Endelig ferie ..

image

Ah så var det endelig dømt ferie for mit vedkommende. Efterhånden også ret tiltrængt, så jeg glæder mig virkelig meget til at få hvilet ud og hygget mig sammen med nære og kære.

Havde lagt lidt planer om at få indkøbt lidt til lejligheden i dag, men da jeg fik fri åbnede skyerne sig og det var ikke lige noget jeg havde lyst til at opholde mig ude i mere end højst nødvendigt. Så dagen i dag har bare drejet sig om at nyde at det er fredag og taget den lidt med ro. Som Martin siger “man skal jo også kunne mærke at det er fredag” ha ha

Klokken er ved at være mange, så det varer nok ikke så frygtelig længe før vi skal krybe til køjs – i morgen skal vi i Jysk og købe nye rullegardiner til værelse og køkken. Fik også købt sådan en elektrisk vinduesskraber/støvsuger, så jeg render og pudser vinduer på må og få n_n den skal også luftes i morgen :)

Nu vil jeg sige godnat .. godnat ;P

Så færdig..

image

Åh hvor er jeg færdig nu ha ha… vi har fikset og været igang med gæsteværelset det meste af dagen, og nu er vi næsten færdige til lidt maling osv. Det bliver så fint, gør det :)

Martin er lige kørt for at reparere en bil, så jeg sidder lige 5 minutter inden jeg skal rydde det sidste op. Og så er det næsten sengetid ha ha ..

Nå, jeg må vidst hellere komme igang. Inden jeg slapper for meget af og ikke gider n_n

2 dage tilbage..

image

Hvor komiskt er det ikke, at jeg efter det tidligere indlæg, kom helt væk fra de der daglige indlæg jeg snakkede om ha ha. Ej, min kollega er på ferie i disse dage, så jeg har bare haft rigeligt at se til. Men efter i morgen er det min tur n_n 3 uger fri, og min mor kommer på søndag. Martin og mig er ved at få gjort hendes værelse klar, jeg mangler dog lige at få købt ny dyne og pude, så det vil jeg få gjort her en af dagene :)

Glæder mig enormt meget, også til at få tid til at fikse lidt derhjemme. Vi har fundet så mange lækre gulve og møbler, så vi er blevet lidt i tvivl om hvad vi skal ende med at have. Men nok om det – dette var egentlig bare et hurtigt lille kvæk herfra. Nu skal jeg videre i dagens agenda. Gulvene skrubber jo ikke sig selv ha ha

Udpluks vrøvl

  

  

1. Nyt legetøj til mobilen. I LOVE IT! 2. Blomster ved vejkanten, på vej på arbejdet. Dejlig dag ❤️ .. 3. Kær lille edderkop.. ja I læste rigtig ha ha 4. Sørme mig selv – håret er ved at blive langt wuhuu 5. Fiine Skipper og hans dame ❤️ 6. Fordi Fenja skal med ha ha

De sidste par dage har jeg gået og overvejet om dette domæne skulle blive eller afsluttes. For ja, som I jo nok har opdaget, så er lysten til at skrive (ja bare det at tænde computeren) fløjet fra reden. Ej, det er vidst lidt overdrevet. Men jeg tror det er meget normalt at man overvejer dette i ny og næ, når man har en blog. Specielt hvis man har haft den længe, normalt plejer at være ret ferm til at få smidt indlæg ud med jævne mellemrum osv. Når man så rammer “muren” eller bare ikke kan finde inspiration til noget fornuftigt, så er det vel bare en naturlig reaktion.

Jeg besluttede mig nærmest for at lukke den ned fra i dag af – men ved et tilfælde skulle jeg lige tænde min computer for at se en livestream fra Oculus. Og bare det at tænde op for computeren, fik mig straks til at ville ind og skrive et indlæg – hvilket jo må betyde, at jeg inderst inde ikke vil af med mit domæne ha ha

For at få sparket mig selv igang, vil jeg sætte mig ned og lave en liste over indlæg jeg længe har gået og overvejet, og så vil jeg prøve at få taget mindst 2 billeder hver dag, som kan bruges i et indlæg. Et eller andet sted, føles det bare så forkert at skulle planlægge sine indlæg, men samtidig er det måske også en meget god måde at komme igang igen – så at man til sidst ikke behøver at planlægge det mere :)

Der er nogle andre ting jeg går og overvejer for tiden dog, nogle ting som jeg både gerne vil men samtidig slet ikke har lyst til. Svært at forklare, men nu hvor mit vægttab atter er i fuld flor, så går jeg og overvejer at vende tilbage til veganismen. Hele kroppen er begyndt at skrige efter det, og skabe sig i forhold til “almindelige” hverdagsting såsom mad og kemikalier. Noget blev åbenbart “rettet” da jeg var veganer sidst, og sådan skal jeg åbenbart bare være nu ha ha.. Problemet er så, at bare ordet veganer får det til at vende i maven på mig. Jeg har jo bragt det op et par gange før, men som sådan aldrig uddybet det. Om det nogensinde bliver uddybet, aner jeg ikke, men ja.. som det er nu både tiltaler og frastøder tanken om at vende tilbage til denne livsform mig så uendeligt meget. Én ting jeg ved med 450 % sikkerhed, er at jeg aldrig vil være en del af det danske netværk af veganere. Selvom jeg ved at der findes mange rigtig søde personer, så findes der virkelig også det modsatte. Og dem har jeg så åbenbart været så uheldig at møde flest af. Så det er ligesom slået fast – I’m doing this on my own. Jeg har intet ønske om at blive kendt i den veganske verden som blogger eller noget som helst. Selvfølgelig ved jeg også, at jeg ikke kan stoppe folk fra at læse med (det er jo en fri verden vi lever i :) ), men jeg vil holde mig helt ude af alt det der.

Og om jeg bliver full blown veganer igen, ved jeg heller ikke med sikkerhed endnu. Det jeg ved, er at min krop havde det fabelagtigt på den kost, og min krop fortjener lidt forkælelse. Savner også nogle retter som jeg stiftede bekendtskab med førhen, så dem vil jeg også glæde mig til at genskabe her hos M..

Noget andet som sker i livet for tiden, er jo at vi så småt er gået igang med at få ordnet lejligheden. Planerne er stadig enorme, men vi har ligesom måttet indse at vi må tage det i mindre etaper, for ellers varer det et stykke tid ha ha. Nogle ting har vi allerede fået fikset og opgraderet. Nyt fjernsyn, nye lameller til vinduerne og så er der ved at komme aftale i hus, om noget maling. Så mangler resten af møblerne, muligvis nye gulve og så renovering af både køkken og bad. Jo jo – vi skal nok nå det n_n

Dette indlæg blev som sagt vrøvlet. Men stadig bedre end intet indlæg, vil jeg tro. Og det har været et kært gensyn med det gamle tastatur. Måske man skulle gense det igen i morgen?! ;)

Nu vil kramme min kæreste, ae min kat på mavsen og så tror jeg at en kop kaffe og en god film er lige hvad der står på plakaten i aften.