Something new…

image

Så blev det endelig min tur til at komme et smut til tatovør. Jeg har haft lyst til at få lavet mere siden sidste gang, som jo immervæk er en del år siden efterhånden.

En af mine veninder kendte så denne tatovør, med omkring 15 års erfaring og efter at have fået set deres side på fb, kigget gallerier og anmeldelser af stedet, aftalte vi at tage derhen i starten af denne uge. Hver tattoo tog ca 1 time, og efter at have lavet den første (på armen) blev det til en spontan én som er sammensat af 2 designs.

Jeg er yderst tilfreds, omend ret øm ha ha.. og ih hvor jeg glæder mig til at de er helet. I alt gav jeg 1200 kr for dem, plus at jeg var nødt til at investere i en creme så jeg kan smøre dem dagligt..

Ellers.. not much, arbejdet kræver stadig enorme kræfter, og den mængde ekstra jeg havde håbet på var overstået, er endnu i fuld gang. Men udover det, så er alt vidunderligt ❤ For at det ikke skal være løgn, skal der snart fejres et års dag herhjemme.. tænk hvor hurtigt tiden flyver ❤

Nå.. må hellere lige tage mig en morfar inden jeg går i ufrivillig koma ha ha

IG udpluk

 
 

 

1: Købte ny striktrøje for et stykke tid siden, og har nærmest levet i den lige siden ha ha .. 2: Fik et universal lens kit til min mobil med posten, og måtte jo finde en masse ting at afprøve det på. 3: T-shirt som jeg bestilte via Wish app’en. Loooooove! 4: Martins slange.. hun er fiiiin men jeg hader når hun skal have mad ha ha 5: Lille blazer som jeg købte på arbejdet. 45 kroner – det er en go’ deal! 6: Neglebånds olie.. det er guld værd <3 7:  Sidst men ikke mindst – så skal i jo ikke snydes for et billede af Fenja n_n

Bracelets, necklaces and rings, oh my!

Jeg modtog dette lækre armbånd fra Chanti for et stykke tid siden, og jeg absolut elsker det! Godt nok er jeg ikke troende, men der var bare et eller andet over det, som gjorde at det bare skulle være den. Den er meget enkel og let, men stadig ikke ligeså skrøbelig som man umiddelbart måske ville tro.

Jeg var også inde og lure på forskellige øreringe, fingerringe og og halskæder, inden jeg besluttede mig, og jeg skal da lige love for, at der var meget jeg godt kunne have klikket hjem. Men ja, endte som sagt med et armånd – i denne omgang i hvert fald ha ha

Jeg er blevet rigtig glad for at have flere accessories her på det sidste, så jeg vil helst sikkert købe fra Chanti igen, muligvis finde nogle fine julegaver som jeg kan overraske venner og familie med :) Mit armbånd kom oveni købet i en fin lille gaveæske, og det har jeg så læst mig til, at de sender alle deres smykker i. Det syntes jeg giver produktet et mere eksklusivt look, og det er jo altid et plus. For selvom smykkerne ikke koster meget, så er de af god kvalitet, og jeg har ikke oplevet noget misfarvning – som jeg ellers gør med det samme, hvis produktet ikke er “rent” eller lignende. Afgjort en af mine yndlingsbutikker :)