Offline Mode

Det kan man vidst godt sige, at jeg har været i, i denne weekend. Helt offline. Faktisk så havde jeg slet ikke min computer tændt hele dagen i går. Vi så film hele dagen, kun afbrudt af mad pauser og en lille tur ned i byen. Fik set nogle af de klassikere som vi fik købt sidste uge. Demolition Man og Fisken De Kaldte Wanda. Good fun :)

Om lidt er det i hvert fald tid til arbejde. Har hovedrengøring i denne uge, så ser om det når at blive taget i dag. Den var heldigvis ikke så slem – men alt skal jo tørres af og vaskes ned. Så det tager jo en 3-4 timer alligevel :P Når jeg kommer hjem, er jeg så også alene hjemme. Morten skal ud og hjælpe hans mor de næste 2 dage, så vi ses nok kun meget kort derimellem.. Bliver helt mærkeligt :P Men det skal nok gå – mon ikke det ender med at jeg hygger mig alligevel?! :)

Translate: Been offline for a few days. Just been relaxing, and watching some movies. Good, old classics at that – Demolition Man and The Fish Called Wanda. Soon it’s off for work. The next two days, I’m also going to be home alone. A bit wierd, but I think I’m going to enjoy it too :) 

Comments

comments

Leave a Reply