Nu kan det jo snart være..

Det kan være at der kommer bil til, i den snarlige fremtid. Det ville jo være lækkert, og jeg glæder mig helt til at skulle ud og se hvad markedet har at tilbyde. Jeg hælder mest til at købe brugt, da det jo er en tand billigere, men samtidig frister tanken om at være den første ejer af en bil, virkelig også.

Der er rigtig mange mærker, som jeg faktisk ikke var fan af som yngre, men som jeg syntes laver rigtig flotte modeller i dag. Jeg må indrømme at jeg er lidt lun på bilen på billedet til venstre, en Toyota Aygo.. Den er lidt lækker, og farven er også indbydende, omend jeg normalt foretrækker sorte biler :)

Nu er det heldigvis ikke lige her og nu det skal ske, det varer som sagt lidt. Men det sker, og det er jo det vigtigste. Der er nok nogle af Jer, der har fulgt min blog i mange år, der har læst en del indlæg om netop biler, som jeg godt kunne tænke mig at have. Endelig kan jeg skrive et indlæg, og virkelig vide at det sker.

Det er næsten helt surrealistisk, men på den gode måde. Jeg elsker også siden – Viabiler.dk – som jeg har fundet netop denne bil på, også fordi at de tilbyder salg af brugte biler, hvilket jo også kan gå hen og blive noget jeg vælger at gøre til den tid. Det kommer jo faktisk helt an på hvor meget jeg når at spare sammen inden :) Til den tid, har de nok også fået endnu flere lækre modeller ind, som jeg kan sidde og prøve at vælge imellem ha ha

Jeg glæder mig sådan til at igen være uafhængig af busplaner, klippekort og alt det pjat. At have bil – selvom det ikke bliver mig der sidder bag rattet – er guld værd :)

Der sker sager.. !

Jeg dater en rigtig dejlig mand. Jeg får løn i morgen. Jeg skal i byen fredag, ikea lørdag. Det er lækker mad på menuen i aften (både forret og hovedret!). Jeg har fået bestilt større tv pakke og jeg er ved at få lavet planer om lejligheden. Jeg fik sendt adventsgaver afsted i går, de kom frem i dag (yay!) ..

Livet er godt nok dejligt <3

Naughty Christmas anyone?!

temashop_IMG

Julen står for døren – det skal fejres :) Jeg skal jo ikke selv være hjemme her til jul, ellers ville jeg nok have købt noget smart tøj til udklædning, og deltaget i nogle fester. Jeg har jo en her den 28 november, men jeg tror desværre ikke den kræver kostume – hvilket er lidt øv, da jeg er lidt vild med engle kostumet ovenover. Heldigvis er det jo et relativt anvendeligt kostume, så det ville jo kunne bruges til andre festligheder også :) Eventuelt til en eller anden Halloween fest næste år?! Det har jeg endnu ikke deltaget i, så det kunne være super fedt, at gå som zombie engel eller andet spas ha ha

Jeg har før været inde på TemaShop og lure, og jeg må indrømme, at jeg altid finder noget lækkert der frister pengepungen. For tiden går jeg jo og er ufattelig træt af mit hår, der vokser hulder til bulder, og jeg har da været inde og snuse rundt i hvad de har at tilbyde af parykker derinde, en del gange efterhånden. Om jeg køber én, er jeg dog ikke sikker på – det er jo trods alt penge for noget som snart er groet ud selv. Men ja – man fristes jo alligevel. I bund og grund, kunne jeg jo bare købe en fin lille nissehue at have på hi hi

Game Time.. oder was?

gametime

Åååh jeg sidder her og lurer på Toys’R’Us og deres spil sektion. Jeg savner godt nok at have en spilkonsol for tiden. Specielt fordi vinteren står for døren, og mørket falder på. Engang imellem bliver det jo lidt for trivielt med film om aftenen, og det kunne jo være hyggeligt at smide sig i sofaen og spille noget COD eller andre dejlige spil. Som regel er jeg jo altid hooked på lidt bilspil ala Need for Speed, eller spil som Tekken. Nu har jeg jo haft Xbox før, men ender altid med at sælge dem.

Det er mange år siden jeg har haft en Playstation, mener det var 2’eren vi havde hjemme dengang. 3’eren skulle vidst også være udmærket, og den er vel også faldet i pris nu hvor Playstation 4 er kommet. Så den ville jo være en mulighed at have stående herhjemme. Det er også lækkert at de kan afspille Blu-Ray.. selvom jeg ikke ejer nogle film i det format, så kan det jo hurtigt ændre sig. Kvalitetsmæssigt er det jo meget bedre end hvad en almindelig HDMI afspiller kan slippe afsted med :)

Glæder mig helt til løn i denne omgang, for jeg vil da helt sikkert smutte forbi deres butik. Jeg planlægger faktisk et smut til Ikea i weekenden, for lige at købe nogle få enkelte ting jeg – stadig – render og mangler, og så kan man jo passende gå ind og se om det var noget man ville bruge lidt penge på. For ja – det er jo hyggeligt, specielt når man har nogen at spille med n_n

Har du én? Hvilken én foretrækker du, og har du et yndlingsspil? :)

Nyt til mobilen?

zenji_Img

Jeg har virkelig døjet med mit mobil abonnement her på det sidste. Ja faktisk siden jeg købte min iPad – jeg har haft fat i kundeservice op til flere gange i sidste uge, og jo, til sidst fik de det da også til at virke. Meen må da indrømme at det irriterer mig gevaldigt, at tingene ikke fungerer som de skal, særlig når man går og betaler en pæn slat til det. Derfor må jeg jo indrømme, at jeg går og lurer på lidt andre abonnementer, og jeg har efterhånden hørt en hel del positivt om Zenji. Og jeg må da indrømme at de gavekort man kan få frister en hel del – jeg mener, gavekort kan man jo altid bruge hi hi

Jeg har jo selvfølgelig nogle krav, det er vigtigt at det er et billigt mobilabonnement, at det er en relativ stor internet pakke, SMS’er og MMS’er skal indgå i prisen. Ja faktisk alt som står ovenover. Det eneste der trækker lidt ned, er at der ikke er musik.. Men ok – igen, der opvejer gavekortene jo nok.

“Med andre ord er der ingen grund til bekymring over et for højt forbrug, uforudsete regninger eller lange bindingsperioder. Tværtimod bliver du forkælet og taget seriøst.”

Altså.. det med forkælelsen lyder jo enormt lækkert, og jeg kunne godt klare noget “gratis” kaffe fra Baresso eller nogle gratis bio billetter i ny og næ. Såeh jeg må vidst gå godt og grundigt i tænkeboksen, og overveje om det musik jeg har i mit nuværende abonnement – men faktisk ikke kan bruge pt. – er værd at blive hængende for. Hmm..

Let’s go to the movies..

 

I morgen skal jeg endelig ind og se Interstellar. Jeg er blevet inviteret i biografen af en fyr jeg har snakket med i et stykke tid nu. Så ja – det er vel vores første date vi skal på. Jeg glæder mig – også til at se filmen, da jeg har hørt at den skal være rigtig god :) Jeg måtte vælge tid og sted (og også film faktisk), så jeg valgte at vi skulle til Lyngby. Selvom han kommer et stykke vej herfra, så var det fint med ham – og det er jeg da glad for, for jeg skal jo selv komme derhen ha ha. Og ja – jeg er ikke meget for at skulle tage med busserne herude – de kører ret ustabilt for tiden, så jeg vil hellere tage min cykel. Det bliver så en sen forestilling, men det er helt ok. Vi mødes et par timer før, inde i Lyngby, og skal gå og fordrive tiden, snakke og lære hinanden lidt bedre at kende :) Pyha – nerverne driller bare ved tanken ha ha

Jeg vil samtidig få sendt den pakke, som jeg skal sende til Mette, med hendes adventgaver. Jeg fik mine fra Jeanette her i går, og fik lov til at åbne den store pakke, som de små ligger i. Og uuuuuh kan jeg hilse og sige. Det dufter af et eller andet, og der lå også gaver til Fenja kunne jeg se. Jeg glæder mig helt vild til december nu, og ender nok endda med at ville have mig et lille juletræ, selvom jeg faktisk slet ikke havde intentioner om det i år ha ha. Nok mest fordi jeg tager til jylland over julen. Mig og Fenja skal på mini ferie hos Signe :D For jeg har indset at hun ikke kan blive hjemme – den kat er alt for afhængig af mig til at hun kan klare sig så længe. Jeg må jo ikke engang gå i bad uden at hun kalder og vil med ha ha

Nå.. dagen i dag er ved at være “overstået”.. jeg har fået lavet lidt småting herhjemme, gjort klar til i morgen osv, og nu vil jeg smide mig i sofaen og se Supernatural.