Monthly Archives: December 2015

Everyday

NYE update

image

Festen er skudt igang,  og kan allerede nu mærke at den bliver god. Kjolen som jeg spontan købte i centret i dag er perfekt, sminken 114% federe end jeg håbede på og selskabet er i top. Om jeg er fuld?! Måske en en lille smule ;)

Kan i have en fantastisk aften og start på 2016 ❤

Everyday

HNY 2016

image

Everyday Film Underholdning

Star Wars

image

Er lige kommet hjem fra at have set den nye Star Wars film i IMAX 3D –  og hold da op hvor var der mange guldkorn til en der kender de andre film ret godt efterhånden. Jeg nød virkelig alle gensyn i filmen og vil da helt sikkert anbefale andre til at gå ind og se den. Og som sagt – hvis man kender historien fra de andre film så er det et kæmpe plus. Nu – Danmark Har Talent :)

Everyday Love Mode Produkt

Glædelig Jul

image

Glædelig jul allesammen. Her er spisning, gaveuddeling og julebingo lige overstået og det varer nok ikke længe før vi siger tak og godnat for vores vedkommende. Julegaverne blev en succes – jeg fik det søde lille hjerte armbånd fra min dejlige kæreste, hvor han fik den store gaveæske fra Chili Klaus. Af svigerforældrene har vi fået 2 x gavekort til jysk, så vi kan købe noget nyt sengetøj til de nye dyner vi har liggende derhjemme.

Det har været en rigtig hyggelig dag, men oh boy hvor er jeg ved at være træt hi hi

Jeg håber I har haft en rigtig god dag, i godt selskab, med masser af lækker mad og gode gaver n_n

Everyday

Julestemning..

image

Endelig er julestemningen kommet snigende.  Om det er pga at julegaver er blevet købt og nogle afsendt, eller om det skyldes julefrokosten på arbejdet i dag, er jeg dog ikke klar over ha ha – men det er da dejligt at den endelig er her!

Og nu vi snakker om højtider – jeg skal ud og kigge på en nytårskjole i morgen. Det bliver fedt,  og jeg har et par designs jeg godt kunne tænke mig at prøve. Overvejer at få blogget medens jeg er på farten, og jeg skal nok gøre mit bedste g få taget lidt billeder af hele turen :)

Ellers så skal jeg bare nyde fridagene, og lade lidt op til næste uge, som bliver kort men sikkert også ekstra hårde :P

Nu vil jeg se lidt Netflix, og så står den ellers på afslapning resten af aftenen. I må hygge derude :)

Everyday

Big plans for the day..

image

I dag sker der ting og sager derhjemme. Svigerforældrene kommer til middag, så det bliver rigtig hyggeligt.  Skal købe lidt ting med hjem til det, når jeg har fri og jeg tror virkelig det bliver en succes. Maden bestiller vi nok udefra, vi er ret besatte af et specifikt spisested for tiden ha ha

Eneste æv er at man er så pokkers træt for tiden. Fenja har sine dårlige dage,  hvor hun vækker mig allerede første gang vækkeuret ringer. Normalt trækker jeg den lidt, men i morges måtte jeg hellere komme op, så hun/vi ikke forstyrrede Martin mere end højst nødvendigt ❤ når man så står op, så vil hun gerne have selskab når hun går ud på toilettet.. ja og så lige sige godmorgen i 10 minutter ha ha

I dag skal jeg som sagt løbe lidt ærinder når jeg har fri, kun mindre dog, så der er lidt tid til at shine lidt ekstra op derhjemme også. Dyr+møbler=en masse støv ha ha. Sådan er det jo – men man elsker dem jo alligevel n_n

Håber også på at nå et smut i Bauhous efter nogle kunstige planter. Den chili plante jeg fik i september har stort set givet op, så overvejer at få lidt kunstigt grønt ind i køkkenet – som jeg ikke kan tage livet af ha ha .. det kommer selvfølgelig an på hvor godt lavet de er. Prisen er heldigvis ok fornuftig på mange af deres produkter derover, så håber jeg kan finde bare en lille bregne eller lignende :)

Everyday Lejlighed Produkt

Pyntesager

Vi er ligeså stille begyndt at få advents/juleting herhjemme. Blandt andet dette sæt advents lys, som vi fandt i Netto for et par uger siden, til næsten ingen penge :) Vi havde dog ikke noget at stille dem på, hvis uheldet nu skulle være ude og de skulle ende med at løbe på et tidspunkt. Derfor var vi for omkring 14 dage siden et smut forbi Inspiration hvor vi fandt dette lækre træ “fad” – som faktisk er en tallerken. Den passede perfekt, og mønstret er rigtig flot.

Udover det, så har jeg købt 2 lyskæder som skal ud i haven og pynte snart. Desværre har hækken jo lagt sig dengang der kom sne, så jeg må se om jeg kan finde nogle små juletræer eller lignende, og stille i potter udenfor. Og så varer det nok ikke så længe, inden jeg finder nogle af alle de nisser jeg fik samlet sammen sidste år. Det skal nok blive rigtig hyggeligt når vi er færdige :)

Ellers sker der ikke det vilde. Arbejdet trak ud i dag, så sidder her og er helt kvæstet. Så det bliver nok til en tidlig sengetid i dag, medmindre jeg kvikker op efter badet her om lidt. Jeg vil i hvert fald til at komme videre i dagens agenda, og se om man kan finde en film man orker sætte sig til at se :)

LootCrate Love Mode Produkt Shopping

Time Out

image

image

image

Halløj allesammen, så er man tilbage. Jeg har endelig fået taget mig sammen, besluttet at beholde siden og få gang i indlæggene igen. Og hvad passer bedre,end at tage hul på tørken, end et indlæg med lidt nyt tøj jeg har erhvervet mig her på det sidste.

Øverste billede er et par jeans jeg fandt i H&M til sølle 179 kr. E l s k e r dem omend jeg sagtens kunne have købt dem i en mindre størrelse. De sidder en smule løst ha ha

Så er det de nye vinterstøvler. Dem købte jeg i Deichmann for lidt over en uge siden, og de ebnr så lækre at gå i. Eneste minus, hvis man kan kalde det for det, er at de larmer når man går ha ha

Og så er det min elskede Loot Crate LVL UP trøje. Den er så fed, og fremover modtager jeg et stk exclusive stykke tøj som jeg så for oveni min månedlige kasse med gejl n_n

Nu – lidt tv og kaffe ❤

Everyday

December 2015

Sidder her og nyder stilheden inden dagen sådan starter for alvor. Kæresten ligger stadig og sover, men jeg har været vågen i et par timer efterhånden. Fenja ligger på sit tæppe ved min side, og papegøjerne er endnu ikke gået igang med den daglige larm ha ha.. Eneste jeg mangler lige nu, er vidst en kop kaffe.. tager mig nok snart sammen til at få lavet sådan én, regner jeg med.

Dagen i dag byder ellers på lidt rengøring. Skal bl.a have vasket et par maskiner tøj – vi har begge fået nyt og tyndet ud i det gamle, så man løber jo helt naturligt hurtigere tør, når man ikke har så meget nyt endnu.

Udover det tror jeg bare vi skal putte en masse, se lidt film og slappe af ❤ Næste uge byder nemlig, for mit vedkommende, på en del møder og ekstra arbejde.

Og så er det i dag at jeg skal betale mit domæne. Nu hvor jeg efterhånden har et par uønskede læsere der følger med på denne side, har jeg stærkt overvejet at lukke den,  hvilket jeg jo har nævnt før. Om jeg så vil starte en anden op, vides ikke, men det kan jo ikke udelukkes. Vi må se, men det Jens skrev til mig sidst jeg nævnte det har selvfølgelig fået mig til at tænke meget over det og veje for og imod. Samtidig er siden jo efterhånden gammel, så det er meget nostalgi flettet ind i det hele, selvom der er mange indlæg jeg sagtens kunne klare at de forsvandt..

Nå.. jeg tror jeg vil sætte mig og kigge billeder igennem. Endnu en ting jeg har været ualmindelig dårlig til de sidste mange uger. Det triste vejr har drænet mig for kreativitet, så jeg må vidst hellere booste den lidt ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...