Lazy sunday

Så sidder man lige her, ved spisebordet, og har lavet sig et lille arbejdshjørne. Det elsker jeg med at have en bærbar – man har ikke brug for et skrivebord, et fast arbejdssted – man kan bare rykke rundt og placere sig hvor man har lyst til at sidde lige i det øjeblik. Så lige nu sidder jeg her, Fenja sover på stolen ved siden af mig og Martin sidder og hører musik lige over for, i sofaen. Total søndags hygge. Vi var lige et smut i Bauhous tidligere, da vi havde købt en lyskæde i går, der vidste sig at være defekt. Vi fik den så byttet, og nu er den nye monteret. Under sofaen. Jep. Porno belysning under sofaen – det er et must have n_n

Ej, det giver en rigtig hyggelig belysning nede ved fødderne, og er også med til at gøre stuen lysere. For vi har endnu ikke besluttet os om de der lamper der ha ha. Vi har så valgt at købe en 5 m ledledning som så også kan skifte farve og effekt. I går var vi også forbi i Idé Møbler og fik endelig købt et tv bord. Vi har simpelthen ikke kunnet finde et i de mål vi gerne har villet have. Men så fandt vi de der MISTRAL moduler, og så kunne vi selv sammensætte det som vi ville have det. Så det fik vi ordnet i går.. De kommer så først engang i oktober, men det overlever vi nok ha ha. Når stuen så er færdig, så er det næste store projekt, at få styr på køkkenet. Helst ville vi have en helrenovering, men det er alt for dyrt lige nu, så det venter vi lidt med :)

Udover det, så er jeg stadig snottet, men satser på at kunne tage på arbejde i morgen. Hvis det nu skulle være hårdt som bare pokker, så må jeg jo tage den med ro og eventuelt tage tidligere hjem. Og så sidder jeg lige nu og installerer alle mine ting igen. Jeg fik jo formateret den her den anden dag, som jeg jo nævnte, så nu installerer jeg alt igen. The Sims that is ha ha. Denne gang kommer de dog på et andet drev, så de ikke påvirker selve computeren så voldsomt som de ellers har gjort før.

Så ja.. alt er godt, og nu vil jeg sætte mig hen i sofaen, med et tæppe omkring mig og så ender det nok med at vi ser en film eller to – det er jo trods alt søndag n_n

A fresh start

Jeg ligger syg for tiden, noget jeg havde håbet på at undgå at komme til at gøre i rigtig lang tid. Men da regnen kom, fik jeg våde føder og så gik der ikke lang tid, før snuen og feberen meldte sig. Så i dag har jeg bare været herhjemme, sovet længe og drukket varm kakao og spist æbler. Jeg har også fået formateret min computer, så nu har jeg en fresh lille baby, der bare knokler derud af. I like it a lot :)

I dag har vi ellers fået leveret et nyt spisebord og 4 stole – vi bliver dog nødt til at få byttet spisebordet, da vi har opdaget nogle fejl og ridser i glaspladen. Det duer ikke. Selvom det ikke er et dyrt designerbord, så vil man jo stadig have noget uden fejl. Og for et par minutter siden, ringede UPS endelig på døren. Vi har købt et 3 delt canvas billede, med skov tryk.

canvasSmarte er så, at der er et ur “indbygget” i det ene billede. Vi ville nemlig have et ur et sted i stuen, men vi kunne ikke finde et som vi syntes passede ind. Martin gik så i gang med at søge på nettet, og faldt over en side, hvor de solgte nogle ret unikke ting. Og der fandt han så vores “skovtryk” .. vi har godt nok ventet et stykke tid på den, den skulle have været her i går, men der var pakken strandet i Tyskland, pga dårligt vejr.

Nu mangler vi bare belysning, lidt mere pynt (farvede puder til sofaen etc.) og så et tv bord. Der har vi igen nogle specielle krav, som vi ikke har kunnet finde en løsning på, når det kommer til færdigproducerede skabe. Så nu står valget lidt imellem at få en tømrer til at lave et special lavet bord, eller at Martin får bikset et sammen på sit arbejde.

Nå.. jeg tror jeg vil smutte for denne gang. Jeg har det ikke så fantastisk, og skal også snart til at tænke på noget aftensmad.Hygge hejsa n_n

Are you happy?

Screenshot_2015-08-17-16-49-08-1

En af de sværeste beslutninger for tiden, herhjemme, er hvilken eller hvilke lamper vi vil have i stuen. Kravene har været mange, og vi troede faktisk vi havde fundet lige de lamper vi havde gået og ledt efter, men i sidste sekund kom vi i tvivl.

Og istedet for at købe dem, bare for at have en lampe, så valgte vi at vente lidt. Det betyder så også at man ender med at sidde og kigge nye, og helt andre slags lamper ha ha. Belysningsdesign.dk er f.eks. en af siderne jeg er faldet over, og jeg syntes de har en del fine lamper, som ville passe ind i stuen. Lige nu hvar vi en lille lampe som har kostet os ca. 100 kr, som vi faktisk købte til værelset da min mor var her. Men den fungerer nu som vores eneste lyskilde her i stuen.. ja udover tv’et selvfølgelig ha ha

Men ja, det er svært at beslutte sig. Jeg har set så mange lækre bordlamper, fede loftlamper og faldet pladask for en hel del gulvlamper. Heldigvis skal vi ikke beslutte os endnu, da vi har valgt at vente til næste måned med at købe én. Jeg har jo godt nok min kattelampe, meeen den overvejer jeg ligeså stille at sætte til salg. Den har tjent mig godt, men den passer ikke rigtig ind i stuen, og jeg syntes det ville være synd at gemme den væk i et andet værelse.

Jeg glæder mig til at kunne fremvise hvilke/hvilken lampe(r) vi ender op med til sidst – som tommelfinger regel går vi mest efter ting, som ikke alle andre har stående. Ih, nu må det altså snart blive den første :)

I love u Sun

image

Åh hvor jeg dog nyder disse dage. Omend det er et rent helvede at rende på arbejde i tøj der ikke må være for tyndt eller ikke-dækkende af både ryg og skuldre eller mave. Lukkede sko er jo også et krav, så det er lige før man føler sig kvalt i hele arbejdstiden ha ha

Glæder mig til at komme hjem – tror jeg skal tage mig en time eller 2 i haven når jeg har fået overstået de ærinder jeg har. Skal et smut i MaxiZoo og før det skal jeg huske at smutte ind i Lyngby og købe foder til slangen. Hun spiser – desværre ha ha – levende mus, og dem kan man ikke købe så mange steder nu om dage. Udover det skal jeg vidst bare handle, hygge mig med kæresten og bare nyde endnu en dejlig dag :)

Nu – vand og lidt rengøring før jeg vender snuden hjemad :)

At overvinde det..

Engang imellem rammer man bunden og har brug for et ordenligt reboot – sådan har jeg haft det et par gange det sidste års tid. Endelig føles alt som det skal, ikke nogle hjernespøgelser og what not. Jeg kan endelig fokusere på de ting i mit liv, som betyder mest – familie, forhold og dyrene .. og selvfølgelig mig selv ha ha

Arbejdsmæssigt er det som sagt ret presset for tiden, og jeg har – desværre – gået med tanker om at det var på tide at stoppe og komme videre. Men det har alligevel holdt igen, for jeg er virkelig glad for mine kollegaer, selve arbejdet og stedet generelt. Det har bare været surt at have følt at ens arbejde var ligegyldigt. Sådan er det dog ikke i virkeligheden, men I ved jo selv hvor nærtagende man kan være, når man grubler over mange andre ting samtidig :)

Time to bring everything to the next level. Jeg skal til lægen og undersøges igen, da det lader til at diagnosen “overgangsalder” åbenbart har været forhastet. Vi vil gerne have et barn sammen, og helst vores eget. Hvem skulle nogensinde have troet at jeg ville ende med at ville det ha ha

image
Life is Perfect

Enjoying the day..

image

Findes der noget bedre end at afslutte en dejlig dag med at tage et smut i skoven med grill mad fra den lokale Kina grill ? I think not :)

Dagen har budt på en ordenligt omgang arbejde, hjem og støvsuge hele hytten, fikse hos dyrene og så kom der gæster. Sultne gæster ha ha .. så det blev lige til en spontan køretur med mad.

Resten af dagen byder nok bare på en film og afslapning. Ligesom jeg kan lide det ha ha

All work and no play..

Ej dog ikke, men hjemmesiden har dog alligevel stået helt stille. Ferien var god, omend smertefuld og fuld af masser af regn og mad og da ferien var over, stod den på renovering af lejlighed.

Det sidstnævnte er stadig i fuld gang, så overskuddet har det med at svigte, når jeg kigger på min computer og overvejer om jeg skal smide et indlæg op. Arbejdet har også været ekstra krævende her på det sidste og det varer nok lige et par uger eller 3, før det hele er roligt der igen. Masser af hovedrengøringer, folk på ferie og alt alt for mange håndværkere ha ha

Men ja, som I kan se overlevede jeg ferien .. så gælder det bare om at få gang i en masse indlæg igen – det plejer jo heldigvis hjælpe, når man får “taget hul” på boblen og bare poster 1 indlæg.

Så jah… der dukker nok en del indlæg op de næste par dage. I hope ha ha

image