Lidt til den lodne..

zooplus_IMG

Det er vel heller ikke kun mig der skal have det godt her i huset – og siden Fenja jo er en lille legemis, så skal hun da have noget ordenlig noget at hoppe rundt på og skabe sig tosset i – derfor jublede jeg lidt da jeg, i går, fik mail fra zooplus.dk om at de havde udsalg på udvalgte produkter og at man fik et gratis hyggetæppe med til sit kæledyr, hvis man købte for mere end 499 kr (Rabatkode HYGGE-14, gælder til d. 2/11). Jeg tjekkede deres stativer ud, men jeg skal jo også huske at lejligheden ikke er den største – der skal jo også være plads til det herhjemme, så det stativ jeg havde villet have blev fravalgt. Det var simpelthen for bredt. Dette ovenover ser meget mere kompakt ud, og ville vidst passe meget godt med alt det andet jeg har til hende. Hendes (Sebastians gamle) rør samt radiatorsengen er også beige, hvilket jo er perfekt.

Jeg har så småt også besluttet hvor den skal stå henne, så nu går jeg bare og glæder mig til at det kommer med levering i næste uge. Det er jo lige før man ærgrer sig over, at der ikke bliver leveret pakker i weekenden ha ha

Dagen skal tilbringes på langs – jeg er fuldstændig smadret i dag, efter at have slæbt rundt på alle de tunge møbler i går, og efter en ret hård arbejdsdag, med masser af ekstra rengøring. Så de planer jeg havde for weekenden, er blevet sat i bero – dem tager jeg næste weekend i stedet for, tror jeg :) Jeg er heller ikke meget værd, så hvis jeg tog på weekend hos nogen nu, så ville det alligevel ende med at jeg lå og sov på sofaen hele aftenen ha ha

Om lidt skal jeg igang med maden. Varma mackor bliver det til i dag. Jeg har også – endelig – fået købt mig en brødrister, så i morgen tidlig er der yoghurt, ristet brød og en kop te på menuen .. mmmmm det bliver godt :)

Nå.. jeg vil til at gå igang med maden, og så vil jeg smide mig foran tv’et og se en masse film. Ha’ en herlig fredag :)

My New Home

stue_IMG1

stue_IMG

NU begynder jeg virkelig at føle mig hjemme. Ud med alt det “lånte” og ind med mit egne. Der er så meget mere luft i min lejlighed nu, end det var før, og det hjalp virkelig at de to kurvestole røg ud. Sengen er jo også krympet en hel del, men iiih hvor er den dejlig lækker at ligge på – jeg glæder mig SÅ meget til at sove i aften :)

Jeg valgte jo at købe den billigeste sovesofa de havde derude, 799 kroner kostede den. Den de havde inde i butikken var lige ved at afskrække mig, for den var slidt og virkelig ikke passet på. Men min – den ser bare perfekt ud, og jeg er så glad for at jeg købte den :) Jeg gik også lige og regnede lidt på budgettet, og fandt ud af, at jeg altså også ville have lidt ekstra nu jeg var derude, så der kom et sofabord med. Jeg mangler dog at montere den nederste hylde, da jeg ikke havde det værktøj der skulle bruges, men sjovt nok kan jeg faktisk godt lide det uden hylden. Så nu må vi se om jeg får den monteret overhoved ha ha. Desværre var bilen som min veninde havde, ikke stor nok til at tage de store ting med så jeg fik en møbeltransport til at køre ud med seng + sofa med det samme samt hjælpe med at bære det op. Super hurtigt gik det, og fik hjælp hele vejen ind. Super service, og det gjorde også, at mine ting stod samlet inden klokken 17:00 – og ja, jeg har selv samlet det hele. Hvor stolt er man så ikke lige?! Ha ha… De sidste 5 år er det jo Morten der har samlet alt (stort set) hvad vi har købt af møbler, omend jeg har hjulpet lidt med på siden. Men ikke her. Nej det er kun mig der har skruet og bakset. Det giver en hvis tilfredshed må jeg indrømme :)

Fenja har været lidt små forvirret, men har taget de hele med stiv arm, og har både leget i store kasser, hoppet rundt i den nye seng og kravlet på sofaen. Kunne ikke være bedre :) Nu mangler jeg bare at få et lille sengebord – hvis jeg ikke ender med at ville undvære – og så kunne jeg godt tænke mig nogle andre billeder på væggen. Og så tror jeg at det er det :) Resten i min lejlighed fejler absolut intet, og nu hvor der er kommet så meget luft herind, så er det bare så dejligt at sidde herinde :)

Og om lidt vil jeg smide mig i min nye sofa – som er overraskende behagelig, med mine 2 nye pyntepuder i, og se et par afsnit af Supernatural. Det har været en lang dag, og jeg har haft det så sjovt ude i Ikea og på farten. Lige hvad jeg havde brug for – masser af mad, grin og at shoppe – det er noget man altid kan bruge ha ha

Pay Time

hm_wantsies

Nu hvor lønnen er lige på trapperne, får jeg tiden til at gå med at sidde og undersøge forskellige ting, jeg godt kunne tænke mig, på nettet. Jeg var inde forbi H&M’s HOME afdeling, bare lige for at lure, og kunne finde nogle få ting jeg godt kunne tænke mig at klikke hjem. Blandt andet sengesættene ovenover – de ville se godt ud her i min lille lejlighed.

I dag flyttede sofaen “hjemmefra” så jeg har fået en vildt upraktisk én som midlertidig afløser. Den er slet ikke siddevenlig, da der endda er armlæn imellem siddehynderne, så her til weekenden skal mig og en veninde på sofa jagt. Jeg har skrevet på et par stykker på dba.dk, men derinde er folk så dårlige til at svare tilbage på henvendelser, så regner ikke med at det er noget der bliver til noget. Så nu går man og overvejer om man skal købe nye møbler (har jo forelsket mig i en sofa fra IKEA) og så bare købe lidt ad gangen. Der koster det jo en tand mere end hvis man køber brugt :P Jeg vil jo også have en anden seng, men den må nok vente lidt så :) I hvert fald vil jeg nok leje en varevogn i weekenden, hvis jeg finder noget jeg kan lide, og så få det med hjem på den måde. Hvis jeg ikke finder nogle møbler lige her og nu, så har jeg kigget på lidt andre småting, som ville gøre hjemmet lidt mere hyggeligt.. Men ja – en ny sofa og en mindre seng er nok 90% af det ha ha

ikea_wantsies Andre ting jeg godt kunne tænke mig, er nogle gardiner, en ny toiletbørste – Fenja er meget legesyg ha ha – og så en ny plaid. Den jeg har er ikke ret stor, og jeg vil helst kunne kravle godt og grundigt ind under sådan én, når jeg absolut skal bruge en :) Gardiner skal jeg nok have 3 af dog, da jeg jo har et enormt vindue. Det fylder jo hele værelset :) Og jaeh – gardingstang oveni … Så det bliver jo en dyr omgang, som under alle omstændigheder skal jeg nok dele indkøbet op over en masse gange .. men hyggeligt – det skal det nok blive til sidst :)

A bit better ..

Bedst som man sad og gravede sig længere og længere ned i kuldkælderen, fik man besked på fb om at nu lå det næste afsnit TWD klar. Hentede det ned, og nu er humøret tilbage i top igen. Sådan! Og seriøst – som jeg skrev sidst, så bliver det bare bedre og bedre. Klippet på billedet foroven, er fra afsnit 2, fra resumé delen i afsnit 3..

Jeg kan seriøst ikke vente til næste mandag o.O

Tough Day..

 

I dag har været en hård dag, så jeg er slet ikke kommet nogen steder alligevel. Ved ikke om det var hele IKEA dealen, der væltede læsset lidt for mig.. Jeg har haft mareridt hele natten, vågnet og været ked af det, drømt om ting der er sket og haft det generelt modløst hele dagen. Heldigvis viser det sig så, at jeg slet ikke behøver tage ud i IKEA alligevel, så det er jo altid noget. Det ville nok have været for hårdt, specielt med tanke på at den gamle lejlighed jo ligger på vejen derud. Det er jeg ikke sikker på, at jeg ville have kunnet holde til. For selvom det var mig der stoppede forholdet denne gang, og selvom jeg ved at jeg har/får det meget bedre sådan her, så savner man jo stadig rigtig mange ting.

Tror bare jeg skal smide noget film på computeren, og kravle under dynen resten af dagen.. Det er ligesom det eneste man kan overkomme i disse dage..

 

dots64