Hello my darlings

image

Efteråret har virkelig ramt herhjemme. Hold da op hvor er der mange blade alle vegne.. og blæsten skal vi slet ikke snakke om ha ha

Jeg har brugt weekenden herhjemme, fået ladet batterierne op til en ny uge, og fået ordnet lidt herhjemme. Grunden til de manglende indlæg er simpelthen stress og mangel på energi. Arbejdet har været ekstra hårdt her på det sidste, men nu er det ved at blive hverdag igen, så det er dejligt :)

Om lidt triller der mad fra den lokale ind. Det er søndag, så må man godt dovne ha ha.. og fra i morgen af har jeg nogle indlæg jeg skal have bikset sammen, så det er bare lækkert – føles som om energien er på vej tilbage. I love it ❤

Nye briller?

image

Så fik jeg endelig fingre i et par store briller uden styrke. Jeg bestilte dem i sidste måned, men der er jo en del levering fra Kina – hvor de fleste af de der wish produkter jo kommer fra.

Skal lige vænne mig til udseendet men indtil videre går det udmærket med dem :)

Tror jeg gav omkring 7 kr og 7 kr i porto – så det er jo lige til at overkomme :)

Do you believe?

Tror i på mere mellem himmel og jord? Det gør jeg – jeg har set og oplevet alt for meget til at kunne sige at det ikke eksisterer. Noget jeg altid har været overbevist om, er at jeg i flere perioder af mit liv har haft en skytsengel ved min side. En til at passe på mig når livet har været ekstra rodet og følelsesmæssigt i ubalance. Det er efterhånden mange år siden jeg har følt at dette har været nødvendigt, det foregik mest i mine teenageår og da jeg var helt ung.

FieC%20glat%20skytsengleMen bare fordi man er blevet voksen, og efterhånden selv kan tage vare på sig selv, betyder jo ikke at man ikke har brug for en skytsengel eller hjælpende hånd engang imellem. Da jeg så halskæden på billedet til venstre her, fik jeg nærmest gåsehud. Det er ikke en prangende halskæde, ej heller særlig stor – men symbolet er virkelig noget der har stor betydning for mig.

Jeg kunne sagtens finde på at købe denne lille skytsengel, til en person jeg holder af, men som jeg ikke er i kontakt med ligeså tit som jeg ønsker. For mig symboliserer den at der er nogen derude der holder af dig, der bekymrer sig om dit velvære og som vil gå igennem ild og vand for dig.

Så hvis du føler at du vil vise at du er en eller andens personlige skytsengel, eller kender én som bare elsker engle, så er denne lille fine halskæde altså bare sagen for dig. Du kan finde den og andre lignende skytsengel halskæder her.

Jeg kunne sagtens finde på at købe den til mig selv også, men jeg fik jo en halskæde i fødselsdagsgave af Martin, og jeg er bare ikke personen der går med flere halskæder på én gang.. ikke endnu i hvert fald – man skal aldrig sige aldrig, så det kan jo være det sker en dag. Til gengæld mangler jeg et fint lille armbåndsur som går bedre i spænd med mine armbånd, så hjemmesiden der sælger skytsengel smykket er også lidt af et fund for mit vedkommende :) De sælger nemlig også ure og andet tilbehør, så det skal jeg helt sikkert ind og lure videre på om lidt :) Hjemmesiden hedder Pecani.dk og du finder den her.

Nu vil jeg nyde resten af min søndag, slappe af og så tror jeg at jeg vil spille lidt Sims. Det er efterhånden et par uger siden sidst – og det går virkelig ikke ha ha

Bagstiv ?

Mærkeligt nok så har jeg det som om jeg har været på den vildeste druktur i går. Det har jeg dog ikke, men var på farten det meste af dagen, og kom alt alt for sent i seng.

I går var vi til Erotic World i Valby hallerne. Ret fed oplevelse, og heldigvis en ret stueren én af slagsen ha ha. Jeg fik købt lidt undertøj og så fandt vi en stor elefant skulptur som vi bare måtte eje.

Sengetiden blev skudt til omkring klokken 4 i morges. Så jeg er godt smadret i dag – derfor står der film, slik og eventuelt lidt McDonald’s til aften. Gab.. nu vil jeg se Indiana Jones færdig, lave mig en kop kaffe og putte videre i sofaen ❤ Ha’ en herlig søndag derude ..