Min nye jakke <3

spartoo_IMG

Jeg e l s k e r min nye sommerjakke fra Spartoo. Jeg har haft den i et par uger, og den er lige tilpas. Den er dog desværre ikke regntæt, så der må jeg ty til min anden jakke, som jeg fik fra sådan et blad-abonnement på et tidspunkt. Men ellers – fuldt ud tilfreds med den :) Den har kun to meget tynde lag stof, og en dejlig stor hætte. Lommerne er i ret ok størrelse, men fordi den ikke er vandtæt så tør jeg ikke have mobilen deri ha ha. Det er så også denne jakke jeg regner med at tage med til Sverige i år, der burde den være lige tilpas :)

Eneste jeg mangler for at være klar til at rejse, er nogle nye sommerbukser og så vil jeg gerne have fingrene i en ny bikini. Min gamle hvide (den strikkede) er blevet gammel og slidt, samt misfarvet af at have badet i søerne sidste år ha ha. Så note til mig selv – ikke købe en hvid badedragt/bikini denne gang :)

Ellers går det meget godt her. Er ved at planlægge nogle ændringer i lejligheden, lidt nye møbler og andet godt. Men det er et større projekt, så vi deler det ligesom op i etaper :) Lige for tiden er fokus på at få stuen “opgraderet”, som jeg jo også har nævnt før. Glæder mig til at komme igang sådan rigtig, og så vise jer hvad vi render og foretager os :)

Nu vil jeg se film færdig, drikke en kop lækker kaffe fra min nye Tassimo maskine (looooove) og så ellers komme nogenlunde god tid i seng. Arbejdet kalder jo igen i morgen tidlig :)

Jeg vil slutte med en lille smule Instagram billeder.. bare for stemningens skyld ;P

  

That would have been nice

Det ville dælme være dejligt at have bil i disse dage. For hold da op, hvor er det besværligt at transportere flyttelæs på cykel ha ha. Jeg prøvede at lokke nogle kollegaer til at køre mig hjem, men de havde desværre andre planer. Så det blev en hård tur hjem, og med bussen bagefter. Nu er mine arme trætte, og jeg sidder bare her og drømmer om at eje et kørekort og en bil.

Jeg sidder samtidig også og kigger på biler til leasing, da jeg overvejer at leje en bil medens min mor er her i ferien. Det er jo fedt hvis vi lige vil ud og opleve noget, så vi kan slippe for offentlig transport. Jeg har jo før fortalt om siden viabiler.dk, og ja – det er selvfølgelig der jeg sidder og klikker rundt igen (se her). Men som altid er det jo svært, og det er jo også penge som jeg muligvis hellere vil bruge på andet.

Nå, men det er jo heller ikke ferie endnu, så jeg har masser af tid til at beslutte mig i. Det kommer jo også an på hvis min mor er frisk på idéen eller ej ha ha. Nu vil jeg ihvertfald få slappet lidt af, hvilet lidt i de ømme muskler og bare nyde at være hjemme :)

Sponsoreret1

Let’s get out of here..!

 

Så var det på tide at rykke ud af den lille 1 værelses på arbejdet. En kollega til mig stod pludselig og manglede tag over hovedet ved udgangen af denne uge, så jeg sagde at han godt måtte låne min “lejlighed”. Han aner ikke hvor længe han bliver nødt til at blive boende – det er vidst noget med at ham og kæresten søger ny bolig, men ikke har haft stor succes med at finde noget. Og så er det jo rart at man kan få husly et andet sted (som samtidig sparer på transporten til og fra arbejdet ha ha), selvom det har betydet at jeg har knoklet som en gal for at blive færdig med at pakke de sidste 2 dage :P

Nu er det – næsten – færdigt, jeg mangler bare nogle småting og så en lille rengøring, og så afleverer jeg nøglerne på fredag. Det føles vildt dejligt, men samtidig også lidt vemodigt – det har været en herlig tid, og jeg har nydt mine mange måneder derude. Tænk – jeg har faktisk haft den i et år, selvom jeg ikke har boet der hele tiden :)

I morgen skal jeg slæbe nogle ting med hjem på cykel. Det bliver nok nogle af Fenja’s ting, da de er nemmere at transportere på cykel og i bussen, end flyttekasser og andet kæmpe. Men det er hun jo nok bare glad for, for hendes lille hjerte-kradsetræ er ved at blive godt slidt op. Så jeg tror hun savner sit store kradsestativ, og dens huler og platforme.  Jeg glæder mig :)

Grafitti <3

dsc_9726red_1

Jer der har fulgt mig længe, ved også at jeg er en sucker for grafitti – når det er ordenligt lavet vil sige. Jeg har i flere år gået bag stationen i Lyngby, og har kigget på stationsbygningens grimme, grå og dårligt tagget mure. Nu hvor jeg ikke længere bevæger mig i de områder, så har de lavet det hele om ha ha. Hele stationsbygningen er jo blevet renoveret, så den er mere moderne og tiltalende, og det har virkelig været tiltrængt må jeg sige. At Kiwi også har åbnet i den ene ende, var også noget jeg opdagede ved et tilfælde, da jeg kørte igennem i bussen for et stykke tid siden. Og jeg må da indrømme, at det virkelig har været god “reklame” for dem, at få malet deres firmalogo bagpå stationen. Og så pyntede det jo også gevaldigt :)

Firmaet bag er Vangsgaard, og hvis du er interesseret i hvad de ellers render og laver af kreative ting, så tag og klik her og læs mere. Personlig syntes jeg det er snyd, at nogle mennesker kan være så kreative ha ha.. Men uden dem, ville der jo ikke være alt det pæne at kigge på, i bybilledet. Ih, det er faktisk lige før jeg får lyst til at tage til fernisering igen i år, så jeg kan nyde flere mesterværker malet med spraydåse :)

Nu – kaffe :)

Sponsoreret1

Getting things done..

kraft-box-with-doily-twine-trim1

God morgen derude. Nu er det er ikke lang tid til det er ferie. Jeg glæder mig, men begynder også at tænke lidt på hvad jeg skal have med, hvilke tasker jeg skal pakke og så er jeg ved at finde småting til familien deroppe. Gaver vil sige. Indtil videre har jeg et par småting liggende, som jeg vil have pakket ind. Eneste gavepapir jeg dog har liggende, er julegavepapir – og det går jo ikke rigtig ha ha. Så nu er jagten gået ind på at finde nogle flotte og unikke gavepapir, som jeg kan nå at få fingrene i, inden det er for sent :) Og som I jo allerede ved, elsker jeg at finde flotte ting på nettet. Og det har ikke været nogen undtagelse i dette tilfælde. Billigemballage.dk er et af de steder :)

Jeg har altid hygget mig med gaveindpakning – det giver nærmest ligeså meget indre ro, som yoga ville give andre. Så dette lille “projekt” går jeg og hygger mig gevaldigt med. Af gode grunde kan jeg så ikke skrive hvad gaverne indeholder – det duer jo ikke at overraskelserne bliver afsløret for tidlig :)

Som sagt mangler jeg stadig nogle gaver, som jeg tror jeg vil få på plads i løbet af de næste 14 dage. Idéer er der jo altid mange af, så nu skal jeg så bare beslutte mig for hvad det skal være :) Og hvis jeg husker det, vil jeg selvfølgelig dele gaverne med jer, når de er afleveret :)

Nu – vil jeg se lidt LA Ink, og drikke min kaffe. Ha’ en fantastisk dag derude :)

Sponsoreret1

 

Noget nyt?

Vi kigger på mange nye ting for tiden. Det er så hyggeligt at skabe et nyt hjem, med nye ting og hvor man går ud og finder ting i fællesskab, udfra hvad man begge kan lide. I love it! :)

Vi har blandt andet købt nyt fjernsyn her for nylig, og næste projekt bliver nok en ny sofa med tilhørende sofabord. Men indtil da, er der jo altid lidt småting man kan udskifte og fornye. Noget vi virkelig står og mangler, er matchende spisestel. Som det er nu, er der nok af det, men det er stort set alt sammen af forskellige mærker og fra alle mulige stiltyper. Det er lidt trist engang imellem, da det jo giver lidt mere harmoni, at tingene matcher. I hvert fald for mit vedkommende :)

Selvfølgelig ville det nok være nemmere at bare smutte ud og købe noget tilfældigt, men jeg står og kunne faktisk godt tænke mig noget af en rigtig god kvalitet, og som gerne må skille sig lidt ud :) Magasin.dk har f.eks. virkelig mange flotte ting fra Kähler – et mærke som jeg fornylig blev gjort opmærksom på, og forkelskede mig lidt i, for at det ikke skal være løgn.

Med alderen er jeg blevet mere bevidst om mit hjem, hvad det skal udstråle og hvor vigtigt det er, at have ro i sine omgivelser. Hvilket jo nok er en af grunden til at designet foroven tiltaler mig sådan. Det er stilrent og klassiskt, og den stil som lejligheden ender med, ville passe perfekt med denne type udsmykning :)

Uff – jeg glæder mig helt til at se det færdige resultat :)

Sponsoreret1

Åh, at ligge på en dejlig varm strand og bare nyde solen og paradis. Det kunne jeg bruge lige nu. Det er dog længe til ferie, og der skal jeg så “bare” op til nordsverige (omend det temperatur mæssigt føles som Thailand fra tid til anden ha ha), så det er jo altid rart at sidde og drømme sig væk ved at google løs.

I forbindelse med dette kom jeg til at finde ind på TopTours.dk, og der blev jeg altså hængende. Elsker at lære nye ting, og ville elske at have mulighed for at rejse til eksotiske steder fra tid til anden. Indtil videre må det dog blive ved drømmen, men det skader jo ikke at få lavet en liste over mulige rejsemål, allerede nu :)

Netop Thailand har jeg drømt om at besøge i en del år efterhånden, ja der var jo sågar endda en periode hvor jeg overvejede at flytte derned. Det er dog sat på stand by efterhånden, men det kunne nu stadig være en stor oplevelse at komme derned :)

Klik her og læs mere hvis du også har en lille drøm om at komme ud og opleve nye ting, natur og kulturer :) Jeg håber ihvertfald at jeg kan komme derhen snart, og krydse netop den drøm af listen :)

Sponsoreret1