Sol og sommer… hvor bliver det af?

Nu må det her dårlige vejr altså snart til at forsvinde. Det er godt nok deprimerende, og ekstra meget pinefuldt når solen så skinner – medens man er på arbejdet og ikke kan nyde den. Jeg havde jo håbet på lidt sol her i weekenden, men nu må vi se hvordan det går. De sidste par dage har i hvert fald været nogle godt våde nogle af slagsen. Jeg vil have sommer :P

Men nu er weekenden her i det mindste.. yay for det :) Jeg holder store husholdningsdag i morgen, har jeg besluttet ha ha.. Har reserveret vaskemaskiner og har lagt en god slagplan for hvordan dagen ellers skal forløbe, sådan mere eller mindre i hvert fald. Regner også med at kunne snige et par afsnit af TWD ind indimellem, men nu må vi se :)

Udover det, så slapper vi bare af herhjemme lige pt. Overvejer hvad vi skal have at spise, og så har jeg lige et skema jeg skal have udfyldt. Jep – skal have lavet mig en kostplan, så jeg får det optimale ud af træningen, nu hvor jeg har taget mig sammen igen. Jeg er begyndt at følge nogle ret så inspirerende personer på IG, hvor #BBG florerer. Så i går fandt jeg en .pdf fil, hvor der var ca 102 sider med et 15 ugers program. Det har godt nok givet mig blod på tanden, så det vil jeg snart gå i gang med. Eller ja – i hvert fald søge stor inspiration derfra, for samtidig vil jeg stadig gerne gå til hold nede i fitness world, samt jeg vil ikke undvære mine løbeture dernede. Men det kan jo heller ikke skade, at få de ting kombineret :)

Og så har jeg gået og fået mig en ny taske. Ikke en fancy en af slagsen, bare en fra H&M til 349 kr. Stod og manglede en der var lidt mere vandtæt end min gamle (den med katten – som desværre også er gået lidt i stykker #sucksbigtime) og en som var lidt mere handy end min gymnastik taske, de dage jeg ikke skal til træning. Så gik i centret her den anden dag, og fandt så en stor sort én..

Den er nærmest støbt i noget plastik lignende materiale, så det er bare super :) Den er endnu meget stiv i det, da jeg ikke har nået at bruge den så meget, men håber lidt at den bliver lidt blødere med tiden :)

Nå, jeg må hellere se at få lavet lidt fornuftigt. Har lidt opvask der skal tages, og så var det det der mad der, vi kom til ha ha.. Kan I have en herlig fredag aften derude :)

Av mine lårbasser ha ha

Jeg er endelig kommet igang med træningen igen. Gik lidt flad i den der i en periode – sådan er det vidst tit når man er alene oppe og træne, og ikke har nogen til at peppe en igang de dage man er lidt sløv og træt. Men i dag kom jeg afsted. Det kommer sig vidst også af, at jeg endelig er kommet igang med at spise morgenmad igen. Ikke meget – for jeg har virkelig ikke nemt ved at presse mad ned lige efter at være vågnet, men lidt er jo bedre end ingenting :) Samtidig har jeg også sørget for at spise en god solid frokost i dag, og efter træningen stod den lige på noget Aloe Vera vand og en protein bar.. mums :)

Om lidt skal jeg endelig i gang med at se videre på TWD – jeg har ikke kunnet følge med siden min gamle computer stod af, men nu hvor den nye er flyttet ind, så er det ikke et problem længere. Glæder mig helt til at sidde og få set i hvert fald 1 afsnit :)

Og sidst men ikke mindst – tak til Jer der har skrevet de sidste par uger. Jeg skal nok få svaret Jer indenfor længe :)

Junglebogen i IMAX 3D

Vi var inde og se den nye Junglebogen for et stykke tid siden – mener det var sidste weekend. Og hold da op, hvor var den god :) Helt sikkert pengene værd, og rigtig flot lavet :) Elskede simpelthen dyrene i den film – de var så godt lavet, og alligevel opførte de sig som dyr. Ikke som mennesker i dyrekostumer, som jeg faktisk gik og frygtede at de ville.

Den var heller ikke for lang, faktisk måtte den gerne have varet lidt længere for mit vedkommende, men det vigtigste er vel egentlig, at man ikke går derfra og føler at det har været spild af ens tid. Og det gjorde den bestemt ikke :) 5 ud af 5 herfra :)

Udover film så har jeg bare knoklet på arbejdet, sovet en hel del og prøvet at hvile ud i denne weekend. Spillet lidt sims (= meget) og så ellers bare hygget med min skatter <3

24.04.2016_13.52.49

Er gået igang med at lave et container hjem efter at have set lidt videoer på youtube. Så blev man jo helt inspireret, og så gik jeg igang med det her til morgen. Siden dette billede er blevet taget, har jeg dog tilføjet lidt udenfor osv, så det ser lidt mere hyggeligt ud :) Jeg kunne godt bo der – men det kan jeg sige om mange af de bygninger jeg får lavet i det spil ha ha

Om lidt skal vi ud og gå, det er sådan en god vane vi har fået indført hver dag. Så jeg vil smutte igen :)

Hyggelig lørdag ..!

Vi havde simpelthen den hyggeligste dag i går. Vi tog på dobbelt date med nogle venner, og sad ude i skoven og grillede, spiste, hyggede og fik et par enkelte øl. Det blev koldt i løbet af aftenen dog, men vi tog alligevel først sent hjem :)

Det resulterede så også i at jeg har sovet længe i dag. Men det var vidst også tiltrængt. Dagen har været startet på den mildeste måde overhoved muligt, med lidt film og en times Sims. For ja – jeg var jo så heldig at Martin kom hjem med min nye computer allerede i fredags. Har brugt tid på at installere og opdatere alt så nu kører den bare som en drøm :) Og jeps – sims er fantastisk på denne her computer :) Og så larmen den næsten overhoved ikke – weeee :D

Nu vil jeg putte videre, drikke en kop kaffe og se lidt flere film. Det er søndag – man må godt ha ha

Er det ikke snart fredag?!

Jeg trænger til weekend.. mest fordi jeg nok i morgen får mig en ny gamer computer, som jeg har sukket efter i snart en måneds tid. Jeg ofrer så det optiske drev, for at få ekstra kølere, men hey – bruger faktisk slet ikke drevet i min nuværende, så det tror jeg lige jeg klarer. Specifikationerne er i den lækre ende, så jeg glæder mig til at få hentet den, og så skal I jo selvfølgelig ikke snydes for et lille indlæg til den tid ;)

Noget jeg andet jeg lige har fået fingre i, er en top som jeg faldt for på Wish. Nu hvor jeg træner så er små toppe altså bare guld værd. Så da jeg fandt den, måtte jeg bare eje den ha ha..

Den sidder overraskende godt, for at kun have kostet 41 kr. Materialet var også langt bedre end jeg havde troet, så alt i alt er det jo bare lige som det skal være. Glæder mig til næste uge, hvor jeg skal ned og træne.. :) Så tror jeg den skal med – jeg vil gerne lige have den vasket inden den skal bruges for alvor, da den har en lidt kemisk duft.

Ellers sker der ikke så meget i dag. Heldigvis – for jeg er smadret. For lidt søvn og for meget arbejde ha ha.. ej forhåbentlig får jeg selskab af min kollega næste uge. For lige nu er det åbenbart ekstra hårdt at være alene om al rengøringen :P

Lidt nyt skal der til ..!

scr_prt

Ja det er jo ikke den store forandring der er kommet.. men satser på at resten kommer i løbet af de næste par dage. Har nogle småting jeg godt kunne tænke mig at ændre på siden, blandt andet utrolig meget ude i sidebar’en. Men det skal nok komme.. lige nu ville jeg faktisk bare have noget andet op, end det gamle design, men – det er utrolig svært at koncentrere sig om at være kreativ med en papegøje der holder snakke-dag lige ved øret.

Så det må komme lidt hen ad vejen, og det er slet ikke sikkert at farverne bliver hængende, baggrunden er måske også lidt for simpel til min stil.. men nu må vi se.. Overvejer endda at hoppe udenfor her en af dagene og få taget lidt forårs billeder til topbanneret eller lignende.. Det er jo det der er så dejligt med foråret – kreativiteten begynder atter at røre på sig, og man får lyst til at tage lidt billeder.. for hele vinteren er den del bare på 0 ha ha

Og nu hvor jeg alligevel er igang med endnu et blogindlæg, så lad mig da lige fortælle om sidste weekend. Der var vi nemlig ude og nyde det gode vejr vi havde om lørdagen. Vi pakkede lidt provianter og tog ud i skoven, hvor vi desværre ikke kunne bruge vores normale sted, men måtte finde et ikke så langt derfra. Det var nogle ting der manglede, blandt andet sten til grillen, men vi løste det (eller Martin gjorde ha ha) på en yderst finurlig måde :)

 

Virkelig hyggelig dag, og om søndagen var der dømt påskefrokost hos svigerforældrene. Der endte vi så med at sidde stort set hele søndagen og bare sludre og hygge. Det kan også være tiltrængt engang imellem ha ha..

Nu er der South Park på Comedy Central (en af mine yndlings kanaler) så jeg sætter mig og prøver at komme videre med noget design, medens jeg kan se et par afsnit af det :)

Lidt Sims..

02.04.2016_15.02.18Yay, jeg har fået min computer til at virke.. sådan nogenlunde i hvert fald. Det betyder at jeg igen kan følge med i TWD, spille sims og blogge som jeg plejer. De sidste par uger er det foregået over telefonen, og det bliver jeg vidst aldrig helt tilfreds med, fornemmer jeg.

Dagene har været laange her på det sidste. Jeg har haft meget at se til på arbejdet (men det er jo efterhånden ikke noget nyt ha ha) og når jeg endelig er kommet hjem, så har jeg spist aftensmad, spillet lidt Sims og så set tv med Martin, inden jeg er faldet på hovedet i seng.

Ugen startede ellers med en halv fridag. Jeg var inde på Rigshospitalet, hvor jeg nu er begyndt på hormon behandling. Vi har store planer her i huset, og det kræver lidt hjælp fra lægevidenskaben, men vi er godt på vej nu. Det er dog et længere forløb, og jeg er kun knap 3 dage inde i det i dag, så uddyber det nok en anden dag, når jeg ved lidt mere om fremgang osv :)

Nå.. nu skal jeg snart til at folde vasketøj sammen, drikke lidt kaffe og se lidt tv. Det er jo lørdag, og det skal jo mærkes. Udover det, så er jeg stadig ret fortørnet over at Reem ikke vandt X-factor i går. Hun var min absolutte favorit :)