A new way to blog!?

image

Jeg har fået mig et lille lækkert tastatur. Faktisk mest købt til at være tilsluttet min bærbar, så jeg kan spille Sims og bruge den via vores fladskærm (og hold op hvor er spillet lækkert når man gør det!) men nu er det så smart, det tastatur, at det kan tilsluttes alle bluetooth kompitible produkter.. dvs også tablets og smartphones.

Så nu sidder jeg faktisk på min mobil, med tastaturet i skødet, og skriver. Er I klare over, hvor lækkert det er?! Musen på billedet er også helt ny, da min gamle jo ikke var trådløs. Og hvor er den lille og dejlig. Og hurtig. Jeg er yderst tilfreds med det hele.. tastaturet gav jeg omkring 450 kr for, og musen kostede 119 kr og begge dele er købt i Elgiganten tidligere i dag.

image

Desværre måtte min bærbare give op lidt, da den åbenbart kæmper for at holde varmen væk. Så nu kigger vi lidt efter en rigtig gamer pc at udskifte den med ha ha… heldigvis kender man jo mange folk som har forstand på det, så Martin er lige nu igang med at høre hvad vi kan få for den pris vi vil give. Og tjoh – selvom jeg elsker min bærbare, så kan jeg egentlig også godt se hvor dumt det er, at jeg har såden en – jeg tager den stort set aldrig med mig rundt, og er faktisk mest generet af at have den stående. Når man skal bruge den, skal man rode med ledninger, og ens arbejdsstillinger er stort set aldrig optimale.

Vi må se hvad det ender med. Lige nu står computeren dog slukket, da den som sagt gav op to gange. Så indtil jeg får hentet min coolpad så er den fredet lidt ha ha.. Men tastaturet til mobilen (og til computeren selvfølgelig) er et af de bedste gadget køb jeg har lavet so far <3

Koldsved på panden?!

Pyha, jeg absolut hader at glemme mine nøgler. Hvad enten det er mine arbejdsnøgler eller hjemmenøgler, så får jeg altid sved på panden når jeg ikke umiddelbart kan finde dem i lommen/tasken og lignende.

Dette skete for mig i morges, men da jeg stod og skulle låse min cykel op. Straks går panikken – for uden det nøglebundt kan jeg heller ikke komme ind hjemme, igang og jeg ledte på livet løs. Heldigvis var de med, jeg havde bare lagt dem i den anden lomme ha ha. Det er jo hvad der kan ske, når man har hænderne fulde når man lige har brugt dem sidst.

Jeg har i hvert fald besluttet at jeg skal have en backup plan, så jeg gik ind og fandt et låsesmed firma som jeg har fået kodet ind på min mobil. Så hvis uheldet skulle være ude en anden gang, så har jeg altid mulighed for at ringe til dem. For sjovt nok glemmer jeg utrolig sjældent min mobil ha ha

Hvis du nu har det lidt ligesom mig, og samtidig gerne vil have en ligende backup plan, så smider jeg da lige linket til de låsesmede jeg selv har gemt, men ja de er vidst kun hvis uheldet er ude i København området. Jeg er dog sikker på at der sikkert findes låsesmede andre steder ;) Anyway – klik her for at komme til hjemmesiden jeg nævnte før :)

lock_IMG

billede-dk-11.jpg.jpg

At få tømt lidt ud..

image

Det er ved at være på tide at få tømt ud i kælderrummet. Men vores storskrald rum herhjemme, er alt andet end stort, og for at være helt ærlig så mangler lysten til at gå igang som regel også ha ha.

Og hvad gør man så lige i det tilfælde?! Man finder da et smart alternativ, som f.eks. kan være, at finde nogen der kan komme og gøre det for dig! Det er så det jeg har fået tiden til at gå med her til morgen – at finde nogen der kan komme og hente de ting man nu ikke længere vil gemme, og eventuelt endda sørge for at få det ud af kælderrummet.

Jeg har så fundet skraldebilen.dk som netop tilbyder afhentning af storskrald men netop også tilbyder at tømme kælder-og loftsrum. Hvilket jo netop var/er det jeg står og mangler. Jeg syntes også siden er super overskuelig, og deres priser er også meget fornuftige. Jeg tror helt klart at de vil være opgaven værdig, så dem vil jeg ringe til hurtigst muligt, og få aftalt en dag! Det kunne næsten ikke være bedre :)

image

Change of plans..!

Der blev lavet om på planerne i dag. Mødte på arbejdet som normalt, og modtager et opkald fra en af lederne på arbejdet lidt før klokken 9.. Om det ikke var i dag jeg skulle til kursus?! Øøøøh jo, det var der vidst noget om. Ræser over og kigger i mailen, og minsandten om jeg ikke skulle befinde mig på Hotel Scandic i Glostrup klokken 9:00.. Det kunne så ikke lige lade sig gøre, så der blev ringet ud til dem og så fik de besked på at jeg var på vej, men ville være forsinket.

Jeg kom derhen 1½ time efter det var begyndt, og så var det ellers bare i fuld sving med at lære ting om arbejdsmiljø. Det var faktisk rigtig spændende, og stemningen har bare været i top hele dagen :) Vi fik lækker mad på stedet, 2 retters frokost, og kaffe og kage klokken 14:00.. Havde jeg været der til tiden, havde jeg også fået morgenmad – det må jeg have til gode til i morgen tidlig ha ha..

Men ja – jeg havde ikke regnet med at hygge mig så meget til kurset. Men det må jeg jo indrømme at jeg har gjort. I morgen bærer det som sagt afsted igen, og så har vi opfølgning engang i marts måned. Nu, hvor man har siddet på “skolebænken” i så mange timer, og efter den ret så hektiske start på dagen, så er jeg ret kvæstet. Det blev til en hurtig rengøring efter aftensmaden (biksemad nom nom nom) og og så har jeg fået spillet lidt Sims. Og nu står den vidst nok bare på Sjit Happens og lidt andet godt i tv’et, en kop kaffe og så en masse putteri med elsklingen <3

Instagram udpluk

 

 instagram_IMG

Jeg gik og fik klippet lidt slidte spidser af håret her for et par dage siden, og købte derefter argan oil produkter i Netto til absolut ingen penge. 40 kr/stk gav jeg for hhv. shampoo og olie. Og jeg må indrømme at det allerede har gjort underværker for mit vinter tørre hår. Men ja, det hjalp også at få klippet de der 3-4 cm af. Jeg skal dog lige hen og have rettet lidt op i det, da det har vidst sig at være lidt skævt klippet, så har en tid på torsdag i næste uge. Og selvom det bare drejer sig om en halv centimeter i den ene side, så gruer jeg for at det skal ende med at blive virkelig kort all over ha ha. Men det sker jo ikke n_n

Og så har jeg købt en ny smag fra One Hit Wonder eliquids. Mmmmm den smager af dougnuts. Nom nom – og damp videoen (som I burde kunne se hvis I klikker på billedet neders til højre) er af netop den væske. Masser af damp, lige som det skal være :)

Og så skal jeg til Bootylicious hold på onsdag. Jeg er spændt. Meget spændt.. også på om jeg kan bevæge mig torsdag morgen, efter at have trænet i 55 minutter ha ha. Håber dog det går, og jeg glæder mig også til at komme igang med hold træningen, selvom jeg også gruer for det. Men det skal nok blive sjovt, når det endelig går igang :)

Offer a little help to someone..!

lendino_IMG

Hvor fedt er det ikke lige, at man kan hjælpe virksomheder med at komme igang, ved at hjælpe dem med et lille lån? Eller at du kan gå ind og ansøge om at få skudt dit eget firma igang?! Jeg snublede over Lendino her den anden dag, da jeg sad og søgte på diverse sager på nettet. Og jeg syntes simpelthen at det er et genialt koncept, hvor du som privatperson f.eks. kan gå ind og låne 1.000 kr til en virksomhed, og at du så kan få afkast på din investering hver måned indtil lånet er indfriet. Du er ikke engang bundet til at skulle låne til kun et sted – men kan sprede de 1.000 kr på flere virksomheder.

Samtidig kan du selv ansøge om at få lån til din egen virksomhed, så man kan komme godt fra start. Jeg overvejer faktisk selv at oprette mig derinde, og låne nogle penge, når der er lidt mere luft i økonomien til det. For ligesom at sprede lidt god karma ved at hjælpe andre, og ikke nødvendigvis nogen jeg kender. Bare forestil jer hvor fed en følelse det må være, at vide at et lille beløb man måske ikke engang kan mærke at man “mangler”, kan hjælpe så mange andre og give dem luft i økonomien til at køre deres firma på den bedst mulige måde. I love it!

Billede - DK (1)

 

 

Training at home..

kettlerMontana_IMGDet føles så fedt at være kommet igang med at træne igen. Så fedt, at jeg faktisk også går og små træner herhjemme, når jeg har “hviledag”.. Godt nok har vi allerede en træningsmaskine, men jeg er blevet ret bidt af crosstrainere, så jeg har brugt lidt tid på at finde nogle til en fornuftig pris. Lige nu har vi også pladsen til det, så det gælder jo om at udnytte det medens det kan lade sig gøre :)

Jeg har fundet nogle ret fine nogle, også nogle som ikke fylder så meget, hvilket træningsmaskiner jo har en tendens til at gøre. Blandt andet fandt jeg mærket Kettler, og faldt lidt for deres Montana crosstrainer. Den er vidst lige mig :) Der er mange på den side jeg har fundet den, bare klik her, hvis du har lyst til at snuse lidt rundt :)

Jeg vil nok ikke vælge at købe en af de helt store og avancerede modeller dog, da det netop er begrænset hvor længe det ekstra værelse kan blive brugt til netop dette foremål. Men lige nu ville den passe perfekt derind – så får vi et lille hjemme fitness center. Men ja – det ville altså være lækkert, så man lige kunne snuppe en halv time i ny og næ, de dage man ikke har mulighed for at træne nede i fitness centret. For ja – det er vel begrænset hvor længe det er sjovt at stå og bruge diverse elastikker for at opnå det samme som maskinen ville kunne klare på den halve tid ha ha

Billede - DK (1)