Halfway..

Onsdag. Ugen er næsten overstået. Jeg har ekstra arbejde i dag, så bliver en lang & lidt hård dag – men det skal nok gå. Jeg håber dog ikke, at jeg falder i søvn stort set hvert sekund jeg sidder stille, ligesom (næsten da) i går. Slumrede i bussen til og fra arbejdet, og var generelt sløv hele dagen. Ah the joy of cooked food :P Not. Min krop har i hvert fald tydelige meninger om det. Nu er det bare op til mig, om jeg kan høre ordenlig efter ;)

Ellers går alt godt :) Jeg glæder mig til på fredag – der har jeg fri fra arbejdet. Vi har fået indført sådan nogle, fantastiske, FO-dage på arbejdet. Dage, der giver absolut nul mening.. og så alligevel..! Forklaringen vi har fået, er at hvis en helligdag ligger på en af vores normale fridage (Jul lå f.eks. på en lørdag = der har vi fri), så får man ‘foræret’ en fridag oveni. Så man kan holde fri en arbejdsdag. Så vi får fri – for at have holdt fri! Så langt ude – men dem om det. Dagen vil jeg bruge på at få fikset mig selv lidt op :) Morten holder kæmpe fest om aftenen. Starter vidst med førfest herhjemme ved 17-tiden, og så videre ind til byen senere hen. Festen er en forsinket fødselsdags-fest for venner & bekendte :)


Nå – skal til at gøre mig klar. Orker ikke. Gaaaaaab..

Translate: After turning back to one cooked meal a day, I’ve been so tired. Falling asleep on the bus and other stuff. My body has made its mind up about future diet, now it’s up to me, if I wanna listen to it. Friday my husband is holding a wicked party in Copenhagen, 7 DJ’s lined up. I have the day off from work too – going to be massive! 

Comments

comments

Leave a Reply