Ny dør til køkkenet..!

Blev helt inspireret af det sidste indlæg jeg skrev, til at komme igang med at kigge til nye ting til køkkenet. Vi vil jo gerne igang med at renovere her til sommer, og pt. har vi sådan en dør med glas i, der. Det elsker jeg dog, så det vil jeg som sådan muligvis gerne beholde, men nu må vi se – det kommer jo lidt an på hvad man ender med at finde i den sidste ende.

Men en ny dør skal der til ligemeget hvad. For det er meget rart at kunne lukke lidt til derude, når man har gang i opvaskeren f.eks. Fenja skal jo altid have adgang dertil dog, så helt lukket bliver der aldrig, men ja – det tager lige det meste af larmen når man kører en maskine. Og vi har jo snakket om at få vaskemaskine derud på et tidspunkt, så der ville det blive endnu mere aktuelt at have noget at blokere det meste af lyden med :)

Ih hvor jeg glæder mig til at komme igang med at få renoveret de sidste ting herhjemme. Fedeste er vel så bare, at det ikke er os der skal renovere det – det kommer der håndværkere ud og gør, så det bliver ikke os der skal knokle denne gang ha ha. Det bliver ekstra lækkert, må jeg indrømme. Og så bliver det så fint når det er færdigt <3

Nu vil jeg sætte mig tilbage, drikke min kaffe og se Løvernes Konge med min elskede – se det er feriehygge på højeste plan, og lige hvad man trænger til når man – stadig – er syg :)

billede-dk-11.jpg.jpg

Sættekasser til hjemmet?!

box

Hvor coole er disse sættekasser ikke lige?! Jeg får tiden til at gå med at surfe nettet efter lidt pynteting og ideer til hvad vi kan smække op på væggene herhjemme. Fandt lige en side der sælger sættekasser (og andre ting), og de to foroven var vidst lige noget for mig.

Jeg tror den sorte vil passe rigtig godt inde på værelset, til pynteting og måske en lille plante eller to?! Kan også være man ender med at vælge en helt tredje, for der er en hel del forskellige at vælge imellem – klik her og se selv :)

Det smarte er jo, at de netop kan bruges til så mange forskellige ting, så selvom vi endte med at ikke ville bruge den i væreslet, så kan vi eventuelt vælge en anden farve og bruge i køkkenet. Uh, det var faktisk en god idé, og tror faktisk hellere at det er der den ville ende med at hænge, nu jeg tænker over det. Men ja – så skal den nok være i hvid :)

billede-dk-11.jpg.jpg

Syyyyg :(

Jeg har været syg siden sidste weekend. Jeg havde ellers håbet at jeg kunne slippe for det her influenza halløj i år, men åbenbart ikke. Og nu har jeg så oveni det hele, så fundet ud af, at jeg muligvis har et lille hul på vej, i en af mine tænder. Det er om noget endnu værre. For ja – jeg er stadig vildt bange for at skulle til tandlægen ha ha

Hos de5smil.dk har jeg så fundet ud af, at der ligger en super god tandlæge tæt på mit arbejde. Ja, faktisk har de en fane der hedder Tandlæge Nærum – så kan det vidst ikke blive nemmere :) Jeg havde før tandlæge i Lyngby, men nu hvor jeg som regel bare kører igennem der (medmindre jeg skal have mus/rotte med hjem til slangen), så syntes jeg det er lidt bøvlet at skulle stå af der, for så at gå til tandlægen. Hvis jeg så kunne få det til at passe med at jeg kan komme til i Nærum efter arbejdet, så ville det jo være super nemt og smart :)

Jeg må vidst hellere få bestilt tid ligeså snart alle disse helligdage er overstået. Det er jo vigtigt at passe på sine tænder :)

billede-dk-11.jpg.jpg

Stuff til kontoret..!

Det absolut fedeste ved at have sit eget kontor, er altså at man selv må stå for indretning. Selvfølgelig med visse begrænsninger, men vi har blandt andet måtte beslutte om vi vil have opslagstavler eller ej, samt hvilket “pynt” vi vil have stående/hængende. Vi har aldrig brugt et specifikt firma til disse ting, så jeg har altså taget mig friheden at selv gå på nettet og søge efter firmaer der har det “vi lige står og mangler” :)

Jeg fandt så en hjemmeside, Just-More, der sælger lige det jeg har i tankerne, til en ret så fornuftig pris – og så med gratis levering. Så kan det altså ikke blive bedre. I det mindste er den gratis, ved køb af deres whiteboard tavler.

Ikke-navngivet-1

Det ville i hvert fald være en god start på selve kontoret, at få sådan en fætter op og hænge. Og ja – det kunne jo også være smart, i henhold til alle de møder man efter hånden skal til fra tid til anden :) Den behøver ikke engang at være så stor, da lokalet som sagt ikke er det største. Hyggeligt, og med lækker udsigt dog. Og så mangler kun alt det løse – men det skal jo nok komme med tiden.

Nu sælger de så også andet end bare whiteboards inde på siden, bare se her – det kan jo være de har noget du lige står og mangler :)

billede-dk-11.jpg.jpg

The last few days..

20160314_115857

Den sidste uges tid eller lignende har været præget af kursus. Jep. Vi har været i fuld gang med at godkendte opgave, lave opslag til alle afdelinger og foldere til fremtidige medarbejdere. Det har givet lidt ekstra sved på panden, men samtidig har det også givet enormt meget blod på tanden angående den funktion man har på arbejdet nu om dage. I morgen er det så sidste kursus dag, så vil jeg have været afsted i alt i 3 dage. Det er lidt ekstra hårdt, når man er vant til at lave noget fysisk hele dagen, at så skulle sidde stille i så mange timer. Men i morgen har jeg min kollega med, som fik udskudt sin sidste dag, da kursusholderen desværre var syg da hun skulle have været derind. Fedeste er jo, at vi har fået tildelt et kontor, som vi virkelig glæder os til at gå igang med at gøre til vores helt eget. Det bliver fedt, og vi er pt. ved at opstøve computer, skrivebord og alt det praktiske. Indtil da, må min bærbare komme med på arbejdet i ny og næ, og blive brugt til f.eks. at få lavet opgaven til kurset.

Udover alt det ræs, går det godt. Jeg var til holdtræning i går, så er lidt øm og stiv i leddene i dag, men har det pragtfuldt udover det. Og man kan jo ikke andet end at boble af liv og glæde, nu hvor solen endelig er begyndt at skinne hele dagene. Life is good :)

 

Hello my darlings ..!

For tiden er jeg godt og grundigt kvæstet. Startede med en fibersprængning (mistænker jeg) efter holdtræningen i sidste uge, og har så fortsat med dårlig nattesøvn og masser at lave på arbejdet. Nu kommer solen dog, og det har fået mig igang igen ha ha

Jeg har været så smadret de sidste par dage, at jeg faktisk endte med at falde i søvn i et par minutter, i biografen i går. Det sker ellers aldrig, men pludselig var jeg vidst bare væk ha ha. Vi var inde og se “Flaskepost fra P“.. en helt ok film, nu jeg nævner den. Dog syntes jeg ikke at den levede helt op til de to første, men den var helt klart værd at se alligevel. Har så læst at der kommer en mere indenfor de næste par år, og den vil jeg helt klart også få set når det er :)

I dag har været første dag i et stykke tid, hvor jeg har haft bare en lille smule overskud. Jep. Jeg har så fået brugt det hele på at rende rundt oppe i centret for at finde lidt nyt tøj og så fik jeg lavet mine støvler. De havde slidt igennem på hælen, så det larmede helt vildt når jeg gik – fik sat nye gummi stykker på for sølle 119 kr. Det var det helt klart værd, og nu føles støvlerne som nye. Love it !

Fandt så lidt tøj i H&M meeeen… efter at have prøvet det på herhjemme, vælger jeg nok at aflevere det meste igen. Har købt en kjole, en striktrøje og et par jeans.. Kjolen var alligevel ikke så flot som jeg havde håbet, striktrøjen stak og bukserne var forkert størrelse – heldigvis har de flere kjoler på tilbud lige nu og bukserne har de masser af. Så helt skidt var det nok ikke. Må bare op og få byttet tingene hurtigst muligt :)

Nå.. mon man skulle snuppe sig en kop kaffe, smide lidt serier på og så er der jo masser af ting i tv’et at se senere hen. Føler dog at det allerede er torsdag, og må minde mig om at det “kun” er onsdag om og om igen ha ha