Not a fashion slave

 

Jeg er jo ikke den fødte modeblogger, overhoved. Nok fordi jeg aldrig har følt at jeg har haft en speciel type stil jeg foretrak. I et par år har jeg gået mere mod hippie inspireret tøj og løstsiddende. Nu, hvor jeg endelig har lykkets med mit vægttab og endelig kan passe alt det tøj som “de andre piger” render rundt med, så er min smag efterhånden ved at ændre sig til det mere feminine.

Jeg mangler virkelig a l t efterhånden. Sko har jeg kun 2 par af pt. så da jeg faldt over disse sko i H&M i går, var jeg nødt til at slå til. De kostede godt nok 349 kr men det var de da også værd :) Jeg elsker dem! Man skulle virkelig ikke tro at man kan gå behageligt i så høje sko, men det indrømmer jeg gerne, at man altså gør. Jeg havde dem på det meste af aftenen i går, da vi var i Lynge på Drive In Bio. Sidenote – vi så Klovn Forever, og den var desværre ligeså skuffende som man har fået fornemmelsen af, at mange syntes den var. Jeg havde ellers sådan glædet mig, men tja.. Er glad for at billetterne var så billige i forhold til normale biografbilletter.

Nå men tilbage til garderoben. Jeg har jo også forelsket mig dybt og inderligt i den der Wish app, som jo kan være virkelig farligt. Tingene koster jo intet derude, og selvom ventetiden er lidt lang på en levering, så har jeg været yderst tilfreds med alt det skrammel jeg har købt indtil videre ha ha

Jeg fik også købt en striktrøje, et par varme indesko og et par leggins. Jeg har lidt ting på vej, såsom leggins der ligner jeans osv, så dem glæder jeg mig til at få hjem, prøvet og forhåbentlig delt som en positiv oplevelse på bloggen :) Eneste jeg ikke lige har kunnet finde endnu, er en vinterjakke som jeg kan erstatte den gamle med. Mine krav er åbenbart blevet enorme og jeg har ikke kunnet finde én som jeg vil have, der ikke koster en halv formue ha ha.. men mon ikke den rigtige dukker op snart.. I hope ha ha

Glace this..!

Jeg spiller jo meget Sims – det har så også gjort at jeg efterhånden ser muligheder over alt. Men hvad jeg ikke lige havde set komme, var at jeg begyndte at tænke på at lave realistiske designs i spillet.

Jeg går pt. og forestiller mig en form for vaskesøjle ude i gangen – de der fælles vaskerier der hører til boligblokke er bare ikke lige mig – og så slog det mig, at jeg jo bare kunne prøve at bygge det i spillet, for at få en fornemmelse af hvordan det vil komme til at se ud.

Men det er ikke bare i den bane det går. Næ nej – jeg tænker skam fremad, og på hvordan jeg vil have et fremtidig hus skal/kan se ud. F.eks tagplader – kan huske at jeg for en del år siden blev helt vild med de der glaserede sorte tagsten. Måden de skinnede på var/er virkelig hyptnotiserende. Dog var der vel noget ballade med at de samtidig blændede piloter osv, så man skal nok overveje det en ekstra god gang inden man får det lagt. Men flot er det i hvert fald – og et flot tag giver lige prikken over i’et, på et flot hus.

Og nettet er jo en fantastisk kilde til inspiration, ikke bare mht The Sims, men også for når jeg skal finde links, tips og triks. Jeg falder jo også over sider, som ryger i “favorit”-mappen og som jeg helt sikkert vil besøge igen, hvsi/når et eget hus står på listen. Det varer måske et par år, men de løber jo nok ingen steder ha ha. Nu netop når vi snakker tag, så er jeg gået i stå på hjemmesiden Monier.dk, hvor de netop sælger tagsten. Så det er en af de der hjemmesider, jeg nævnte lige før. Helt sikkert et kig værd og så kan man forhåbentlig en dag få brug for deres produkt og tjenester :)

monier_scrDette indlæg er tidsindstillet

Not long..

image

Tænk, nu varer det ikke mange dage, før man runder en halvrund fødselsdag. 35 bliver man i år, kæresten ligeså.. planerne er dog ikke de helt store, tror bare vi skal spise noget lækker mad og se en god film. Nu må vi se, kan også være at vi laver noget spontant – for tiden er vi meget glade for at køre gokart, så det kunne jo hænde at man kan lokke nogle med ud og ræse den weekend :)

Ellers sker der ikke de vilde ting for tiden. Jeg har skræntet og været syg siden sidste indlæg, været afsted til læge, hvor jeg samtidig fik gang i undersøgelsen af fertilitet – får svar næste uge, og så må vi se hvad prøverne siger. Tiden er brugt meget derhjemme på sofaen, hostende og ynkelig ha ha. Har fået set masser af serier, er blandt andet begyndt at se Modern Family. Martin anbefalede den, så nu ser vi den sammen helt fra starten af :) den er jo genial :D

Jeg går også og venter på det nye afsnit af den nye TWD serie – Fear The Walking Dead. Umiddelbart en helt ok serie, som udspiller sig i den tid hvor hele zombie epidemien starter.. så sådan ca der hvor Rick ligger koma i starten af den originale serie. Glæder mig til at se om der kommer nogle crossovers henad vejen :)