DE-JÉ

Nogle af Jer, har nok set mit yderst ‘kunstnerlige’ billede enten på min Instagram eller her på hjemmesiden (i Instagram boksen til højre). Det er taget, og uploadet, fordi jeg deltager i en konkurrence hos DE-JÉ. Hele sagen går ud på, at man melder sig til med navn & adresse, og får tilsendt disse 3 tattoo’s. En, eller flere skal så indgå i et billede, som du uploader via enten Twitter eller Instagram, hvor du skal tagge billedet med en specifik tekst, for at deltage. Er du interesseret? Så har du til den 21 maj til at deltage. Mind you – brevet med tatoo’erne kommer hele vejen fra USA, så det kan tage lidt tid :) Læs mere om reglerne her

Mit billede skulle være sådan lidt sommer/indianer inspireret. Havde en trøje, jeg havde tænkt mig i starten, men den idé blev hurtigt skrottet igen. Til gengæld blev det lidt mere bart, og med en enkelt drømme fanger ørering. Jow jow. Morten agerede fotograf, og syntes han gjorde det ualmindeligt godt! Han blev helt grebet, og gik og flyttede på fjer og kæder på skift hi hi. Meget hyggelig process faktisk. Der er selvfølgelig nogle ting jeg kunne have ønsket anderledes, men all in all – er jeg ret vild med billedet! Og motiverne på tattoo’erne elsker jeg. Vil bruge dem til noget inspiration (og nogle af deres andre værker inde fra butikken) til at lave mig en cusom tattoo til næste år! Wuhuu!! Lidt swirls, lidt ændringer og meget større :)

Og nu kalder arbejdet. Darn. Og mig der lige sad og hyggede mig sådan :P

Translate : Taking part in a contest at DE-JÉ, a clothing shop online. I love their motives, and am so getting one like them made next year. A bit bigger, and with a lot of swirls, I gather ;) If you too, want to join, check the rules out here

Comments

comments

Leave a Reply