God Morgen

Snakke om at jeg blev overrasket i går. Mødtes med manden nede på stationen lidt efter 18:00.. han stod af bussen med en buket roser. Første buket jeg har modtaget e v e r fra ham.. Mest fordi vi jo ikke er helt traditionelle, og jeg ikke har brug for blomster, for at vide jeg er hans nummer 1 & at han elsker mig højt. Men glad blev jeg nu alligevel :)

Vi gik ned og handlede derefter, hjem og lavede aftensmad (vi spiste rigtig sent..) og så var der lidt serier vi ville se. Og så var det bare direkte i seng, for nøj hvor var vi begge trætte.. :P

Og nu er ugen så halvt overstået. De resterende dage er der rigeligt at se til. Jeg skal ‘oplæres’ af min kollega i dag, så jeg kan ferie afløse hende i restauranten. Skal også på kommunen med min lønseddel. Og i morgen er der ekstra rengøring samt jeg har en tid hos optikeren på fredag. Og Christoffer kommer også i morgen efter skole. Uha – når man ikke er vant til de store forskelle fra dag til dag, så er det pludselig en ordenlig mundfuld :) Nå – men jeg vil spise min morgenmad færdig, og spille lidt på facebook :)

Translate: Got flowers from Morten yesterday. First ones ever. We’re not that kind of couple that needs to give each other gifts etc. all the time, to know that we are in love :) But I was happy to get them anyway :) Went to buy some food, and then home and prepare it. We ate kind of late, and then it was time for Storage wars. Love that show. After that – off to bed. Been really tiered the last week or so. The next few days are also going to be full of extra work and stuff..

Comments

comments

1 comment
  1. Fine roser. <3

Leave a Reply