har jo tidligere handlet ure online, da jeg i sin tid købte Mortens TW Steel ur. Det er et mærke jeg selv syntes er overlækkert, og det har de til meget overkommelige priser på denne side. Fedest :)

Jeg vil nok holde fast i mit ur lidt endnu, sådan til daglig, og så vil jeg finde det helt rigtige ur til mig selv henad vejen. Det er jo trods alt noget af en beslutning – og en del penge selvom de er billige ;)

 

Sporty Time

WP_20140825_06_31_41_ProGod morgen derude. Jeg bliver nødt til at få mine tanker væk fra Sebastian (væk i lidt over 3 uger nu), så jeg begynder at få lyst til at dyrke lidt motion igen. Det plejer som regel at rense tankerne og få mig i godt humør igen. Ikke fordi jeg skal ud og løbe her til morgen, men får sjovt nok mere lyst til at være aktiv, hvis jeg iklæder mig lidt mere sporty tøj ha ha. Derfor er jeg i dag hoppet i mine gamle løbe bukser, og en top. Skjorten er et must, med tanke på at jeg møder på arbejdet om få minutter. Jeg har heldigvis allerede kommet ud af min slik trang, og er igen begyndt at foretrække nødder som snack når det absolut skal være :)

I dag skal jeg så også til massage – det bliver lækkert, og jeg har nogle ømme muskler der trænger til at blive løsnet op :) Når det så er gjort, skal jeg se at få lavet lidt husligt herhjemme. Jeg indrømmer gerne, at jeg har ligget på den dovne side, og faktisk slet ikke vasket tøj siden jeg kom hjem fra Sverige – engang imellem er det OK at være doven ha ha

Nå.. om lidt vanker det så arbejde. Har nogle indlæg planlagt til udgivelse her de næste par dage, så stay tuned :) Føles godt at være tilbage :)

Blog tip :)

by_simoneTænkte jeg ville komme med et lille blog tip til alle jer, mine læsere. Jeg indrømmer gerne,at jeg ikke altid er den bedste til at sidde og læse med på danske blogge, af den simple grund at jeg syntes det står meget stille til, på det område. ‘

Jeg prøver dog tit at udvidde min horisont og udforske hvad der er af gode sider, som jeg kan få noget ud af at læse. Jeg har selvfølgelig mine faste, som jeg følger så godt jeg kan, men ja, engang imellem falder man over noget som man straks får lyst til at bladre tilbage i arkivet og læse samtlige indlæg.

Sådan har jeg det med by-simone.dk. Så simpelt kan det siges. Desværre er der endnu ikke så mange indlæg på siden, men forhåbentlig kommer det til at ændre sig, da jeg er vild med måden hun skriver på. Ikke alle emner er lige i min smag, men som regel læser jeg det alligevel, da jeg syntes hun er så god til at formulere sig, at jeg ikke kan lade være ha ha

Bloggen dækker lidt af hvert, så der er noget for alle. Den handler om mode, produkter og skønhed, så hvad enten du er til rejsetips eller hvilken designer som er hip lige for tiden, så er der nok noget for dig også :)

Jeg ærger mig lidt over, at bloggen har stået stille i et par uger, da jeg virkelig gerne vil læse mere, så forhåbentlig kommer der snart gang i den igen :) Jeg vil helt sikkert holde øjnene på netop denne blog, og – igen – krydse fingre for at den kommer igang igen meget snart.

Jeg er her stadig..

Omend jeg er gået hen og blevet sløj – min mave er blevet meeget sur over at jeg vil til at spise sundt igen.. det kolliderer lidt med min sliktrang, som gør at jeg spiser slik = av og en masse kvalme..

Det har også gået mig utrolig meget på, at jeg ikke har kunnet finde Sebastian. Det er nu over 14 dage siden han slap ud hjemmefra, og selvom jeg er blevet kaldt ud til rigtig mange katte, som folk har troet har været ham, så har det desværre ikke været det. Det har taget enormt hårdt på mig. Og bare tanken om at telefonen kan ringe i aften, i morgen eller til weekenden, og nogen siger at de har set ham – gør at jeg bliver så træt og modløs – for sandsynligheden for at det er ham, er utrolig lille. Jeg er også begyndt at frygte det værste. At han er blevet kørt ned i den første uge han var væk – der var oplysningerne på katteregistret ikke up to date. Desværre. At ikke vide hvor han er, eller om han er ok er den værste.

Men livet går videre. Og selvfølgelig giver jeg ikke op. I dag har jeg været ude og lede, men det tip jeg havde fået, viste sig ikke at være ham. Vi må håbe det ikke er falsk alarm næste gang.

Udover det, så ja – jeg er sløj. Har jeg været siden i går aftes, men det blev rigtig slemt efter fyraften. Heldigvis har jeg fået lavet om herhjemme, og fået købt mig den lækreste dobbelt dyne, så den har holdt mig varm hele dagen. Jeg var nemlig et smut ud i Ikea i forgårs, og fik købt lidt ting til lejligheden. Og netop en dobbelt dyne har jeg savnet v i r k e l i g meget, siden at være flyttet fra Lyngby, så sådan en måtte jeg jo hellere få fat i.

Nå.. jeg ville i hvert fald bare lige svinge forbi og sige, at jeg stadig eksisterer :) Og at jeg – vidst nok – er tilbage :P

So empty.. :(

Det er helt frygteligt så meget jeg savner at blive vækket klokken 4 om morgenen, af en morgensnakkende missekat :( Det er blevet så tomt at jeg har måttet flytte lidt rundt herinde, for at kunne holde ud at være her. Jeg er vant til at holde min vindueskarm helt tom, da Sebastian elskede at ligge og flyde derhenne.. Men det gør han jo ikke lige pt.. :( Så jeg har stillet en masse lysestager, planter og min katte lampe derhen, bare for at give lidt fylde..

Mht. Sebastian så er han jo, som I kan regne ud, ikke blevet fundet endnu. Han blev vidst spottet mandag aften, det vides dog ikke om det var ham, eller en anden kat. Men hvis det var, så blev han i hvert fald jaget væk af en genbos kat.. desværre. Og siden har jeg ikke hørt noget om en kat lige her på grunden, udover genboens. Jeg har fordelt en masse flyers rundt omkring, og har fået delt et par stykker ud ved dyre klinikken i nabobyen, som så ville hænge en op i deres anden afdeling i en anden by ikke så langt herfra. Fik smidt nogle eksemplarer op i butikker, deriblandt en smørrebrøds butik og en Netto.. Og så er der spredt en masse flyers rundt i nær området samt hen til nabobyerne, både på lygtepæle, busskure og i en hel del postkasser.

Jeg blev endda ringet op i går, hele 2 gange. Desværre var det falsk alarm, og kattene som jeg så, var ikke Sebastian. Desværre. Jeg kom hjem fra at have vadet i en skov, i går aftes ved 23:30 tiden, og var rigtig langt nede. Ville jo lyve hvis jeg ikke sagde, at jeg er ved at miste modet. I dag har han været væk i 12 dage. Og jo – jeg ved at katte kan være væk længe.. det gør det stadig ikke nemmere :(

Not the end I was hoping for :(

Min sidste feriedag blev slet ikke som jeg havde håbet den ville blive.. Jeg kom glad hjem – omend jeg var lidt muggen over at være nødt til at trække kuffert og oppakning hele vejen fra nabobyen, da busserne ikke kørte herhen længere. Da jeg trådte ind af døren, så jeg at det ene vindue var alt for meget åbent, og kunne straks regne ud at jeg kom ind i en lejlighed uden kat. Jeg gik straks ud og kaldte, græd og kaldte en hel del mere.. Samme i morges. Da jeg så møder på arbejdet, finder jeg ud af at Sebastian faktisk har været væk siden lørdag den 2, hvor det ene vindue havde blæst op og var blevet ødelagt.

Heldigvis har mine kollegaer set ham omkring stedet, og så sent som i aftes blev han spottet ved boligblokken ved siden af min. Han blev desværre jaget væk af en anden kat, som bor der, inden han nåede hele vejen hjem. Jeg har ellers gået og kaldt og kaldt hele dagen, rundt og rundt omkring. Rystet med Whiskas posen og prøvet at få ham lokket frem. Hans tidligere ejer kastede sig i bilen efter fyraften og kom også herud, og så gik vi i et par timer og kaldte. Han ved jeg er hjemme nu – håber jeg – så jeg har stillet en skål mad lige nedenfor mit vindue (på stueplan selvfølgelig) og så håber jeg at han prøver at komme hjem endnu engang i aften.

Jeg overvejer at smutte ud og kalde på ham endnu engang inden jeg prøver at få lidt søvn. Ååh lille skat.. jeg savner dig så meget :(

DSCF1409

Another day in Paradise <3

boat

 

 

Endnu en dejligt varm dag er snart overstået, en dag fyldt med oplevelser, sol og masser af dejlige minder som jeg kan tænke tilbage på med et stort smil, indtil næste gang jeg kommer herop :) Jeg har faktisk forholdt mig relativt meget i ro i dag, da det har været ret varmt, dog har mig og min mor været ude og shoppe lidt (både i KappAhl og H&M hvor jeg fandt lidt småt og godt. Efter det endte vi på vores stamsted, hvor jeg også spiste sidste år. I dag fik jeg smagt deres veggie burger menu, og mums den var lækker :) Det føles dejligt at være blevet lidt mere clean i maden igen, for jeg sporede helt af der på et tidspunkt ha ha n_n

Nu sidder jeg så her, på terrassen ved hytten og nyder skyggen. Computeren sukkede og havde det så hårdt inde, så valgte at gå herud og få lidt luft. Fuglene kvidrer rundt omkrin mig, jeg kan høre får der bræger i ny og næ, og duften af svensk kostald ligger og vækker dejlige barndomsminder i baggrunden.. Mmmmm

Om lidt kommer det Barnaby, det skal mig og min mor se. Vi havde snakket om at tage ud og bade inden sengetid, men jeg tror ikke vi orker ud på en køretur mere ha ha