Lidt at smile på <3

  

Hvem er det lige, der har verdens dejligeste (og mest irriterende) lille prinsesse?! Det er mig – nemlig. Ah – vi er vel alle sådan, os med dyr (og børn for den sags skyld) – vores egne er de bedste, flotteste, dejligste osv osv.. Men i dette tilfælde passer det ;) Min lille pestilens er den bedste lille pestilens i hele verdenen <3 Vejret er gråt udenfor, og mit humør har været lidt low her de sidste par dage, så det hjælper altid at lege lidt med Fenja, sidde og betragte hende, og kigge igennem billeder af hende. Og I skal jo ikke snydes :) Ellers er weekenden jo startet. Jeg er træt for tiden - det hænger sammen med vejret, så jeg vil slappe af så meget som muligt. Har noget vasketøj der skal ordnes i morgen, men ellers er det kun afslapning på skemaet. Ah - vi skal måske over og besøge M‘s forældre et lille smut, men de bor jo også bare rundt hjørnet herfra, så det overlever jeg nok n_n

Noget andet, som får humøret op, er selvfølgelig TWD. Fik set det nyeste afsnit i dag, og nu kan jeg slet ikke vente til på mandag, hvor afsnit 11 lander herhjemme. For min skyld må denne serie gerne fortsætte i en evighed. Der er jo rygter om at der er planlagt 12 sæsoner, så der er jo en del afsnit tilbage at glæde sig til, må man sige n_n En anden serie jeg er begyndt at se, er The 4400. Ikke helt så fantastisk som jeg havde håbet på, men den er ved at have fanget mig efterhånden :) Er vel nået til afsnit 5 eller 6 i første sæson, så den fordriver jeg tiden med, medens jeg venter på nye afsnit af TWD og Better Call Saul. Sidstnævnte udkommer om tirsdagen på Netflix, så der er også ventetid. Pyha.. jeg hader ventetid ha ha

Og i dag bliver min Loot Crate sendt fra USA. Glæder mig som et lille barn, og glæder mig også til at se, om det er de 200 kr værd, som pakken har kostet i det hele. Jep, jeg er godt klar over at der kan tilkomme told udover den pris, men nu må vi se :) Regner med at der vil gå lidt tid før jeg modtager den, men når den lander, så vil jeg helt sikkert spamme IG, FB og Twitter med billeder ha ha

Nå.. jeg vil til at smide en serie på, slappe af og vente på at M kommer hjem, så at vi kan smutte over i Netto og handle ind. Aftensmaden er jeg dog ikke blevet klogere på. Har ædt så meget de sidste 2 dage, at jeg knap nok kan overkomme andet end en lille salat eller lignende ha ha

Fifty Shades of Grey

WP_20150212_05_06_01_Pro

“I filmen ‘Fifty Shades of Grey’ indleder den litteraturstuderende Anastasia Steele et seksuelt forhold til den mystiske mangemilliardær Christian Grey.

Den magtfulde og dragende mand er ikke blot underligt reserveret men også yderst kontrollerende. Dette standser dog ikke Anastasia i at forsøge at komme ham nærmere.

Til sin overraskelse finder hun ud af, at Greys dominerende væsen også har indflydelse på hans noget usædvanlige sexvaner, og snart må den seksuelt uerfarne unge kvinde træffe en beslutning om, hvor langt hun egentlig vil gå for at tilfredsstille Mr. Grey.”

Jeg er nok en af de få, der helt mangler at hoppe med på Fifty Shades of Grey bølgen. Det er ikke første gang jeg er så længe om at blive grebet af noget, jeg havde det på samme måde med Twilight. Jeg læste først bøgerne efter den første film. Mon det vil blive det samme efter den første film, som lige har haft præmiere? Man kan jo aldrig vide.

Jeg syntes også det er vildt, så meget merchandise som er dukket op fra forskellige firmaer. Man kan jo få alt fra eksklusivt sexlegetøj til mascara og neglelak. Det syntes jeg er rigtig sjovt, specielt hvis det ender med at være en film som man kan lide :)

fifyshades_IMG

 

Om jeg kommer ind og ser filmen, eller får læst bøgerne, er svært at sige – men indtil da, kan jeg jo sidde og finde flotte ting på nettet, som hører til brandet :) Hvem ved, det kan jo være der dukker noget op, som jeg absolut ikke kan undvære :)

 

Godt køb..!

Mine nye vinterstøvler fra Spartoo, som jeg købte straks inden min ferie, viste sig at være en rigtig god investering. Selvom de ikke kostede alverdens, så gjorde de arbejdet jeg håbede de ville – de holdt mine fusser varme under hele ugen. Dog kunne isoleringen have været en smule bedre, men det var ikke værre, end at et par tykke sokker udover de almindelige, kunne klare det. Behagelige at gå i, og nemme at komme ind og ud af. Jeg døjede heller ikke med sne i skoene, så mine tæer var tørre efter alle ture ud i snedriverne.

Her for et par dage siden vaskede jeg så mine kondisko, og resultatet var slet ikke som jeg havde håbet. Det kunne de slet ikke lide, og det endte med at de røg ud. Snørebåndene trævlede helt og sålen løsnede. Ikke lige hvad man regner med vil ske, med et par sko til over 800 kr. De blev købt igennem arbejdet, så bliver nødt til at få et andet par istedet for. Har så overvejet at købe et par selv, som jeg så kan bruge både herhjemme og til træning.. og som kan holde til at blive vasket ha ha. Helst vil jeg jo have et par fivefingers igen, men jaeh.. de koster jo en god slat penge :) Nu må vi se hvad jeg ender med at vælge :)

So much stuff..

 

Åååh lige for tiden kører det bare for mig. Jeg har endelig taget mig sammen og fået meldt mig til 2 ting som jeg virkelig har haft lyst til.. den ene i længere tid end den anden dog ;P Jeg har fået meldt mig til Loot Crate – noget jeg har gået og haft lyst til i et par år efterhånden. Jeg håber virkelig på nogle lækre samlerobjekter, og jeg går og overvejer at lave videoer af de forskellige ting jeg får, eventuelt lave en unboxing video af kassen og dens indhold. Det skal jeg lige overveje et par gange dog, for jeg kender jo mig selv – jeg er virkelig ikke god til at lave videoer på “kommando”.. men nu må vi se hvad det ender med :)

Jeg har også fået meldt mig til fitness igen. Her i Glostrup ligger Glostrup Fritids Center jo, og de har fitness center nede i kælderen. Jeg kunne vælge imellem 2 forskellige medlemskaber, det ene kostede 299 kr og gav adgang til svømmehal, fitness og bad/omklædning og så ét til 139 kr, hvor man så kun får adgang til fitness. Det er rigeligt for mig, for nu i hvert fald. Jeg overvejer dog at skifte til det fulde medlemskab fra næste måned, men har ikke helt besluttet mig. Jep. Jeg er åbenbart meget ubeslutsom lige i dag ha ha..

Ellers har jeg det pragtfuldt – as always. Kom jo hjem fra Sverige i lørdags, og har bare taget den med ro siden da. Jeg er også alene på arbejdet for tiden, da min kollega er på ferie. Så det er også en tand hårdt, men det går jo over igen n_n

Nå.. det nyeste afsnit af TWD er landet her til aften, jeg venter dog til en anden dag med at se det – M er ikke fan af serien, så jeg timer det til aftner hvor han hænger ud med sine venner, så han slipper for at gennemlide det n_n Så om lidt tror jeg vi hopper i seng, smider Discovery på tv’et og ser survival serier resten af aftnen .. åh og apropos serier – jeg blev super lykkelig i forgårs, da jeg fandt ud af skaberne af Breaking Bad har lavet en spin off serie. Og så endda med en af mine favoritter som hovedperson – Saul. Serien hedder Better Call Saul, og handler om hans liv optil hændelserne i Breaking Bad. Og indtil videre er jeg virkelig positiv angående serien. Den er virkelig god :)

Jokkmokk vol. II

 

Har haft en rigtig hyggelig dag på farten, med M og min mor. Vi har været ude og set på markedsforberedelserne her i byen – min gamle skole havde skiltet med udstilling, men det begyndte først i morgen, og så har vi besøgt lidt familie og venner. Og så var vi lige forbi museet her i byen, hvor vi “kom til” at bruge en del penge i deres souvenir butik, bl.a fik jeg købt hættetrøjen ovenover. M fik købt noget hudolie lavet lokalt og en hue med samme tryk ( + et rensdyr) som på min hættetrøje. Og så fik jeg købt fødselsdagsgave til M‘s niece, som vi skal ud og fejre på lørdag, lige efter vi er kommet hjem :)

Om lidt skal vi til at se film, og så er det ellers på hovedet i seng. I morgen er det tidlig op, og til marked, mødes med gamle klassekammerater, og købe lidt småting og så bærer det ellers afsted til Heden, hvor vi skal være de sidste par dage :)

Having a blast..!!

 

Som I nok kan se på indlægget tidligere, så hygger vi os gevaldigt heroppe i det kolde nord. Vi har pt. fået over 113 cm sne og det sneer stadig. Virkelig hyggeligt, og M har rendt og hjulpet min storebror med at rydde gårdspladserne for sne i flere dage efterhånden hi hi.. Nu er vi så kommet til Jokkmokk – i dag – hvor vi skal slappe lidt ekstra af inden det bærer afsted til Heden igen, om et par dage. Dagen i dag er så gået meget med at køre i bil – hvor vi fik set 1 elg (sådan!) og så har vi bare været på det “traditionelle” vintermarked samt ude og handle. Markedet var lidt en skuffelse, det var nok 5 boder der solgte bjørn og rævskind, rensdyrhorn og lidt forskellige urtesalte. Så det var ikke lige det jeg havde håbet på, desværre. Det var ellers det marked jeg havde glædet mig til at opleve, da det er ret nyt heroppe. På torsdag starter så det vintermarked jeg husker fra jeg var yngre, så det når vi lige at opleve inden vi smutter herfra :)

I morgen skal M og mig ud og gå, regner vi med. Der er som sagt rigtig meget sne heroppe, og de har haft svært ved at holde stierne i skovene ryddet så det kan være det bliver udskudt til en anden gang. Men vi vil gerne op og se udsigten fra Storknabben, og så skal vi ud og besøge min moster samt en af mine mors veninder. Og om lidt tror jeg at vi skal smide os og se en film, og så vil jeg i bad på et tidspunkt. Dagene går dejligt langsomt, og jeg nyder hvert et øjeblik jeg er heroppe n_n Og M er blevet godt og grundigt godkendt af familien – ja det er faktisk lige før jeg ikke må have lov at tage ham med hjem igen hi hi