Sløv lørdag..

Ohoj. Går det godt derude? Jeg har det, efterhånden, prima. Har dog døjet lidt med kvalme og andet godt her til morgen, men det gik hurtigt over. Har proppet mig med sund ( & syndet lidt med mindre sundt ) og så bare ligget i sofaen og set film, under dynen. Lige nu sidder jeg og følger lidt med i Hellboy 2. En af de bedre filme. “Oh Crap” er mit yndlings citat derfra ;)

Lidt billeder fra i går:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Everyday, Underholdning and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Sløv lørdag..

  1. Mikkel A says:

    Fedt – det ser hyggeligt ud. Jeg har nu læst en række af dine blogposts herinde, det er da utroligt at der ikke er flere der kommentere. Jeg synes meget af det er meget spændende.

    Hilsen Mikkel

Leave a Reply