Kulden kommer snigende..

spartoo_1

Ja, som vejret har været i dag, er varme striktrøjer og sutsko altså lige sagen, for en frossenpind som mig :P Jeg har slet ikke nok varmt tøj, så jeg sidder og krydser af hvad jeg godt kunne tænke mig at bestille hjem på et tidspunkt, helst inden kulden rammer os med fuld kraft. Og det ved man jo aldrig hvornår det sker :P Og hvem er bedst til at forsyne mig med mine nye yndlings klæder, om ikke Spartoo? Jeg er blevet dybt afhængig af den side, og jeg køber faktisk stort set alt mit tøj og sko derfra.

De tre trøjer foroven er lavet af syntetisk stof og bomuld, så dem ville jeg kunne købe med god samvittighed :) Kattetrøjen er faktisk min favorit, og ville jo passe rigtig godt nu hvor Halloween er på trapperne. Ikke at jeg fejrer det, som sådan, men det er jo alligevel hyggeligt, at “være en del af det” :) Og ja, jeg har måttet holde mig tilbage, for at ikke lure hvad de har af harembukser og chinos, da jeg craver flere par efterhånden. Det er ret frygteligt. Det er faktisk blevet så vanedannende for mig, at jeg overvejer at besøge nogle genbrugsbutikker inde i byen, for at købe nogle go’e hippie bukser. De er så fede sådan nogle :)

Jeg vil lure videre, og så må jeg se om kontoen vil makke ret på et tidspunkt – jeg VIL have mere varmt tøj inden jul i hvert fald.. og måske et par bukser oveni hi hi

Let it snow..

Nu varer det jo ikke længe før vinteren er på trapperne. Forhåbentlig bliver den ikke ligeså “slem” som den på billedet ovenover, som er oppe fra Jokkmokk. Meeen – så mild en vinter vi havde sidste år, tror jeg heller ikke vi får, ikke i år. Jeg har på fornemmelsen, at den går hen og bliver rigtig slem. Og kold. Og helt sikkert også med meget sne. Hvilket jo også er enormt hyggeligt – så længe man ikke skal ud og rende ha ha.. Ej, jeg syntes faktisk det er meget hyggeligt med sne og kulde, dog hader jeg at fryse. Nok også derfor jeg elsker at bo i lejlighed, så man slipper for at rende ud og skovle sne, selvom det jo er nemmere at rydde sådan noget stads i dag, end dengang jeg var lille. I dag bruger man jo bare en sneslynge fra f.eks XL-BYG, hvor vi i gamle dage måtte rende og skovle – puha.

Jeg planlægger en tur op til det kolde nord næste år. Til februar, som normalt plejer at være det koldeste tidspunkt på året deroppe. Forhåbentlig bliver jeg ikke sat til at skovle sne der heller ha ha.. Helst vil man jo bare rende og fotografere i naturen, opleve vintermarkedet og så ellers bare slappe af, indenfor under et tæppe :) Nu må vi se, hvad det bliver til. :)

Nu vil jeg til at smutte i seng. Jeg er træt, og har døjet med hovedpine de sidste mange dage. Ka’ I hygge Jer :)

Wierd.. men lidt sej?! ;P

DaciaLodgy_02_tekstsidegalleriEngang imellem dukker der altså biler op, der er lidt for sig selv.. En på mit arbejde købte én som den på billedet ovenover for et stykke tid siden, bare i hvid. Det er en Dacia Lodgy, og jo, jeg må indrømme at jeg tænkte mig første gang jeg fik øje på den. Men efterhånden, som man har vænnet sig til den – ser den jo hver dag – så syntes jeg faktisk at den ser bedre og bedre ud :) Det er jo absolut ingen hemmelighed, at selvom jeg slet ikke har kørekort (har dog fundet et tilbud til 6000 kr for ét i Lyngby – skulle man?!?), så lurer jeg altid rundt på hvad markedet har at tilbyde. Det resulterer faktisk i at jeg tit sidder online på nettet og lurer diverse sider, som regel Dahl Pedersen. Super sted, og ja, jeg bliver fristet til højre og venstre derinde, hver gang n_n Og ja – det er jo ingen der siger at man skal købe en ny bil.. så hvis jeg skulle finde en fin brugt bil, så ville det heller ikke være så tosset :)

Når man kommer fra en familie som min, så er biler, lastbiler og benzin altså også bare i blodet. Det kan simpelthen ikke undgås, og jeg drømmer da også lidt om at have min egen lille fartstribe en dag. Hvis jeg ender med at flytte til Sverige igen, så føler jeg også lidt, at en bil er et must :) Deroppe kan man ikke undvære sådan et køretøj, og hvis man købte sådan en fætter som den på billedet, så ville man jo være godt kørende også :) Masser af plads bagi, kører langt på literen og så koster det ikke ret meget at føre en bil over på svenske plader.. i hvert fald ikke i forhold til hvad det koster den anden vej :P

Nå, men det smarteste ville vel være at starte med et kørekort n_n Ellers nytter det jo ikke noget at indforskaffe sig et køretøj.. selvom det frister n_n

I {heart} Gadgets

gadgetcity_IMG

Jeg gav dette lækre iPad 2 cover til Christoffer for nylig. Mest for at finde ud af hvor godt det egentlig var. For det er jo ingen hemmelighed at jeg savner at have Apple, og jeg går faktisk og overvejer at købe mig en iPad – dog en nyere en af slagsen :) Så jeg ville finde ud af, hvis netop dette cover levede op til mine forventninger. Jeg gider nemlig ikke et af de der billige man kan købe nede i byen, ej heller de sindsygt dyre man kan købe i special forretningerne. Dette fandt jeg på GadgetCity, for 147 kr. Leveringen var også i top, og havde fået bekræftelse på bestillingen allerede fredag i sidste uge. Desværre nåede den jo først frem i går, men nu er den i hvert fald i brug. Og ja – jeg er positivt overrasket, den er virkelig godt lavet :)

Jeg går så selv og overvejer en iPad 3, da de ikke er sååå pricy endda. Men ja, man vil jo gerne have det godt beskyttet, og heldigvis kan man få det samme cover til netop den model også. Det skal enten være sådan én, eller et cover med tastatur – sådan et vil jeg have ligemeget hvad, måske bare på et andet tidspunkt, hvis jeg vælger at købe en iPad. Så jeg må jo bare håbe og krydse fingre for, at GadgetCity får dem hjem på et tidspunkt n_n

Hvil i fred

  

Torsdag den 18 september blev Sebastian fundet. Jeg har ikke haft overskud til at skrive om det, for det føles ikke helt virkeligt endnu. Han lå ikke langt fra opgangen, gemt væk under nogle paller. Med største sandsynlighed er han blevet ramt af en bil, og har søgt i skjul.. Lille elskede bassemand <3 du er dybt savnet..

På ønskelisten..!

lameller

Noget jeg altid har kunnet tænke mig, er lamelgardiner. Jeg syntes de ser så flotte, og jeg ville elske at udskifte mine kedelige hvide persienner med et par af de gardiner ovenover. Hey – hvis spisebordet kom med i handlen, så er det jo bare endnu bedre ;)

Jeg har jo vinduer der fylder den ene væg, og det ene er længere end de andre – så jeg syntes hurtigt at det kommer til at se rodet og “skævt” ud når jeg ruller ned. Samtidig kan jeg ikke lide at have rullet op, for så står der altid nogen og følger med i hvad man foretager sig ha ha – det er en af ulemperne at bo et sted, hvor der er blokke lige op ad.

Jeg kunne helt klart finde på at investere i nogle af denne type, istedet for traditionelle gardiner. De udfylder ligesom flere funktioner på én gang – lidt ligesom persienner OG gardiner – på én gang ;) .. det er nok også derfor de hedder, som de gør. Jaeh.. do’h..!

Hvis du skulle ville se, hvis der er noget der kunne klæde dit hjem, så kan du se udvalget fra Stila.dk her. Jeg vil i hvert fald browse videre, og se om jeg kan sætte flueben ved flere modeller, end den ovenover.. Hvilket jeg ikke kan forestille mig, bliver alt for svært ha ha

Beards are hot!

beard_hotties

Jeg er med alderen blevet helt vild med skæggede mænd. Jeg syntes skæg er noget af det lækreste på en fyr, og giver ham mere edge og udstråling. Men ja – bare fordi jeg syntes skæggede mænd er sagen, betyder det jo ikke at alle mænd føler sig tilpas i det. I sådan et tilfælde skal de slås med skægstubbe, indgroede hår og skægpest – alt det herlige. Faktisk lidt som os piger, når vi hele tiden skal holde vores ben og armhuler glatte og fine. Men mænd er jo en smule mere udsatte, da de jo kan risikere at få udslæt i ansigtet og alt muligt. Jeg syntes så det er unødvendigt – alt det hår er der af en årsag, så elsk det ;)

Men hvis man så absolut ikke v i l have skæg, så kan man jo prøve at finde produkter og metoder, der gør hele processen mindre smertefuld og gøre sit for at man undgår alle de ovennævnte problemer. Én af de ting man kan gøre, er at finde en rigtig god after shave, som beroliger din hud – lidt ligesom den fra Pjur MED. Den kan bruges over hele kroppen, så piger – hvis du døjer med røde knopper og irriteret hud efter barberingen, så funker den også for dig ;)

Generelt finder jeg meget brugbart inde på den side, som sælger netop denne after shave. Lidt sassy skal man jo have lov til at være ;)