Star Wars

image

Er lige kommet hjem fra at have set den nye Star Wars film i IMAX 3D –  og hold da op hvor var der mange guldkorn til en der kender de andre film ret godt efterhånden. Jeg nød virkelig alle gensyn i filmen og vil da helt sikkert anbefale andre til at gå ind og se den. Og som sagt – hvis man kender historien fra de andre film så er det et kæmpe plus. Nu – Danmark Har Talent :)

Glædelig Jul

image

Glædelig jul allesammen. Her er spisning, gaveuddeling og julebingo lige overstået og det varer nok ikke længe før vi siger tak og godnat for vores vedkommende. Julegaverne blev en succes – jeg fik det søde lille hjerte armbånd fra min dejlige kæreste, hvor han fik den store gaveæske fra Chili Klaus. Af svigerforældrene har vi fået 2 x gavekort til jysk, så vi kan købe noget nyt sengetøj til de nye dyner vi har liggende derhjemme.

Det har været en rigtig hyggelig dag, men oh boy hvor er jeg ved at være træt hi hi

Jeg håber I har haft en rigtig god dag, i godt selskab, med masser af lækker mad og gode gaver n_n

Julestemning..

image

Endelig er julestemningen kommet snigende.  Om det er pga at julegaver er blevet købt og nogle afsendt, eller om det skyldes julefrokosten på arbejdet i dag, er jeg dog ikke klar over ha ha – men det er da dejligt at den endelig er her!

Og nu vi snakker om højtider – jeg skal ud og kigge på en nytårskjole i morgen. Det bliver fedt,  og jeg har et par designs jeg godt kunne tænke mig at prøve. Overvejer at få blogget medens jeg er på farten, og jeg skal nok gøre mit bedste g få taget lidt billeder af hele turen :)

Ellers så skal jeg bare nyde fridagene, og lade lidt op til næste uge, som bliver kort men sikkert også ekstra hårde :P

Nu vil jeg se lidt Netflix, og så står den ellers på afslapning resten af aftenen. I må hygge derude :)

Big plans for the day..

image

I dag sker der ting og sager derhjemme. Svigerforældrene kommer til middag, så det bliver rigtig hyggeligt.  Skal købe lidt ting med hjem til det, når jeg har fri og jeg tror virkelig det bliver en succes. Maden bestiller vi nok udefra, vi er ret besatte af et specifikt spisested for tiden ha ha

Eneste æv er at man er så pokkers træt for tiden. Fenja har sine dårlige dage,  hvor hun vækker mig allerede første gang vækkeuret ringer. Normalt trækker jeg den lidt, men i morges måtte jeg hellere komme op, så hun/vi ikke forstyrrede Martin mere end højst nødvendigt ❤ når man så står op, så vil hun gerne have selskab når hun går ud på toilettet.. ja og så lige sige godmorgen i 10 minutter ha ha

I dag skal jeg som sagt løbe lidt ærinder når jeg har fri, kun mindre dog, så der er lidt tid til at shine lidt ekstra op derhjemme også. Dyr+møbler=en masse støv ha ha. Sådan er det jo – men man elsker dem jo alligevel n_n

Håber også på at nå et smut i Bauhous efter nogle kunstige planter. Den chili plante jeg fik i september har stort set givet op, så overvejer at få lidt kunstigt grønt ind i køkkenet – som jeg ikke kan tage livet af ha ha .. det kommer selvfølgelig an på hvor godt lavet de er. Prisen er heldigvis ok fornuftig på mange af deres produkter derover, så håber jeg kan finde bare en lille bregne eller lignende :)

Pyntesager

Vi er ligeså stille begyndt at få advents/juleting herhjemme. Blandt andet dette sæt advents lys, som vi fandt i Netto for et par uger siden, til næsten ingen penge :) Vi havde dog ikke noget at stille dem på, hvis uheldet nu skulle være ude og de skulle ende med at løbe på et tidspunkt. Derfor var vi for omkring 14 dage siden et smut forbi Inspiration hvor vi fandt dette lækre træ “fad” – som faktisk er en tallerken. Den passede perfekt, og mønstret er rigtig flot.

Udover det, så har jeg købt 2 lyskæder som skal ud i haven og pynte snart. Desværre har hækken jo lagt sig dengang der kom sne, så jeg må se om jeg kan finde nogle små juletræer eller lignende, og stille i potter udenfor. Og så varer det nok ikke så længe, inden jeg finder nogle af alle de nisser jeg fik samlet sammen sidste år. Det skal nok blive rigtig hyggeligt når vi er færdige :)

Ellers sker der ikke det vilde. Arbejdet trak ud i dag, så sidder her og er helt kvæstet. Så det bliver nok til en tidlig sengetid i dag, medmindre jeg kvikker op efter badet her om lidt. Jeg vil i hvert fald til at komme videre i dagens agenda, og se om man kan finde en film man orker sætte sig til at se :)